Melyik filmben játszik bérgyilkos házaspárt Angelina Jolie és Brad Pitt?
Kinyirósdi
Párharc
Fuss az életedért
Mr és Mrs
Csak kicsit hiányzik a helyes film cím.
Milyen állat neve Bambi a mesében?
nyúl
kígyó
madár
őz
Bambi, mint az a végén kiderül, szarvas, de lehet hogy ott már aludt a kérdés feltevöje?
Folytasd:Hé paraszt melyik....?
ló a tied
a legjobb borod
út megy Budára
út vezet Makádra
"Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?" Asszem ennyit talán illet volna megnézni.
Hozzászólások - Endimion
Dátum: 2009.07.14. 22:02:29
Dátum: 2009.07.12. 20:52:16
Ki BUd Spencer filmbeli tarsa?
John Cena
Terence Hil
Eddy Murphy
Bruce Vilise
Ha eltekintünk a helyesírási hibáktól, ami nagyon nehéz, Bud Spencernek vannak olyan filmjei, amelyekben nem Terence Hill a partnere. Hihetetlen, de van ilyen! Az ám, még Bruce Vili se tudja, hogy mennyi.
John Cena
Terence Hil
Eddy Murphy
Bruce Vilise
Ha eltekintünk a helyesírási hibáktól, ami nagyon nehéz, Bud Spencernek vannak olyan filmjei, amelyekben nem Terence Hill a partnere. Hihetetlen, de van ilyen! Az ám, még Bruce Vili se tudja, hogy mennyi.
Dátum: 2009.07.10. 21:22:06
A mondóka szerint. Boci-boci tarka...
se füle se farka
nem eszik a tarka
nincs is ilyen mondóka
elment az avarba
Igen, pontosan nagyon ügyes vagy kisfiam/lányom, ahogy mondod a mondóka szerint: Boci-boci tarka... esetleg, ha kérdést is tennél fel, talán megkönnyítené a helyzetet.
Általában melyik gomb a legnagyobb?
az a gomb,amin az A betü található
az a gomb,min a Caps Lock felirat található
az a gomb,amin az F12 található
az a gomb,amin az 1(End) található
A csengő gomb szerintem mindegyiknél nagyobb, meg a piros, ami alá az van írva, hogy: "Kilövés"!
se füle se farka
nem eszik a tarka
nincs is ilyen mondóka
elment az avarba
Igen, pontosan nagyon ügyes vagy kisfiam/lányom, ahogy mondod a mondóka szerint: Boci-boci tarka... esetleg, ha kérdést is tennél fel, talán megkönnyítené a helyzetet.
Általában melyik gomb a legnagyobb?
az a gomb,amin az A betü található
az a gomb,min a Caps Lock felirat található
az a gomb,amin az F12 található
az a gomb,amin az 1(End) található
A csengő gomb szerintem mindegyiknél nagyobb, meg a piros, ami alá az van írva, hogy: "Kilövés"!
Dátum: 2009.07.10. 15:02:10
Melyik növény(zöldség) nem rokona a többinek?
paradicsom
burgonya
paprika
karfiol
Nem vagyok egy nagy biosz zseni, de asszem a paradicsom elvette a paprikát, ebből a házasságból született a karfiol, aki a burgonyával kavar. A burgonya viszont másodunokatestvére a kukoricának (aki jelenleg külföldön tartozkodik) aki titkos viszonyt folytat a paradicsommal, de előtte a paprika szeretője volt....
Mondtam, hogy nem vagyok egy biosz zseni!
paradicsom
burgonya
paprika
karfiol
Nem vagyok egy nagy biosz zseni, de asszem a paradicsom elvette a paprikát, ebből a házasságból született a karfiol, aki a burgonyával kavar. A burgonya viszont másodunokatestvére a kukoricának (aki jelenleg külföldön tartozkodik) aki titkos viszonyt folytat a paradicsommal, de előtte a paprika szeretője volt....
Mondtam, hogy nem vagyok egy biosz zseni!
Dátum: 2009.07.08. 16:20:16
Melyik filmbeli nyomozóra gondolok: kopott ballonkabát, ősrégi Peugeot, szivar, a nézők által soha nem látott feleség?
Columbo
Derrick
Kojak
Horatio Caine
Hát az, hogy a nézök által soha nem látott csak részben igaz, ha jól tudom kapott egy saját sorozatot is Columbo-né (szül. Kovács Terézia).
Columbo
Derrick
Kojak
Horatio Caine
Hát az, hogy a nézök által soha nem látott csak részben igaz, ha jól tudom kapott egy saját sorozatot is Columbo-né (szül. Kovács Terézia).
Dátum: 2009.07.07. 00:27:47
Mi a jelent magyarul:morgen?
Reggel
Délután
Nap
Este
Elárulom, hogy azt is jelenti a reggelen kívül, hogy holnap. De ezt csak a kezdök kedvéért mondom.
Reggel
Délután
Nap
Este
Elárulom, hogy azt is jelenti a reggelen kívül, hogy holnap. De ezt csak a kezdök kedvéért mondom.
Dátum: 2009.07.07. 00:23:57
Kinek a nevéhez fűzödik az "InDa Club" című szám?
Eminem
Dr.Dree
Snoop Dog
50 cent
E zelégéééé specijállis, mer én se kérdezzem meg, hogy kijé a "Seek and destroy" címü zenemü. Ugye?
