Dátum: 2019.03.07. 10:19:51
Idézet: MadDog - 2019.03.07. 10:05:53
Ez a változtatás 10 év után nekem túl radikális! Ha elejétől tudta volna mindenki, hogy 400as szint lesz a maximum amit elérhetsz akkor nagyon sokan másképp játszottak volna...
Ez és csak ennyi a lényeg.
Dátum: 2019.03.07. 09:44:08
Úgy látom van itt valaki, aki Miklós szószólója lett és szerinte, aki nincs legalább 300-as, nem ért a játékhoz.
Akkor légy oly kedves, Te (is) válaszold már meg, amit fentebb kérdeztem és utána elbeszélgethetünk.
De hogy ne kelljen keresned, segítek, hogy miről is van szó.
És szépen kérlek, fejtsd ki és magyarázd el. De azt, amiről szó van és ne a semmiről írj regényeket. Köszönöm.
Idézet: Paco - 2019.03.06. 14:31:12 Miklós, drága Miklós.
Néha komolyan kétségeim vannak afelől, hogy ismered-e valóban a saját játékodat.
Mindezt úgy, hogy tényleg nem akarok semmi rosszat mondani sem Rád, sem a játékra, elvégre tényleg itt vagyok a kezdetektől fogva és előtte pedig a Beholder.hu-n játszottam a Sárkányölővel, ahol szintén toplistás/dobogós karaktert sikerült összehozni.
A karakterem jelenleg 139-es szintű, lehelletnyi kell csak a 140-re.
A TÖ értékem jelenleg 17.146, ezzel a szintsávomat uralom jelenleg. A jelenleg a szintemen második legerősebb karakternek 3675 a TÖ értéke.
Szóval igen, eléggé sokat tettem érte, hogy itt legyek, ahol most vagyok és olyan erős legyek, amilyen jelenleg vagyok.
De visszatérve a maximalizált 400-as szintre, kérlek, engedd meg nekem, hogy levezessem neked, hogy mire is gondolok és miért merő blődség, amikor azt állítod, hogy ezzel az én malmomra hajtod a vizet.
Jelenleg a legerősebb karakter V1-en - én is itt vagyok - 46.046 TÖ értékkel bír.
Eddig nagyon jók vagyunk, mindenben erősebb, mert magasabb szintű.
Ám lássuk tovább: fogalmam sincs mennyit termel LE vadászat, térkapu, portya, SZB, és az összes LE termelő tevékenységből, de gyanítom, nem olyan rosszul.
Tehát, az értékei, ha lassan is, de biztosan mennek felfelé.
Ezzel szemben jövök én lentről, akinek szintén nő a TÖ értéke, de teszem azt, én elérem a 40.000-es TÖ-t 340-es szintre, ahol most Unr34l van - és neki is kicsivel van több TÖ-je, mint 40k - és MÁR MOST rommá veri a 400-as limitált karakter.
A kérdés adja magát: hogyan lesz ettől a lentebbről érkezőnek jobb?
Mivel, mitől?
Aki most "maxos", az tovább hízik, mert most már a lentről érkezők kamra bevétele is erősíteni fogja, ami azon a szinten már milliós tételeket is elérhet.
Szóval már most, egy erős karakter 340-es szinten be van alázva napi szinten a 400-as karaktertől.
Ez idővel hogyan fog megváltozni? Hogyan lesz esélye ezen fordítani?
Nem csak neki, hanem bárkinek is?
Mert amíg valaki szintén eléri ezt a 400-as szinten, addig gondolod, a már most elért karakter nem fog tovább erősödni?
De, fog, értelemszerűen.
Tehát be lesz betonozódva olyan szinten, hogy onnan már nem lesz ellenfele, és aki jön, az csak napi szinten az fogja látni, hogy egyre több és több olyan támadást kap majd, amire soha, semmikor sem lesz esélye kivédeni vagy éppen visszatámadni/kijönni a kínzókamrából.
Tehát egy végtelen ciklusú boxzsák szerepét fogja betölteni, amihez nem kevesen még fizetnek is érte keményen az őskövekkel.
