Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - mist

Dátum: 2016.01.12. 18:05:54
Ebben a pillanatban néztem meg, ha van csatlósod, de nincs zabálás AF képesség, a sajtolásnál csak sajtolás gomb van, zabáltatás nincs. Meggyőződésem, hogy kb. 10 mondatot kellett volna elolvasnod, és/vagy egy hangyányit gondolkodnod.
Nagyon-nagyon-nagyon engedékenyen esetleg elfogadható, hogy talán lehetne több információ - de ezt úgy kivetíteni, hogy ez Miklósék szándékos átvágása lenne, már több, mint sarkítás.
De ettől még állok a lepontozásod elé
Dátum: 2016.01.08. 16:10:39
Jaj, de otromba!
Dátum: 2016.01.08. 04:40:07
Van egy felesleges vessző a kérdésben, de inkább az lehet a baj, hogy nem egyértelmű a válasz.
(Kilencven perc - Feleki László, Szépirodalmi Könyvkiadó, 1954
A néma - Szilvási Lajos, Háttér Kiadó Kft 2004)

Továbbá regényt írtál, de A leltár elbeszélésgyűjtemény.

Emellett szerintem ezek nem nevezhetőnek világirodalmi szinten jegyzett műveknek, hogy feltétlenül tudja az átlagember, ki írta őket.
Dátum: 2016.01.07. 19:57:18
Általában nem támogatom Arielt, előttem sokat veszített a hiteléből, amikor eladásra kínálta a karakterét, aztán meggondolta magát. (Nem, biztos nem volt mögötte megfontolás és blöff...)
De most vele értek egyet.
Sőt: miért nem azon gondolkozol, hogy a saját lehetőségeid figyelembe véve hogyan tudnád a legjobban pörgetni az ismétlőket?
Én ezt teszem, tanácskérés nélkül is... Lehet, hogy amit kitalálok, nem a legoptimálisabb, de legalább én találtam ki (még ha a fórumon utánaolvasva kiderül, hogy nem vagyok úttörő, akkor is )
Vagy szívesebben viselsz idegen tollakat?

Már bocs, hogy beleszóltam
Dátum: 2016.01.02. 17:57:10
A 8. szintre lépve, a Legenda oldalon találod meg. Kattints a nevére, és teljesül a küldetés.
A jövőben még lesznek hasonlóan megoldható küldetések.
Dátum: 2016.01.02. 17:06:46
Melyik országokal határos Spanyolország?

Franciaország, Olaszország
Olaszország, Portugália
Franciaország, Portugália
Hollandia, Olaszország

Egyrészt ugye "országokkal", másrészt van ott egy Andorra nevű ország is.
Persze, bele lehet magyarázni, hogy a válasz helyes (Franciaország, Portugália), de erős a gyanúm, hogy a térképböngésző kérdésfeltevő nem vette észre Andorrát, és nem is emlékezett rá az iskolából...
Dátum: 2015.12.05. 17:04:15
Mesélték, igen!
Tudom, hogy ez egy beugratós kérdés, de egyrészt a húsvét nem egynapos ünnep, másrészt annyi olyan kérdés van, ami a szomszéd Tóni bácsi életkorát firtatja , hogy igenis ragaszkodom a dátumozáshoz az ilyeneknél...
A halálom, ha pl. az olimpián olyan kérdés esik be, amire más a válasz ma, mint öt éve. Komolyan azt kell találgatni, hogy mikor került be a kérdés az archívumba?
Nem hiszem, hogy csak én vagyok így ezzel.
Dátum: 2015.12.05. 11:19:25
Az elmúlt 20 évben hányszor esett húsvét napja vasárnapra?
12
3
20
9

Kedves kérdésírók, ha nem nagy kérés, az ilyen típusú kérdéseket lássátok el évszámmal!
Köszönöm!
Dátum: 2015.11.24. 18:20:09
Hát ez vicces...

A Magyar foci válogatott kivel játszott 2015 EB pótselejtezőt?
Dánia
Norvégia
Írország
Szlovénia

Csak három betűt és egy kötőjelet hagytál le, kedves kérdésíró, de ugye látod, hogy ez a kérdés így elég "érdekesre" sikerült?
Egyébként ha a helyesírást nézzük: magyar; ha a megfogalmazást, akkor nem "kivel", mert az egy személyre vonatkozik. De ez már csak szőrszálhasogatás, hiszen 2015 EB pótselejtező után végre kint vagyunk az Eb-n, inkább örüljünk
Dátum: 2015.10.24. 13:34:52
Bocsánatot kell kérnem az eddigi nyavalygásomért.
Viszont kérlek, Te is lásd be, hogy arra a kérdésre, hogy hol húzzuk meg a vonalat azok között a szövik között, akik még "számítanak" egy fejlesztésnél, és azok között, akik nem, a "lépjetek fúzióra" nem válasz.
Dátum: 2015.10.24. 01:45:41
Ne haragudj, ez megint nem válasz.
Dobjuk el másfél év munka eredményét, a szövetségi bajnoki címeinket, mindent, amit eddig elértünk?
Dátum: 2015.10.23. 19:37:56
Természetesen elfogadom, hogy több előnnyel jár a nagyobb szövi.
Engem az zavar, hogy nem egész másfél év "munkája" van a szövimben, nem vagyunk kicsik, nem 1-2 tagunk van - de esélyünk sincs a közeljövőben asztrális állomást építeni. És ha nekünk nincs, akkor milyen esélye van a még újabb szöviknek?
Meg lehet nézni, számos, még létező, régi szövit megelőztünk már a ranglistán (v3 Szabad Mágusok) ez idő alatt.
Ezért is kérdeztem, hogy akkor hol van meghúzva az a bizonyos vonal?
Dátum: 2015.10.23. 15:25:44
Ne haragudj, de nem ez volt a kérdés, és ez nem is válasz a kérdésre.
Dátum: 2015.10.23. 15:01:19
"de azért lássuk be nem lehet alapnak tekinteni a pár fős szövetségeket bármilyen feladat kitalálása során."

