Hozzászólások - Noodlee
Dátum: 2012.02.02. 09:41:18
Csupa izgalom volt a mostani bajnoki is.
Dátum: 2011.12.20. 13:08:41
Idézet: Fubujoci - 2011.12.20. 13:05:11
U.I miközben zöld macit hallgatok a három éves kislányommal.
Dícséretes, dícséretes, de azért nem, hogy valami sárkány ölő metállal tápolnád, hogy aztán ő is rákapjon a hangulatra.
U.I miközben zöld macit hallgatok a három éves kislányommal.
Dícséretes, dícséretes, de azért nem, hogy valami sárkány ölő metállal tápolnád, hogy aztán ő is rákapjon a hangulatra.

Dátum: 2011.12.20. 12:53:06
Akkor gondolom, hogy ha esetleg a haverokkal egy csapatként mennétek el valamilyen rendezvényre (ne legyen verseny ha már nem szereted ezt a szót), akkor nem megmérettetés és "dicsőség" miatt mentek el, hanem csak azért mert nincs kivel focizni.
Dátum: 2011.12.20. 12:40:03
Idézet: Psych - 2011.12.20. 12:38:42
Tegyük hozzá, hogy ezt egy versenybe ülteti, ahol a lényeg a fenti, minél több LE, minél kevesebb TP-ért.
Idézet: Fubujoci - 2011.12.20. 12:15:12
Itt nagyon-nagyot tévedsz, ugyanis a játék lényege, hogy szórakozz, kikapcsolódj. Ha ez nem így van, akkor az már régen rossz.
Mert ez a játék lényege minél kevesebb tp-ért, minél több Le kapni.
Itt nagyon-nagyot tévedsz, ugyanis a játék lényege, hogy szórakozz, kikapcsolódj. Ha ez nem így van, akkor az már régen rossz.
Tegyük hozzá, hogy ezt egy versenybe ülteti, ahol a lényeg a fenti, minél több LE, minél kevesebb TP-ért.
Dátum: 2011.12.20. 12:37:03
Kedves Hype!
Mióta bevezették a kreaffin nerfet, ami ugye nem most volt.. az optimális játék egészen pontosan kb napi 20 percet vett igénybe.. persze, ameddig voltak még játékosok.
Hogy miért is.. ja hát igen.. kb 7 portyából bekattant a limit aztán már nem optimális.
Szégyen, nem szégyen a játék így lett megírva.
Úgyhogy azért jutalmazzák, mert az a keveset amit csinált, azt jól csinálta.
Ha valaki közel olyan eredményt ér el, mint az optimalizátor, de rengeteg idővel, az nem az optimális és nem a bajnok.. ha jól rémlik, az ilyet életműdíjjal jutalmazzák, hogy "hát ugyan már, nézzétek majd meggebedt, nem egy Nobel érdemes, de azért mégse felejtsük el, kapjon egy életművet".
Mióta bevezették a kreaffin nerfet, ami ugye nem most volt.. az optimális játék egészen pontosan kb napi 20 percet vett igénybe.. persze, ameddig voltak még játékosok.
Hogy miért is.. ja hát igen.. kb 7 portyából bekattant a limit aztán már nem optimális.
Szégyen, nem szégyen a játék így lett megírva.
Úgyhogy azért jutalmazzák, mert az a keveset amit csinált, azt jól csinálta.
Ha valaki közel olyan eredményt ér el, mint az optimalizátor, de rengeteg idővel, az nem az optimális és nem a bajnok.. ha jól rémlik, az ilyet életműdíjjal jutalmazzák, hogy "hát ugyan már, nézzétek majd meggebedt, nem egy Nobel érdemes, de azért mégse felejtsük el, kapjon egy életművet".
Dátum: 2011.12.20. 12:32:00
Mondjuk persze, ha kikapok, akkor általában végigverem azt akitől kikaptam mínuszokkal, csak azért hogy érezze, h a bajnokság annyira nem igazi.
De egyébként ennyi erővel miért nem mondjuk azt, hogy valaki csak 1x lehet bajnok aztán nem, bár igazából mind1.. volt talán 8 nevező a mostani viadalra, abból volt már korábbi bajnok is.. ha más nem, megvárom míg a másik 6 kap 2t, aztán elindulnak 0ás tulajdonságokkal és akkor is lesz esélyem.
Másrészről.. ha meg azt akarják, hogy a betkosodottak menjenek fel, akkor vágjanak hozzájuk 100 szintnyi TP-t, meg a hozzá járó szintenként arányosan növekvő LE-t, amit egyébként is végighúzott volna pókként, ha a játék nem bukik el, mert ugye elbukott.. különben lenne értelme még kis szinten pókoskodni, mert lenne új ember aki játszik. És akkor lesznek fenn sokan.
De egyébként ennyi erővel miért nem mondjuk azt, hogy valaki csak 1x lehet bajnok aztán nem, bár igazából mind1.. volt talán 8 nevező a mostani viadalra, abból volt már korábbi bajnok is.. ha más nem, megvárom míg a másik 6 kap 2t, aztán elindulnak 0ás tulajdonságokkal és akkor is lesz esélyem.
