a három tetováláshoz 45 kell kockából
24ezer hatalomkristály és 24 ezer templomkristály
Feltéve ha csak akkor engedi ezeket ha megvan az előző hat tetoválás (ezt nem tudom mivel nekem megvolt mind a hat)
ha ez megvan jöhet a familiáris erősítő isteni relikvia
Familiáris erősítő
Familiáris erősítő
Típus: isteni ereklye
Szint: 300
Megvásárlásakor kapsz egy templomi pálcát, és familiáris fókuszaid hatásfoka 100%-kal megnő. Max. 20 db vásárolható belőle.
Ár: 5 isteni kocka, 40 platina, 20 Őskő
ehhez is kelleni fog 100 kocka meg 800 platina meg 400 őskő
ha a kocka részt nem nézzük , akkor 20 templompálca 400 kőért
utána van ez ,-Bár szerintem ezt a szellemspirál dolgot felesleges erőltetni (kb fél év alatt jött talán 12-14db )
Szellemfókusz
Szellemfókusz
Ha van szellemtetoválásod, megnő 5%-kal az esély, hogy szellemspirált találsz, és megnő 200-zal az állatszint, ameddig használhatod. Max. 5 db vásárolható belőle.
Ár: 10 isteni kocka, 80 platina, 40 Őskő
ez is 50 kocka lenne , bár én személy szerint ezt végső esetben fogom csak megvenni
és van a negyedik
Templomi ellátmány
Templomi ellátmány
Megvásárlásakor kapsz 10 templomi pálcát. Csak akkor veheted meg, ha transzdestrukció szakértelmed 1000-nél kevesebb. Max. 3 db vásárolható belőle.
Ár: 7 isteni kocka, 140 platina,
ez lenne a legjobban kelendő cucc , de aki kicsit is foglalkozott a templomokkal az azért 300-400 as szintre már megcsinált 500 templomot
aki meg töredékét sem az meg ezt a relikviát se fogja nagyon kihasználni
Hozzászólások - Fsanyi82
Dátum: 2021.02.15. 20:50:59
Dátum: 2021.02.15. 18:41:21
Megvetted a következő tárgyat: Isteni tetoválás.
Isteni tetoválás
Isteni tetoválás
Minden isteni tetoválás megvásárlása után egy újabb tetoválás készíttetésére nyílik lehetőséged! Jelenleg max. 3 db isteni tetoválásod lehet, de ezek száma a jövőben bővülni fog.
Ár: 15 isteni kocka, 100 platina, 50 Őskő
karakterlapon lesz egy új fül a legendás tárgyak és az egyéb közt oda kerül be vásárlás után
Feláldozod félisten hatalmú állatodat! A lélekenergia gigantikus fénydetonáció során szabadul fel, amely mérföldekről is látható! A beléd áramló iszonyú mennyiségű LE (+51846360 LE) égeti a vénáidat, idegszálaidat, üvöltve rogysz a földre. Hosszú idő után térsz magadhoz. A füled még mindig cseng... Az esszenciafoszlányokat 61 smaragdszelencébe gyűjtöd össze. Ezenkívül hátramaradt még 206 hatalomkristály, ezeket is elteszed. A sajtolás eredményeképp 256 barna mytokronithoz jutottál.
Szerencse tetoválás
A szerencsekeréken az ultra-ritka nyeremények pechpont költsége 5%-kal csökken (kivéve relikviaforgács és templomi pálca), az isteni kocka pechpont költsége 20%-kal csökken.
A következő tetoválás költsége: 8000 hatalomkristály és 8000 templomkristály.
Isteni tetoválás
Isteni tetoválás
Minden isteni tetoválás megvásárlása után egy újabb tetoválás készíttetésére nyílik lehetőséged! Jelenleg max. 3 db isteni tetoválásod lehet, de ezek száma a jövőben bővülni fog.
Ár: 15 isteni kocka, 100 platina, 50 Őskő
karakterlapon lesz egy új fül a legendás tárgyak és az egyéb közt oda kerül be vásárlás után
Feláldozod félisten hatalmú állatodat! A lélekenergia gigantikus fénydetonáció során szabadul fel, amely mérföldekről is látható! A beléd áramló iszonyú mennyiségű LE (+51846360 LE) égeti a vénáidat, idegszálaidat, üvöltve rogysz a földre. Hosszú idő után térsz magadhoz. A füled még mindig cseng... Az esszenciafoszlányokat 61 smaragdszelencébe gyűjtöd össze. Ezenkívül hátramaradt még 206 hatalomkristály, ezeket is elteszed. A sajtolás eredményeképp 256 barna mytokronithoz jutottál.
