Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Hastin

Oldal: 12
Természetesen szeretnék minél többet győzni és akár a toplista elejére kerülni; viszont ha ezek a "pókok" gondolnak egyet (vagy többet) --akik természetesen 100%-ban szabályosan játszanak-- akkor ebből a tervemből (és még jópár játékoséból) semmi sem lesz...
Ráadásul nem stílusom az arcoskodás és királykodás! Ha nyerek, akkor megadom a kellő tiszteletet a veszteseknek!
Csak tudod az a baj, hogy én (és mág pár százan) élvezni akarom a játékot, viszont ez sajnos ezek alapján nem elsősorban rajtam múlik...
Kedves Archi!

Ez egyáltalán nem az írigykedésről szól, nem tudom te ezt honnan vetted? Amit ők csinálnak arra egy, a fairplay-re valamit is adó játékos még véletlenül sem írigykedik!
Egyébként meg van nekem szövetségem, és eszemben sincs egy "ilyen" banda tagja lenni!!!
Üdv ismét mindenkinek!

Először Tisztelt Ösvényjárónak válaszolnék:

Igen persze az "ellenfélválasztáson" sok minden múlik! Sokáig kísérleteztem, míg rájöttem kiket érdemes megütnöm, majd hogy kiket TUDOK megütni (random tényező), vettem a két halmaz metszetét és kijött egy átlagos 30-70 LE/portya. Szinte csak olyanokat támadtam, akiknek 140-es tulajdonságösszegük, és minimális tárgyaik voltak, és így is csak 70-80%-ban vertem meg őket (így hát párszor LE-t veszítettem)... Persze, ha az épület adott volna +18 támadást már az elejétől, akkor ez az arány inkább 95-98% lett volna... És mivel ez az arány még több LE-t hozott volna, így még erősebb lettem volna, ergo akár 99%-os sikerrel is portyázhattam volna, akár kicsit erősebbek (és több LE-val rendelkezők) ellen is! Gondolom nyilvánvaló az a szólás-mondás, hogy "ha egy üzlet beindul..."
Nekik beindult első szinten, nekem talán még most sem...

És hogy jól válogatnak? Nekik is kell kísérletezniük néha, hiszen még ők sem nem látják mennyi lélekpontja van az ellennek (vagy igen?? )! (bár a kémgömb itt is segített nekik kicsit, nekünk meg talán 2 hét múlva az is meg lesz...)

Illetve kedves Csati777-nek:

Méghogy én arra vágyom, hogy elárulják a titkukat! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Elmodanám ismét, hogy csupán KEZDŐ vagyok ebben a játékban, és nem HÜLYE!! De nagyon megmosolyogtattál, ez kétségtelen! Azért megsúgom neked, hogy nekem is van egy "listám", arró hogy kiknek van sok LE-juk, illetve egy "koncepcióm", hogy mi alapján keressek újakat!
Nyilván nem mindig jön be, de lassan ráérzek a dolgokra!
Arról meg hogy átmenjek békésen játszani, bocs de nem az én stílusom!

Számomra egy játékban a legfontosabbak, hogy
--ÉLVEZZEM (ez még többnyire megvan)
--LEGYEN EGY EGÉSZSÉGES VERSENYSZELLEM (itt vannak kétségeim)
--és végül LEGYEN BENNE KIHÍVÁS (ha azt játszanám amit ők, akkor ez bukta lenne. De nekik nyilván már csak az számít, hogy ők legyenek itt a KIRÁLYOK, bármennyire unalmas is számukra így a játék...)/ hát kösz ebből sem kérek!!

Végül azzal zárnám, hogy fogalmam sincs hogy lehet/kell (ha kell egyáltalán) kezelni ezt a dolgot, de az első --az én egyszerű gondolkodásommal-- ötletem az volt, hogy az ilyen játékosok menjenek át egy külön szerverre és ott királykodjanak egymással, minket (bénákat) meg hagyjanak TISZTESSÉGBEN és az előbb felsorolt szempontjaim jegyében játszani!

Hát ennyi! Én úgy érzem kifejtettem minden gondolatomat és véleményemet itt, és mindezek ellenére maradok játszani, hiszen sok társat/barátot szereztem már itt, akiket eszemben sincs cserben hagyni; illetve a játék nagyon tetszik, mert kellően komplex és hangulatos számomra!
Szóval megpróbálom lenyelni a békát, és nem foglalkozni velük, míg komolyabban bele nem avatkoznak a környezetem életébe! Aztán majd meglátjuk...
Először is kösz LanMaffia, de nem veszem személyes sértésnek és megalázásnak, inkább hasznos véleménycserének az elhangzottakat!

Kedves Byzon!
Azt tudtam, hogy itt az a cél, hogy minél több LE, és emelett minél kevesebb TP (én is így próbálom csinálni), csak azt nem tudtam, hogy ezt a taktikát folytató játékost PÓKnak hívják!

"Én nem rohangáltam ide, hanem írtam neki, hogy ezt hogyan?"