Másrészről.. ha meg azt akarják, hogy a betkosodottak menjenek fel, akkor vágjanak hozzájuk 100 szintnyi TP-t, meg a hozzá járó szintenként arányosan növekvő LE-t, amit egyébként is végighúzott volna pókként, ha a játék nem bukik el, mert ugye elbukott.. különben lenne értelme még kis szinten pókoskodni, mert lenne új ember aki játszik. És akkor lesznek fenn sokan.
Dátum: 2011.12.20. 11:39:20
No meg az is látszik, hogy egyáltalán nem ismer..
Így tizenegynéhány bajnokival a hátam mögött, lassan én is játszom több mint 3 éve (már ha jól rémlik), tisztában vagyok vele, hogy a medálok miket adtak s mit is ad most..
És igen pontosan azért írtam ezt az ötletet, mert semmi kedvem nincs szintet lépni, hogy olyanok nyerjék a bajnokit akiknek sok közük nincs hozzá.. és persze lehet mutogatni, hogy -3akkal is csak azért lettem már 10en felül bajnok mert szövi van mögöttem.. hát no.. azt hiszem, hogy 100-ból 1 aki szövi nélkül indul bajnokin, viszont ha bárkit megnyugtat (bár úgysem fog), ha olyan lenne a bajnoki, hogy nincs szövibónusz, szívesen lemondanék a bónuszról és izgalmas bajnokiknak néznék elébe.
A mostani rendszer egyszerűen nevetséges de ez mind1 is.
Eddig sem játszottam sokat, ezután sem fogok.. valószínűleg legközelebb landránál fogok szintet lépni, 2-3t talán, mert az még talán az optimalizálás keretein belül tartja a karit....
Így tizenegynéhány bajnokival a hátam mögött, lassan én is játszom több mint 3 éve (már ha jól rémlik), tisztában vagyok vele, hogy a medálok miket adtak s mit is ad most..
És igen pontosan azért írtam ezt az ötletet, mert semmi kedvem nincs szintet lépni, hogy olyanok nyerjék a bajnokit akiknek sok közük nincs hozzá.. és persze lehet mutogatni, hogy -3akkal is csak azért lettem már 10en felül bajnok mert szövi van mögöttem.. hát no.. azt hiszem, hogy 100-ból 1 aki szövi nélkül indul bajnokin, viszont ha bárkit megnyugtat (bár úgysem fog), ha olyan lenne a bajnoki, hogy nincs szövibónusz, szívesen lemondanék a bónuszról és izgalmas bajnokiknak néznék elébe.
A mostani rendszer egyszerűen nevetséges de ez mind1 is.
Eddig sem játszottam sokat, ezután sem fogok.. valószínűleg legközelebb landránál fogok szintet lépni, 2-3t talán, mert az még talán az optimalizálás keretein belül tartja a karit....
Dátum: 2011.12.20. 09:49:02
Fecsu!
Mennyien vannak a szerón, érdemes belevágni a pókoskodásba?
Mennyien vannak a szerón, érdemes belevágni a pókoskodásba?
Dátum: 2011.12.20. 09:46:45
Fogalmam sincs, hogy honnan jött az ötlet, de sokkal célszerűbb lenne, hogy ha már büntetni akarjuk a bajnokokat, akkor azt is lépcsősen csináljuk.
Tapasztalatból tudom, hogy kis szinten a -3/medál is hatásos tud lenni, ugyanis már buktam néhány bajnokit, persze olyanok ellen, akik azért akár valahol még méltók is lehetnek a címre, (hangsúlyozom talán)...
De miért nem úgy oldjuk meg a nerfet, hogy az 1. és 2. kategóriákban -3, a 3. és 4. kategóriákban -4, és így tovább 2 kategóriánként 1-el több levonás.. tény és való, hogy a 17. kategória már rosszabbul jár, de azon a szinten tegyük hozzá, hogy jóval kisebb fájdalom a mostani 10-hez képest még 1 mínusz, mint az első 30 szinten lenullázni a bajnokokat.
Szerintem.. ha hülyeség, nyugodtan tessék megírni.
Tapasztalatból tudom, hogy kis szinten a -3/medál is hatásos tud lenni, ugyanis már buktam néhány bajnokit, persze olyanok ellen, akik azért akár valahol még méltók is lehetnek a címre, (hangsúlyozom talán)...
De miért nem úgy oldjuk meg a nerfet, hogy az 1. és 2. kategóriákban -3, a 3. és 4. kategóriákban -4, és így tovább 2 kategóriánként 1-el több levonás.. tény és való, hogy a 17. kategória már rosszabbul jár, de azon a szinten tegyük hozzá, hogy jóval kisebb fájdalom a mostani 10-hez képest még 1 mínusz, mint az első 30 szinten lenullázni a bajnokokat.
Szerintem.. ha hülyeség, nyugodtan tessék megírni.
Dátum: 2011.12.16. 09:31:23
Morz, szabad megkérdezni, hogy mivel érdemeltem ki a megtisztelő "hm."-det? 

