Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2012.08.01. 11:38:51
Kockáztattam, minden rendben ment.
Dátum: 2012.08.01. 09:47:15
Hű most örülnék egy gyors válasznak!
Most villant belém, hogy a leállás nem biztos, hogy jótékony hatással van a vadászatra.
Mit lehet erről tudni, ha elindítom a vadászatot le fog futni? Vagy ilyen leálláskor semmi sem megy?
Egyéb tudnivaló?
Most villant belém, hogy a leállás nem biztos, hogy jótékony hatással van a vadászatra.
Mit lehet erről tudni, ha elindítom a vadászatot le fog futni? Vagy ilyen leálláskor semmi sem megy?
Egyéb tudnivaló?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.01. 09:42:58
Életed leghosszabb és legizzadtabb licitjén vagy túl, ha nem tévedek 

Dátum: 2012.08.01. 09:37:59
Ha csak ingyen forgatsz akkor ez benne van a pakliban. Nekem is volt már 5-6 napos folyamatos feketém annak ellenére, hogy minden nap forgattam 2 őskövest is.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.01. 08:36:37
Felőlem akár ki is vehetik, de azt azért mondjátok el: akkor miért nem gyémántként regisztráltak? 100 szint kellett hozzá, hogy felismerjék mire jó a gyémánt horda?
Dátum: 2012.08.01. 08:17:15
Rendben
Akkor előbb kezdtem írni, mint, hogy Offs és Birka válasza megérkezett volna(vagy legyen inkább Offsboy, hogy szereted igazán? időmből végülis kitelik, hogy úgy hívjalak ahogy szeretnéd
).
Akkor előbb kezdtem írni, mint, hogy Offs és Birka válasza megérkezett volna(vagy legyen inkább Offsboy, hogy szereted igazán? időmből végülis kitelik, hogy úgy hívjalak ahogy szeretnéd
).Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.01. 08:07:37
Ha eddig nem reagáltak vagy beleszarnak vagy sokkal nagyobb vihar kell ahhoz, hogy mozduljanak.
Szerintem kapja szépen vissza az összes játékos azt a dukátmennyiséget amennyiért megvette AH-ban a Húség Zálogát, ha kifizetné inkább helyette a 100 őskövet.
A játékosok hűségének záloga a játékhoz és annak fejlesztőihez a korrekt hozzáállás minden problémához és (viszonylag) gyors reakcióidő nem csak olyankor amikor egy változtatásból őskőbevétel várható.
Szerintem kapja szépen vissza az összes játékos azt a dukátmennyiséget amennyiért megvette AH-ban a Húség Zálogát, ha kifizetné inkább helyette a 100 őskövet.
A játékosok hűségének záloga a játékhoz és annak fejlesztőihez a korrekt hozzáállás minden problémához és (viszonylag) gyors reakcióidő nem csak olyankor amikor egy változtatásból őskőbevétel várható.
Dátum: 2012.08.01. 07:54:21
A Kufárok Csatája
Gondolom ezzel te is tisztában vagy (ha mégsem akkor katt a kékre) és arra vonatkozik a kérdésed, hogy ha eléred a bronz fokozatot ami ugye magasabb a végzet medálnál akkor van-e lehetőség a kisebb fokozatú jutalmat választani?
Szerintem nincs, mivel amikor aranyfokozatot elértem nem választhattam ezüstöt, de lehet a medál kivétel ez alól. Viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy hivatalos válasz nem lesz vagy kedvezőtlen eredménnyel.
Így a helyedben azt tenném, hogy ha biztos vagy benne, hogy meglesz a 100 (vagy több) győzelem akkor csapatot váltanék a megfelelő időben, így nullázódnak a győzelmeid és behúzod a maradék 50-et (vagy többet, de ne érje el a 100-at ismét, tehát a váltás időzítése lényeges, de nem vagy kezdő, megoldod, lehet nem is mondtam neked semmi újat).
A LE-t úgyis mindig megkapod, győzelem toplistára vagy csapatra meg úgysem hajtasz. Ha csapatra mégis akkor egyszerűen oda-visszaváltasz rögtön és ugyanott folytathatod ahol eddig, csak nulláztál.
*Még Off és Birka előtt kezdtem írni, csak lassú vagyok nem hülye
Jutalmazás:
Az a csapat nyer, melynek tagjai a legtöbb győzelmet elérték JÁTÉKOSOK ellen. A győztes csapat tagjainak elegendő 100-zal kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz (kivéve a végzet medált, amelyhez 50 győzelem szükséges). A második csapat tagjainak elegendő 50-nel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz. A harmadik csapat tagjainak elegendő 25-tel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz.
Az a csapat nyer, melynek tagjai a legtöbb győzelmet elérték JÁTÉKOSOK ellen. A győztes csapat tagjainak elegendő 100-zal kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz (kivéve a végzet medált, amelyhez 50 győzelem szükséges). A második csapat tagjainak elegendő 50-nel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz. A harmadik csapat tagjainak elegendő 25-tel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz.
Gondolom ezzel te is tisztában vagy (ha mégsem akkor katt a kékre) és arra vonatkozik a kérdésed, hogy ha eléred a bronz fokozatot ami ugye magasabb a végzet medálnál akkor van-e lehetőség a kisebb fokozatú jutalmat választani?
Szerintem nincs, mivel amikor aranyfokozatot elértem nem választhattam ezüstöt, de lehet a medál kivétel ez alól. Viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy hivatalos válasz nem lesz vagy kedvezőtlen eredménnyel.
Így a helyedben azt tenném, hogy ha biztos vagy benne, hogy meglesz a 100 (vagy több) győzelem akkor csapatot váltanék a megfelelő időben, így nullázódnak a győzelmeid és behúzod a maradék 50-et (vagy többet, de ne érje el a 100-at ismét, tehát a váltás időzítése lényeges, de nem vagy kezdő, megoldod, lehet nem is mondtam neked semmi újat).
A LE-t úgyis mindig megkapod, győzelem toplistára vagy csapatra meg úgysem hajtasz. Ha csapatra mégis akkor egyszerűen oda-visszaváltasz rögtön és ugyanott folytathatod ahol eddig, csak nulláztál.
*Még Off és Birka előtt kezdtem írni, csak lassú vagyok nem hülye