Szerencse tetoválás
A szerencsekeréken az ultra-ritka nyeremények pechpont költsége 5%-kal csökken (kivéve relikviaforgács és templomi pálca), az isteni kocka pechpont költsége 20%-kal csökken.
A következő tetoválás költsége: 8000 hatalomkristály és 8000 templomkristály.
Dátum: 2021.02.15. 17:44:04
Templomi ellátmány
Templomi ellátmány
Megvásárlásakor kapsz 10 templomi pálcát. Csak akkor veheted meg, ha transzdestrukció szakértelmed 1000-nél kevesebb. Max. 3 db vásárolható belőle.
Ár: 7 isteni kocka, 140 platina, 70 Őskő
jó lett volna de sajna ezt sem tudom már kihasználni
szükséges vajon bekorlátozni a transzdestrukció szakit 1000 nél?
Templomi ellátmány
Ár: 7 isteni kocka, 140 platina, 70 Őskő
jó lett volna de sajna ezt sem tudom már kihasználni
szükséges vajon bekorlátozni a transzdestrukció szakit 1000 nél?
Dátum: 2021.02.15. 07:40:54
És elméleted szerint az hogy lehet leprogramozni, hogy a 15 öltözékben melyikben cserélje le és melyikbe ne
mindenképp neked kell kiválasztgatni
nem tudom hányas szintű vagy de ha feljebb lépsz 270 körül kifogynak a tárgyak
ezenkívül elérhető a legendás tárgyak is egyszer megcsinálsz egy öltözetet és az marad , mert jobbat már nem fogsz tudni csinálni , max a legendás tárgyat fejlesztgetni , de ahhoz meg nem kell lecserélni
szerintem túl bonyolítod ezt az egyszerű dolgot ,hisz bármilyen gyorsan lépsz is szinteket nem kell naponta vagy hetente kicserélgetni minden öltözetet
mindenképp neked kell kiválasztgatni
nem tudom hányas szintű vagy de ha feljebb lépsz 270 körül kifogynak a tárgyak
ezenkívül elérhető a legendás tárgyak is egyszer megcsinálsz egy öltözetet és az marad , mert jobbat már nem fogsz tudni csinálni , max a legendás tárgyat fejlesztgetni , de ahhoz meg nem kell lecserélni
szerintem túl bonyolítod ezt az egyszerű dolgot ,hisz bármilyen gyorsan lépsz is szinteket nem kell naponta vagy hetente kicserélgetni minden öltözetet
Dátum: 2021.02.13. 14:38:08
Ezekből elég sok minden megvalósult már:)
Ami kimaradt abból lesz valami?
pl ezek
Ami kimaradt abból lesz valami?
pl ezek
Lelekkut fokuszator:
Relikviakuponból fejlesztheto relikvia bronz fokozattol ejkristaly fokozatig.
Minden egyes szintje 5% eselyt ad, hogy lelekkut kisutesekor megduplazza a kapott LE-t. (Csak az LE-t)
Relikviakuponból fejlesztheto relikvia bronz fokozattol ejkristaly fokozatig.
Minden egyes szintje 5% eselyt ad, hogy lelekkut kisutesekor megduplazza a kapott LE-t. (Csak az LE-t)
A tanulas koronaja:
Relikviakuponbol fejlesztheto targy, ami fokozatonkent +5-tel megnoveli a szingularis ismeretek szakertelem maximumat, igy a kapott TP-t is.
Relikviakuponbol fejlesztheto targy, ami fokozatonkent +5-tel megnoveli a szingularis ismeretek szakertelem maximumat, igy a kapott TP-t is.
Verem rejtett dolgok felfedése vmilyen módon.
A Kutatás bizonyos lépése ismételhető legyen.
Dátum: 2021.02.13. 14:31:56
minek az öltözet váltás ha minden öltözetbe ugyanaz a tárgy teszed?