Szóval kérlek, ha tévedek, akkor vezesd le nekem, hogy miben és hol tévedek, magyarázd el, hogy megértsem, hogy lenne esélyem a karakteremnek a szintsávjába érve az addigra jópár 400-as, kb 70-80.000-es TÖ-s karakterek ellen?
Kérlek, mondd el nekem.
Dátum: 2019.03.06. 14:31:12
Miklós, drága Miklós.
Néha komolyan kétségeim vannak afelől, hogy ismered-e valóban a saját játékodat.
Mindezt úgy, hogy tényleg nem akarok semmi rosszat mondani sem Rád, sem a játékra, elvégre tényleg itt vagyok a kezdetektől fogva és előtte pedig a Beholder.hu-n játszottam a Sárkányölővel, ahol szintén toplistás/dobogós karaktert sikerült összehozni.
A karakterem jelenleg 139-es szintű, lehelletnyi kell csak a 140-re.
A TÖ értékem jelenleg 17.146, ezzel a szintsávomat uralom jelenleg. A jelenleg a szintemen második legerősebb karakternek 3675 a TÖ értéke.
Szóval igen, eléggé sokat tettem érte, hogy itt legyek, ahol most vagyok és olyan erős legyek, amilyen jelenleg vagyok.
De visszatérve a maximalizált 400-as szintre, kérlek, engedd meg nekem, hogy levezessem neked, hogy mire is gondolok és miért merő blődség, amikor azt állítod, hogy ezzel az én malmomra hajtod a vizet.
Jelenleg a legerősebb karakter V1-en - én is itt vagyok - 46.046 TÖ értékkel bír.
Eddig nagyon jók vagyunk, mindenben erősebb, mert magasabb szintű.
Ám lássuk tovább: fogalmam sincs mennyit termel LE vadászat, térkapu, portya, SZB, és az összes LE termelő tevékenységből, de gyanítom, nem olyan rosszul.
Tehát, az értékei, ha lassan is, de biztosan mennek felfelé.
Ezzel szemben jövök én lentről, akinek szintén nő a TÖ értéke, de teszem azt, én elérem a 40.000-es TÖ-t 340-es szintre, ahol most Unr34l van - és neki is kicsivel van több TÖ-je, mint 40k - és MÁR MOST rommá veri a 400-as limitált karakter.
A kérdés adja magát: hogyan lesz ettől a lentebbről érkezőnek jobb?
Mivel, mitől?
Aki most "maxos", az tovább hízik, mert most már a lentről érkezők kamra bevétele is erősíteni fogja, ami azon a szinten már milliós tételeket is elérhet.
Szóval már most, egy erős karakter 340-es szinten be van alázva napi szinten a 400-as karaktertől.
Ez idővel hogyan fog megváltozni? Hogyan lesz esélye ezen fordítani?
Nem csak neki, hanem bárkinek is?
Mert amíg valaki szintén eléri ezt a 400-as szinten, addig gondolod, a már most elért karakter nem fog tovább erősödni?
De, fog, értelemszerűen.
Tehát be lesz betonozódva olyan szinten, hogy onnan már nem lesz ellenfele, és aki jön, az csak napi szinten az fogja látni, hogy egyre több és több olyan támadást kap majd, amire soha, semmikor sem lesz esélye kivédeni vagy éppen visszatámadni/kijönni a kínzókamrából.
Tehát egy végtelen ciklusú boxzsák szerepét fogja betölteni, amihez nem kevesen még fizetnek is érte keményen az őskövekkel.
Szóval kérlek, ha tévedek, akkor vezesd le nekem, hogy miben és hol tévedek, magyarázd el, hogy megértsem, hogy lenne esélyem a karakteremnek a szintsávjába érve az addigra jópár 400-as, kb 70-80.000-es TÖ-s karakterek ellen?
Kérlek, mondd el nekem.
Dátum: 2019.03.06. 10:10:11
Erről beszélek.
Ha téged, egy erős karaktert, aki szintsávjában erősnek mondhati, már le van gyalulva, akkor mire számítsanak azok, akik most jönnek felfelé?
