Melyik könyvet írta Darren Shan?
3muskétás
A vad focibanda
Végitélet
Az alagutak relytélye
Végítélet, rejtélye. Magyarul még nem nagyon megy.
Hozzászólások - Mulder
Dátum: 2009.04.01. 08:42:04
Dátum: 2009.04.01. 08:40:51
Hány kérdés megválaszolása után tudsz 5 kérdést felteeni a Végzetúrban?
350
200
650
500
Dedó. Amúgy meg csak helyes válaszok után lehet kérdést feltenni.
350
200
650
500
Dedó. Amúgy meg csak helyes válaszok után lehet kérdést feltenni.
Dátum: 2009.03.31. 23:57:59
Melyik filmben nem Adam Sandler a főszereplő?
Ne szórakozz Zohannal!
Lúzer SC
Irigy kutya
Távkapcs
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Irigy kutya
A Lúzer SC-ben hol játszik már Adam Sandler? Annak a producere volt... Törlés!
Ne szórakozz Zohannal!
Lúzer SC
Irigy kutya
Távkapcs
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Irigy kutya
A Lúzer SC-ben hol játszik már Adam Sandler? Annak a producere volt... Törlés!
Dátum: 2009.03.31. 23:29:15
Hogy hívják a fél fülü manót?
Ahogy akarják.
Sehogy
Mono
Hangosan
Baromság
Ahogy akarják.
Sehogy
Mono
Hangosan
Baromság
Dátum: 2009.03.28. 10:28:07
Hogy és mint issza a 007-es?
Martini több olajbogyóval.
Vodka martini, felrázva, de nem keverve!
Vodka martini, felrázva!
Vodka martini, felrázva, keverve.
Bakker
Martini több olajbogyóval.
Vodka martini, felrázva, de nem keverve!
Vodka martini, felrázva!
Vodka martini, felrázva, keverve.
Bakker
Dátum: 2009.03.27. 18:45:58
Ki Harry Potter?
amerika elnoke
a szomszedomba lakik
egy 7 reszbol allo regeny fohose
sose halottam rola
Törlés!
amerika elnoke
a szomszedomba lakik
egy 7 reszbol allo regeny fohose
sose halottam rola
Törlés!
Dátum: 2009.03.26. 17:09:41
Egy ideje már világít, hogy: 2 olvasatlan üzeneted van! Csak hogy nincs olyan, amit még nem olvastam. Karakter neve ugyanez.
Dátum: 2009.03.26. 16:40:42
Ki Ozzy Osbourne gitárosa?
Jimmy Page
Jimmy Hendrix
Ace Frehley
Zakk Wilde
Ez elég speciális. Amúgy meg mikor? Meg hogyan? A Black Sabbathban? Vagy szólóban?
Jimmy Page
Jimmy Hendrix
Ace Frehley
Zakk Wilde
Ez elég speciális. Amúgy meg mikor? Meg hogyan? A Black Sabbathban? Vagy szólóban?
Dátum: 2009.03.26. 16:36:44
Hányszoros világbajnok volt Mihael Sumaher?
2x
5x
8x
7x
Bent van már vagy tízszer normálisan is.
2x
5x
8x
7x
Bent van már vagy tízszer normálisan is.
Dátum: 2009.03.25. 20:54:01
Hány miliméter 50 centiméter ???
550 mm
500 mm
5500 mm
5000 mm
Hány milliméter 10 centiméter? Hány milliméter 20 centiméter? Kifogyhatatlan a tárház. Törlés!
550 mm
500 mm
5500 mm
5000 mm
Hány milliméter 10 centiméter? Hány milliméter 20 centiméter? Kifogyhatatlan a tárház. Törlés!
Dátum: 2009.03.25. 18:43:30
.
Dátum: 2009.03.25. 18:43:25
Hány végtagja van 54 felnőttnek és 13 gyereknek összesen ?
286
268
67
544
Baromság, törlés!
286
268
67
544
Baromság, törlés!
Dátum: 2009.03.25. 14:07:54
Mi a címe annak az albumnak, amit Ákos 2003-ban adott ki?
Még közelebb
Az utolsó hangos dal
Andante
Új törvény
Ez úgyanúgy évszámos, csak megfordítva. Amúgy meg honnan kellene ez ilyeneket tudni?
Még közelebb
Az utolsó hangos dal
Andante
Új törvény
Ez úgyanúgy évszámos, csak megfordítva. Amúgy meg honnan kellene ez ilyeneket tudni?
Dátum: 2009.03.25. 14:05:43
Ha x=34, y-z=-5 és x+z=59, akkor mennyi y értéke?
20
-10
nem eldönthető, mert kevés az adat
5.234
Naaaa
20
-10
nem eldönthető, mert kevés az adat
5.234
Naaaa
Dátum: 2009.03.24. 22:58:39
Mit jelent a CD-szó?
crom disk
nem jelent semmit
cristal disk
Compact Disk!!!!!
Ökör
crom disk
nem jelent semmit
cristal disk
Compact Disk!!!!!
