Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Máté96

Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
nekem még 11, de ezt nem fogjátok elhinni:

Ma 19:08
A végső győztes te vagy. Ellenfeled gratulál. Nyereményed 2 kristálypont.
Állataid fejlődtek, moráljuk javult!

A kihívás során találtál egy térképrészletet!

Ma, 19:04
A végső győztes te vagy. Ellenfeled gratulál. Nyereményed 1 kristálypont.

Ma, 19:03
A végső győztes te vagy. Ellenfeled gratulál. Nyereményed 3 kristálypont.

*szerk:

Ma 19:11
A végső győztes te vagy. Ellenfeled gratulál. Nyereményed 3 kristálypont.

Ma, 18:00:44
Hatalmas ugrásokkal, futva indulsz zsákmányod után... A harcban végül te győzedelmeskedsz, zsákmányod 794 lélekenergia. +37 TP A szerzett lélekenergiából 72 a helyes válaszért kapott LE.
A vadászat során találtál egy térképrészletet!

Ma, 17:56:05
Vihar közeledik, ezért igyekezned kell..... Megadod neki a kegyelemdöfést, és lélekenergiáját veszed (+1819). +37 TP A szerzett lélekenergiából 165 a helyes válaszért kapott LE.
A vadászat során találtál egy térképrészletet!
Dátum: 2011.07.06. 18:09:48
világos, kössz

amúgy V3, legkisebb csapat, van valami bronzcuccom, 35 nyert kihívás után adott végre egyet (jeee)
van 9 napom 39 térképet összeszedni
Dátum: 2011.07.06. 14:44:55
visszaolvastam 25-ig, és nem találtam meg
valószínűleg én vagyok szar, de akkor hagyjuk, lényegtelen
Dátum: 2011.07.06. 14:05:59
Hali, nemazért, de hogy lehet az, hogy 35-ös szakinál, a legkisebb népességű csoportban 25 portya-kihívás után sem kapok térképet?
18, minden extra cucc nélkül

de tegnap még mi vezettünk, nem?
III. A vihar

1.
Sok minden történt az utóbbi időkben… Ghalláról valahogy nem tudtak leszállni az istenek… Egyszerű és összetett ügyek sokasága, végzeturak kaptak össze végzetúrnőkön, kincseken, vagy csak viccből.
Sok változás történt. Marutiman elment, és sose jött vissza. Rőtbajusz pedig elhajózott senki sem látta többé. Voltak ugyan hírek kalózokról, de ez már egy másik történet, elbeszélésére máskor kerül sor. Arothon sok időt töltött katakombákban, régi tudás megszerzéséért, állatok gyakorlatoztatására. A múltkor meg súlyos sebet kapott, és nem tudták teljesen meggyógyítani. A Bajnokok között is történtek változások, egyesek mentek, mások jöttek. A változás állandó…
Iceman bekopogott.
-Elő kéne jönnöd, ez nem egészséges. Értem én, hogy a levegő itt jobb, de egy séta sose árt.
- Ha te mondod - Arothonnak nem volt nagy kedve hozzá, de megnézte magát. Valóban, mikor is mozdultam ki utoljára? Talán két holdhónapja. Vajon milyen idő van kint… Azzal összeszedte a dolgait és kiment.
Eső. Kedvencünk mert olyan hűs¬. Eh, nem kellene annyit nézni azokat a mentális csatornákat. A szövetség épületéből kiérve szétnézett a tájon. Az épület együttes egy kisebb fennsíkon volt, mellette erdős völgy, végül úgy néhányszáz méterre egy másik hegy. A csúcsán fények látszódtak.
-Asu, ki lakik ott?
-Senki, csak néha gyémántok oda járnak harcolászni.
Arothon úgy döntött, megnézi közelebbről. Útközben néha villanások kísérték, néha villámtól, néha varázslatokról. Baljós érzések jöttek. Egy üvöltés egyszerre egy villámmal. A maradék távot Arothon futva tette meg, mire felért, már nagyon szuszogott.
-Van itt valaki?- a szél messzire elvitte a hangját. De senki se válaszolt. Arothon kipróbálta a mágikus érzékelését. A környék tele van friss nyomokkal, alig két perce még itt voltak. De volt valami furcsa. A csupasz szikla, ami egyébként karbonátit volt, abból is a barnásabb féle, szóval néhol megfeketedett. De semmi természetellenes változás nem volt.
Az anyagból lemorzsolt egy kicsit, és berakta egy kisebb bőrtasakba. Aztán meglátta a tetemet. Egy végzetúr, akihez több lánc csatlakozott, amik egy bonyolult hálózattal futottak fel a csúcsra. A tetem csak a lélekenergiája alapján volt felismerhető, mert a felismerhetetlenségig megégett.
Dátum: 2011.01.29. 11:28:57
Ha kilépek egy szöviből, a hozzászólások megmaradnak?
Dátum: 2011.01.15. 16:06:02
Mióta van Budapesten forma 1 világbajnokság?
1966óta
1986óta
1999óta
1982óta