Nos, természetesen én sem jöttem ide azonnal sírni, hogy így meg úgy (ráadásul nem is támadtak meg...), csupán véletlenül találtam rájuk. Aztán elkezdtem utánanézni saját magam, hogy ezt hogy csinálhatta (megnéztem az épületeiket, a szakértelmeket, számoltam, osztottam szoroztam, stb...), és mivel voltak dolgok amikre előszőr nem jöttem rá, és amiket (az én elképzelésem szerint) csak nagyon nagyon nagyon szélsőséges esetben lehet megcsinálni, csak ezután fordultam ide a fórumhoz, amikor is rávilágítottatok, hogy ne csodálkozzak, mert vannak ilyen "elvetemültek" (és tényleg)!!

"Az a tudás ami megvan neki, az ami erősebbé teszi nálatok, nem az épületei, hidd el nekem."

Erre meg azt tudom mondani, hogy engem a 7 szintem alatt MEG SEM PRÓBÁLTAK MEGTÁMADNI...
Csak azoktól kaptam ki támadásnál, akik a nagy randomtényező miatt "mákoltak le". Szóval az általad említett tudásból, és jó taktikából azért van nekem is egy kevés, míg tapasztalatból nyilván semmi!
És hogy "nem az épületei": azért 1. szinttől kezdve +18 támadás/védekezés; +3 IQ; +20% LE portyázáskor; Kémgömb; Kennel plussz a többi "szinte semmit nem számító, vacak kis épület"
, az nem előny ahhoz képest, hogy nekem most (7. szinten HURRÁ!!) ebből megvan a +3 támadás/védekezés?????

SZERINTEM IGENIS SZÁMÍTANAK AZ ÉPÜLETEK BÁRKI BÁRMIT MOND!!!!!!!
Tisztelt Byzon!

Én azt se tudom, hogy mi az a pók (majd valaki mondja már meg, mert nagyon kíváncs vagyok).

Méghogy nem számítanak az épületek... Ugyanazon a szinten:
~nekem +7K a szerzett/vesztett LE (ezzel azt hittem milyen jó vagyok); neki +120k (majdnem 20-szorosa...). Ebből adódóan több szakértelem, nagyobb tulajdonságok...
~nekem 6. szintű állat (végre mákom is volt, hogy hamar találtam egyet); neki 19. szintű...
~neki epikus tágya is van; én azt se tudom, hogy honnan lehet olyat szerezni...
~ő használ olyan épületeket (nem is akármilyen szinten), amiknek én az 1. szintjét legjobb esetben is csak pár hét múlva fogom tudni (a nagy részét pdig csak pár hónap múlva)...
~én gondosan válogatok az ellenfelek közt, hogy kinél van több esélyem a győzelemre, és kitől hozhatok több LE-t mondjuk 30-nál; ő rábök valakire a toplistában és simán leveri (+min 100 LE)...

És még fokozhatnám egy darabig!
Persze ha mindez a különbség mondjuk 20. szinten lenne meg, akkor azt mondanám: "Oké, úgy játszok, mint egy béna, ő pedig, mint egy rutinos, okos, jól taktikázó játékos!"
De könyörgöm... Ez 7. szinten van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Szabinho és a többiek! Látom nem érzékeltétek az íróniát az írásomban!
De ha mások elcseszik a többiek játékát, miért nem cseszik el még többen?? Így biztos senkinek nem lenne kedve játszani!

Kedves Khetty! "...hogy kidobjam a több, mint 6 havi karakterfejlesztésemet a kukába!!..."
PFFFFFF.
Én már 2 és fél éve játszok egy játékkal, ami már több mint 8 éve indult, és még egyszer sem jutott eszembe "kidobni" a karakterem, mert ott pl kezelve vannak az ilyen dolgok (és nem dicsekvésképp, de a SZINTEMHEZ KÉPEST az egyik legjobb vagyok, szóval nem csak véletlenszerűen nyomogatom a gombokat a játékban)... Tehát ha csak 6 hónapja van karaktered az még semmi... (ezzel eszemben sincs megbántani téged, és mást sem, csak akkor panaszkodj majd, ha már annyi időt töltöttél valamivel, mint én)

És legvégül: Amit LanMaffia és Khronos írt, abból gyakorlatilag nem sokat fogtam fel (csupán sejtem, hogy mit jelenthet amit írtak ); és hogy "nem unalmas ez a téma?", de biztos az, csak én full kezdő vagyok itt (május közepén regisztráltam). Épp ezért senkit nem akarok kritizálni, meggyanusítani semmivel, és pláne nem kioktatni, és ha visszanézitek az első hozzászólásomat, akkor láthatjátok, hogy KÉRDÉSKÉNT indítottam mindezt, nem tudván mit indítok el ezzel (azt hittem senki meg se nézni...). Szóval tényleg legális amit a srácok/lányok csinálnak RESPECT nekik, és még egyszer BOCSÁNAT (őszintén)!!!!!!

