Dátum: 2009.08.06. 18:31:10
Azért wart is ki szokott ám kapni...

1 nap max. 1-er 2-er az is vagy mohiros vagy illuminatis szerintem. Max. még a cruentus de ők inkább barátok és adakoznak neki bőven...

És moderator tudok jobb szövit.

Dátum: 2009.08.06. 17:57:30
Jó oké én abbahagytam...
Közben bü.. ja nem dj_rajrushy megmutatta ki a jani, neki köszönöm!
Amúgy valaki nemtud valami információt, hogy az a horda kap majd e valamiféle bónuszt amelyik a legtöbb LE-t költi az egészre?
Mert jó lenne tudni, hogy van e miért költeni ennyit....
Dátum: 2009.08.06. 17:46:26
Akkor te voltál az... na bumm.
A lényeg az, hogy a levél írója annyit sem ér nekem hogy válaszoljak neki.
És a témát lezárhatjuk....
Mert ugye mondhatok én bármit, ti tisztességesen játszotok ti nem vagytok kétszínűek sorolhatnám a jó tulajdonságokat...
Mi meg rubinok vagyunk az agyatlanok a hülyék...

Dátum: 2009.08.06. 17:35:06
Moderator szerintem tudom kivagy mert már ott is jelentkeztél nálam....
De én mondtam, inkább ne legyen igazam ezzel kapcsolatban inkább maradjanak építőcsicskáknak!
Amúgy meg biztos, hogy lesz egy olyan is, hogy aki a legtöbb LE-t nyom be (horda) az majdnem biztos, hogy egy új hordabónuszt vagy valamit fog kapni, szóval nagyon nem mind1, hogy mennyi a szorzó!
Az egy dolog, hogy mondjuk a gyémántokból sokkal több van de nézd már meg légyszíves hogy annak a fele 10. szint alatt van és már nem is játszik hanem nagy ívbe tojik a játékra!
A "kevés" kékek pedig közül 80-90% nagyon is aktív...
Dátum: 2009.08.06. 17:17:36
Na igen meg amit Yasmina mond: mindjárt kipróbálom buzogánnyal hogy mire jutok:)
Dátum: 2009.08.06. 17:15:55
Hidd el simán leverik őket, méghozzá úgy hogy 1 nap alatt vesznek tűrhető cuccokat, (lehet hogy már van nekik,) és még pár nap amíg egy picit rányomnak a tul.összegre és már nyomják is be a lét...
De inkább ne legyen igazam, de vszínű hogy az lesz...
Dátum: 2009.08.06. 17:07:29
Szerintem jó lett ez az egész ZARKNOD ÉBREDÉSE csak pár dolog nem tetszik.
Első az a szorzó.
V3-on még nagyjából szoros a küzdelem bár már ott is húznak el a zafírok de világ 1-2-őn tényleg nevetséges a dolog.
V1-en már vagy 60 000-el húznak el a zafírok!
És nem azért mert ott nagyon aktívak (lehet hogy páran azok), hanem mert mindenkinél nagyobb a szorzójuk így nekik jobban meg is éri nyomni a dolgot.
Tudom, ők vannak a legkevesebben, de V3-on pl. az első 8 szöviben 4 zafír ami azért elég nagy előny a magas szorzó mellett.
Miklós arról is beszélt, hogy a nyeremény nem lesz táp cucc... oké.
De akkor mi értelme van több százezer vagy millió LE-t rááldozni csak azért hogy nyerjen a hordájuk? Mi értelme van egy nap 20-30 CSP-t rááldozni? Nem értem...
V3-on szerintem az lesz, hogy a cruentus meg a kod megkéri az építőcsicskákat hogy légyszi az építés mellett pár százezer LE-t is toljatok már be abba a sza*ba had nyerjük már ezt is meg...