Kíváncsi lennék, a mai nagy, régi szövik mennyi idő alatt jutottak volna el addig, hogy asztrális állomást emeljenek, mondjuk a játék "fénykorában", illetve a mai játékkörnyezetben. Mit jelent a pár fős szövi? Hol húznád meg a határt? Mit lehet alapnak tekinteni?
Dátum: 2015.10.23. 14:46:55
Ha nem ezt jelenti, amit mondtál, akkor elnézést kérek.
Kérlek, fejtsd ki, mit jelent.
Dátum: 2015.10.23. 13:43:20
"A szövetségi épületes és szakértelmes panaszkodás nem jogos."

Bizony, egy nem egész másfél éves szövetségnek illet volna már kitermelnie az asztrális állomást? Vagy az olyan újaknak, ahol már van 65. szintű tag, szintén? Vagy inkább mindenki menjen olyan szövibe, ahol már van, és az új szövetségek épüljenek le?
Te most viccelsz, ugye?
Dátum: 2015.10.23. 11:25:02
Igen, keverjük.
A legtöbbjéhez valóban nem kell csatlós, elismerem.
Tehát a csatlós nélküli játékosok vagy fölösleges szakértelmeket fejlesztenek, hogy ne kelljen dekrétumozniuk nyakra-főre a templomban, vagy a LE-t költik templomi dekrétumra.
Vagy lemondanak a templomról, és lelkesen nyomják tovább?
Inkább azon gondolkoznak el, mi értelme van a folytatásnak.
Ez egy olyan szemszög, amire neked is figyelned kellett volna.

Akkor ne keverjük tovább, erre kérek konkrét választ.

------- A módosítás:
"Kek mytokronit: 28 nap alatt el lehet kolteni 20 oskovet, ezt nem tartom nagy problemanak."
Kíváncsi lennék azok véleményére, akiknek már eleve probléma volt a már meglévő, 5-6-10 őskő elköltésére felszólító feladat....
Dátum: 2015.10.23. 08:19:06
A mai napig vannak próbák ilyen "értelmes" kérdésekre:

Gru mit rabolt el az 1-ső részben?
csillagot
üstököst
holdat
napot

Biztos, hogy mindenkinek tudnia kellene, ki az a Gru egyáltalán? Vagy, hogy minek az első részében?
Mellesleg: 1-ső? Ilyen szó nincs. Vagy első, vagy 1.
Remélem, gyorsan kidobjátok ezt a kérdést...
Dátum: 2015.10.23. 04:15:28
Igen, ez így korrekt, köszönöm, Quellon!
Nem szándékosságot tételeztem fel, mégis támadólag léptem fel, ezért mindenkitől elnézést kérek, leginkább Dozertől.
Én is csak az érme egyik oldalát néztem
Esetleg megpróbáljuk korrekten megbeszélni, hogyan lehet orvosolni a helyzetet?
Dátum: 2015.10.22. 18:57:45
Ha nem tévedek, őskő befektetés nélkül három csatlóst lehet összeszedni (templomkristály-, bajnoki- és hűség fétissel) Ha lesz folytatása a Hordák harcának, akkor ide lehet számolni a hordafétist. A többi eventes vagy minieseményes, a megszerzéséhez biztosan kell költeni, de a véletlen szerepétől is függ, mennyit.
Az asztrális kövek darabja 10 kő, de szintén véletlen, hogy mikorra tanulja meg a csatlós a kincskeresést (ha egy csatlós csak addig utazik, amíg azt megszerzi).
Kérdés, milyen szintű kincskereséssel reális a gyűjtős feladatok megoldása - a saját példámból kiindulva azért ki merem jelenteni, hogy több száz őskőről beszélünk.
A "kirohanásom" oka az, hogy ezt alapnak veszi a templom.
És a pénz mellett az is zavar, hogy egy szolidan kijelentett "csak asztrális állomás kell"-el le vannak sajnálva az új szövetségek. Én úgy gondoltam, hogy ahhoz képest, mióta vagyunk itt, elértünk valamit. És akkor még nem is beszéltem a fiatalabb szövetségekről. Nem kéne ellehetetleníteni bennünket...
De miért én érveljek? Érvelhetne Dozer is...