Hozzászólások - _8._sz._ÁÉV
Dátum: 2022.10.10. 22:16:19
Nem számít a láthatatlanság, de a szövetségi épületek (gyakorlótér, védőfal) igen
Dátum: 2022.08.15. 10:51:29
A következő négy betűsor közül melyikből állítható össze egy műszer neve?
ZÁGHAYTLMINOGO
GYÉRLOMMÁŐSNÉ
TAKIROMPÉGŰRÁJ
ZÍVTSÜFRENCITOR
Vajh miért gondolom azt, hogy valaki inkább anyukájával szórakozzon?
ZÁGHAYTLMINOGO
GYÉRLOMMÁŐSNÉ
TAKIROMPÉGŰRÁJ
ZÍVTSÜFRENCITOR
Vajh miért gondolom azt, hogy valaki inkább anyukájával szórakozzon?

Dátum: 2022.08.08. 17:27:28
Melyik magyar ételből biztosan nem ehettek honfoglaló őseink?
Birkapörkölt
Krumplis tészta
Rakott karfiol
Gulyásleves
Úgy tudom, hogy a honfoglaló őseink nem ismerték a fűszerpaprikát... ergo se Birkapököltet sem gulyáslevest nem ehettek ...
Hibás válaszok, törlendő!
Birkapörkölt
Krumplis tészta
Rakott karfiol
Gulyásleves
Úgy tudom, hogy a honfoglaló őseink nem ismerték a fűszerpaprikát... ergo se Birkapököltet sem gulyáslevest nem ehettek ...
Hibás válaszok, törlendő!
Dátum: 2022.06.11. 21:40:33
http://vegzetur.wikidot.com/relikviak
Esszencia konverter
Esszencia konverter
Dátum: 2021.12.26. 20:03:38
Szokott tojni karácsonyra egy kis trezsört a Jézuska, az idén biztos székrekedése volt 

Dátum: 2021.11.09. 20:05:58
Igen elhiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy az oltások nélkül a gyermekhalandóság ugyanolyan magas lenne, mint az 1500-as években...
Néhány betegség, ami a KÖTELEZŐ oltások miatt szinte teljesen eltűnt Magyarországról:
gyermekbénulás, kanyaró, torokgyík, szamárköhögés, mumpsz
Vannak olyan országok, ahol a gyermekkori oltás nem kötelező, és az oltásellenesek gyermekei szimplán halandóak... de hát ugye akkor már késő bánat.
Ha majd neked is lesz közeli rokonod, akit oltatlanul elvisz a covid19, amikor már rendelkezésre áll az oltás, rájössz, hogy amit mondasz, mekkora butaság, de akkor már késő lesz, pedig túlélhette volna, ha megkapja az oltást.
Néhány betegség, ami a KÖTELEZŐ oltások miatt szinte teljesen eltűnt Magyarországról:
gyermekbénulás, kanyaró, torokgyík, szamárköhögés, mumpsz
Vannak olyan országok, ahol a gyermekkori oltás nem kötelező, és az oltásellenesek gyermekei szimplán halandóak... de hát ugye akkor már késő bánat.
Ha majd neked is lesz közeli rokonod, akit oltatlanul elvisz a covid19, amikor már rendelkezésre áll az oltás, rájössz, hogy amit mondasz, mekkora butaság, de akkor már késő lesz, pedig túlélhette volna, ha megkapja az oltást.
Dátum: 2021.11.08. 22:02:05
Mindig vannak retardáltak, akik hisznek a lapos földben, a gyíkemberekben és abban, hogy az oltással becsipezik, vagy zombivá változtatják az embereket.
Dátum: 2020.11.19. 22:36:28
Ki volt Kakuk Marci ?
csvargő madár
reggényhős
képregényhős
nagy utazó
A helyesírás csapnivaló, javítsátok ki, ha lehet.
csvargő madár
reggényhős
képregényhős
nagy utazó
A helyesírás csapnivaló, javítsátok ki, ha lehet.
Dátum: 2018.09.03. 16:38:08
Ha jól tudom, ez nem esemény, 10 templompálcáért "idézhető"...
Dátum: 2018.07.24. 21:14:54
A magasabb szintű nagy valószínűséggel sokkal erősebb szörnynél akad el, és a segítség nem úgy néz ki, hogy adsz neki bónuszt, hanem úgy, hogy helyette harcolsz... azaz valszleg a szőrny laposra ver...
Dátum: 2017.07.25. 21:00:19
Legalább a helyesírás egyik legalapvetőbb szabályával a magyar ABC betűsorrendjével lenne tisztában a kérdés feltevője:
Melyik szó van leghátrébb betűrend szerint?
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: barkavirágzat
Én a bárka szót jelöltem meg... ami egy picit hátrébb van.
Melyik szó van leghátrébb betűrend szerint?
A kérdésre rossz választ adtál, a helyes válasz a következő lett volna: barkavirágzat
Én a bárka szót jelöltem meg... ami egy picit hátrébb van.
Dátum: 2017.04.15. 19:45:07
Idézet: Antidote - 2017.04.04. 18:52:11
A scripttel az a baj, hogy (vagy szándékosan vagy sem) tele van hibával...
Vagy felraksz egy scriptet és csak akkor szarakodsz kvízzel ha olimpia van 

A scripttel az a baj, hogy (vagy szándékosan vagy sem) tele van hibával...