Dátum: 2011.12.15. 13:46:09
Apropó, pont, hogy az a karakter egy nagy rakás nyuszibogyó, nem csodálom, hogy Reiren öngyilkos akart lenni. (Annó) 4. szinten elértem a 200-as TÖ-t. Annak meg 189-el is összejött 3. És pont azért, mert feljött ez a minuszolás.
Cimbora te itt miről hadoválsz?
Cimbora te itt miről hadoválsz?

Dátum: 2011.12.15. 13:33:41
Hát ja.. momentán ha most a kategóriámban indulok.. érdekes módon csak egy sima bajnokit nyertem ezen a szinten, de már az 1. UV-m is nerfelni akarja, akkor lényegében lesz -36 erőm.. az egészen pontosan mit takar.. utésenként gyógyítom az ellent? persze ugyanez igaz a varázslásra is.
Támadás - védelem kijön pont Gipsz Jakab 20-as statjára is a 120 mínusszal, de mégis mire megyek vele.. mert még ha a random miatt el is találom akkor is gyógyítok rajta
Támadás - védelem kijön pont Gipsz Jakab 20-as statjára is a 120 mínusszal, de mégis mire megyek vele.. mert még ha a random miatt el is találom akkor is gyógyítok rajta

Dátum: 2011.12.15. 13:28:58
Ez mind szép és jó, de gyakorlatilag annyi, mintha én fognám magam, és amikor látom h a szomszédom a kutyáját a ház elé sz****ja aztán mint aki jól végezte dolgát visszaviszi, én meg utána megyek s a kutyáját szétverem rajta majd annyit szólnak h ejnye-bejnye.. senkit nem hat meg az, hogy 1-re postolják, esetleg fórummoderálást kap.
Ne nácizzon itt senki, senkinek semmiért.. ez nevetséges.
Ne nácizzon itt senki, senkinek semmiért.. ez nevetséges.
Dátum: 2011.12.10. 21:09:36
Még nem nyertem UV bajnokit mégis -120al indulhatok.. WTF?
Dátum: 2011.12.05. 09:54:53
Ott maradunk mementónak.
Jóskapistának sose lesz 5+ bajnokija, de még 2 se.. ugye 0-ás statokkal
Jóskapistának sose lesz 5+ bajnokija, de még 2 se.. ugye 0-ás statokkal

Dátum: 2011.12.02. 16:06:36
Fogalmam sincs, miért jártatom a szám, főleg mikor Kóc csendre intett, de hát neki mindig igaza van.
Már megszokhattuk volna, hogy a módosítások a kis szinten jól teljesítő karaktereket általában megölik.
Ez van, be kell nyelni aztán kész..
Vigasztaljon a tudat, hogy amikor a szinten már mindenkinek meglesz a 2-3 medálja, akkor ők 0-val indulnak a bajnokin, neked még mindig ott lesz a 20as alapstati

Már megszokhattuk volna, hogy a módosítások a kis szinten jól teljesítő karaktereket általában megölik.
Ez van, be kell nyelni aztán kész..
Vigasztaljon a tudat, hogy amikor a szinten már mindenkinek meglesz a 2-3 medálja, akkor ők 0-val indulnak a bajnokin, neked még mindig ott lesz a 20as alapstati

Dátum: 2011.12.02. 14:18:58
De rég is volt már az, hogy nem kellett egy bajnoki kimenetele miatt aggódni... az új kategória szépségei
Gratu mindenkinek

Gratu mindenkinek
Dátum: 2011.11.29. 12:38:29
Gyanítom elfogyott! 
Szerintem írj a vezetőségnek.

Szerintem írj a vezetőségnek.
Dátum: 2011.11.29. 11:37:28
Mivel az öv fél évig működik, és 06.01-el jár le.. gyanítom, hogy dec 1-től fog működni minden.
Dátum: 2011.11.18. 16:04:35
Hát cimbora, én nem sajnálom tőled a papot, kedves egészségedre.