Dátum: 2012.07.31. 23:49:52
Szívesen 

Dátum: 2012.07.31. 23:46:18
Cras válasza akkor is érvényes, bár szerintem ő is értette, hogy a kufárra gondolsz.
http://vegzetur.wikidot.com/a-kufarok-csataja
Ha elolvasod, érdekes dolgokat tudhatsz meg, ha csak az alján megnézed a LE és TP számítását akkor láthatod, hogy a kufáros LE-hez és TP-hez semmi köze a szingu-nak.
http://vegzetur.wikidot.com/a-kufarok-csataja
Ha elolvasod, érdekes dolgokat tudhatsz meg, ha csak az alján megnézed a LE és TP számítását akkor láthatod, hogy a kufáros LE-hez és TP-hez semmi köze a szingu-nak.
Dátum: 2012.07.31. 23:40:15
Korábban lehetett? Szerintem kevered a térképessel.
Dátum: 2012.07.31. 21:50:15
Azért nem számít bele, hogy ne lehessen azzal visszaélni, hogy megkéred 5 haverod és gyenge cuccban leüttetik magukat rajtad ahányszor csak lehet és neked semmit nem kell tenned a jutalomért valamint a toplistáért, na meg a LE-ért.
Ja és arra is figyelj, hogy győztes védekező csatáért PP-t nem von, de EP-t (eseménypont) igen. Hasonló okokból: Hogy ne tápolhassanak túl LE-vel a cimbik.
Ja és arra is figyelj, hogy győztes védekező csatáért PP-t nem von, de EP-t (eseménypont) igen. Hasonló okokból: Hogy ne tápolhassanak túl LE-vel a cimbik.
Dátum: 2012.07.31. 21:47:14
Fáradtsági mínuszok?
Dátum: 2012.07.31. 21:38:37
Ywgarrd szerintem simán visszakérhetnéd a sorsjegyeket - úgy, hogy levonják a nyert dukátmennyiséget, LE-t, CSP-t PP-t vagy az italokat ha még nem használtad el őket és így a többi nyereményed - mert kötelességük lett volna a szerencsekerék leírásában jegyezni, hogy aki nincs 24. szintű az nem nyerhet AH-s tételeket - ez így egy szimpla átverés (volt).
Dátum: 2012.07.31. 14:25:08
Akkor 24. szint alatt nem éri meg a szerencsekerék max annak aki az erőforrásokra hajt és nincs hova tenni jobb helyre a pénzét.
Dátum: 2012.07.31. 13:40:42
Ha gyorsul a szerver a leállást követően az jó, de ha lehet a chatet és esetleges más játéktechnikailag lényegtelen dolgokat majd a kufár event után csináljatok, mert nem lenne jó, ha leállások meg váratlan gebaszok miatt csúszna el valaki, mert pont azon a napo(ko)n nem tud majd játszani amikor ráér és még javíthatna az eddig elért eredményén csak épp nincs szerver vagy egyes opciók bemondják az unalmast.
*Helyesírás.
*Helyesírás.
Dátum: 2012.07.31. 13:10:31
Ha már OFF....
... hát igen, (esetenként békés) végzetúr/nő társaid hülyére verése és kegyetlen kifosztása sokkal nemesebb dolog, mint a gyenge lények levadászása
(Persze játéktechnikailag megértelek.)
... hát igen, (esetenként békés) végzetúr/nő társaid hülyére verése és kegyetlen kifosztása sokkal nemesebb dolog, mint a gyenge lények levadászása
(Persze játéktechnikailag megértelek.)
Dátum: 2012.07.30. 21:14:33
Idézet: Craslorg - 2012.07.30. 16:14:32
Nem szorozza fel (durva is lenne, mindenki gyémántként tolná).
A gyémántok többet is rabolnak mégsem mindenki gyémánt
Az EH adta LE nem rabolt LE, hanem egy szakértelem adja.
Mégis beleszámít a rabolt LE TOP listába ami szerintem nagy hiba.Dátum: 2012.07.30. 12:36:07
Ez korrekt (lenne).
Dátum: 2012.07.30. 12:34:06
Azzal egyetértek, hogy a sok dukátot vesztett játékosok kapjanak valami kárpótlást.
TÉMÁHOZ ILLŐ: eddigi csatákban 3x20 csatát látunk listázva, ha akarunk belenézhetünk egyesével a részletekbe. A lista nézetben látszik, kivel vívtunk, nyertünk/vesztettünk ezzel összefüggésben a LE mozgást és a TP-t. Nem lehetne az is ott, ha kiégett őskövet raboltunk?
TÉMÁHOZ ILLŐ: eddigi csatákban 3x20 csatát látunk listázva, ha akarunk belenézhetünk egyesével a részletekbe. A lista nézetben látszik, kivel vívtunk, nyertünk/vesztettünk ezzel összefüggésben a LE mozgást és a TP-t. Nem lehetne az is ott, ha kiégett őskövet raboltunk?