Dátum: 2016.11.16. 19:21:14
- A Xeno event idejére jó lenne egy megerősítő kérdés a manakonstira a napi rutin oldalon: "Biztosan a szövetséget építed és nem a Xeno csapdát?"
Dátum: 2016.10.05. 20:05:17
Melyik mese nem köthető Dargay Attilához?
Vuk -> Forgatókönyv
Szaffi -> Forgatókönyv
Az erdő kapitánya -> Forgatókönyv
Vili, a veréb -> Dramaturg
Azaz, mindegyik köthető hozzá...
Vuk -> Forgatókönyv
Szaffi -> Forgatókönyv
Az erdő kapitánya -> Forgatókönyv
Vili, a veréb -> Dramaturg
Azaz, mindegyik köthető hozzá...
Dátum: 2012.06.10. 14:50:14
Az alja nép körében (4x4 méretű templom) van néhány agyament feladat, az egyik a lépj be egymás utáni 8 napon a játékba... kissé húzós, mert ha valaki épp a 8. napon nem ér rá, bukta a templomot, ha már kiváltotta a 3 császári bizbazt, mert egyszerűen olyan a feladat, hogy az illető nem hibázhat. A 20 kémkedés is nagyon kemény, mert aki csak naponta 1x tud fél órát játszani, annak esélye sincs ezt teljesíteni 14 nap alatt. Ezeket alaposan át kellene gondolni!
Más: nem tudom, hogy volt-e már, de nem ártana ha a templomban található küldetéseket, amik még nincsenek készen 1-2 alkalommal csereberélni lehetne a templomon belül (pl: A2 <-> C3).
Más: nem tudom, hogy volt-e már, de nem ártana ha a templomban található küldetéseket, amik még nincsenek készen 1-2 alkalommal csereberélni lehetne a templomon belül (pl: A2 <-> C3).
Dátum: 2012.06.04. 21:11:33
A templomi 50 vadászatba nem számít bele a CSP-ért xenoölés?
Dátum: 2011.11.28. 21:27:52
Mi a "viciniális"?
egyházi rang
rosszindulat
örökmozgó
helyi vasút
A válasz helytelen, a jó válasz: egyházi rang
Ezen múlt a kvízolimpiám 50. helyes válasza, én ugyanis a helyi vasutat választottam, mert ilyen egyházi rang nincs.....

egyházi rang
rosszindulat
örökmozgó
helyi vasút
A válasz helytelen, a jó válasz: egyházi rang
Ezen múlt a kvízolimpiám 50. helyes válasza, én ugyanis a helyi vasutat választottam, mert ilyen egyházi rang nincs.....

Dátum: 2010.09.30. 11:14:13
Ezzel a projekttel mi a helyzet? Lesz belőle valami, vagy a terv a kukában végzi?
Miklós, Baraty nyilatkozzatok!
Miklós, Baraty nyilatkozzatok!
Dátum: 2010.09.30. 07:25:51
Éééééééérdekes módon a kvízmedálhoz már 49 jó kérdés is elég volt, és a felhasznált idő újra 3 perc fölé emelkedett még a győztesnél is
Ja, hogy nem mennek a scriptek

Ja, hogy nem mennek a scriptek

Dátum: 2010.09.29. 12:01:17
Nem igazán értem, hogy miért gond az, hogy valaki lassabban fejlődik, mert láthatatlanul vadászik, hiszen ez az út MINDENKI előtt nyitva áll.
Ha a láthatatlanság ténylegesen a védekezésre szolgál, akkor valóban nyújtson védelmet, ha egy alternatív katakombát akartok belőle csinálni, akkor rajta, jóval egyszerűbb ha vadászni sem lehet, mert ugye minek.
DE tudjátok mit, ha már nerfelitek a láthatatlanságot, akkor az adjon több védelmet, azaz a támadhatósági limit emelkedjen a duplájára. Így valóban használhatóvá válik.
Ha a láthatatlanság ténylegesen a védekezésre szolgál, akkor valóban nyújtson védelmet, ha egy alternatív katakombát akartok belőle csinálni, akkor rajta, jóval egyszerűbb ha vadászni sem lehet, mert ugye minek.
DE tudjátok mit, ha már nerfelitek a láthatatlanságot, akkor az adjon több védelmet, azaz a támadhatósági limit emelkedjen a duplájára. Így valóban használhatóvá válik.