Esetemben eddig a teljes karaktertörténetem alatt sem költöttem el 200 csp-t vadászatra (és ebben benne van az is, amikor egyszer régebben tévedésből V4 helyett V1-en toltam le egy 50-es sorozatot).
Persze ez extrém taktika, ami később meg fog változni a terveim szerint a vadászatot illetően.
Hozzászólások - Ywgarrd
Dátum: 2012.06.23. 16:49:15
Dátum: 2012.06.20. 19:42:12
Mindenképp írj a következő helyekre, hátha valahonnan kapsz reakciót (és kárpótlást)
ingo@vegzetur.hu
bug@vegzetur.hu
Illetve Baratynak privát üzenet itt a fórumon
Ugyanezt tudom tanácsolni (amit Cras már kismilliószor leírt itt) mindenkinek.
ingo@vegzetur.hu
bug@vegzetur.hu
Illetve Baratynak privát üzenet itt a fórumon
Ugyanezt tudom tanácsolni (amit Cras már kismilliószor leírt itt) mindenkinek.
Dátum: 2012.06.20. 19:33:41
Ajjaj, ha valami csoda folytán bekerülne (ami továbbra is kizárt szerintem), azt hiszem ismét közellenséggé válnék.
Maci, találkozón nem leszek, dolgozok sajnos. Viszont ha a következőre eljutok, 1 sör garantálva. 1 sör jót tesz az idegeknek.
(Annyi mindenkivel kell már söröznöm - illetve kell bepótolni - hogy klónoznom kell magam, ha nem akarok majd félúton kidőlni.)
Maci, találkozón nem leszek, dolgozok sajnos. Viszont ha a következőre eljutok, 1 sör garantálva. 1 sör jót tesz az idegeknek.
(Annyi mindenkivel kell már söröznöm - illetve kell bepótolni - hogy klónoznom kell magam, ha nem akarok majd félúton kidőlni.)
Dátum: 2012.06.20. 07:48:25
Dehogy fog bekerülni, teljesen kizárt. Annyian regéltek előzőleg, mi lesz he nem sikerül megállítani a xenókat, hogy gondoltam írok egy variációt szórakoztatásképp.
Dátum: 2012.06.18. 18:20:43
A sötét korszak: a xenól elsöprő győzelmet arattak civilizációtok felett, városaitok porig égetve, stb-stb
Hatás: minden szövetség összes épülete teljesen megsemmiíül, + lélekenergia-fertőzésnek köszönhetően az építési költségek az 5*-ösére emelkednek, a manakonstrukció működését megzavarta a változás, nem használható (ez a xenók elűzésekor visszaáll, de az építkezésben keletkezett károk csak nagyon lassan halványulnak el: köv. xenó event).
Ahány további napig nem győzitek le az összes xenót fertőzöttségi szintetek annyiszor 3 %-kal emelkedik permanensen, ami kihat a szakértelmekre is (csak az alap maximumig veszi figyelembe az értékeket, a lassított top arányosan többet csökkenthet ezen szintlépésenként). Továbbá az ellenség csatlósai sikeres bemetszést végeztek a lélekenergia szövetén, aminek köszönhetően szint*x lélekenergiát és szint*y kiégett őskövet szív (mindkettőt akár negatívba is, és ettől semmilyen tárgy/relikvia vagy egyéb hatás nem véd) el minden végzetúrtól naponta az anyabolygót támogatandó.
Nesze nektek apokalipszis.
Hatás: minden szövetség összes épülete teljesen megsemmiíül, + lélekenergia-fertőzésnek köszönhetően az építési költségek az 5*-ösére emelkednek, a manakonstrukció működését megzavarta a változás, nem használható (ez a xenók elűzésekor visszaáll, de az építkezésben keletkezett károk csak nagyon lassan halványulnak el: köv. xenó event).
