Lehet, hogy ma nem kapok választ?!
Hol tudom visszaállítani cspket-ppket. Sajnos elnéztem dátumot és későn tudtam(most) feltölteni prémmel. Úgy tudom van már ilyen lehetőség?!
3. a védelem sem nyújt teljes megoldást; illetve ha hasonló erős karakter ellen mész, ahol a leghatékonyabb cuccodat kell felvenni, ha győzni szeretnél akkor az általában nem a szívás-védő felszerelés.
Kiegészítés: s ráadásul akkor annak a kevés esélyét is vegyem el magamtól, hogy az amúgy pocsék Le/Tp arányt felfelé kiegészíthessem egy kis Lé szívással ugye mert a Lé szívós cucc nem ad védelmet, tehát kész az ördögi kör.
Bocs akkor félreértetem, akkor ugyanaz bosszant engem is.

Teljesen igazad van, amennyiben visszafelé is megcsinálják, hogy TÁMADÓKÉNT, nyertes csatánál ne szívhasson le védekezőként a nudli lészívásával, míg én azért nem tudok csak szívni , mert nem tart Let magánál.
1.: Szerintem meg attól, hogy véleményed van róla, neki is van rendes neve és mivel titulusa is volt így nem simán "Miki".
2: Itt Rogalndorn @ jelre gondolt, hogy miért. Természetesen a tiltott szavakat akarta a kérdés feltevője elkerülni.
mód.: helye-sírás
NA már most a 3-5 szavazat azt jelenti, hogy az alja nép ne férjen hozzá akkor mi is a különbség ez meg a privát között? Esetleg ulti party ne legyen benne?
Hopp ez másik account...