Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2010.01.28. 13:00:51
Kristályhordát többen i szerették volna ha mondjuk 50-es szinttől elérhetőek lennének, ezzel szemben csak a mély hallgatás... Bezzeg annak az egy valakinek a hatására elszúrtátok az egész epikus rendszert.. ez nem túl fair...
Dátum: 2010.01.28. 12:58:17
Amikor 1 percen belül ketten is építünk, pontosabban befejeztük az épületet, ez azért elég nagy bug...
Nekrofun fókusz: Energiser 21.473 LE-t épített a lélekkútból. Ma, 12:53
Nekrofun fókusz: Sznoopy 21.473 LE-t épített a lélekkútból. Ma, 12:53
És persze mindkettőnk építése levonódott a kútból...
Nekrofun fókusz: Energiser 21.473 LE-t épített a lélekkútból. Ma, 12:53
Nekrofun fókusz: Sznoopy 21.473 LE-t épített a lélekkútból. Ma, 12:53
És persze mindkettőnk építése levonódott a kútból...
Dátum: 2010.01.28. 12:01:33
Sziasztok,
nézelődtem az állatoknak adható tárgyak közt, elég brutális mennyiségű őskő kell már hozzá, 10 fölöttieket már nem éri meg megvenni érzésem szerint, meg ez már tényleg nem a reklám szlogenről szól, hogy ingyenes....
P
nézelődtem az állatoknak adható tárgyak közt, elég brutális mennyiségű őskő kell már hozzá, 10 fölöttieket már nem éri meg megvenni érzésem szerint, meg ez már tényleg nem a reklám szlogenről szól, hogy ingyenes....
P
Dátum: 2010.01.27. 12:00:07
Egy új Zarknod lehet kicsit fel is dobná a játékot
Dátum: 2010.01.27. 11:59:27
Nem teljesen idepasszol, de ha eladnám a régi csizmám, esetleg LE helyett nem lehetne lélekgyémántot kapni?
Dátum: 2010.01.27. 11:02:50
Hát volt amelyik az idomítás árát sem adta vissza... egy volt ami +2.000LE-t termelt
Ezen nem lehetne változtatni? Mert elég gyászos a dolog...
Ezen nem lehetne változtatni? Mert elég gyászos a dolog...
Dátum: 2010.01.26. 15:59:55
Nem tudom változott-e valami LE sajtolás ügyben, de kérnék pár tippet, hogy 50-es alapszintű, 20 és 21-es szintű állatokat sajtolva, max szakértelemmel, kb mennyi LE a reális?
Dátum: 2010.01.25. 22:50:40
Nem tudom változott-e valami LE sajtolás ügyben, de kérnék pár tippet, hogy 50-es alapszintű, 20 és 21-es szintű állatokat sajtolva, max szakértelemmel, kb mennyi LE a reális?
Dátum: 2010.01.23. 15:31:52
...
Dátum: 2010.01.23. 14:34:29
szevasztok programozó utánzatok,
a program rendszeridejét kúr.a nehéz lenne a zónaidőhöz állítani? Rendszeresen elbas.szátok a licitjeimet...
köszi
csoki
a program rendszeridejét kúr.a nehéz lenne a zónaidőhöz állítani? Rendszeresen elbas.szátok a licitjeimet...
köszi
csoki
Dátum: 2010.01.21. 13:25:15
A randomról már mennyit beszéltem én is simán állítható a mértéke, engem pl bajnokin nálam klasszissal gyengébbek elvertek... most aztán meg semmi esélyem a kategória alján, kicsit széles a sáv... Epikus kincsben is hatalmas a random, bár ott pont azt érzem, hogy inkább mindig gagyit dobjon...
Ismételhető küldetéseket is kiszinezhetnétek, mert van benne pár lehetetlen is, mondjuk ne a lépj 5 szintet rakjátok bele
Pont a lényegét vettétek már eddig is el a játéknak és most egyre lejjebb süllyed, a gagyi tamagocsi szintre
Ismételhető küldetéseket is kiszinezhetnétek, mert van benne pár lehetetlen is, mondjuk ne a lépj 5 szintet rakjátok bele
Pont a lényegét vettétek már eddig is el a játéknak és most egyre lejjebb süllyed, a gagyi tamagocsi szintre
Dátum: 2010.01.21. 13:16:39
Szívemből szóltál
Dátum: 2010.01.12. 00:02:50
Hát meggyőzve én sem, viszont 4-16 fél pálinka után még mindig azon dilemmázom, hogy teljesen józanon mi a faszom szórakoztat ezután ezen a végtelenségig agyongyalázott és visszafejlesztett szaron... holnap józanon visszaolvasom és tuti jót röhögök magamon a dolgon és rögtön felhívom az ügyvédem, hogy is perelhetném be a beholder kft... mivel akaratom ellenére azért amiért fizetek közelében sincs annak amit elvárnék...
Dátum: 2010.01.11. 14:57:36
Valaki leírná esetemben ezt az új szakit hogy a bánatban tudom kiszámolni, hogy nekem mennyit is hozna? Mert az a képlet a hírekben, hát hogy is mondjam nekem érthetetlen...
