Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paco

Dátum: 2018.11.25. 12:13:21
Szia!

Igen.
Dátum: 2018.11.25. 10:36:20
Idézet: Shadowrun1990 - 2018.11.25. 09:45:09
Ez így egyáltalán nem nagy biznisz, legalább az alábbi 3 feladatra kellene hatnia, mert az nem pálya, hogy az amúgy is könnyű feladatok célszámát csökkenti.

Használd a manakonstrukciót 10 alkalommal!
Használd a mágikus gyógyítást 20 alkalommal!
Lépj be a játékba 8 egymás utáni napon minden nap!

Ha a fenti feladatokra is hatna, nagyon szívesen megvenném.

+1
Köszönjük az összefoglalót. :-)
Idézet: Spellatrix - 2018.11.24. 19:51:09

Újabb harcoló csatlósról nem volt szó?

Teeeee, ottan-e teeee, ne telhetetlenkedjééé
Dátum: 2018.11.21. 11:40:50
Nem lennék ellene, ha felezné a költségeket és időket.
Dátum: 2018.11.21. 11:02:58
Én is feltettem ezt a kérdést, és annyi kiegészítést kaptam a hasonló válasz mellé, hogy a giga templomra is hatni fog.
Dátum: 2018.11.20. 17:20:52
A kérdés jó, de nincs róla infó.
Lehetséges, hogy olyan lesz, mint pl. a Xeno medál.
Ott van, számlálja mennyi van és ennyi.
Idézet: Miklós - 2018.11.19. 16:55:13

+szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy az ígért fejlesztések várhatóan a holnapi napon fognak bekerülni.

Személy szerint szeretnék köszönetet mondani a mostani patch-ért.
Nagyon sok hasznos apróság van benne, amik kényelmesebbé, gördülékenyebbé teszik a játékot. Ezt a vonalat javaslom követni.
Köszönöm.
Hehe
Végülis, értelmezés kérdése, hogy kinek mit jelent az "egy adag" kifejezés. Mert tágabb értelemben nézve egy tétel is egy adagnak minősül, bár én azért reménykedem benne, hogy ennél több minden is várható még hamarosan.
Idézet: Miklós - 2018.10.19. 15:53:53

Nekem van egy fájlom arról is, hogy mi nincs még kész, ezekből egy adag még be fog kerülni a találkozó előtt, arról is lesz szokásos patch üzenet.

Erről lehet tudni valamit, hogy mit tartalmaz és kb. mikorra várható?
Dátum: 2018.10.17. 14:39:15
Köszönöm szépen.
Dátum: 2018.10.17. 12:14:38
Szeretnék biztosra menni, és gondolom már közel jár/van olyan vadállat, aki már elérte a maxos a giga templom adta bónuszokkal.
Templomi medálgyűjtő nélkül 30-ig adja a bónuszokat a giga templom?
Csak a biztonság kedvéért kérdezem, fölösen nem lövöldözném.
Dátum: 2018.09.08. 22:16:15
Ez tényleg érdekes.
Dátum: 2018.09.06. 10:27:40
Idézet: Miklós - 2018.09.06. 08:07:47
ha a legendás készítést annak is kiadja a gép, akinek ez még nem elérhető, az bug, és javítjuk azonnal. Aki már kapott ilyet, az írjon az ÜSZ-nek, és beállítjuk neki teljesítettre.

Ezt jó tudni, írtam is ÜSZ-re akkor, mert 130-as szinten nekem is kidobta a rendszer.
Dátum: 2018.09.05. 13:19:19
Kérdés, csak hogy ne ragozzam tovább magam, amit már eddig is írtam:

A giga templomban nem lehetne cserélni a 10 univerzum ládát 10 arany univerzum ládára?
A sima univerzum ládát naponta lehet kapni a fétis által, tehát nagy boostot ez a része nem ad hozzá.
Ellenben a 10 arany már csábítóbb és abból már eshetnek egészen hasznos dolgok is. Kivéve persze az aranyszelence, mert attól nem vágódnak hanyatt már a régi játékosok.

Valamint, ha már kérdések: azok a feladatok, amik a sima templomoknál automatikusan teljesülnek, azok fognak a giga templomban is?
Lehet tudni, hogy mennyi lesz a medálok maximuma az által, amit a giga templomokból lehet szerezni?
Dátum: 2018.09.05. 11:49:17
Hmm, erősen elgondolkodtatott most, hogy ez a fejlesztés nem más,mint egy upgrade köntösbe bújtatott erős nerf.
A jutalmak jó része nem 10x, tehát nem ér annyit,mintha 10 sima templomot tolsz le.
Idő spórolás? Lehet, de az időért cserébe "áldozzak fel" több dolgot, ami hasznos a karakter fejlesztésére nézve?No, thanks.
Egyedül, ami mézes madzag és csak egyszer jön be: az új csatakő.
Tehát minden pontjában kevesebb, és erre még ráfejel az instant nerf, ami VISSZAMENŐLEG is számolja a már előzetesen eddig beváltott TK->őskő arányt.
Dátum: 2018.09.05. 08:23:34
Maximális 10 pont a tervre, támogatom azok nevében, akiknek ez sokat jelentene a játékán!
Mert hiába van szajkózva, hogy aki menni akar, az úgyis elmegy.
Ez nem igaz.
Minden update/nerf után van, akinek akkor és ott jön el ez a bizonyos pont, amikor már nem bírja/tudja folytatni azt a játék stílust, amit eddig tett és feladja.
Ennél pedig most főleg.

@Miklós, ha esetleg olvasod, akkor szerintem Woron javaslatát érdemes lenne megfogadni. Nem ördögtől való, és humánus, köztes megoldás, ha már szükségszerű volt az instant nerf. Ennyi finomítás igazán belefér és megérdemelné az a réteg, akinek szüksége lenne rá.
Dátum: 2018.09.04. 22:34:40
Idézet: Anbuhatake - 2018.09.04. 20:57:42

Engem egyáltalán nem érint, mert nem váltok templomkristályt őskőre, mégis zavar. Képzelhetitek mit gondolnak most azok, akik ebből finanszírozták a prémiumot.

Egyetértek.
Engem sem érintett ez a rész, de több embert is érint a szövetségemben. Vannak, akik csak emiatt maradtak, mert volt némi remény számukra, ha más nem, a prémiumra. És egyéb apróságokra.
Azért ez tényleg szomorú.
Dátum: 2018.09.04. 19:52:02
Tudom, a kezdetek óta itt vagyok én is.

De az évek alatt "romlott el", és nem instant, direkt terraformálással.

Én még nem hívtam le, mert menet közben kaptam újat normál módon, amíg vártam erre, szóval majd utána ránézek.
De ahogyan elnézem tőletek, hogy mik a jutalmak, meg a feladatok, max egyszer lekérem, de utána visszaállok a normál templomokra.

Apropó lehívás: simán hívom, amikor kész az aktuális?
És gondolom feljön 2 panel; 1 pálcás vagy a 10-es verzióra?
Előre is köszi.
Dátum: 2018.09.04. 18:51:48
Attól, hogy valami xar, nem kell, hogy mindent azzá varázsoljunk még több "kért" nerffel.