Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.04.23. 12:58:15
Manakonstrukcióval is lehet szerezni kincspontot (tudom, V5-ön kevesebbet, de lehet), illetve vissza is lehet hívni epikust, amit az alacsonyabb szintűek is tudnak ütni.
Dátum: 2012.04.23. 12:21:18
Idézet: Hombre1970 - 2012.04.23. 11:49:03
Miért? Küldi nélkül nem lehet növelni a szakértelmen?
Miklós : Nem tudom, hogy megnéztétek-e, hogy mekkora projekcióval rendelkeznek az aktív játékosok, de ez így teljesen használhatatlan jutalom! Havonta 2-vel tudom feljebb vinni, miközben 3-al vittem feljebb a projekciómat, az egyik templomos küldi miatt, így már 6-os (V5-ön), amit 3 hónap alatt le is tudnak nullázni a támadóim, hacsak nem kapok megint ilyen küldetést. Ez a szokásos szélmaromharc tipikus esete!
BEraktok olyat, amivel egy korábbi fejlesztést le lehet nullázni, amivel gyakorlatilag csak az időnket meg a LE-t dobjuk a kukába!
BEraktok olyat, amivel egy korábbi fejlesztést le lehet nullázni, amivel gyakorlatilag csak az időnket meg a LE-t dobjuk a kukába!Miért? Küldi nélkül nem lehet növelni a szakértelmen?

Dátum: 2012.04.23. 06:54:56
Idézet: Ezüstszél - 2012.04.23. 05:55:44
Nem csak szerinted, én 2 entitáson csináltam a küldetést, el is fogadta. (Párhuzamosan legalább az ismételhető is haladt.)
Sztem az 'egy' ott csak határozatlan névelő, nyugodtan üthetsz 2 entitást is. 