Így tényleg nincs többé értelme semmiféle taktikai elemnek, semmiféle "kivárásnak". Minden mehet a levesbe.
És önthetem mázsaszám magamba a követ és süthetem kifelé a kutat naponta többször vagy csinálhatok többszáz küldetést - ami nagyobb idősávot is lefedhet - ha odafenn mindezt egy nap alatt semmissé tehető.
Arra meg végképp nincs humorom, hogy azért fizessek rengeteg pénzt egy játékba, hogy tudjam, mindezt a semmiért teszem.
Most sem azért fejlesztem és optimalizálom a karakteremet, mert azt akarom, hogy boxzsák legyen. Hanem azért, hogy senki se tudja leverni a szintsávjában és talán még fölötte sem. Ezért teszem bele az időt és a pénzemet a taktikai elemekbe, hogy mindenféle helyzetből a karakter számára legjobbat hozzam ki.
Számomra nem okoz az örömet, hogy "eddig" jó voltam, utána meg lehúzzam a rolót, mert eleve el van rendelve, hogy ez lesz. Nincs meg a lehetőségem sem, hogy ezen változtassak.
Ha ez tényleg így lesz, akkor ~ 11 év után tőlem is el lehet búcsúzni.
Ebben nem fogok asszisztálni.
Kieg.: Mielőtt még valaki azzal jön, hogy "ha nem tetszik, akkor el lehet menni köcsög, ne fenyegetőzzél", azoknak jelzem, hogy nem fenyegetek. Én kijelentem, hogy ez lesz. Pont. Nálam nincs appelláta, hogyha hülyének akarnak nézni.
Csak szeretném tudni, hogy mire számítsak.
Ha ez pedig kénytelen-kelletlen, de meg lesz erősítve a JV részéről, akkor utána én is megerősítem az én mondandómat.
Dátum: 2019.03.05. 18:00:20
Tehát ezzel elismered, hogy igazam van.
Nem rabol LE-t - szerinted - csak megver és elrak kínzókamrába, hogy még egy kis extrát hozzátegyek a mindennapokhoz.
És nem, eddig el lehet kerülni a szubplazmát, mert ki lehet kapcsolni.
Megmondom őszintén, nincs kedvem azért beletenni azt a rengeteg őskövet a karakterbe, amit eddig beletetettem, annak fényében, hogy tudom, amint egyszer oda felérek - függetlenül attól, hogy ez 1 vagy 10 év alatt lenne meg - akkor már el van döntve, hogy meg leszek verve.
Tökmindegy, hogy mit teszek, akkor is az lesz a vége.
Mert aki most fenn van, "max" LE-t termel és növekszik a végtelenbe és ez minden nappal csak tovább nyitja az ollót.
Ha ez a végcél, akkor nekem ehhez nincs humorom.
Dátum: 2019.03.05. 15:54:43
Idézet: Miklós - 2019.03.05. 11:31:41 hogy akkor a top kari majd ott ül, és "hízik" amíg a többiek utolérik. Aki elöl rohan, az felad sok olyan dolgot, amitől optimálisabban tud fejlődni, nézd meg a toplistában a TÖ-ket, nem feltétlenül van összefüggés a TÖ és a szint között.
Nekem egy kérdésem lenne, kiemelve ezt a részt: azt mondtad, hogy aki rohan, feladott sok mindent. De így, hogy már nem kell rohannia, mert szintkorlát van, akkor lényegében most mit is csinál majd? Esetleg "ül" és "hízik"?
Utána pedig hülyére pofoz mindenkit, akit beér a szintütési korlátba.
Nekem ez annyira nem tetszik.
Dátum: 2019.02.06. 18:52:19
Igen.
Dátum: 2019.02.05. 17:59:49
Ha ki tudod centizni, hogy pont ennyi legyen, akkor elég.
Ha nem, akkor közel (minimum) ennyi legyen és akkor teljesül a feladat.
Dátum: 2018.12.28. 18:47:32
Csak nagyon mélyen és fanatikusan hisznek a szeretetben, és most vezekelnek, amiért egész évben bántalmaznak benneteket.