Ökör
Dátum: 2009.03.24. 18:25:11
Milyen színekből áll a Seyschelle-szigetek zászlója?
zöld,sárga,piros,fekete,fehér
fekete,sárga,kék,rózsaszín,lila
kék,sárga,fehér,zöld,piros
kék,sárga,piros,fehér,zöld
A 3. és 4. válasz ugyanaz, csak más sorrendben. Amúgy meg ezt miért kellene tudni?
zöld,sárga,piros,fekete,fehér
fekete,sárga,kék,rózsaszín,lila
kék,sárga,fehér,zöld,piros
kék,sárga,piros,fehér,zöld
A 3. és 4. válasz ugyanaz, csak más sorrendben. Amúgy meg ezt miért kellene tudni?
Dátum: 2008.12.18. 08:21:07
Ezékiel: úgy gondolom hogy a 2-3 soros hozzászólásod tényleg nem "bla-bla-bla" hiszen írtál valamit hogy "benne legyél a tévében" ha már írtál akkor azzal a szándékkal hogy csak kritizálj valakit legalább egy "bla-bla-bla" erejéig.Vettem a fáradtságot hogy írjak a változtatás -szerintem- várható következményeiről -mely úgy néz ki hogy tényleg "hiba a mátrixban" és remélhetőleg mihamarabb kijavítják(ettől még korlátoz minket)-és úgy vélem hogy még számodra is értelmezhető formában!
Szóval összefoglalom hogy nehogy ezt is "leblablablázd": én tiszteletben tartom mások hozzászólását és sérelmesnek találom a "bla-bla-blát": persze te most szerepelhetsz újra valami "frappáns háromsoros(vagy még rövidebb) riposzttal",attól az még...
Megjegyzem: megnéztem Ezékiel adatlapját-ha valami furcsa véletlen folytán tévednék akkor elnézést kérek!- 140-es tulajdonságösszeggel,8 "vívott" csatával igazán kompetens hozzászólásra reagáltam!
Szóval összefoglalom hogy nehogy ezt is "leblablablázd": én tiszteletben tartom mások hozzászólását és sérelmesnek találom a "bla-bla-blát": persze te most szerepelhetsz újra valami "frappáns háromsoros(vagy még rövidebb) riposzttal",attól az még...
Megjegyzem: megnéztem Ezékiel adatlapját-ha valami furcsa véletlen folytán tévednék akkor elnézést kérek!- 140-es tulajdonságösszeggel,8 "vívott" csatával igazán kompetens hozzászólásra reagáltam!
Dátum: 2008.12.18. 07:25:51
Azzal hogy a fórumban elhangzott "sírások" hatására egyszerre csak egy hadüzenet lehet érvényben,nézzük meg hogy mi változott(mi fog)!
A toplistát uraló -erős játékosokból álló- klánok(és nemcsak ők hanem aki csak megteheti a várható zsákmány/pp függvényében,hiszen így maximalizálhatja a háborús bevételét) nyilván a legnagyobb kúttal rendelkező,(leg)gyengébb játékosokból álló klánt fogják támadni az első adandó alkalommal.Igaz eddig is ezt tették de a szigorításnak köszönhetően ez most már az eddigi k százalékról xk százalékra változik.Ezután mi történik? Max.(ha nem kapitulálnak időben)3 nap múlva jön a következő nagy kúttal rendelkező,alacsony tulajdonságösszegű és "gyengén felszerelt" játékosokból álló klán...Mivel az előző háború után 1 héttel lehet leghamarabb hadat üzenni így a "ragadozók" 2-4 "top farmot" fognak látogatni fixen ahol biztosan nem fog elhúzódni a háború és így a bevétel a legnagyobb lehet.Itt megjegyzem hogy az eddig 5 kezdeményezhető háborúnál a "ragadozók" nem voltak rákényszerítve arra hogy péppé verjék az áldozatukat már az első napon(sőt napszakban),megoszthatták erejüket az 5 célpont között,főleg a még el nem döntöttre koncentrálva.A változtatás után egyetlen "ellenféllel" mi történik?Persze őt is lehet verni 3 napig de nem biztos hogy ez történne hiszen más "ragadozó" is szeretné a lehető leghamarabb megszerezni a háborút eldöntő különbséget így ahogy eléri valaki a 15%-ot azonnal a földre kerül(és még a háborún kívüli "semleges"beütésekről nem is szóltam,amelyek szintén az egyetlen indítható háború agresszivitását növelik az eddiginél is nagyobb mértékben) és így bizton állíthatom hogy visszasírja a régi állapotot amely igenis hátrányos volt számára a rengeteg elvesztett Le-vel és veréssel de ez a változtatás fogja igazán tönkretenni a játékát!
Tehát a háborúk minimalizálása kinek kedvez? A többi(3.,4.,5.,...) zömében "gyengén kiképzett" karakterekből álló nagy kúttal rendelkező klánnak?
