Milyen emberre mondják: karakán?
irigy
gőgös
túlzottan érzékeny
szókimondó
én máshogy tudtam: erős, bátor, határozott egyéniség
Hozzászólások - Cell
Dátum: 2010.02.15. 23:36:59
Dátum: 2010.02.07. 03:55:00
Ha nem 'gyorsítottál' akkor azért, mert előzőleg vadászatodnál állatot fogtál be - ahhoz nem jár kérdés; s ezért csúszik.. levonja, emiatt kevesebb kérdést kapsz.
Dátum: 2010.02.07. 01:50:14
Szerintem azért mert visszaállították, hogy játékosok is értékelnek kérdést
Dátum: 2010.01.30. 15:22:22
Kb ez volt a kérdés:
Melyik duplázva édesség?
zu
za
zi
ze
Törölni kellene
Melyik duplázva édesség?
zu
za
zi
ze
Törölni kellene
Dátum: 2010.01.20. 11:34:14
Szerintem ez nem rossz ötlet, de csak mint alternatíva
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, szerintem ilyen háborúk lehetnének bizonyos időközönként, esetleg lehetne választható stb, a lényeg, hogy ne állandóan ilyen típusú háborúk egyenek, ez nem oldja meg az eddigi problémákat csak bonyolítja.
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, szerintem ilyen háborúk lehetnének bizonyos időközönként, esetleg lehetne választható stb, a lényeg, hogy ne állandóan ilyen típusú háborúk egyenek, ez nem oldja meg az eddigi problémákat csak bonyolítja.
Dátum: 2010.01.13. 21:25:15
lehet, hogy az zavart be. köszi a segítséget:)
Dátum: 2010.01.13. 21:16:02
igen, most húzzuk fel maxra..
szerk. szóval azért van ez mert a max ép nőtt 10%-ot, de az ép maradt régiben?
szerk. szóval azért van ez mert a max ép nőtt 10%-ot, de az ép maradt régiben?
Dátum: 2010.01.13. 21:03:22
Nem tudom, hogy lehet az, hogy a most frissen beidomított állat - még nem harcolt; miért indul 315 / 378 ÉP -ről (0 / 100 TP)? Lehet hiba, vagy tudnom kéne mi ez?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.12.26. 12:11:40
pf ezek az árak.. röhej.
esetleg ha vissza lehetne váltani a dukátokat le-re? mondjuk a beleáldozott csp-kért visszakapnánk a csp-k le értékének a felét? vagy vmi ilyesmi..
de legalább az szükséges lenne, hogy másra is el lehessen költeni.
esetleg ha vissza lehetne váltani a dukátokat le-re? mondjuk a beleáldozott csp-kért visszakapnánk a csp-k le értékének a felét? vagy vmi ilyesmi..
de legalább az szükséges lenne, hogy másra is el lehessen költeni.
Dátum: 2009.12.26. 11:42:58
Egyet értek Prismáva.
Amúgy meg éljenek a felhők/viharfelhők! wehehheehe
Érdekes, hogy a fórumozóknak, népszerűknek stb (nem tom még kiknek) nincs külön jelük. Nem volt elég kreatív a rajzoló? Vagy az már senkit nem érdekel?
Én szívesen tervezek külön jeleket.
Amúgy meg éljenek a felhők/viharfelhők! wehehheehe
Érdekes, hogy a fórumozóknak, népszerűknek stb (nem tom még kiknek) nincs külön jelük. Nem volt elég kreatív a rajzoló? Vagy az már senkit nem érdekel?
Én szívesen tervezek külön jeleket.
Dátum: 2009.12.26. 11:18:08
Szerintem pl a speciális kérdéseket lehetne kevésbé szigorúan venni, én azért bátrabban fogadnék el nehezebb kérdéseket is, mert azért nem csak 6-10 évesek játszanak itt. Ide írtam a véleményem, nem akartam máshova szemetelni.
Dátum: 2009.12.13. 05:51:03
Milyen kép található 4-es szinten a legendánál?
Egy manó hosszú fülekkel és egy bottal
Egy kígyófarkú párduc
Egy orgling egy bottal
Egy kard-párbaj
Egy manó hosszú fülekkel és egy bottal
Egy kígyófarkú párduc
Egy orgling egy bottal
Egy kard-párbaj
Nem tudom már melyiket jelölte meg, de úgy emlékszem rossz válasz volt. A helyes a kígyófarkú párduc, az van a 4. szinten a 3. fejezetben, de amúgy is rossz a kérdés mert vu-s..
Hogyan működik a mikrohullámú sütő?
Elindítása után mókusok lepik el a belsejét, így mintegy felmelegítve azt.
Áramot vezet az ételbe.
Lényegében nem látható fényt bocsát ki, ezzel az étel molekuláit készteti mozgásra.
Meleg levegőt fúj be.
Elindítása után mókusok lepik el a belsejét, így mintegy felmelegítve azt.
Áramot vezet az ételbe.
Lényegében nem látható fényt bocsát ki, ezzel az étel molekuláit készteti mozgásra.
Meleg levegőt fúj be.
itt vannak fura válaszok:P
Dátum: 2009.12.12. 04:49:18
Ezzel egyet értek, valami hasonló nem lenne rossz ötlet.. Nekünk is volt nemrég egy ilyen, hogy döntetlenben egyeztünk ki és ki kellett várni a 3 hetet..
Dátum: 2009.12.12. 04:42:25
Ez a kérdés valóban nem jó, de neked meg elég nagy mellényed van ahhoz képest, hogy nem tudod ki az a Palik László.
Én sokkal jobban utálom a halmozott írásjeleket és a (súlyos) helyesírási hibákkal írókat, mégsem mondom, hogy téged deresre kellene húzni. Am hogy téged nem érdekel valami, attól még lehet alapműveltség.
