Viszont ha egyszerre ütnek egy ellenfelet, netán LÉgazdag karaktert, akkor onnantól már multizás.
Szal ezért nem egészséges pároknak egyetlen szövetségben játszani. A miért együtt vannak fent igazsága ellenőrizhetetlen, a közös lehetőségek kihasználása pedig etikátlan a magányosan és EGYETLEN karakterrel játszókkal szemben. Ennyi a lényeg, és ha még naponta 5x csámcsogtok ezen a témán, akkor sem lesz más az etikai megítélése...
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.06.02. 21:29:30
Dátum: 2009.06.01. 15:37:03
Hm. Szabi nagy szószátyár, ez tény. Viszont azt nem hinném, hogy vezetővé választották volna.
Dátum: 2009.06.01. 14:46:57
Kösz a jelzőt! Véleményem szerint pedig az agyad speciális, ha ez neked az alapműveltség része...
Én ha megkaptam volna anno értékelésre, tutira azonnal törölnit kaptál volna, és eltiltanálak addig, amíg fel nem nősz valamennyire. Nem a centire gondoltam.
Én ha megkaptam volna anno értékelésre, tutira azonnal törölnit kaptál volna, és eltiltanálak addig, amíg fel nem nősz valamennyire. Nem a centire gondoltam.
Dátum: 2009.06.01. 12:53:36
Mitől érdektelen a krimi koronázatlan királynőjének élete/halála?
Dátum: 2009.05.31. 23:31:35
Na tessék! Winnie is bedőlt! Az nem tehén, hanem a hámhúsz szörny!!!
Amint adsz neki hámhúsz, rögtön őskövet is tukmál. Ja, és kinyírták portya Kennyt is. Szemetek!
Nincs több hámhúsz, lófusz van...
Amint adsz neki hámhúsz, rögtön őskövet is tukmál. Ja, és kinyírták portya Kennyt is. Szemetek!
Nincs több hámhúsz, lófusz van...
Dátum: 2009.05.31. 22:16:54
Én!
Nyitom az ajtót, hát látom ám, hogy ott áll valami Miklós féle lény. Erre asszongya: őskövet kérsz, vagy aggyá hámhúsz! Mondom adok hámhúsz inkább, kőből van elég...
Nyitom az ajtót, hát látom ám, hogy ott áll valami Miklós féle lény. Erre asszongya: őskövet kérsz, vagy aggyá hámhúsz! Mondom adok hámhúsz inkább, kőből van elég...
Dátum: 2009.05.31. 14:46:33
Ja, azt még tapasztaltam
Dátum: 2009.05.31. 14:33:58
Hogyhogy? Nem csökkenésről volt szó?
Dátum: 2009.05.31. 14:26:58
Kíváncsian várom mi lesz az 5 nyert háború után. Tegyétek ám majd fel, légyszi!
Dátum: 2009.05.31. 14:02:44
Akkor szipákoljunk, Cirip!
CaveMaN: ajjaj, már látom az út végét! Beülünk valami stadionba mindannyian, és üres üveggel lejátsszuk a háborúkat! Majd összeölelkezve hazatántorgunk, kialusszuk magunkat és kilépünk a virtuális életből.
CaveMaN: ajjaj, már látom az út végét! Beülünk valami stadionba mindannyian, és üres üveggel lejátsszuk a háborúkat! Majd összeölelkezve hazatántorgunk, kialusszuk magunkat és kilépünk a virtuális életből.
Dátum: 2009.05.31. 13:56:23
Hehe
Te, ezt nem védi már valami jogdíj, az óvodák részéről?
Te, ezt nem védi már valami jogdíj, az óvodák részéről?
Dátum: 2009.05.31. 13:53:34
Remek! Akkor kiegyeztünk a csatabárd elásásában (egymás közt persze, a háború még dübörög odaát. )?
Módosítás: nem tudom ki pontozgat ennyire, de kérem ne tegye! Ez olyan privát teleoffolós topik, ahol csupán már tét nélkül beszélgetünk bárkivel, bármiről.
Módosítás: nem tudom ki pontozgat ennyire, de kérem ne tegye! Ez olyan privát teleoffolós topik, ahol csupán már tét nélkül beszélgetünk bárkivel, bármiről.
Dátum: 2009.05.31. 13:51:53
Semmi gond, én már csak itt tudok megbeszélni.
Más: Nádja kéri a törölt Barátainkat, hogy legyenek kedvesek jelezni a bulink megfelelési időpontját! Szeretne szervezni, csak nem tudja mikorra. Időpont és helyszín PM-ben.
