Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Syilvia90

Oldal: 12
Dátum: 2010.08.25. 18:18:53
Akkor jól értem, hogy ha a normál küldetések is változnak az ismételhetőkkel párhuzamosan és az ismételhetők közül kikerül az 5 döntetlenes, akkor az a normál küldetések közül is kikerül!?!?
Dátum: 2010.08.14. 12:06:16
Ez az egész Script dolog kicsit túl van dimenzionálva! Még a belépéshez sem használok elmentett jelszót, nem ám más automatizálást mégis V1-en aránylag jól állok és napi 30-40 percnél az időmből sem vesz el többet a játék! A sebgygógyhoz, idomításhoz tényleg hasznos lenne ha kitalálna valamit a fejlesztő csapat, mert idomítani nagy szívás!
A vadász scriptről meg az a véleményem, hogy nem kell vadászni, mert egyszerüen nem éri meg! Soha nem lehet olyan atányú Le szerzést kihozni belőle mint a portyázásből, ráadásul a fejlesztésnél sokkal többe kerül, mivel sokkal több és magasabb szintü szakik kellenek hozzá!
A kvíz kérdéshez pedig nem kell 60. szintre jutni hogy megund, mert nekem ez 10. szintre sikerült, főleg hogy egy nagy rakás blőd hülyeség van fent! És a 10-ből hiába lenne érdekes 9, ha azon az egyen felhűzza magát az ember!
Szerintem nyugodtan használja aki gondolja a scripteket, nem ezen műlik a játék, nélküle is lehet boldogulni;)!
Dátum: 2010.07.30. 19:46:57
Ezt én is olvastam, dehát a lehet az nem igen...!
Dátum: 2010.07.30. 16:55:26
Még egy kérdés: Ha spec eszenciát választok 50csp-ért, 10 pp-ért, de még nincs 25-ös szintü labor akkor is kaphatok katalizátort, de majd csak később válthatom ultraeszenciává? Vagy korábban is átválthatom de csak akkor használhatom fel ha van 25-ös labor!?
Dátum: 2010.07.30. 16:23:53
Végülis lett arra vonatkozóan valamiféle hivatalos álláspont, hogy bajnokin számítani fognak-e!?
Oldal: 12