Hozzászólások - Sankonero
Oldal: 12
Dátum: 2009.02.19. 21:21:55
ja meg ott annyian vannak hogy nem férnek ezért jönnek ide és kiszoritják a magyarárut a piacról ezért még jobban tönkre megy a gazdaság.
Dátum: 2009.02.19. 21:17:20
szerintem egy kicsit elvonatkztat a játék történetétől mert szerintem az ellenség nem tárgyalt a császárral és nem hinném hogy a szövetségetek tagjai nem vadászik.
de nem rossz.
de nem rossz.
Dátum: 2009.01.29. 17:52:20
szerintem a zafír vagy a legjobb.
a zafír a többihez képest:Rubin 5%-os sebzését elnyeli a Zafír5%-os védelme és a zafírnak ott van a többi tulajdonsága.
a smaragdnak a varázslat bónusza csak 1 körig él és az se biztos úgy hogy belehet hozni simán ha lemarad a zafír a varázslatnál.
a zafír alapból erősebb a gyémánthoz képest hisz annak nincsenek fizikai tulajdonságaira bónuszok.
a zafír többet tud támadni mert gyorsabban töltődik vissza az ÉP és VP ez a többihez képest ugyan annyi sebzésnél is több támadást tesz lehetővé mert 24 óra helyett 20 óra alatt töltödik.
a gyémánt csak akkor lehet erős ha elég sok LE-t rabol és felfejleszti a tulajdonságait.
de még az élvonal a rubinokat és a zafírokat látom.
am én is Zafír vagyok.
a zafír a többihez képest:Rubin 5%-os sebzését elnyeli a Zafír5%-os védelme és a zafírnak ott van a többi tulajdonsága.
a smaragdnak a varázslat bónusza csak 1 körig él és az se biztos úgy hogy belehet hozni simán ha lemarad a zafír a varázslatnál.
a zafír alapból erősebb a gyémánthoz képest hisz annak nincsenek fizikai tulajdonságaira bónuszok.
a zafír többet tud támadni mert gyorsabban töltődik vissza az ÉP és VP ez a többihez képest ugyan annyi sebzésnél is több támadást tesz lehetővé mert 24 óra helyett 20 óra alatt töltödik.
a gyémánt csak akkor lehet erős ha elég sok LE-t rabol és felfejleszti a tulajdonságait.
de még az élvonal a rubinokat és a zafírokat látom.
am én is Zafír vagyok.
Dátum: 2008.11.28. 16:12:22
hát azért volt mert itt a mi városunkban van varroda régen kb.200-an dolgoztak ott most meg kb.30-an.
Dátum: 2008.11.27. 15:05:40
de azért sokra mennénk vele ha a magyar terméket vennénk mert bent maradni a pénz és nem a kínaik vinnék el és ezzel a gazdaság is támogatva lenne hisz sok embernek lehet munkája. a Benelux államok tényleg jól csinálták hisz nem hagyták hogy a kínaiak betörjenek a piacra és így ott nem ment tönkre a könnyűiparuk (varrodák,textilipar...stb.) és így sok embernek megmaradt a munkája nem úgy mint itt.
Dátum: 2008.11.26. 20:21:02
a komunista redszer is hülyeség jó hogy nem bírtak gazdasági válságot csinálni mivel annyit sem termeltek hogy magukat eltartsák nem hogy mások is tőlük függjenek. ... meg jóhogy nem hallottál lövöldöző diákokról ha például még azt el akarják titkolni ha több száz ember hal meg egy bánya omlásban sőt lehet néhányat sikerült is pl.: Kína. meg ha már azért is elviszik az embert ha rossz szót szól az elnökről.
egyik rendszer sem tökéletes de a mostani akkor jobb a mostani rendszer mint a komunista csak több szigor kéne nem pedig minden jött-mentnek hitelt adni aki kér mert az olyanok miatt kellett kezet ez az egész.
egyik rendszer sem tökéletes de a mostani akkor jobb a mostani rendszer mint a komunista csak több szigor kéne nem pedig minden jött-mentnek hitelt adni aki kér mert az olyanok miatt kellett kezet ez az egész.
Oldal: 12