Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - gabibácsi

Dátum: 2009.01.04. 16:09:04
dv,
most volt egy csatám:

Idomított állatod, Somogyi Dániel kiskorú, egy 4. szintű goblin őrmester is részt vesz a csatában. Lord Arkon idomított állata, egy 9. szintű gorath lárva is részt vesz a csatában. Tombolva vetitek magatokat a csatába.
Ajkad hangtalanul mozog, egy vérforralás igéjét mondja. (-50 VP). Lord Arkon elkerülte a varázslatot! Csak 7 életpontot vesztett.
Lord Arkon mormol, és mielőtt megakadályozhatnád, eltalál egy energialövedék. Gyorsak a reflexeid, próbálsz félrevetődni. Csak 18 pontnyit sérültél.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz az Enyészmesterrel. Lord Arkon 37 pontnyit sérült. Ellenfeled állata 1 életpontot sebződött. Somogyi Dániel kiskorú is támad. 3 életpontot sebzett
Lord Arkon lesújt rád a mithril rövidkarddal. Ütése célt téveszt! Gorath lárva is rádtámad. 4 életpontot sebzett
Megcélzod ellenfeled felsőtestét az Enyészmesterrel. Lord Arkon 30 pontnyit sérült. Ellenfeled állata 1 életpontot sebződött. Somogyi Dániel kiskorú acsarogva támad. 3 életpontot sebzett
Lord Arkon rád veti magát, a mithril rövidkarddal sebezhető pontot keres. 63 életpontot vesztettél. Az állatod 1 életpontot sebződött. Gorath lárva is rád veti magát. Nem talált.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, az Enyészmesterrel gyorsan alulról támadsz. Eltaláltad, 29 sebzés! Somogyi Dániel kiskorú is ellenfeledre veti magát. Célt téveszt.
Lord Arkon lesújt rád a mithril rövidkarddal. Talált, 28 ép-t sebződsz. Gorath lárva is támad. Mellé!
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Lord Arkon páncéljáról. Somogyi Dániel kiskorú is ellenfeledre veti magát. 4 életpontot sebzett
Ellenfeled már láthatóan fáradt, csak arra maradt ereje, hogy valahogyan megpróbálja kivédeni a csapásaidat.
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 113 sebzést okoztál, és 113 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 26 lélekenergiát.

amit nem értek benne, hogy jó, hogy kivégzett, de akkor miért nem kerültem 1ÉP-re, mert 69 ép körül maradtam, most vagy a kivégzés nem mülödik jól, vagy esetleg valami más hiba.

Köszönettel,

gabibácsi (világ2)
Írtam egy kérdést: Kinek a regényeiben szerepel a Láthatatlan Egyetem?
Helyes válasz: Terry Pratchett
Az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudja a választ.
A korongvilág regényekből már számítógépes játék is készült, továbbá a Google is kidobja a megoldést mindjárt az első oldalon többször is.
Ha ez a kérdés speciális, akkor az milyen, hogy Ki nem tartozik a Hipp-hopp (talán jól írtam) öregapjai közé, és a válaszok között megjelent 4 ismeretlen név.
Dátum: 2008.09.30. 10:18:33
Az volt a kérdés, hogy hány időzóna van a földön?
A válaszok között szerepelt a 24, de a wikipédia szerint 40 van. Ez a válasz nem is szerepelt (viszont volt a 42)

ezzel buktam a küldetést