Dátum: 2021.02.11. 18:49:44
ha meg tudod csinálni nem vesztesz vele semmit
de a tetoválásokkal nem leszel előrébb talán a smaragd tetoválás ami ér valamit
ha megvan , akkor a fehér esszenciákból 1-1 arányban tudsz váltani smaragd szelencéket
viszont ha a smaragd szelencét használod meg zöld esszenciát kapsz ,-így gyorsabban ki tudod maxolni a mega esszenciákat , plusz az összes harcoló csatlóst egy szintre tudod fejleszteni a szelencékkel
mellesleg ha végig csinálod a kutatást akkor ezer valamennyi hatalomkristályod lesz alapból és már csak egy db 1000 es szintű vagy nagyobb állat kell,meg 1000 templomkristály és ez meg is van
de a tetoválásokkal nem leszel előrébb talán a smaragd tetoválás ami ér valamit
ha megvan , akkor a fehér esszenciákból 1-1 arányban tudsz váltani smaragd szelencéket
viszont ha a smaragd szelencét használod meg zöld esszenciát kapsz ,-így gyorsabban ki tudod maxolni a mega esszenciákat , plusz az összes harcoló csatlóst egy szintre tudod fejleszteni a szelencékkel
mellesleg ha végig csinálod a kutatást akkor ezer valamennyi hatalomkristályod lesz alapból és már csak egy db 1000 es szintű vagy nagyobb állat kell,meg 1000 templomkristály és ez meg is van
Dátum: 2021.02.11. 11:51:58
Semelyik szinten nem táp a tetoválások
A smaragd tetoválás is csak addig ameddig oda vissza váltogatással kimaxolod a mega eszenciákat és egy szintre hozod a harcoló csatlosókat, utána meg nem tudod semmire használni azt sem.
A plusz sebzés harcban meg csatlós harcban kb nulla, nem fogod észrevenni a meglétét a tetoválásnak vagy annak hiányának
Plusz tp kennelbe, kiképzés dömping közt éppen nem lehet nagy hasznát venni.
Szelemtetoválás meg inkább hagyjuk is
A smaragd tetoválás is csak addig ameddig oda vissza váltogatással kimaxolod a mega eszenciákat és egy szintre hozod a harcoló csatlosókat, utána meg nem tudod semmire használni azt sem.
A plusz sebzés harcban meg csatlós harcban kb nulla, nem fogod észrevenni a meglétét a tetoválásnak vagy annak hiányának
Plusz tp kennelbe, kiképzés dömping közt éppen nem lehet nagy hasznát venni.
Szelemtetoválás meg inkább hagyjuk is
Dátum: 2021.02.10. 13:48:48
sima szürke vagy ahogy te írod fehér eszenciából lehet 1-1 arányban
Dátum: 2021.02.10. 12:23:46
Pechpont: 808
A nyereményed: 30 Relikviaforgács, 30 Relikviaforgács, Isteni kocka, 38 AF pont, 454 TP, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Végzet medál, Familiáris fókusz
relikviaforgács visszaváltva
Pechpont: 414
A nyereményed: Sajtoló medál
A nyereményed: Végzet medál
A nyereményed: kristály mytoaffinitás, 454 TP
A nyereményed: 30 Relikviaforgács
Pechpont: 148
10 forgatást próba
A nyereményed: Familiáris fókusz, 1 ősdrágakő, 7 sisakszilánk, 1 A vadászat itala, 3 diránium, 1 Sorsjegy, 10 aranydukát, 1 A vadászat itala, 1 Csatlóskristály, Végzet medál
ekkora rakás sz@rt
egy templompálca se jött
de familiáris fókusz bezzeg orrba szájba
nos eltelt 16 nap az ígéret óta miszerint 2-3 hét és használható az isteni kocka
valami hiper jó dolgot kell tudjon ha azt nézem egy szintlépésnél mennyi templompálca és sajtoló medál nem esik a szerencsekeréken .
ha a mostani tetoválásokat lehet vele upgradelni akkor kb semmit se fog érni
A nyereményed: 30 Relikviaforgács, 30 Relikviaforgács, Isteni kocka, 38 AF pont, 454 TP, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Familiáris fókusz, Végzet medál, Familiáris fókusz
Pechpont: 414
A nyereményed: Sajtoló medál
A nyereményed: kristály mytoaffinitás, 454 TP
A nyereményed: 30 Relikviaforgács
Pechpont: 148
10 forgatást próba
A nyereményed: Familiáris fókusz, 1 ősdrágakő, 7 sisakszilánk, 1 A vadászat itala, 3 diránium, 1 Sorsjegy, 10 aranydukát, 1 A vadászat itala, 1 Csatlóskristály, Végzet medál
ekkora rakás sz@rt
egy templompálca se jött
de familiáris fókusz bezzeg orrba szájba
nos eltelt 16 nap az ígéret óta miszerint 2-3 hét és használható az isteni kocka
valami hiper jó dolgot kell tudjon ha azt nézem egy szintlépésnél mennyi templompálca és sajtoló medál nem esik a szerencsekeréken .
