yep, Azúros lettem
Most semmiféle utálatot nem érzek, rég volt, elmúlt
Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2011.12.17. 21:19:27
Dátum: 2011.12.17. 11:33:41
Ja én azt hittem csak beszélgetünk Semmi vitakényszer nem volt bennem
Dátum: 2011.12.16. 10:47:21
Igen, csak hogy a szabályok kijátszása szubjektív dolog, amíg nincs lefektetve szabály. Már itt a fórumon is megoszlanak a vélemények, plusz ott vannak a relikviák, amik szinte rögtön az ember orra alá tolják hogy használd ki a segítőkéz adta lehetőségeket.
Dátum: 2011.12.16. 10:43:46
köszi szépen!
képletbe helyettesítve:
[210 - (100 - 97) * 10 / 20] + 100
Ebből nekem sehogy nem jön ki a 109
* mod. most már kijön
képletbe helyettesítve:
[210 - (100 - 97) * 10 / 20] + 100
Ebből nekem sehogy nem jön ki a 109
* mod. most már kijön
Dátum: 2011.12.16. 09:56:25
Az a baj ezzel, hogyha nem szegtek szabályt akkor mirefel vágják ki őket... Sokkal reálisabb és korrektebb egy szabálymódosítás. Miklós, Baraty meg innen 3 okos beül Skype-ra 10 perce és megbeszélik az egészet
Dátum: 2011.12.16. 09:52:30
Én nem is indultam egyik világon se /és egyik dél-amerikai unokatesóm se /
Dátum: 2011.12.16. 09:50:03
Kérdés alku láncával kapcsolatban: jelenleg 180 a kereskedelmem, 107. szintre látok (már második szint óta, tehát következő szintlépésnél látom majd a 108-ast). Ezzel a lánccal 210 lesz-e a kereskedelmem, és 109. szintre fogok-e látni, illetve ha nem, akkor hogy működik?
Előre is köszi /bárkinek /
Előre is köszi /bárkinek /
Dátum: 2011.12.16. 09:47:26
+10
Dátum: 2011.12.16. 00:01:05
Azt hiszem megvan a válasz, lásd őskő oldal
Dátum: 2011.12.15. 17:42:51
De jó, hogy nem vettem a héten követ
A számok engem is érdekelnének
A számok engem is érdekelnének
Dátum: 2011.12.15. 16:33:35
És te?
Én úgy szoktam hogy először rápróbálok az olimpiára egy olyan karakterrel, amelyikkel nem érdekel hogy nyerek-e. Nekem 5 másodpercet mindig megeszik az elején.
Esetleg másik gépnél lehet megpróbálni, az otthoni lassú nálam pl.
Én úgy szoktam hogy először rápróbálok az olimpiára egy olyan karakterrel, amelyikkel nem érdekel hogy nyerek-e. Nekem 5 másodpercet mindig megeszik az elején.
Esetleg másik gépnél lehet megpróbálni, az otthoni lassú nálam pl.
Dátum: 2011.12.15. 12:51:50
thx
Dátum: 2011.12.15. 12:35:07
"Az egyetlen újdonság, hogyha most egy kategóriában a meghatározott számúnál több győzelmed van"
Ez kategóriánként változik? Értem ezt úgy, hogy egy 20. szintűnek 3-nál kattan be, egy 90. szintűnek meg 6-nál pl.?
Ez kategóriánként változik? Értem ezt úgy, hogy egy 20. szintűnek 3-nál kattan be, egy 90. szintűnek meg 6-nál pl.?
Dátum: 2011.12.15. 10:45:49
Én sokkal nagyobb negatív módosítóról tudok, illetve 6 medál/kategória is igen szépnek tűnik
Dátum: 2011.12.15. 10:16:49
Meg én is
Dátum: 2011.12.15. 10:13:21
Otthon nekem is 5 mp-el később indul legalább.
Böngésző frissítés, Flash frissítés, másik böngésző esetleg
Böngésző frissítés, Flash frissítés, másik böngésző esetleg
Dátum: 2011.12.15. 09:45:02
Igaz, a Milant kihagytam. Az ötödik csapat, amelyik megfoghatja a Barcát, szerintem Milánóban is csak szerencséjük volt (persze Barcelonában meg a Milannak).