Más: Nádja kéri a törölt Barátainkat, hogy legyenek kedvesek jelezni a bulink megfelelési időpontját! Szeretne szervezni, csak nem tudja mikorra. Időpont és helyszín PM-ben.
Dátum: 2009.05.31. 13:47:22
Nem hinném, mi sem találkoztunk minden alkalommal ilyesmivel. Én azt hiszem 4 vagy 5 esetben kértem vizsgálatot összesen, abból 3 volt megalapozott. Bocs, én a Gloria-Lylien esetet is ide soroltam, mert tiltás lett a vége. Amit Szabi mond sem túl frankó, hiszen akkor minden többkarakteres egyén írna egy levelet, aztán szabad a vásár! Gloriának is azt írtam, hogy fogalmam sincs mi lenne a járható út. A legjobb az lenne persze, ha minden játékos követné az erkölcsi normákat MAGÁTÓL!
Dátum: 2009.05.31. 13:40:05
Ok, már értem.
Viszont könyörgöm:
amikor órákon keresztül, és főleg "extrém" időpontokban láttok több karakteres támadást másodpercenként/percenként, akkor kérjetek kivizsgálást! Nem csupán a saját érdekeitek miatt, hanem mindenkiért! Az ilyen emberek tönkreteszik minden tisztességes játékos munkáját és eredményeit.
Nálunk az ilyesmire elég sok hyperérzékeny ember jött össze (Devil, Doki, Skandar, én...), akik mind figyeltünk az ilyesmire. Sok gyanúnk alaptalan volt, egyszerűen szuper és szervezett gárdával kerültünk szembe. Ezek az esetek ki sem derültek, hiszen nem volt miért...
Viszont könyörgöm:
amikor órákon keresztül, és főleg "extrém" időpontokban láttok több karakteres támadást másodpercenként/percenként, akkor kérjetek kivizsgálást! Nem csupán a saját érdekeitek miatt, hanem mindenkiért! Az ilyen emberek tönkreteszik minden tisztességes játékos munkáját és eredményeit.
Nálunk az ilyesmire elég sok hyperérzékeny ember jött össze (Devil, Doki, Skandar, én...), akik mind figyeltünk az ilyesmire. Sok gyanúnk alaptalan volt, egyszerűen szuper és szervezett gárdával kerültünk szembe. Ezek az esetek ki sem derültek, hiszen nem volt miért...
Dátum: 2009.05.31. 13:29:16
Most nem értem mit írtál. A portyázás tilos, ezt írta Miklós. Mivel a többi nem, ezért azt szabad. Nézesd meg Gaut és Nathát, szerintem nem fognak találni semmilyen visszaélést, de mindenképpen korrektnek tartanám, ha meggyőződnétek róla!
Dátum: 2009.05.31. 13:23:33
Az szabályos lenne (ha csinálná), de nem portyázhat. Epikus, térkapu és vadászat engedélyezett a más karakterével, valahol ezt Miklósék már leírták egyértelműen.
Egyébként én komolyan mondom, hogy aki multizás gyanút tapasztal, az igenis forduljon kivizsgálásért a JV-hez! Olyan a játék, amilyen, de legalább törekedni kellene a tisztaságára! A multizás semmilyen szemszögből nem az. Szerintem.
Egyébként én komolyan mondom, hogy aki multizás gyanút tapasztal, az igenis forduljon kivizsgálásért a JV-hez! Olyan a játék, amilyen, de legalább törekedni kellene a tisztaságára! A multizás semmilyen szemszögből nem az. Szerintem.
Dátum: 2009.05.31. 13:14:42
Mondhatjuk így is.
Mindenesetre aki ilyen lista láttán hajnalban nem gondol arra, hogy egyetlen ember irányít, attól ezúton és utólag bocsánatot kérek!
Legálisan is össze lehet beszélni a virrasztást, de arra van a JV, hogy erről meggyőződjön.
Mindenesetre aki ilyen lista láttán hajnalban nem gondol arra, hogy egyetlen ember irányít, attól ezúton és utólag bocsánatot kérek!
Legálisan is össze lehet beszélni a virrasztást, de arra van a JV, hogy erről meggyőződjön.