Nem csak szerinted, én 2 entitáson csináltam a küldetést, el is fogadta. (Párhuzamosan legalább az ismételhető is haladt.)
Dátum: 2012.04.23. 06:51:46
Idézet: Offsboy - 2012.04.22. 22:16:18
Itt a lényeg! Minden fejlesztés erre irányul és mindenki eldönti, hogy a jól kitaposott ösvényén megy vagy bevállal olyat, amit nem szokott csinálni, a jutalom érdekében.
Persze a medál az eléggé must-have, csak a LE részt lehetett számszerűsíteni, ezért tettem. Továbbá nekem különösen tetszik, hogy ennyi mindenfélét kell csinálni, érezhetően arra mentek rá, hogy annak legyen egyáltalán esélye megcsinálni a teljes templomot, aki a játék MINDEN opcióját kihasználja. És ez nagyon el lett találva, határozottan tetszik az összkép.
Én csupán amellett kardoskodom, hogy feleslegesen ne "büntessük" több 100K-val a játékosokat. Illetve kiváltom én 10 kaviccsal, de akkor ez is legyen benne a kavicsosnak szánt beígért ~2 küldiben.
Én csupán amellett kardoskodom, hogy feleslegesen ne "büntessük" több 100K-val a játékosokat. Illetve kiváltom én 10 kaviccsal, de akkor ez is legyen benne a kavicsosnak szánt beígért ~2 küldiben.
Itt a lényeg! Minden fejlesztés erre irányul és mindenki eldönti, hogy a jól kitaposott ösvényén megy vagy bevállal olyat, amit nem szokott csinálni, a jutalom érdekében.
Dátum: 2012.04.22. 21:20:35
Nem a tiedre írtam konkrétan, hanem úgy az eddigi reklamációkra összességében. Mint írtam én is, az ősköves küldiket redukálni kell kettőre.
Viszok: Igen ebbe beleértem a tulajdonságfejlesztést is, ami az esetek 83%-ában ősköves. Az meg, hogy valakinek 2-3 szaki fejlesztése fölösleges. Mivel mindenkinek eshet ilyen, aki megcsinálja, annak mindnek fölösleges lesz, azaz semmit előny-hátrány nem ér. Nekem se olcsó bármilyen szaki fejlesztése.
Marcush: Jó dolog, hogy összeszedted, de ezek 90%-a csak azért került ide, mert "kényelmetlen fejleszteni" és igen - lehet utálni, úgyis páran ezt zsigerből megteszik -, de én nem támogatom a küldik fölösleges butítását, egyszerűsítését, mivel mindenkinek ugyanolyan bonyolult jelenleg is.
Sosincs gondom morállal, idomítással, projekcióval pláne, mégis rátoltam azt a 3-3-at. nem döglött bele a karakterem, nem is fogok gyengülni, mert a többieknek is van ilyen a környékemen.
Offsboy: Nem feltétlenül a +1 tul mindenre az, ami jól jön, hanem a +1% közelharci sebzés, ami néhány templom után már elég szép eredményt hoz majd (igaz, ez pont arra lesz jó, hogy ne maradjak le a többiektől), mindezzel együtt nekem is volt LE áldozós küldim, kell 2 tulajdonságomat is növelni, amit ugye még a Landragor alatt kell megtennem (kivéve az LE-t az eventből), + 3 "értelmetlen szaki" növelése 3-3-mal, de speciál örülök, hogy itt lehet tervezni is és odafigyelni. Még a láthatatlanos küldit se lőttem ki kavicsért és nem is tervezem egyik küldit se kilőni dekrétummal.
Ennek ellenére vannak fix értelmetlen küldik: ősköves manaital elhasználása például (bár szerintem az ősköves gyógyital is hasonlóan felesleges küldi, de azt nem kaptam meg), mert ez fixen kavicsos lehúzás, de még mindig olcsóbb, mint kilőni.
Viszok: Igen ebbe beleértem a tulajdonságfejlesztést is, ami az esetek 83%-ában ősköves. Az meg, hogy valakinek 2-3 szaki fejlesztése fölösleges. Mivel mindenkinek eshet ilyen, aki megcsinálja, annak mindnek fölösleges lesz, azaz semmit előny-hátrány nem ér. Nekem se olcsó bármilyen szaki fejlesztése.
Marcush: Jó dolog, hogy összeszedted, de ezek 90%-a csak azért került ide, mert "kényelmetlen fejleszteni" és igen - lehet utálni, úgyis páran ezt zsigerből megteszik -, de én nem támogatom a küldik fölösleges butítását, egyszerűsítését, mivel mindenkinek ugyanolyan bonyolult jelenleg is.
Sosincs gondom morállal, idomítással, projekcióval pláne, mégis rátoltam azt a 3-3-at. nem döglött bele a karakterem, nem is fogok gyengülni, mert a többieknek is van ilyen a környékemen.
Offsboy: Nem feltétlenül a +1 tul mindenre az, ami jól jön, hanem a +1% közelharci sebzés, ami néhány templom után már elég szép eredményt hoz majd (igaz, ez pont arra lesz jó, hogy ne maradjak le a többiektől), mindezzel együtt nekem is volt LE áldozós küldim, kell 2 tulajdonságomat is növelni, amit ugye még a Landragor alatt kell megtennem (kivéve az LE-t az eventből), + 3 "értelmetlen szaki" növelése 3-3-mal, de speciál örülök, hogy itt lehet tervezni is és odafigyelni. Még a láthatatlanos küldit se lőttem ki kavicsért és nem is tervezem egyik küldit se kilőni dekrétummal.
Ennek ellenére vannak fix értelmetlen küldik: ősköves manaital elhasználása például (bár szerintem az ősköves gyógyital is hasonlóan felesleges küldi, de azt nem kaptam meg), mert ez fixen kavicsos lehúzás, de még mindig olcsóbb, mint kilőni.
Dátum: 2012.04.22. 19:45:07
Ezt a sok rinyát a küldikkel kapcsolatban. Egyrészt a szakinövelések, másrészt itt ez a vagy vagy küldik. Miért? A díj nem rossz, sőt, kifejezetten jó és mindenki úgy akarja könnyíteni a dolgát, hogy 2-3 nap alatt megoldja. Egy jogos jelzés volt, hogy ne legyen 2-nél több ősköves küldi, mert ez volt eredetileg az ígéret.
Nem is tudom ki írta be a küldiötleteket:
- Lépj be a játékba! Vagy ne...
- Vegyél valamit a lélekkufárnál... Vagy ne, de azért nézz be oda...
- Kattints a karakterlapodra...
Komolyan ilyeneket akarunk?
A sima küldik is kértek olyat, amit akaratunkkal szemben kellett megcsinálni a továbblépéshez.
Kell növelni pár szakit, amit neked magas vagy nem kell? Valaki kiszámolta, egy átlagosan, normálisan fejlesztett karakternél a végső jutalom legrosszabb esetben is minimum 2-3-szorosan meghaladja az LE költséget. Jobb esetben még jobban.
A portyások nem akarnak vadászós küldit, a vadászósok nem akarnak portyás küldit...
Nem is tudom ki írta be a küldiötleteket:
- Lépj be a játékba! Vagy ne...
- Vegyél valamit a lélekkufárnál... Vagy ne, de azért nézz be oda...
- Kattints a karakterlapodra...
Komolyan ilyeneket akarunk?
A sima küldik is kértek olyat, amit akaratunkkal szemben kellett megcsinálni a továbblépéshez.
Kell növelni pár szakit, amit neked magas vagy nem kell? Valaki kiszámolta, egy átlagosan, normálisan fejlesztett karakternél a végső jutalom legrosszabb esetben is minimum 2-3-szorosan meghaladja az LE költséget. Jobb esetben még jobban.
A portyások nem akarnak vadászós küldit, a vadászósok nem akarnak portyás küldit...
Dátum: 2012.04.22. 19:03:18
3*10 nap van a kódban pénteki infó szerint.
Dátum: 2012.04.22. 19:02:21
A ma reggeli láthatatlan Landragorozás alapján nincs különbség az LE bevételben, azaz nem felezi meg azt se a TP mellett.
Dátum: 2012.04.22. 15:14:53
Minimuma van, nem kell pontosan.
Dátum: 2012.04.22. 09:55:31
Emlékeim szerint az őskövet mindig 13 Ft-ért lehetett venni a talin. (Vagy 14?)
Dátum: 2012.04.22. 09:54:31
Drakint se írták le részletesen, hogy hogyan lehet megtalálni. Kellemetlen számodra, hogy így jártál ezzel a küldivel, de legalább most már tudod.
Dátum: 2012.04.22. 07:09:09
A küldetés ikonjára kattintasz (ha fölé viszed az egérmutatót, át is változik a képe a linkes verzióra) és ott áldozod fel. Nem azt írták, hogy költs el X LE-t. 