ha a mostani tetoválásokat lehet vele upgradelni akkor kb semmit se fog érni
Dátum: 2021.01.28. 12:50:13
azt még kár volt hacsak nem tetoválást csináltál egyből
a normál templom teljesül minden feladattal egyben , a feladatok is és az aktuális küldetés legyen az bármelyik kiválasztva teljesülnek áldozáskor és tetoválás létrehozásnál is
Giga templom nem teljesül
a tetoválások pedig mindig ezerrel drágulnak
1, 1000 hatalomkristály+1000 templomkristály
2, 2000 hatalomkristály+2000 templomkristály
....
a normál templom teljesül minden feladattal egyben , a feladatok is és az aktuális küldetés legyen az bármelyik kiválasztva teljesülnek áldozáskor és tetoválás létrehozásnál is
Giga templom nem teljesül
a tetoválások pedig mindig ezerrel drágulnak
1, 1000 hatalomkristály+1000 templomkristály
2, 2000 hatalomkristály+2000 templomkristály
....
Dátum: 2021.01.28. 11:57:12
1000 szintnél nagyobb állatot kell feláldozni a kutatás oldalon a tetoválások fülre kattintva
amennyivel nagyobb, mint ezer szint annyi hatalomkristályt kapsz , de ott részletesebben is le van írva mit kapsz még
------------------------
Ami nincs a leírásban az pedig ez, ha megvan minden tetoválásod már a mostani 6 db , akkor áldozni csak abban az esetben lehet hatalomkristályért ha kevesebb , mint 7000 templomkristályod van
amennyivel nagyobb, mint ezer szint annyi hatalomkristályt kapsz , de ott részletesebben is le van írva mit kapsz még
------------------------
Ami nincs a leírásban az pedig ez, ha megvan minden tetoválásod már a mostani 6 db , akkor áldozni csak abban az esetben lehet hatalomkristályért ha kevesebb , mint 7000 templomkristályod van
Dátum: 2021.01.25. 16:33:43
Nem tudom
azért ez lett kitalálva , mert itt fórumon többen jelezték kezdeni kell majd valamit a familiárisok szintjével, de szerintem nem egyre gondoltak a játékosok és a játékvezetés
amúgy ha még 1% plusz sebzést adna azt mondanám idővel lehet valami értelme de a plusz egy sebzés ... egyáltalán hogy lehet ellenőrizni, hogy valóban sebeznek e relikvia db * egyet pluszba ?
azért ez lett kitalálva , mert itt fórumon többen jelezték kezdeni kell majd valamit a familiárisok szintjével, de szerintem nem egyre gondoltak a játékosok és a játékvezetés
amúgy ha még 1% plusz sebzést adna azt mondanám idővel lehet valami értelme de a plusz egy sebzés ... egyáltalán hogy lehet ellenőrizni, hogy valóban sebeznek e relikvia db * egyet pluszba ?