Én sokkal jobban utálom a halmozott írásjeleket és a (súlyos) helyesírási hibákkal írókat, mégsem mondom, hogy téged deresre kellene húzni. Am hogy téged nem érdekel valami, attól még lehet alapműveltség.
Dátum: 2009.12.08. 04:49:31
Nem jött meg a kínzókamra jóváírás (+ ki sem ürült a kamra). Volt vmi átállítás, vagy ez még a tegnapi szerver karbantartás miatt van..? Vagy esetleg hiba?
szerk.: megjött (úgy látom csak késett kicsit.. )
szerk.: megjött (úgy látom csak késett kicsit.. )
Dátum: 2009.12.04. 14:00:24
Hu így elnézve akkor én nem is vesztettem sokat. Nekem az állataim TP-je esett vissza kicsit.
Pl.:
Ma, 13:54 Gyíkmester 18. szintre lépett!
Ma, 13:54 Smaragdsörényű pegazus 23. szintre lépett!
Ma, 12:38 A következő lényt ejtetted foglyul: manafaló vyarg. Be kell idomítanod!
Ma, 12:05 Gyíkmester 18. szintre lépett!
Pl.:
Ma, 13:54 Gyíkmester 18. szintre lépett!
Ma, 13:54 Smaragdsörényű pegazus 23. szintre lépett!
Ma, 12:38 A következő lényt ejtetted foglyul: manafaló vyarg. Be kell idomítanod!
Ma, 12:05 Gyíkmester 18. szintre lépett!
Dátum: 2009.12.03. 18:11:46
Igen, évtizedek óta oltana hasonló összetételű vakcinákkal és évtizedek óta fent is állnak a mellékhatások. Az egy dolog, hogy Damage és beoltott ismerősei/rokonai jól reagáltak, van aki meg rosszabbul reagál ahogy páran írták is a fórumon, hogy megbetegedtek oltás után, ezen felesleges vitázni.
Idézet a wikiből.
(Az ismételten beadott oltóanyagok esetén súlyos védekező reakciók léphetnek fel, ha antitestek képződnek az állatból nyert oltóanyag valamely összetevője ellen. Az immunrendszer ugyanis nemcsak a betegség elleni küzdelem érdekében koncentrált anyagot ismeri fel, hanem az oltóanyagban található állati fehérjét is) ... Az oltóanyag tartalmazza a kórokozót vagy antigént, idegen élőlényekből nyert szérumot, ezen kívül más segédanyagokat (tartósítószereket, adalékanyagokat, mint például a higany). Ezek a beoltott személyre károsak lehetnek. Ezért minden esetben mérlegelni kell a betegség veszélyének illetve az oltási károsodásnak a kockázatát. A különböző oltások rövid távú kockázata lehet láz, görcs, fulladás, maga a betegség (például kanyaró) megjelenése gyengébb vagy erősebb formában. A védőoltásoknak számos mellékhatása és szövődménye lehet. Ismeretesek olyan vélemények is, hogy a bölcsőhalál, az autizmus, a hiperaktivitás és még számos idegrendszeri megbetegedés a védőoltások számlájára lenne írható csakúgy, mint az allergiás megbetegedések bizonyos százaléka is ... A hosszú távú következmények vizsgálata nehézkes, nehezen bizonyítható. Hosszú távú oltási károsodás lehet még az ekcéma, és a krónikus felnőttkori bronchitis is.
Idézet a wikiből.
Dátum: 2009.12.02. 17:42:06
Akit megnyugtat az oltás, az adassa be magának, viszont: régebb óta tudják, hogy a terhesek veszélyeztetettebbek, sokan mégsem javasolták nekik az oltást, mert a vakcinát még tesztelték, csak egy ideje általánosan elfogadott az, hogy 12. hét után be lehet adni. Tehát a terhesség első harmadában nem tudnak mit tenni a kismamák, de még a későbbiekben is félnek az esetleges hatásaitól, mert azért mégiscsak oltóanyag, súlyos védekező reakciók léphetnek fel, hatással lehet a magzat fejődésére (ha rosszat nem is, jót biztosan nem tesz az embrióval, mert lehet, hogy ugyan nem betegszik meg a kismama h1n1-gyel, de pl a megszülető gyerek hajlamosabb lesz mentális betegségre, vagy beteges lesz egész életében). Annyit tudnak, hogy az oltás nem hatott a magzat fizikai fejlődésére.. szóval érthető, hogy a tépelődő kismamák nincsenek könnyű helyzetben, nem segít az sem, hogy sok orvos sok vélemény..
Egy rokonomnak - erősen legyengült szervezettel - az összes orvosa azt mondta, hogy ne adassa be az oltást (mert valószínűbb annak az esélye, hogy az oltóanyag által kiváltott hatás súlyosabb lenne mint annak h elkapja a h1n1et és szövödménye is kialakul)
Egy rokonomnak - erősen legyengült szervezettel - az összes orvosa azt mondta, hogy ne adassa be az oltást (mert valószínűbb annak az esélye, hogy az oltóanyag által kiváltott hatás súlyosabb lenne mint annak h elkapja a h1n1et és szövödménye is kialakul)
Dátum: 2009.12.02. 07:39:32
A toplistán az 1. szintű karakterek majdnem az 50%-át teszik ki a játékosoknak.. és egyre többen lesznek, de gondolom csak kis százalékuk játszik tényleg. Van erre vmi szabály pl, hogy aki 6 hónapnál régebben nem lépett be annak törlik a kariját?
Erre nem találtam választ, pedig lehet h le van írva valahol..
Erre nem találtam választ, pedig lehet h le van írva valahol..
Dátum: 2009.12.02. 07:27:47
.