Én cirka 53as vagyok, mondjuk 53as támadnék 50es energiahasznosító szakértelemmel és 50es kreatívval és ezt mind zafírként
Én cirka 53as vagyok, mondjuk 53as támadnék 50es energiahasznosító szakértelemmel és 50es kreatívval és ezt mind zafírként
Dátum: 2010.01.11. 12:17:52
De arról volt szó, hogy ingyen átváltható lesz, ezek szerint ez is csak hazug ígéret volt....
Dátum: 2010.01.11. 11:59:20
Többen mondták, hogy megjelent náluk az energiahasznosítás, meg mintha az is lett volna, hogy ingyen átváltható lesz a VF és ez, nekem mégsem jelent meg semmi...
esetleg a végleges képletet tudja valaki?
esetleg a végleges képletet tudja valaki?
Dátum: 2010.01.11. 11:32:43
A végleges dolgokról hol és mikor lehet infót megtudni? Esetleg ki lesz rakva a www.vegzetur.hu-ra?
Dátum: 2010.01.10. 22:37:40
Mindenesetre nekem elég furán jött le, hogy az utolsó 2 kavicsot 300 vadászatból találtam 22es szakival
És hogy mindenki megnyugodjon idén először megmenekült az Apolló 13 ismét tavaly is leadták 2x
És hogy mindenki megnyugodjon idén először megmenekült az Apolló 13 ismét tavaly is leadták 2x
Dátum: 2010.01.10. 22:25:29
jah meg hogy ne legyen ennyire random a játék, miért is van 60as lélekenergia sajtolásom, ha itt is ekkora a szórás ugyanolyan állatoknál, 4.000 - 9.000LE közt ad, nem lehetne inkább 10-ből 8szor egy arany középút, és mondjuk néha 4k néha meg 10k, a randommal mindent megmagyaráz itt mindenki, holott azt is le kell csak programozni és beállítani hogy mettől meddig...
legutóbb a találj őskövet küldetés volt bizarr, mert ha épp aktuális küldetést csinálsz akkor az alapesélyed tuti el van 5-tel osztva... ebben többen is meg tudnak szerintem erősíteni
a legfájóbb nekem, hogy pont azok hagyták abba a játékot, vagy már csak építeni lépnek be, akiktől én is "kitanultam" a dolgot és ez mind a program visszafejlesztők munkáját dícséri
legutóbb a találj őskövet küldetés volt bizarr, mert ha épp aktuális küldetést csinálsz akkor az alapesélyed tuti el van 5-tel osztva... ebben többen is meg tudnak szerintem erősíteni
a legfájóbb nekem, hogy pont azok hagyták abba a játékot, vagy már csak építeni lépnek be, akiktől én is "kitanultam" a dolgot és ez mind a program visszafejlesztők munkáját dícséri
Dátum: 2010.01.10. 22:11:49
Röviden, ha visszakapom az el nem használt ősköveim árát, egyúttal törölhettek is....
Már csak unaloműzésből lépek fel, meg leverem a többieknek az epikus szörnyet, inkább azon változtatnátok, hogy mondjuk a 70-ik szörny is leverhető legyen teljesen átlagos karaktereknek, esetleg 50es szinttől is legyen kristály horda, kategórián belül némileg több esély legyen bajnokit szerezni, és ez csak a karakteren múljon ne a szövetségen, mert pl engem is középszerű karakterek elvernek a szövetségi bónuszok miatt, esetleg 2-3 szint legyen a bajnoki szórása és ha lehet ne lehessen 6-8 szintet lefelé ütni... Ezek miatt sokan megunták, abbahagyták a játékot, és tuti ők fizettek, nem csak azok akik rinyálnak hogy farmolják őket és vettek 9 őskövet összesen...
Kíváncsi leszek a végső képletre az új szakinál, de a kizáró okok elég faramuci dolgot fognak produkálni...
Már lassan engem is csak a v3 szórakoztat, ahol farm vagyok
Már csak unaloműzésből lépek fel, meg leverem a többieknek az epikus szörnyet, inkább azon változtatnátok, hogy mondjuk a 70-ik szörny is leverhető legyen teljesen átlagos karaktereknek, esetleg 50es szinttől is legyen kristály horda, kategórián belül némileg több esély legyen bajnokit szerezni, és ez csak a karakteren múljon ne a szövetségen, mert pl engem is középszerű karakterek elvernek a szövetségi bónuszok miatt, esetleg 2-3 szint legyen a bajnoki szórása és ha lehet ne lehessen 6-8 szintet lefelé ütni... Ezek miatt sokan megunták, abbahagyták a játékot, és tuti ők fizettek, nem csak azok akik rinyálnak hogy farmolják őket és vettek 9 őskövet összesen...
Kíváncsi leszek a végső képletre az új szakinál, de a kizáró okok elég faramuci dolgot fognak produkálni...
Már lassan engem is csak a v3 szórakoztat, ahol farm vagyok