Dátum: 2009.05.31. 13:04:20
Na, kikerestem az ominózus "filmnézéses" éjszakát:
Ma, 03:25 Sopor Cath A Flame Vlad Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:20 Sopor Cath A Flame Grizzly 30 Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:14 Sopor Cath A Flame Goroda Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:12 Sopor Cath A Flame Nádja Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:01 Gloria Calhoun Gloria győzött
Ma, 02:58 Lylien Loki Loki győzött
Ma, 02:47 Gloria Teki1986 Gloria győzött
Ma, 02:47 Gloria Tyson A Xmos Gloria győzött
Ma, 02:45 Lylien Calhoun Lylien győzött
Ma, 02:44 Lylien malkohol Lylien győzött
Ma, 02:44 Lylien Natha Lylien győzött
Ma, 02:36 Gloria Nádja Gloria győzött
Ma, 02:36 Gloria Wezdarkyyn Wezdarkyyn győzött
Ma, 02:36 Gloria Zaccmester Gloria győzött
Ma, 02:32 Baalcain Varaszlo Baalcain győzött
Ma, 02:14 Sopor Cath A Flame Vlad Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 02:12 Sopor Cath A Flame Goroda Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 02:02 Sopor Cath A Flame Grizzly 30 Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 01:58 Sopor Cath A Flame Nádja Sopor Cath A Flame győzött
Lehet már korábban elkezdődött, de ennyi látszott a listán hajnalban.
Nézzétek meg a neveket és időpontokat. Véleményem (és tapasztalatom) szerint ezek a csaták ebben a formában multigyanút feltételeznek. Mint kiderült nem teljesen (ezért mondtam anno, hogy többet láttunk a dologban), hiszen "csupán" Gloria és Lylien esetében állapítottak meg szabálytalanságot. Szóval többen nézték azt a filmet, mint hittem...
Ma, 03:25 Sopor Cath A Flame Vlad Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:20 Sopor Cath A Flame Grizzly 30 Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:14 Sopor Cath A Flame Goroda Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:12 Sopor Cath A Flame Nádja Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 03:01 Gloria Calhoun Gloria győzött
Ma, 02:58 Lylien Loki Loki győzött
Ma, 02:47 Gloria Teki1986 Gloria győzött
Ma, 02:47 Gloria Tyson A Xmos Gloria győzött
Ma, 02:45 Lylien Calhoun Lylien győzött
Ma, 02:44 Lylien malkohol Lylien győzött
Ma, 02:44 Lylien Natha Lylien győzött
Ma, 02:36 Gloria Nádja Gloria győzött
Ma, 02:36 Gloria Wezdarkyyn Wezdarkyyn győzött
Ma, 02:36 Gloria Zaccmester Gloria győzött
Ma, 02:32 Baalcain Varaszlo Baalcain győzött
Ma, 02:14 Sopor Cath A Flame Vlad Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 02:12 Sopor Cath A Flame Goroda Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 02:02 Sopor Cath A Flame Grizzly 30 Sopor Cath A Flame győzött
Ma, 01:58 Sopor Cath A Flame Nádja Sopor Cath A Flame győzött
Lehet már korábban elkezdődött, de ennyi látszott a listán hajnalban.
Nézzétek meg a neveket és időpontokat. Véleményem (és tapasztalatom) szerint ezek a csaták ebben a formában multigyanút feltételeznek. Mint kiderült nem teljesen (ezért mondtam anno, hogy többet láttunk a dologban), hiszen "csupán" Gloria és Lylien esetében állapítottak meg szabálytalanságot. Szóval többen nézték azt a filmet, mint hittem...
Dátum: 2009.05.31. 12:52:51
Említettekről is beszéltünk... Olvasd el Lylien, aztán ha van hozzáfűznivalód, akkor állok rendelkezésedre.
Sajnos ezek a páros dolgok nehezen ellenőrizhetőek. Jobban belegondoltok, akkor elég nagy előnyt élveznek a párral játszó karakterek, főleg ha mindkettőnek kb. azonos szintű van és egy szövetségben.
Kadera és Charma is pontosan ebben az egérfogóban van. Most külön szövetségben játszanak. Nem tudom, hogy a multigyanú miatt váltott Kadera, vagy taktika miatt, de azóta szerintem senkinek sem jut eszébe darálásuk láttán a multigyanú.
Sajnos ezek a páros dolgok nehezen ellenőrizhetőek. Jobban belegondoltok, akkor elég nagy előnyt élveznek a párral játszó karakterek, főleg ha mindkettőnek kb. azonos szintű van és egy szövetségben.
Kadera és Charma is pontosan ebben az egérfogóban van. Most külön szövetségben játszanak. Nem tudom, hogy a multigyanú miatt váltott Kadera, vagy taktika miatt, de azóta szerintem senkinek sem jut eszébe darálásuk láttán a multigyanú.