Dátum: 2012.04.21. 20:51:40
Kár reklamálnod. Maximum átírják a szöveget rablásra 

Dátum: 2012.04.21. 20:30:28
Idézet: Uranos - 2012.04.21. 19:49:36
Elég undorító lehet a monitorod
Én pl k*öpök a pontozásra

Elég undorító lehet a monitorod

Dátum: 2012.04.21. 20:30:15
Nem számít, mert mindenkinél úgy veszi, mintha helyesen válaszoltál volna.
Dátum: 2012.04.21. 19:51:23
A végén a számításnál MINDEN olyan tárgy, szakértelem, képesség, megaesszencia számít, ami ÁLLANDÓ bónuszt biztosít. Azok nem számítanak, amelyek időlegesen adnak bónuszr: HT, ultraesszenciák, stb...
Dátum: 2012.04.21. 19:49:05
Kivételesen én is kérdezek, mert ilyen irányú tapasztalatom ebben az eventben nincs. Láthatatlanul ugyanannyi TP-t kapunk, azonban az LE-re azok kaptak-e valami eltérést 50-100-200 csata után, akik láthatatlanul csatáztak, vagy ahhoz sincs köze a láthatatlanságnak, hasonlóan a TP-hez?
Dátum: 2012.04.21. 19:47:27
Komolyan 1 csatából vonsz le következtetést?
Írd fel így is 50 csatád, meg amúgy is 50 csatád és azokat hasonlítsd össze, bár még ez se az ideális 
Írd fel így is 50 csatád, meg amúgy is 50 csatád és azokat hasonlítsd össze, bár még ez se az ideális 
Dátum: 2012.04.21. 17:00:04
Április 29-30 talán (vagy 28-29, de azt nem hiszem, mert mindig 1-1 nappal csúszik, a hétköznapokat tekintve), mivel 14-15-én volt.
Dátum: 2012.04.21. 15:18:49
Prémium + kényelmi funkcióval 300. Anélkül sima prémként 150, anélkül 100.