Bayern viszont gyengélkedik mostanság
Bayern viszont gyengélkedik mostanság
Dátum: 2011.12.15. 09:35:43
Ahogy én észrevettem a következő a helyzet, feltételes módban:
Szereztél 3 medált x. kategóriában. Már túl sok negatív módosítót kapsz, arra döntesz hogy szintet lépsz. Itt már nem kapsz negatív módosítót. Indulsz a bajnokin, nyersz. Következő bajnokira viszont már 4 medálnyi negatív módosítót kapsz. 1 medálnyi negatív módosítót nem tudsz összekaparni 2 hét alatt, de szerintem 1 hónap alatt se, legyél akármilyen jó játékos.
Szereztél 3 medált x. kategóriában. Már túl sok negatív módosítót kapsz, arra döntesz hogy szintet lépsz. Itt már nem kapsz negatív módosítót. Indulsz a bajnokin, nyersz. Következő bajnokira viszont már 4 medálnyi negatív módosítót kapsz. 1 medálnyi negatív módosítót nem tudsz összekaparni 2 hét alatt, de szerintem 1 hónap alatt se, legyél akármilyen jó játékos.
Dátum: 2011.12.14. 12:31:01
Sajnos.
A Barcelona most is őrült kemény ellenfelekre számíthat. A Napoli a Moszkva és a Zenit otthon ki tud hozni egy nyögvenyelős döntetlent, de csak mert Nápolyban mindenki állat, az oroszoknál meg hideg van. Ettől függetlenül mindegyikük kapna egy hármast a Camp Nou-ban lazán. Basel és a Leverkusen 6-7-es gólkülönbséget szerezne két meccsen, a franciákat meg tudom besorolni, a kettő között lehetnek valahol. Öcsém azt mondja hogy a Lyon megfoghatja őket, mert hogy a Realt is hányszor megfogta, szerintem viszont esélytelen.
Ebből a mezőnyből akinek van némi esélye ellenük:
- Bayern, nagy szerencsével nyernek 2-1-re az Allianzban, aztán ennyi.
- Real... szerintem egy oda-vissza vágós meccsen, ha minden a kezükre játszik nyerhetnek.
- Chelsea, anno 2-3 éve is csak egy 92. perces Iniesta góllal mentek tovább, kemény ellenfél lenne, nekik örülnék legjobban, vagy az Arsenalnak
- Arsenal... a legutóbb meccsük egy nagy bunda volt. Angliában 2-1-es győzelem, Camp Nou-ban 1-0-ás vezetés, aztán hirtelen egy kiállítás. Azóta se kapott senki ilyen (de még ettől jóval gyengébb) kaliberű meccsen sárgát labdaelrúgásért. van Persie ugye.
Többiek leves.
A Barcelona most is őrült kemény ellenfelekre számíthat. A Napoli a Moszkva és a Zenit otthon ki tud hozni egy nyögvenyelős döntetlent, de csak mert Nápolyban mindenki állat, az oroszoknál meg hideg van. Ettől függetlenül mindegyikük kapna egy hármast a Camp Nou-ban lazán. Basel és a Leverkusen 6-7-es gólkülönbséget szerezne két meccsen, a franciákat meg tudom besorolni, a kettő között lehetnek valahol. Öcsém azt mondja hogy a Lyon megfoghatja őket, mert hogy a Realt is hányszor megfogta, szerintem viszont esélytelen.
Ebből a mezőnyből akinek van némi esélye ellenük:
- Bayern, nagy szerencsével nyernek 2-1-re az Allianzban, aztán ennyi.
- Real... szerintem egy oda-vissza vágós meccsen, ha minden a kezükre játszik nyerhetnek.
- Chelsea, anno 2-3 éve is csak egy 92. perces Iniesta góllal mentek tovább, kemény ellenfél lenne, nekik örülnék legjobban, vagy az Arsenalnak
- Arsenal... a legutóbb meccsük egy nagy bunda volt. Angliában 2-1-es győzelem, Camp Nou-ban 1-0-ás vezetés, aztán hirtelen egy kiállítás. Azóta se kapott senki ilyen (de még ettől jóval gyengébb) kaliberű meccsen sárgát labdaelrúgásért. van Persie ugye.
Többiek leves.
Dátum: 2011.12.14. 11:00:45
Bárki csak ne a Barca. Még olaszok is nyerhetnek, pedig a hideg kiráz.