Dátum: 2008.10.20. 20:26:08
Idézet: tramenes - 2008.10.20. 20:16:23 Miért van az hogy a mi szövetségünk tagjait az ellenfél tudta óránként támadni de pl. én ma nem tudtam óránként ütni ugyanazt a tagot?
1. Kevés az életpontja és ezért nem tudod támadni. Én is így járok folyamatosan.
2. A támadásod előtti 5 percben támadták.
Egy javaslat, nekem néha bejön: ha nem jelenik meg a támadás gomb a karakterlapján (főleg, ha biztos vagy benne, hogy elég ÉP-je van), másold be a nevét a portyázásnál fent a támadáshoz, és úgy támadd meg. (Vigyázz, ne tegyél pipát a teszthez, mert egy ősköved bánja.)
Dátum: 2008.10.20. 20:23:20
Idézet: Wuya - 2008.10.20. 20:13:46 Sziasztok! az állatom gyógyul egyáltalán ha nem akkor a pihenni küldöm opció mire jó?
1. ha több állatod van, az egyik harcol melletted, a többi pihen.
2. Addig se ütik (nincs sok értelme).
Gyógyítani az állatodon csak a sebgyógyítás szakértelemmel tudsz, amit 9. szintű tanulásnál kapsz meg.
Dátum: 2008.10.20. 20:11:26
"A 2. Világháborúban mely országok nem voltak csatlósai a Német birodalomnak?"
Nyilván több is volt, de a válaszok közül ugye csak egy lehet helyes. Következésképp a kérdésben indokolatlan és helytelen a többesszám használata.
Dátum: 2008.10.20. 19:22:40
Köszönöm szépen.
Dátum: 2008.10.20. 19:01:02
"Hány kérdésre kell helyesen válaszolni ahoz hogy,te is írhass kérdést?"
Már megint. Plusz helyesírás.
"Hány magyar aranyérem született a 2008-as pekingi olimpián?"
Sokadszorra.
"Ki rendezte a Star Wars filmeket?"
Nem egyértelmű.
Dátum: 2008.10.20. 16:24:58
Amikor befogsz egy állatot, látni fogod az idomítás költségét. Ez az érték minél nagyobb, annál magasabb az állat kezdőszintje. Ezután ha harcol melletted, szintet fog lépni. Az állat összes szintje a kezdő szint plusz amennyit nálad lépett. Harci szempontból nincs különbség egy 1. szintű állat, ami lépett nálad 10 szintet, és egy 10. szintű állat, ami nálad 1. szintű között. Csak ez utóbbinak több életpontja lesz, és jóval több lélekenergiába kerül a beidomítása.
Dátum: 2008.10.20. 16:18:04
Tényleg kíváncsi lennék rá, ki az. De persze úgysem fogja elárulni. Ez nyilvánvaló.
Dátum: 2008.10.20. 16:00:32
Idézet: Necronis - 2008.10.20. 15:32:40 Ezt írja nálam a kvíz menüpontban:
"Eddigi kérdéseid értékelései: 23 jó, 7 rossz, 0 törölni.
Még 3 rossz értékelés és nem tehetsz fel több kérdést!"
Na most. Ezt én kérésre bemásoltam a saját karakterlapomról. Vajon az, hogy e kérésnek eleget tettem, kinek szúrta annyira a szemét, hogy e hozzászólásomat lepontozza? Teljesen érthetetlen számomra.
Dátum: 2008.10.20. 15:54:35
Egyet én magam kértem, hogy töröljenek, kettőt rosszra ítéltek a vérpistik, négy elhasalt a 25%-on, eddig. De még lesz elhasalós, már látom.
Dátum: 2008.10.20. 15:51:57
Azért írtam így, hogy a "nem matematikus beállítottságú" olvasók is értsék.
Köszönöm.
