Hozzászólások - Kopi09
Oldal: 12
Dátum: 2009.07.08. 14:35:15
köszi!ez kicsit megnyugtat végre.de akkor is az a véleményem játékos ne értékeljennnnnnnnnnnnnnn
Dátum: 2009.07.08. 14:19:40
Legyen ön is milliomos innen vettem a kérdést,akkor ők is bénák
Dátum: 2009.07.08. 12:44:28
Melyik nép mitológiai alakja volt Merlin varázsló?
görög
hindu
kelta
római
ezt már csak elfogadják,nehogy ebben is találjanak valamit ugye nem?nyugtassatok meg.több kérdést nem akarok feltenni csak egyet a küldi miatt de a sok ......na mindegy
görög
hindu
kelta
római
ezt már csak elfogadják,nehogy ebben is találjanak valamit ugye nem?nyugtassatok meg.több kérdést nem akarok feltenni csak egyet a küldi miatt de a sok ......na mindegy
Dátum: 2009.07.05. 17:04:28
Hogyan ébresztik fel Csipkerózsikát a mesében?
muzsikával
csókkal
forró kávé illatával
egy vödör vízzel
ezt vajon elfogadnák?
muzsikával
csókkal
forró kávé illatával
egy vödör vízzel
ezt vajon elfogadnák?
Dátum: 2009.07.02. 13:06:24
látom nem értitek ha eddig elfogadták akkor most miért nem????????????????????????????akkor azokat sem lett volna szabad,de látom mindegy mit írok
Dátum: 2009.07.02. 11:48:46
Ciripnek írnám,ha a te kérdésedre írják ezt akkor nem ezt mondod főleg mikor küldit csinálsz vele és ha eddig jók voltak ezek akkor ezután is legyen az,nem kellene kivételezni
Dátum: 2009.07.02. 07:41:40
Tegnap, 19:31 A feltett kvízkérdésed "Rossz kérdés" értékelést kapott!
Indoklás: Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott. ezt kaptam erre a kéerdésre:Melyik megyében található Murakeresztúr?több tíz ilyen kérdés van már és azok jók?????elegem van abból hogy sok nem mondok inkább semmit rájuk,rossz értékelést ad.nem szabadna játékosoknak értékelni
Indoklás: Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott. ezt kaptam erre a kéerdésre:Melyik megyében található Murakeresztúr?több tíz ilyen kérdés van már és azok jók?????elegem van abból hogy sok nem mondok inkább semmit rájuk,rossz értékelést ad.nem szabadna játékosoknak értékelni
Dátum: 2009.05.01. 18:10:59
44szintü vagyok nem tudom ütni lehet csak provokál embereket
Dátum: 2009.05.01. 17:44:14
Küldő:Végzet11
Üzenet címe:szar vagy
Dátum:Ma, 15:52:44
Szar vagy te geciszájű faszfej.
ezt a levelet kaptam,azt sem tudom ki ő!ilyenkor mi van?
Üzenet címe:szar vagy
Dátum:Ma, 15:52:44
Szar vagy te geciszájű faszfej.
ezt a levelet kaptam,azt sem tudom ki ő!ilyenkor mi van?
Dátum: 2009.04.01. 18:00:27
állatot préseltem,erre kiírta,nem megfelelő állat nem kaptam LE-t állat eltűnt ilyenkor mi van?
Dátum: 2008.12.30. 17:03:09
hello!szeretném megkérdezni hogy van e arra lehetőség hogy egy gépről ketten is beregisztráljunk nem multizás céljából csak én már be vagyok regisztrálva és a barátnőm is szeretne játszani.köszi előre is.
Dátum: 2008.12.19. 16:20:30
Helo épp a toplistát néztem és egy ilyennel találkoztam, hogy: Ha meg akarod csinálni az akárhány LE/TP-s küldetést, vagy csak 15% alá akarod üttetni magad, hogy nyugodtan vadászhass, elmondom mi a teendő:
Keress valakit, aki teleírta a karakterlapját segítőkészségnek álcázott szánalmas kunyerálással, és kövesd az utasításait.
Remélem értékes segítséget nyújtottam N(!)eked, és hozzájárultam életed további boldog alakulásához. (Ide meg képzelj behízelgő szmájlikákat.)
Karakterem a világ1-en: Crimson, Rubinpalota <------ de itt a lényeg egy világon csak egy karakterünk lehet nem?
Keress valakit, aki teleírta a karakterlapját segítőkészségnek álcázott szánalmas kunyerálással, és kövesd az utasításait.
Remélem értékes segítséget nyújtottam N(!)eked, és hozzájárultam életed további boldog alakulásához. (Ide meg képzelj behízelgő szmájlikákat.)
Karakterem a világ1-en: Crimson, Rubinpalota <------ de itt a lényeg egy világon csak egy karakterünk lehet nem?
Dátum: 2008.12.19. 16:14:08
Helo
Egy ilyen kérdéssel találkoztam hogy: Létezik e jobb internetes játék a végzetúrnál? <--- ez alapbol megválaszolhatatlan kérdés
a választási lehetőségek: 3 pozitív a végzeturral kapcsolatban de nem azok voltak a jó válaszok hanem ez: Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Igen. A Végzetúr egy ötlettelen, unalmas és elavult játék, létezik sokkal jobb.
Egy ilyen kérdéssel találkoztam hogy: Létezik e jobb internetes játék a végzetúrnál? <--- ez alapbol megválaszolhatatlan kérdés
a választási lehetőségek: 3 pozitív a végzeturral kapcsolatban de nem azok voltak a jó válaszok hanem ez: Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Igen. A Végzetúr egy ötlettelen, unalmas és elavult játék, létezik sokkal jobb.
Oldal: 12