Dátum: 2021.01.25. 15:58:27
mert kérésemre be lett állítva kb 20 perce
valamint a familiáris fókusz szinttől független ad plusz egy sebzést a familiárisoknak ,- bár szerintem még így is közel nulla az értéke
valamint a familiáris fókusz szinttől független ad plusz egy sebzést a familiárisoknak ,- bár szerintem még így is közel nulla az értéke
Dátum: 2021.01.25. 15:03:13
Azt a választ kaptam tiltsam le, hogy ezeket nem akarom kipörgetni
Grat
Remélem azért az tiszta , hogy nem lehet letiltani
mellesleg amiket tiltani akartam le is vannak tiltva pont az a három is olyan ami nem kell
ja és 2-3 hét mulva már majd nagyon tetszeni fog mit tud a kocka
így én sem fogok pörgetni , ezekre a vackokra nem pocséklok pechpontot
az hogy így a többi sem esik mellékes , mert ha így marad ugyis be lehet zárni a boltot
Grat
Remélem azért az tiszta , hogy nem lehet letiltani
mellesleg amiket tiltani akartam le is vannak tiltva pont az a három is olyan ami nem kell
ja és 2-3 hét mulva már majd nagyon tetszeni fog mit tud a kocka
így én sem fogok pörgetni , ezekre a vackokra nem pocséklok pechpontot
az hogy így a többi sem esik mellékes , mert ha így marad ugyis be lehet zárni a boltot
Dátum: 2021.01.25. 14:01:17
az isteni kocka még csak csak , talán fél egy év és ki lesz találva mire jó:D
De 32767 es állatai kanyarba sincs senkinek csak neked vagyis mindenki másnak jelenleg ez egy nagy büdös semmi
nem mintha neked is érne bármit is
De 32767 es állatai kanyarba sincs senkinek csak neked vagyis mindenki másnak jelenleg ez egy nagy büdös semmi
nem mintha neked is érne bármit is
Dátum: 2021.01.25. 13:00:17
elküldtem üsz-re is, nehogy véletlen ne olvassák
Neked meg így sose lesz 100 ezres szintű állataid
Neked meg így sose lesz 100 ezres szintű állataid
Dátum: 2021.01.25. 11:34:24
észrevétel:
A nyereményed: Familiáris fókusz (46 pechpont)
jelenleg legjobb tudomásom szerint egyetlen egy játékosnak van maximum szintű állata, tehát ez a relikvia 46 pechpontért jelenleg teljesen felesleges tárgy, bár dísznek szép a relikviák közt ,és kifejezetten jól mutat, hogy 30000 ezer őskő van ki írva az árának ,-ettől még nem ér semmit sem
még akkor sem , ha majd mindenki 32767 es familiárosakkal rendelkezik , mert a 10 szint az egy vicc , teljesen lényegtelen, hogy 4-5 db 32767 vagy 32777 es állattal harcolok
eddig 3 db ilyen fókuszt forgattam , köszönöm nekem elég is lesz ennyi ebből , akinek meg még kisebbek az állatai 10 ezer szint körül pláne nem ér semmit ez a relikvia .
és akkor a másik gyöngyszem az a bizonyos red hering ami most szerintem mindenki egymás után pörget ki egyéb értékes cuccok helyett
A nyereményed: Isteni kocka (70pechpont)
egyszer nem lehetne úgy berakni valamit a játékba, hogy lehessen is használni ? nagyon jó dolgot kell majd tudjon hisz drágább, mint egy sajtoló medál és inkább ez jön, mint a másik Sajtoló medál (63pechpont)
nekem van 9 , egyenlőre köszönöm szépen de ,ameddig nem lehet használni nem szeretnék több ilyet kiforgatni, sőt még le nem lépem a 40 szintet a tudásfa maxos bónusz mellett egyik új relikviát sem szeretném még hírből sem hallani .
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel .
Talán másképp gondolnám ha nem fél-egy év múlva derülne ki, hogy igazából nem fog sokat érni a kocka sem , ahogy a tetoválások sem lettek olyan nagy durranások.
Én a magam nevében kérném , hogy maxos tudásfa bónusz ameddig tart ezen relikviákat ne lehessen kipörgetni, illetve a familiáris fókuszt meg csak olyan tudja kipörgetni aki elérte az állataival a maximum szintet vagy legalább a 30 ezres szintet .
abba meg bele se menjünk hány templompálca nem esik a két új relikvia miatt és ez mennyi templomkristály kiesés azokkal szemben akik eddig ezen új relikviák nélkül forgattak kereket .kevesebb templomkristály lassabb állatszintlépés , vagyis ebből is megmarad a végleges előnye pár játékosnak , a sajtoló medál adta bónuszt már ide se számoljuk
A nyereményed: Familiáris fókusz (46 pechpont)
jelenleg legjobb tudomásom szerint egyetlen egy játékosnak van maximum szintű állata, tehát ez a relikvia 46 pechpontért jelenleg teljesen felesleges tárgy, bár dísznek szép a relikviák közt ,és kifejezetten jól mutat, hogy 30000 ezer őskő van ki írva az árának ,-ettől még nem ér semmit sem
még akkor sem , ha majd mindenki 32767 es familiárosakkal rendelkezik , mert a 10 szint az egy vicc , teljesen lényegtelen, hogy 4-5 db 32767 vagy 32777 es állattal harcolok
eddig 3 db ilyen fókuszt forgattam , köszönöm nekem elég is lesz ennyi ebből , akinek meg még kisebbek az állatai 10 ezer szint körül pláne nem ér semmit ez a relikvia .