Dátum: 2018.12.24. 15:53:28
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Dátum: 2018.12.18. 18:04:44
Abszolute irígylésre méltó. Nekem is kellene ilyen verem, mondjuk mind?

Dátum: 2018.12.16. 15:49:02
Idézet: Spellatrix - 2018.12.16. 14:11:01 3x egymás után?

Ez akár egy viccnek is lehetne a csattanója, úgy, ahogyan van.

Dátum: 2018.12.15. 15:48:36
Idézet: siva - 2018.12.15. 02:39:36 A mai napi ajánlat 120 helyett 96 ősköért akciósan! egy fétis joker, amin vehetek egy templomi pálcát. Egy templomi pálca a végzet veremben 56 őskő. Kedves játékvezetők gondolkozzatok már el, néha nevetséges- szánalmas- árképzés ez !!!!! Van a játékban egy bevezetett árfolyam próbáljatok valamennyire konzekvensek maradni magatokhoz. Ha pl 2t adnátok akcióban ennyiért akkor szívesen költeném a követ is akár.
Idézet: Dozer - 2018.12.15. 05:48:12 Pont erről akartam írni én is.

Ez így nem megérős sajnos...
Ez nem véletlen van így, ezt hívják a "magyar akciónak".
Adj valaminek egy nagyobb árat, ami pl soha nem volt ára, húzd le és írd alá azt, amennyiért eddig is adtad. És mondd azt a népnek, hogy akció.
Elég, ha csak az eddig ajánlatokat nézzük:
Az 50 hópehely ára 80 őskő volt. Akciós? Nem.
Hiszen ez az ár arra van belőve, hogy ebből ki tudsz venni 10 darab smaragdszelencét, aminek az ára 8 őskő darab, ami itt átváltva 50/5 arányban jön ki.
Akciós? Nem.
De attól még rá lehet mondani.

Vagy nézzük meg a Relikviakupont.
160 őskő volt 4 darab, ami így nézve pont 40 őskő/darab, ahogyan megkaphatod a Veremben is minden alkalommal, amikor kiforog.
Semmi akció nincs benne, csak épp több.
A fétis joker szintén zenész: maximálisan vehető tárgy belőle a Verempálca, aminek a standard ára 96 őskő. 120 pedig csak a "látszat ár", hogy azért mégis legyen "akciós".

Dátum: 2018.12.11. 18:17:22
http://vegzetur.wikidot.com/a-tudas-faja
Röviden, tömören és érhetően, minden, ami érdekelhet.
Köztük, a kérdésedre a válasz is.

Dátum: 2018.11.25. 12:13:21
Szia!
Igen.
Dátum: 2018.11.25. 10:36:20
Idézet: Shadowrun1990 - 2018.11.25. 09:45:09 Ez így egyáltalán nem nagy biznisz, legalább az alábbi 3 feladatra kellene hatnia, mert az nem pálya, hogy az amúgy is könnyű feladatok célszámát csökkenti.
Használd a manakonstrukciót 10 alkalommal!
Használd a mágikus gyógyítást 20 alkalommal!
Lépj be a játékba 8 egymás utáni napon minden nap!
Ha a fenti feladatokra is hatna, nagyon szívesen megvenném.

+1
Dátum: 2018.11.24. 20:14:49
Köszönjük az összefoglalót. :-)
Dátum: 2018.11.24. 20:03:07
Idézet: Spellatrix - 2018.11.24. 19:51:09
Újabb harcoló csatlósról nem volt szó?
Teeeee, ottan-e teeee, ne telhetetlenkedjééé

Dátum: 2018.11.21. 11:40:50
Nem lennék ellene, ha felezné a költségeket és időket.

Dátum: 2018.11.21. 11:02:58
Én is feltettem ezt a kérdést, és annyi kiegészítést kaptam a hasonló válasz mellé, hogy a giga templomra is hatni fog.