Ahány további napig nem győzitek le az összes xenót fertőzöttségi szintetek annyiszor 3 %-kal emelkedik permanensen, ami kihat a szakértelmekre is (csak az alap maximumig veszi figyelembe az értékeket, a lassított top arányosan többet csökkenthet ezen szintlépésenként). Továbbá az ellenség csatlósai sikeres bemetszést végeztek a lélekenergia szövetén, aminek köszönhetően szint*x lélekenergiát és szint*y kiégett őskövet szív (mindkettőt akár negatívba is, és ettől semmilyen tárgy/relikvia vagy egyéb hatás nem véd) el minden végzetúrtól naponta az anyabolygót támogatandó.
Nesze nektek apokalipszis.
Dátum: 2012.06.17. 06:32:09
Igen, tudom. Szeretem nyomon követni az extrém karaktereket.
Dátum: 2012.06.16. 18:47:03
Van az 170+40 is, szerintem.
Dátum: 2012.06.16. 14:49:27
Ha van olyan ismerősöd a játékban, akiben megbízol (feltételez igen) és megy a találkozóra, utald át neki a megfelelő összeget. Ő befizetheti helyetted (ez engedélyezett), és akkor nem maradsz le az ajándékokról.
Dátum: 2012.06.16. 14:43:58
3. esemény után: mikor lesz a következő?
Dátum: 2012.06.16. 12:53:42
Mindenképpen 5 % bónuszt kapsz, ez fix. Semmiképp se vidd idő előtt túl magasra a szakértelmed.
*Szívesen.
*Szívesen.
Dátum: 2012.06.15. 21:07:56
Inkább a statokat rakja vissza a portyákba előbb, majd utána ráér ilyen kevésbé jelentős dolgokkal is foglalkozni.
Dátum: 2012.06.15. 21:04:55
15% alatt is mint a KH.
Dátum: 2012.06.15. 21:01:52
Most pontosan levezetted, hogy bizony megéri csinálni. => Érdemes vele foglalkozni a szükséges befektetés ellenére is.
Dátum: 2012.06.14. 22:38:46
Most szépen összefoglaltad, hogy a templom esetén mindenkinek egyforma lehetőségei vannak, és mindenkinek saját magának kell eldönteni, csinálja-e vagy sem. Vagyis megéri-e neki, vagy nem. Megéri őskövet venni és áldozni emiatt? Megéri a játékstílust változtatni ideiglenesen? Megéri a fejlesztési menetet megváltoztatni miatta? Stb.
Az ilyen kérdésekre a választ mindenki magának kell mérlegelje. Nyilván ahány ember, annyi döntés. pont ettől olyan jó ez a fejlesztés, hogy végre ismét egy olyan elem kerül be a játékba, ami némi különbséget okozhat a játékban. Ha csinálod kapsz is valami, de el is vesz tőled. Ha nem, akkor semmit nem kapsz, de nem is vesztesz.
Az ilyen kérdésekre a választ mindenki magának kell mérlegelje. Nyilván ahány ember, annyi döntés. pont ettől olyan jó ez a fejlesztés, hogy végre ismét egy olyan elem kerül be a játékba, ami némi különbséget okozhat a játékban. Ha csinálod kapsz is valami, de el is vesz tőled. Ha nem, akkor semmit nem kapsz, de nem is vesztesz.
Dátum: 2012.06.14. 22:22:29
Miklós a legutóbbi promóciónál egyértelműn úgy fogalmazott, a barátság kristály maximális szintje 20. Semmilyen egyéb kitétel, feltétel vagy kiegészítés nem volt. Ebből kiindulva szimplán elfelejtődött a maximalizálás leprogramozása.
Dátum: 2012.06.13. 09:49:55
Idézet: BaalCain - 2012.06.13. 08:39:41
Továbbra is látszik, h magas szintű karival játszol és közöd sincs az építőátlagos v5ös világhoz.