További jó játékot mindenkinek!
Igen igaz, közben végignéztem pár dolgot (pl a Kennel nevű épülettel is gondolom jól lehet fejleszteni a jószágot) és valóban minden kijöhet!

Egyben el is határoztam, és még páran, hogy akkor mi is nekiállunk így játszani!
Mert mindez nem lehett volna neki meg, ha nincs az a pár milla LE, amit pár magasabb szintű társa beleépített a szövetségi épületekbe, amihez neki csupán pár ezret kellett belefeccölnie, hogy ugyanazon bónuszokat megkapja (mint ahogy ezt már Ricardo is kifejtette)... Hát ez valóban elkeserítő hibája a játéknak, és teljesen gallyravágja a többi játékos morálját is!!!

Pl.: bárkit meg tud ütni simán (és nyilván magasabb szinten is); bármilyen szövetségi háborút megnyernek (és nyilván magasabb szinten is); minden bajnoki tornát meg fog nyerni (bármelyik szinten); stb....
És ezek után próbáld meg élvezni a játékot!

Minden más NORMÁLIS játékban ezek a hibák simán ki vannak küszöbölve (élvezhetővé téve a játékot MINDEN, ismétlem MINDEN játékosnak)!!! Szerintem olyan nagy problémát itt sem jelente, ha valóban arra törekednek a programozók, hogy egy jó játék legyen ez (amire azért elég jó esély van mindezek ellenére ) mindenkinek, nem csak egy "belső kőrnek"!!

------------------------Szóval légyszi tegyenek az illetékesek valamit!!!!-------------------------------------
Renben elhiszem és mégegyszer bocs, hogy megvádoltam őt (és esetleg titeket)!!
Egyébként gondoltam, hogy a sok portya miatt jöhet ilyen eredmény ki, csak tudod elég nehéz volt elképzelnem, hogy minden portyában (amit persze meg is kellett nyerni ilyen nagy random tényező mellett...) kb 70-100 LE-t hozott el (én is végigvertem sok mindenkit, és a legtöbbtől max 20-30-at hoztam el átlagban...)!

Viszont az állatja az sehogy sem jött ki nekem!! Én 4. szinten azonnal rámentem a csapdaállításra, és viszonylag hamar (kb 5-ösön volt) "bemákoltam" egy állatot, amit azóta fejlesztek (többet portyázok, mint vadászok) és most lett 6. szintű, én meg mindjárt 8. leszek...
Szóval nyílván ez is rendben van, és ki is jön, de ez nagyon szélsőséges és számomra még mindig elképzelhetetlen...

És ezzel be is fejezem mások kétségbe vonását, mert inkább a játékot próbálom élvezni! Csak, akkor fog elmenni a kedvem az egésztől, ha jön egy ilyen agyontápolt, maxra fejlesztett, minden kiskaput és lehetőséget kihasznált játékos, és elkezd csapkodni!! Mert én azt hittem eddig, hogy jó a karakterem (és hidd el a nagytöbbségnek relatíve gyengébb karaktere van) és akkor megnéztelek titeket...

Végezetül SZERETNÉK GRATULÁLNI NEKTEK a sok türelemhez és leleménnyességhez, amivel ilyen karaktereket sikerült összehoznotok!!! További jó játékot, és ha lehet minket ne nagyon támadjatok majd... :D
Üdv mindenkinek!

Először is nem akarok csalással vádolni senkit, csak érdekelne a következő dolog:

-7. szintű valaki (ezzel még nincs gond )
-kb +139000 LE-t portyázott össze eddig (nem rossz, biztos nagyon-nagyon-nagyon rég óta játszik)
-van egy 19. szintű harcoló állata (hát ez azért elgondolkodtató...)
-és végül van egy epikus gyűrűje (de honnan???)

én nemrég kezdtem a játékot és még rengeteg mindenről fogalmam sincs, de kicsit számolgattam, és ez a 19. szintű állat nekem 9-nél kisebb szintre nem nagyon jött ki... (a többi dologba bele se gondoltam...)

Szóval kérném, hogy valaki "fejes" vagy "nagytapasztalatú" írjon már egy rövid magyarázatot, hogy lehet ilyet összehozni (ha egyáltalán lehet)! Ha tényleg van ilyen LEGÁLIS megoldás, akkor őszintén bocs a gyanusításért (pláne, ha magára ismert az illető)!

Tisztelettel Csabi!
Üdv mindenkinek!

Nekem is volna egy kis problémám:

"Melyik kifejezés nem a Skandináv mitológiában szerepel?"

Ragnarök
Elízium
Valhalla
Midgard

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.

Szóval érdekelne, hogy hol van benne pontosan a helyesírási hiba??? Ugyan lehet, hogy egy kifejezést le lehet írni többféleképpen (pl Ragnarok, Ragnarök, Ragnarøkkr, Ragnarøk), de az miért számít helyesírási hibának???

Légyszi segítsetek, mert szeretném még egyszer megpróbálni ezt a kérdést feltenni!!
(főleg az(ok) aki(k) visszaküldték)

Köszönöm előre is!
Oldal: 12