Dátum: 2008.10.20. 15:42:33
Ki volt az a német tudós aki ellopta a Szovjetunionak, Amerikától a "Fat Man" nevű fegyver tervét.
Törölni.
Dátum: 2008.10.20. 15:39:16
Ki a Győri ETO FC csapatkapitánya?
Stark Péter
Kovács Zoltán
Völgyi Dániel
Bajzát Péter
Törölni.
Dátum: 2008.10.20. 15:32:40
Ezt írja nálam a kvíz menüpontban:
"Eddigi kérdéseid értékelései: 23 jó, 7 rossz, 0 törölni.
Még 3 rossz értékelés és nem tehetsz fel több kérdést!"
Dátum: 2008.10.20. 15:05:45
Mindkét számot a harmadik hatványra emelem. Eredmény:
2*{négyzetgyök}2 és 3
Ezeket utána négyzetre emelem. Eredmény:
4*2=8 és 9
9 nagyobb mint 8 ---> {hatodik gyök}9 nagyobb mint {hatodik gyök}8.
Egyébként nekem van 30-ból 7 rossz kérdésem, a 25% miatt esnek ki sorban. Az a szomorú, hogy olyan kérdés is ki fog esni hamarosan, ami a végzetúr egy szabályára kérdez rá.
Dátum: 2008.10.20. 04:48:40
"Milyen betű volt a hitvesi hűtlenséget jelképező skarlát betű?
"A"
"S"
"R"
"U"
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!"
Kezdek valóban elszomorodni
Eddig 30 kérdést tettem fel és ez volt a 7. ami kiesett
Még 3 rossz és nem írhatok több kérdést. Úgy tűnik, tényleg a vérpistikék által feltett bugyuta kérdéseknek van jövője. Ennek ellenére sem vagyok hajlandó olyan kérdéseket írni, mint "Mien sznüa vilamoss?". Üde színfoltja a játéknak, hogy én is tehettem fel kérdéseket, sajnos ez a része számomra hamarosan megszűnik.
Dátum: 2008.10.19. 23:44:14
Nem tudom, lehet, hogy több ilyen kérdés is volt, és mind törölve lett. Az biztos, hogy amit én kaptam az úgy volt írva
Dátum: 2008.10.19. 23:39:44
Mortazor az erőt járta. Gondolatai cikázó villámokként kavarogtak háborgó elméjében. Nyugtatni próbálta magát, hasztalan. Hibázott, ezt tudta jól, és nem tudta, hogyan hozza helyre a hibáját. Az elmúlt hatvan évben nem volt kifejezetten társasági lény, az átok ami sújtotta, megkövetelte az egyedüllétet. Most, alig egy hónapja, hogy Napkapu lakója lett, és még a szavára is hallgattak újdonsült társai, nehezen kezelte a helyzetet. Szívesen megtett bármit, böngészte a régi könyveket, információmorzsák után kutatva, építette, renoválta a tornyot, küzdött a többiekkel a gyakorlótéren, de a társalgás nem volt erőssége. Nehezen szokott vissza a sürgés-forgással teli életbe. Sokan voltak körülötte, és ez zavarta. És nem bíztak benne. Értette ő, hogyne értette volna. A feketemágust látták benne, pedig Földanya a tudója, sosem volt az. Megbántotta Khettyt, tudta jól, de rosszul esett neki, hogy a nő ennyire nem bízik benne. Vívódott. Itteni életében először érzett határozatlanságot. Menjen vagy maradjon? Befogadják valaha maguk közé ezek a számára oly idegen mágusok? Nem tudta. No és a nő. Érezte, tudta, hogy ő sem e világból származik. Volt hát közös vonásuk.