és akkor a másik gyöngyszem az a bizonyos red hering ami most szerintem mindenki egymás után pörget ki egyéb értékes cuccok helyett
A nyereményed: Isteni kocka (70pechpont)
egyszer nem lehetne úgy berakni valamit a játékba, hogy lehessen is használni ? nagyon jó dolgot kell majd tudjon hisz drágább, mint egy sajtoló medál és inkább ez jön, mint a másik Sajtoló medál (63pechpont)
nekem van 9 , egyenlőre köszönöm szépen de ,ameddig nem lehet használni nem szeretnék több ilyet kiforgatni, sőt még le nem lépem a 40 szintet a tudásfa maxos bónusz mellett egyik új relikviát sem szeretném még hírből sem hallani .
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel .
Talán másképp gondolnám ha nem fél-egy év múlva derülne ki, hogy igazából nem fog sokat érni a kocka sem , ahogy a tetoválások sem lettek olyan nagy durranások.
Én a magam nevében kérném , hogy maxos tudásfa bónusz ameddig tart ezen relikviákat ne lehessen kipörgetni, illetve a familiáris fókuszt meg csak olyan tudja kipörgetni aki elérte az állataival a maximum szintet vagy legalább a 30 ezres szintet .
abba meg bele se menjünk hány templompálca nem esik a két új relikvia miatt és ez mennyi templomkristály kiesés azokkal szemben akik eddig ezen új relikviák nélkül forgattak kereket .kevesebb templomkristály lassabb állatszintlépés , vagyis ebből is megmarad a végleges előnye pár játékosnak , a sajtoló medál adta bónuszt már ide se számoljuk
Dátum: 2021.01.23. 20:08:22
800 pechpontból sikerült kiforgatni 7 isteni kockát meg kettő familiáris fókuszt
hurrá
egy sajtoló medál egy végzetmedál és még 37 af pont
grat remek fejlesztés
lehet egy nagyon jó kérdésem? hogy a bűbánatos f..szomba lehet majd így beérni azokat akik a tudásfa miatt kapott pechpontokból templompálcákat , sajtolómedálokat és kristálymitoaffinitást szereztek zsák számra ?
jelenleg meg az isteni kocka csak red hering és gyanítom az is marad még vagy fél évig min ahogy a játékot ismerem
legalább lehessen kijelölni a szerencsekeréken, hogy nem akarok ilyen semmit forgatni
köszi
hurrá
egy sajtoló medál egy végzetmedál és még 37 af pont
grat remek fejlesztés
lehet egy nagyon jó kérdésem? hogy a bűbánatos f..szomba lehet majd így beérni azokat akik a tudásfa miatt kapott pechpontokból templompálcákat , sajtolómedálokat és kristálymitoaffinitást szereztek zsák számra ?
jelenleg meg az isteni kocka csak red hering és gyanítom az is marad még vagy fél évig min ahogy a játékot ismerem
legalább lehessen kijelölni a szerencsekeréken, hogy nem akarok ilyen semmit forgatni
köszi
Dátum: 2021.01.19. 13:08:01
nekem ha jelenleg lenne 32767 es állatom ennyit kapnék érte
5000 szintre 738 millió afelett
(32767-5000)*301200= 8.363.420.400
összesen 738.492.200+8.363.420.400=9.101.912.600
151 sajtoló medál jelenleg
az 5000 szintre meg le egyszerűsítve annyit kapsz majdnem , mintha 5000 db idomítatlan állatot sajtolnál le
esetemben egy 356 os állat idomítás nélkül 140289 idomítva egyes szinten ugyanannyi jön sárga esszenciával meg 148706
még ha leosztod a 738492200nat 5000 el akkor 147699 re jön ki
így sacc kb be tudod határolni mennyi lét tudsz szerezni egy állatból
5000 szintre 738 millió afelett
(32767-5000)*301200= 8.363.420.400
összesen 738.492.200+8.363.420.400=9.101.912.600
151 sajtoló medál jelenleg
az 5000 szintre meg le egyszerűsítve annyit kapsz majdnem , mintha 5000 db idomítatlan állatot sajtolnál le
esetemben egy 356 os állat idomítás nélkül 140289 idomítva egyes szinten ugyanannyi jön sárga esszenciával meg 148706
még ha leosztod a 738492200nat 5000 el akkor 147699 re jön ki
így sacc kb be tudod határolni mennyi lét tudsz szerezni egy állatból