Úgy tapasztaltam, hogy néhány elégedetlenkedő hozzászólás után a játékosok panaszai így vagy úgy, de valahogy enyhülnek. Ezért egy próbát most nekem is megér. És hogy a fórumhoz is hű maradjak, egyúttal egy kérdéssel is élnék az esszenciákkal kapcsolatban:
Azt tudom, hogy "elvileg" létezik minden kategóriában egy ötödik esszencia. De érdekelne, hogy létezik-e gyakorlatilag is? Hogy miért kérdezem ezt...?
Tér-idő
13 db kreatív affinitás (+5)
25 db energiahasznosítás (+10)
15 db valóságformázás (+20)
10 db transzcendális projekció (+10)
AZ ötödik nevét a wikin kellett megnézzem, hogy mi is lenne az, ha végre (ki lehet számolni hanyadik sajtolásra) beadna a rendszer. És ezek után meg ne magyarázza nekem senki, hogy egyenlő az esély mindegyikre, mert azt megzabáltatom a csatlósommal, az tuti!
u.i.: tisztelt játékvezetés! várom a burkolt kompenzációkat a következő sajtolásoknál!
Hozzászólások - Zantetsuken
Dátum: 2014.03.02. 18:48:39
Dátum: 2014.02.20. 15:04:12
vagyis lehet 20-nál többet összeszedni? esetleg 800 csata után jön egy újabb 20-as ciklus? annyi kérdésem van, hogy már le se merem írni mind...
Dátum: 2014.02.17. 10:10:08
Nem szerdán kéne kezdődnie a Xenónak? Mert nálam már bent vannak a felépült jószágok, de a statisztika még a múltkori állapotokat mutatja...
Most mi van akkor?
Most mi van akkor?
Dátum: 2014.02.05. 15:53:39
V2-n is hasonló a helyzet. és úgy vettem észre, hogy sajtolás után mennek sztrájkolni elesett testvéreik miatt...
Dátum: 2014.01.29. 13:19:23
nálam fejlődik a csatlós a kihívástól! ráadásul nem is akárhogyan! 96 tp-t kap kihívásonként... ez most vmi bug vagy azóta átprogramozták?
Dátum: 2014.01.25. 14:13:55
Ahogy nézem ez az új fejlesztés megint sok-kis őskőköltséggel fog járni... Nem értem miért ne lehetne hosszú-hosszú idő után végre egy olyan fejlesztés, amit "csak úgy" kapnának azok a kitartó játékosok, akik még mindig itt játszanak!? Ennyit csak megérdemlünk, nem?
Legyen egy állat, amit csatlóssá nevezhetünk ki, ha úgy akarjuk! Legyen sok kis állat, amikkel megetetjük a nagyot, csak mert úgy döntünk! Legyen sokfajta fétis, amikből válogathatunk taktikánk szerint (nyilván idővel)! És NE legyenek ezen stratégiai döntések függőek attól, hogy most valaki őskővel, vagy nem őskővel játszik! Legyen ez a fejlesztés tisztán a taktikáé, a stratégiáé és a játékosoké, mint a VU játék tényleg díjmentes része! "Csak úgy"! Mert megérdemeljük!
Ahhoz, hogy kapjunk néha kicsit adni is kell! És szerintem ez a néha most jött el, ezzel a fejlesztéssel! Ezért kérem (szerintem többek nevében is) a tisztelt vezetőséget, hogy minden nyereségvágy, és őskőérdek nélkül vezesse be ezt a sokakat érdeklő fejlesztést!
Legyen egy állat, amit csatlóssá nevezhetünk ki, ha úgy akarjuk! Legyen sok kis állat, amikkel megetetjük a nagyot, csak mert úgy döntünk! Legyen sokfajta fétis, amikből válogathatunk taktikánk szerint (nyilván idővel)! És NE legyenek ezen stratégiai döntések függőek attól, hogy most valaki őskővel, vagy nem őskővel játszik! Legyen ez a fejlesztés tisztán a taktikáé, a stratégiáé és a játékosoké, mint a VU játék tényleg díjmentes része! "Csak úgy"! Mert megérdemeljük!
Ahhoz, hogy kapjunk néha kicsit adni is kell! És szerintem ez a néha most jött el, ezzel a fejlesztéssel! Ezért kérem (szerintem többek nevében is) a tisztelt vezetőséget, hogy minden nyereségvágy, és őskőérdek nélkül vezesse be ezt a sokakat érdeklő fejlesztést!
Dátum: 2014.01.20. 18:51:25
engem az "etetésük" is érdekelne, hogy végül mi lett a végleges!? sajtolásnak számít, így LE-t és esszenciát is kapunk a beáldozott jószágból? illetve mennyi TP-t/szintet kap a csatlós a kajából? van erre valami képlet? ja, és a beáldozása beleszámít majd az ismételhető küldibe (satolj ki egy legalább 20-as szintű állatot)?