Hirtelen nyögésekre figyelt fel. Apró, halk nyögdécselésekre, női hangra. Óvatosan arrafelé indult, mint vadászó macska, halk léptekkel haladt. Ellenőrizte a szélirányt, majd kissé jobbra fordulva haladt tovább. Halk füttyentés - néhány pillanat múlva feltűnt mellette Lopakodó Halál, hű kísérője. A móleon még nála is halkabban mozgott, termetét meghazudtoló könnyedséggel. Fejmozdulatokkal jelezte neki, merre menjen. Két oldalról közelítették meg a kis tisztást, kivont fegyverekkel. A fák gyűrűjében egy térdepelő végzeturat láttak, amint tőrével matat valamin, ami a földön feküdt, nem láthatták a magas fűben, mi volt az. Mortazor jelzésére egyszerre ugrottak elő a fák fedezékéből. A gyémánt jelvényt viselő végzetúrnak annyi ideje maradt, hogy egy tűzfuvallatot dobjon Mortazor felé félfordulattal. A móleon olyan gyorsan szökkent át a földön heverő test fölött, hogy a varázslat java része el sem érte Mortazort, ártalmatlanul foszlott szét a lény zöldes páncélján. Ebben a pillanatban fülrepesztő csattanással csapódott be az ismeretlen testébe a villámcsapás, amit Mortazor idézett meg. A csata rövid volt és kíméletlen. A félájult idegent megvető pillantással engedte útjára, pár méterről dobta utána az ottfelejtett tőrét.
Félve lépett a földön heverő, nyögdécselő alak fölé. Amitől tartott, bekövetkezett. Khetty feküdt a földön, véresen, mocskosan, ájultan. Mortazor szemét elborította a könny. Pajzsát, páncélját a móleon hátára tette, majd óvatosan felemelte a földről a lányt. Acabo, a hűséges manó lépett elő a fák közül, félve közelített a kis csapat felé.
- Ne félj, kis ember! - szólt oda neki Mortazor, ölében tartva Khettyt - Az úrnőd jól van. Holnapra meggyógyul.
Acabo odasomfordált, megfogta Khetty kezét. Így gyalogoltak vissza a toronyba, hallgatagon, csendben, csak a kis manó szipogása hallatszott olykor.
Dátum: 2008.10.19. 23:06:34
Tévedsz, nem vagyok befolyásos, csak véletlen volt. De:
1. Copy-Paste módszerrel (másolás-beillesztés) írtam ide a kérdést, tehát az betű szerint úgy volt, ahogy itt látod.
2. Magánvélemény.
3. Magánvélemény.
Remélem nem nagy baj, ha az ilyen kérdéseknél a véleményemet is hozzáfűzöm
Egyébként az ismert labdarúgó neve helyesen:
Zinédine Zidane
Te pedig ezt írtad:
Zidine Zidane
Azért van különbség nem?
Dátum: 2008.10.19. 22:27:29
Valóban igaz, elnéztem. Bocsánat.
Dátum: 2008.10.19. 22:26:28
Idézet: Mortimer - 2008.10.19. 21:25:09 Necronis, hol írja, hogy nem az állatra adott sebzést fogja fel?
"Állatodat felszereléssel láthatod el. A felszerelést a lélekkufárnál vásárolhatod meg. Minden kedvencednek csak egy tárgya lehet! Ha egy új tárgyat adsz egy lényednek, vagy szabadon engeded, a tárgyat nem kapod vissza. A felszerelésként adott tárgyak növelhetik kedvenced sebzését, találati esélyét, a győztes csatákért kapott morálját és tapasztalati pontját. Van olyan is, amelyik az állat gyógyítását teszi hatékonyabbá, és olyan is, amely a sebzésfelfogó képességét. Egy
5. szintű kedvenc pl. 5 sebzést felfog minden ütésből, de ha kap egy +2 elnyelést tárgyat, akkor ez már +7 lesz. Ha egy lény védekezést adó tárgyat kap, akkor az a lény védekezését növeli, vagyis csökken az esélye, hogy a lény megsebesül az ellenfél támadásától.
Ha egy kedvenc tárgyat kap, morálja is megnő egy picit."