van budapesten forma 1?
Dátum: 2010.07.24. 09:59:37
V3, Hallhatatlan bajnokok szövetség:

A Cullinan Diamonds Warrior szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +348417 töltődés a szövetség Lélekkútjába. Ma, 00:07

Hosszú kéthetes kemény harc után elértük eddigi legnagyobb győzelmünket. Aki nem hiszi, járjon utána:

http://vilag3.vegzetur.hu/index.php?m=uzenetek&sub=vilag_esemenyek

Mellesleg aki úgy érzi, megfelel a felvételi követelményeknek, jelentkezzen.
Dátum: 2010.07.24. 09:56:11
Egy Battletech könyv utolsó lapjain találtam rá, ahol a beholderesek a többi játékot ajánlották.
A C vitamin az egyik olyan anyag, ami elengedhetetlen az emberi szervezet működéséhez (konkrétan leginkább az immunrendszerhez). Csakhogy ezt a szervezet nem tudja maga előállítani, ezért minden nap (jó esetben) magunkhoz kell vegyünk belőle. Mennyit ? Nem tudni. 60 mg-ot ajánlanak egy felnőtt szervezetnek ! Teljes röhej. Napi 300 mg volna MINIMUM azoknak, akik könnyű fizikai vagy szellemi munkát végeznek ! (Olvassatok utána, hogy a C vitamin "feltalálója" mennyit fogyasztott naponta) Összehasonlításképp. Egy közönséges házimacska NAPONTA 10-15.000 (!!!) mg C vitamint termel magának. Láttatok már náthás macskát ?

Bár több, mint egy éve mondtad, azért mégiscsak válaszolnék. Mert hát náthás macskát nem, de hasmenéses embert igen...
Emberi szervezetben 2000mg fölött hasmenést okoz ugyanis. Még lenne több ilyen is, de nem találom a cikket.
Dátum: 2010.07.11. 23:05:12
Spanyolország a világbajnok!
Dátum: 2010.07.03. 14:05:11
Ha te mondod...
Dátum: 2010.07.03. 10:37:42
Á, kösz, ezt nem tudtam, pedig tényleg ismerős vagyok a témában...
Dátum: 2010.07.03. 10:35:16
ArkAngyal75

Mi lehet a katamarán?
emlős
bútor
hajó
madár

Lehet akármi is, ha valaki nem tudja, mi az, annak lehet madár is...

Azért ez nem hinném hogy spec lenne. Attólmég hogy olyan okosnak gondolod magad, mi sem vagyunk hülyék.
Dátum: 2010.07.02. 19:05:09
Hát, elég sokat foglalkoztam a csillagászattal, meg ilyesmi, de sosem hallottam a feketelyukakat fekete törpének:

Mi a fekete törpe?
mélytengeri puhatestűféle
különleges színű barlangi mohaféle
nagy sűrűségű kiégett csillag
dél-amerikai rágcsálófaj

(mert a kérdező azt adta meg jó válasznak.)
Dátum: 2010.07.02. 18:17:36
Szerintetek lehet használni a törölt karakterképet karakternek?
Dátum: 2010.06.30. 15:18:45
Csak érdeklődöm, nem regisztrálok v5-re.
A szövetségednek van köze a v3-as Falkához.

ja és Sevil, nem tudok olyan épületről, ami idomításhoz juttatna, max gyakroláshoz.
Dátum: 2010.06.28. 13:57:18
Melyik férfinév?
Viktória
Katalin
Erzsébet
Viktor

Túl egyszerű...