AZ inspirációs hatás elég gyorsan orvosolja ezt a problémát. Ha nem használsz fel minden erőforrást, tehát szándékosan lassítasz, az már nem a rendszer hibája, hanem a játékstílus mellékhatása.
Ha tévednék (amit nem hiszek), akkor bocs.
Továbbra is látszik, h magas szintű karival játszol és közöd sincs az építőátlagos v5ös világhoz.
AZ inspirációs hatás elég gyorsan orvosolja ezt a problémát. Ha nem használsz fel minden erőforrást, tehát szándékosan lassítasz, az már nem a rendszer hibája, hanem a játékstílus mellékhatása.
Ha tévednék (amit nem hiszek), akkor bocs.
Dátum: 2012.06.11. 21:31:14
Ha esetleg megvalósul ez az af-es képesség, akkor minél hamarabb történjen meg. Az egyik templomot (4*4) csak ezért nem csináltam meg alig több mint négy nap alatt és törtem pálcát, mert tartalékolom későbbre, amikor nem csak 9,9 napot nyerek majd vele.
Dátum: 2012.06.09. 11:20:40
Alapból 233 LE-t kaptál volna, ehhez viszonyítva a kvízért járó +25 kerekítve 11% (pontosabban 10,73). Egész 11 %-nál 258.63-ra jön ki (10 %-nél 256.3-ra).
A 258.63-ból kiindulva tört eredménynél a szinguláris ismeretekhez hasonlóan van esély a felfelé/lefelé kerekített eredménynek.
*
Nincs mit.
A 258.63-ból kiindulva tört eredménynél a szinguláris ismeretekhez hasonlóan van esély a felfelé/lefelé kerekített eredménynek.
*
Értem köszönöm
Nincs mit.
Dátum: 2012.06.08. 23:40:22
Off
Pókként azért meg kell jegyeznem, hogy van igazság abban, amit Birka ír. Amikor elkezdtem Ywgarrdot, napi 10-15 perc alatt letoltam a napi 15 portyát. Évekkel később egy napom sincs, amikor 15-öt tudnék portyázni, pedig rengeteg időt szánok a figyelésre/figyeltetésekre. Nem ringatom magam tévhitbe, elég egyértelmű, hogy rabszolgakaraktereket vámoltam régebben, nem azóta tanult meg majdnem minden új karakter vigyázni a LE-re. Persze ez alól kivételt jelentenek azok, akik adott szint környékén kezdenek elfelejteni játszani (ami a hivatkozott korlát szüleménye, nevezzük őket időzített farmoknak), ami bizonyára véletlen. Ez alapján mindenki ítélje meg, valóban a kívánt hatást érte-e el ez a fejlesztés..
Az ilyen megjegyzések ellen nem kell tiltakozni, nem azok ellen szól akik tisztán játszanak. Az általánosítás része azonban továbbra is sértő.
Pókként azért meg kell jegyeznem, hogy van igazság abban, amit Birka ír. Amikor elkezdtem Ywgarrdot, napi 10-15 perc alatt letoltam a napi 15 portyát. Évekkel később egy napom sincs, amikor 15-öt tudnék portyázni, pedig rengeteg időt szánok a figyelésre/figyeltetésekre. Nem ringatom magam tévhitbe, elég egyértelmű, hogy rabszolgakaraktereket vámoltam régebben, nem azóta tanult meg majdnem minden új karakter vigyázni a LE-re. Persze ez alól kivételt jelentenek azok, akik adott szint környékén kezdenek elfelejteni játszani (ami a hivatkozott korlát szüleménye, nevezzük őket időzített farmoknak), ami bizonyára véletlen. Ez alapján mindenki ítélje meg, valóban a kívánt hatást érte-e el ez a fejlesztés..
Az ilyen megjegyzések ellen nem kell tiltakozni, nem azok ellen szól akik tisztán játszanak. Az általánosítás része azonban továbbra is sértő.
Dátum: 2012.06.07. 19:18:09
Tudtommal minden 15. szinten.