Dátum: 2014.01.14. 17:18:56
jaja! engem is izgat! mi hogy működik majd a csatlóssal!
várjuk az élménybeszámolót! mégis csak ti vagytok a Bolgyó Urai! titeket illet meg az első csatlós fölavatása is!
várjuk az élménybeszámolót! mégis csak ti vagytok a Bolgyó Urai! titeket illet meg az első csatlós fölavatása is!
Dátum: 2013.11.24. 13:17:16
Skacok!
az állatelfogáshoz a Landragórban kell legyen hely az állatnak (mintha tényleg elfognám) vagy csak néha beadja az LE-t és a 0 TP-t függetlenül mindentől?
az állatelfogáshoz a Landragórban kell legyen hely az állatnak (mintha tényleg elfognám) vagy csak néha beadja az LE-t és a 0 TP-t függetlenül mindentől?
Dátum: 2013.11.01. 12:58:02
Köszi! de azért gondolom nem lenne olyan nagy kérés a vezetőségtől, hogy a fórumon kevéssé jártas játékosok is meg tudják nézni az Event valamelyik részében, hogy mikor lesz vége...
Dátum: 2013.11.01. 12:05:00
sziasztok! meg tudná valaki mondani, hogy meddig tart az event? mert a leírásban sehol nem látom kiírva...
Dátum: 2013.10.15. 22:54:56
Sziasztok!
ez tényleg nevetséges! van 25 bajnoki medálom és 4-ből 2-szer kikapok, miközben a nálam (lényegesen) gyengébbek meg simán hozzák a csatákat 100%-ra... ez most valami szívatás? mert baromira nem találom viccesnek!
ha nyerek, akkor meg 6430-6321 a sebzésarány. hát ez se sokon múlt... böszme nagy állataik vannak, ha meg leváltok tiszta fényre, akkor ugyanúgy végig betalál, csak bukom a varázslatom minimum sebzését, és úgy kapok ki...
valami ötlet? adjam el a bajnoki medáljaimat? úgy érzem, hogy szart sem ér az eventben a több évig épített karakterem... lesujtó...
ez tényleg nevetséges! van 25 bajnoki medálom és 4-ből 2-szer kikapok, miközben a nálam (lényegesen) gyengébbek meg simán hozzák a csatákat 100%-ra... ez most valami szívatás? mert baromira nem találom viccesnek!
ha nyerek, akkor meg 6430-6321 a sebzésarány. hát ez se sokon múlt... böszme nagy állataik vannak, ha meg leváltok tiszta fényre, akkor ugyanúgy végig betalál, csak bukom a varázslatom minimum sebzését, és úgy kapok ki...
valami ötlet? adjam el a bajnoki medáljaimat? úgy érzem, hogy szart sem ér az eventben a több évig épített karakterem... lesujtó...
Dátum: 2013.07.16. 14:16:57
nekem is kiürült a kamrám valamikor délelőtt... most szedjem őket össze megint vagy visszatalálnak maguktól?
Dátum: 2013.07.12. 16:03:48
Másik kérdésem, hogy a Varázslatelnyelés AF az gondolom dinamikus. Tehát ha kifejlesztem mondjuk 1-esre, és utána szintet lépek vagy fejlesztek a mágián, akkor az AF-ből is több mágiaelnyelést kapok?
Dátum: 2013.07.12. 13:06:03
oké, köszi a gyors válaszokat!
Dátum: 2013.07.12. 12:01:21
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy a szerencse fejlesztését a különböző bónuszok ugyanúgy befolyásolják, mint a többi tulajdonságnál? mert pl nekem megvan a szerencsefaktor AF 10-esen (ami elvileg -10% lenne), de a képlettel kiszámolva / ((x+21)*(x+21))-100 / az aktuális fejlesztési költséget, és rászámolva az AF bónuszt, közel sem a játék által mutatott LE jön ki...
olyan kérdésem lenne, hogy a szerencse fejlesztését a különböző bónuszok ugyanúgy befolyásolják, mint a többi tulajdonságnál? mert pl nekem megvan a szerencsefaktor AF 10-esen (ami elvileg -10% lenne), de a képlettel kiszámolva / ((x+21)*(x+21))-100 / az aktuális fejlesztési költséget, és rászámolva az AF bónuszt, közel sem a játék által mutatott LE jön ki...
Dátum: 2013.06.03. 13:21:54
V2-őn is...
Dátum: 2013.05.30. 15:06:14
én látok, de azokat le se merem írni...
Dátum: 2013.05.30. 12:59:39
Akkor Boldog Karácsonyt mindenkinek (illetve márakinek...)!
Dátum: 2013.05.30. 12:53:57
Sziasztok!
olyan kérdésem volna, hogy az Irtóztató Maszk amikor lejár (a kövi BU-ra), akkor ugye olyan medál lesz belőle, ami a karakter képe alá kerül és passzívan adja majd az erősen csökkentett bónuszokat?
olyan kérdésem volna, hogy az Irtóztató Maszk amikor lejár (a kövi BU-ra), akkor ugye olyan medál lesz belőle, ami a karakter képe alá kerül és passzívan adja majd az erősen csökkentett bónuszokat?