Az előzőekből talán az következhetne hogy igen de ez sem egyértelmű! Ők is kb. ugyanannyi hadüzenetet fognak kapni(mint eddig)-sőt lehet többet- a lélekkút méretében hasonló-,vagy alacsonyabb de jobban fejlesztett karakterekből álló szövetségektől akik lehet hogy csak elhúzódó háborúban vernék a "top farmok érmeseit"(főleg hogy nehéz lenne célpontot találniuk a "földön fekvők" miatt!) de a további helyezettekkel számukra sem tarthat tovább 3 napnál.Ez a folyamat szerintem lefelé minden "síró" játékos klánjára igaz tehát ez a változtatás tényleg sokat "segített"!
Nem küzdenek egymással a top ragadozók? Az hogy egy háborút lehet indítani egyszerre,növelni fogja a harci kedvet?
Eddig azért bele-belefért 1-1 erőfitogtató rangadó: a korlátozás végérvényesen bezárta ennek lehetőségét!
A toplistát uraló -erős játékosokból álló- klánok(és nemcsak ők hanem aki csak megteheti a várható zsákmány/pp függvényében,hiszen így maximalizálhatja a háborús bevételét) nyilván a legnagyobb kúttal rendelkező,(leg)gyengébb játékosokból álló klánt fogják támadni az első adandó alkalommal.Igaz eddig is ezt tették de a szigorításnak köszönhetően ez most már az eddigi k százalékról xk százalékra változik.Ezután mi történik? Max.(ha nem kapitulálnak időben)3 nap múlva jön a következő nagy kúttal rendelkező,alacsony tulajdonságösszegű és "gyengén felszerelt" játékosokból álló klán...Mivel az előző háború után 1 héttel lehet leghamarabb hadat üzenni így a "ragadozók" 2-4 "top farmot" fognak látogatni fixen ahol biztosan nem fog elhúzódni a háború és így a bevétel a legnagyobb lehet.Itt megjegyzem hogy az eddig 5 kezdeményezhető háborúnál a "ragadozók" nem voltak rákényszerítve arra hogy péppé verjék az áldozatukat már az első napon(sőt napszakban),megoszthatták erejüket az 5 célpont között,főleg a még el nem döntöttre koncentrálva.A változtatás után egyetlen "ellenféllel" mi történik?Persze őt is lehet verni 3 napig de nem biztos hogy ez történne hiszen más "ragadozó" is szeretné a lehető leghamarabb megszerezni a háborút eldöntő különbséget így ahogy eléri valaki a 15%-ot azonnal a földre kerül(és még a háborún kívüli "semleges"beütésekről nem is szóltam,amelyek szintén az egyetlen indítható háború agresszivitását növelik az eddiginél is nagyobb mértékben) és így bizton állíthatom hogy visszasírja a régi állapotot amely igenis hátrányos volt számára a rengeteg elvesztett Le-vel és veréssel de ez a változtatás fogja igazán tönkretenni a játékát!
Tehát a háborúk minimalizálása kinek kedvez? A többi(3.,4.,5.,...) zömében "gyengén kiképzett" karakterekből álló nagy kúttal rendelkező klánnak?
Az előzőekből talán az következhetne hogy igen de ez sem egyértelmű! Ők is kb. ugyanannyi hadüzenetet fognak kapni(mint eddig)-sőt lehet többet- a lélekkút méretében hasonló-,vagy alacsonyabb de jobban fejlesztett karakterekből álló szövetségektől akik lehet hogy csak elhúzódó háborúban vernék a "top farmok érmeseit"(főleg hogy nehéz lenne célpontot találniuk a "földön fekvők" miatt!) de a további helyezettekkel számukra sem tarthat tovább 3 napnál.Ez a folyamat szerintem lefelé minden "síró" játékos klánjára igaz tehát ez a változtatás tényleg sokat "segített"!
Nem küzdenek egymással a top ragadozók? Az hogy egy háborút lehet indítani egyszerre,növelni fogja a harci kedvet?
Eddig azért bele-belefért 1-1 erőfitogtató rangadó: a korlátozás végérvényesen bezárta ennek lehetőségét!
Dátum: 2008.12.07. 11:54:14
Köszönöm!
Dátum: 2008.12.07. 11:46:33
Meg tudná mondani egy illetékes(aki nem engem kritizál hanem tényleg tájékozott a témában,többek között pl. nem állítja azt hogy "nincs különbség az összevont tornán egy 8. és egy 9.szintű karakter között"(nem pontosan de ez volt a lényeg)...lásd előző oldal) hogy miért tértek el a bajnoki torna kiírásától és vonták össze a 8-9 és a 10-11 szinteket? Így a négy érem helyett kettő került kiosztásra és ez gondolom rajtam kívül még más -a konkrét bajnoki szintre készült- játékossal(gondolom legalábbis hogy nem én voltam az egyetlen aki a konkrét szintből,annak minden tp-értékéből ki akarta hozni a maximumot a karaktere nevezéséig) szemben sem igazságos akik az összevonásnak köszönhetően magasabb szintű és jobb felszerelésű karakterekkel "voltak kénytelenek megküzdeni". A Beholder honlapon és a játék "infójában" is úgy szerepelt hogy a 2. világ tornája szintenként lesz lebonyolítva,a kiírás pedig tudtommal nem változott a torna kezdetéig.