Eminem
Dr.Dree
Snoop Dog
50 cent
E zelégéééé specijállis, mer én se kérdezzem meg, hogy kijé a "Seek and destroy" címü zenemü. Ugye?
Dátum: 2009.07.06. 17:24:00
Melyik név nem magyar eredetü?
Álmos
Ádel
Ákos
a negyediket elfelejtettem
A helyes válasz az Ádel, de az a helyzet, hogy az Ákos sem magyar eredetü név. Török eredetü, és a jelentése: fehér sólyom. Javítani kérjük.
Álmos
Ádel
Ákos
a negyediket elfelejtettem
A helyes válasz az Ádel, de az a helyzet, hogy az Ákos sem magyar eredetü név. Török eredetü, és a jelentése: fehér sólyom. Javítani kérjük.
Dátum: 2009.06.27. 10:25:57
A 2009-es Világbajnokságon Talmácsi Gábor melyik kategóriában indul?
125ccm
250ccm
MotoGP
nem indul egyikben sem
És íme a remek példa arra, ha egy kérdés az aktualitását veszti, hiszem a mi Talmácsink már a MotoGp-ben versenyez, míg itt a 250 ccm a helyes válasz.
125ccm
250ccm
MotoGP
nem indul egyikben sem
És íme a remek példa arra, ha egy kérdés az aktualitását veszti, hiszem a mi Talmácsink már a MotoGp-ben versenyez, míg itt a 250 ccm a helyes válasz.
Dátum: 2009.06.27. 00:26:27
Hogy hívják az a galetkit, akinek a naplójából rendszeresen olvashattunk az Alanori Krónikába?
Amerta
Dermo
Mira
Leanthil
Na igen, aki meg nem veszi rendszeresen az Alanori Krónikát az haljon meg hülyén. Vagy ez csak bujtatott reklám Miklóséktól?????
A helyes válasz egyébként Leanthil.
Amerta
Dermo
Mira
Leanthil
Na igen, aki meg nem veszi rendszeresen az Alanori Krónikát az haljon meg hülyén. Vagy ez csak bujtatott reklám Miklóséktól?????
A helyes válasz egyébként Leanthil.
Dátum: 2009.06.17. 18:07:51
Ki volt az idei Forma 1-es világbajnok?
Kimi Raikonnen
Felipe Massa
Lewis Hamilton
Fernando Alonso
Az idei világbajnok 2009.06.17.-én még nem megállapítható, a Forma 1-ben legalábbis. Ám asszem nem mondok nagy ökörséget, ha megtipelem, hogy idén valószínüleg Jenson Button lesz a világbajnok.
Kimi Raikonnen
Felipe Massa
Lewis Hamilton
Fernando Alonso
Az idei világbajnok 2009.06.17.-én még nem megállapítható, a Forma 1-ben legalábbis. Ám asszem nem mondok nagy ökörséget, ha megtipelem, hogy idén valószínüleg Jenson Button lesz a világbajnok.
Dátum: 2009.06.17. 00:34:32
Melyikből készült csak mese?
Pókember
Sailor Moon
Hulk
Fantasztikus négyes
Itt had kekeckedjek egy kicsit!! A kérdés úgyanis csak akkor lenne megfelelő, ha valahogy így hangzana: "Melyikből nem készült eddig film?". A felsoroltak közül úgyanis mindegyikből készült más is, nem csak mese. Pl: képregény (ez beletartozhat a mese fogalmába), videójáték, különböző rajongói cuccok, játékok, hogy csak egy-két dolgot említsek. Kérdés javítást kérnék, de szerintem maradhat.
Pókember
Sailor Moon
Hulk
Fantasztikus négyes
Itt had kekeckedjek egy kicsit!! A kérdés úgyanis csak akkor lenne megfelelő, ha valahogy így hangzana: "Melyikből nem készült eddig film?". A felsoroltak közül úgyanis mindegyikből készült más is, nem csak mese. Pl: képregény (ez beletartozhat a mese fogalmába), videójáték, különböző rajongói cuccok, játékok, hogy csak egy-két dolgot említsek. Kérdés javítást kérnék, de szerintem maradhat.
Dátum: 2009.06.15. 01:04:57
Találtam itten egy-két szépséget:
"Mennyi a minimális vadászati idő?
5 perc
7,5 perc
30 perc
15 perc"
Elöszőr is hol???? Mivel hogy vadászni itt a mi szép bolygónkon is lehet, nem kell egy kis vérontásért a Végzetúrra tapadni. Másodszor nekem a V1-en 3 és fél perc, a V2-ön pedig 4 és fél perc.
"_ _ S C P S _ Melyik a helyes kiegészítése?
C P S C P S C
K V S C P S H
P C S C P S C
H K S C P S V"
Na most erre itt speciel azért nem tudtam válaszolni, mert otthon maradt az amatőr kódfejtő készletem. Viccet félretéve, mi a fene ez??? Én elhiszem, hogy egy teljesen egyértelmű a dolog, és más kacagva vágta rá a megoldást (azért sem árulom el, hogy mi az), de az én szegényes felfogásomat teljes mértékben megterhelte. Tehát kérem, hogy ha valaki esetleg tudja, hogy mi is pontosan a lényege ennek az jelezze felém valamilyen formában. Elöre is köszönöm!
"Mennyi a minimális vadászati idő?
5 perc
7,5 perc
30 perc
15 perc"
Elöszőr is hol???? Mivel hogy vadászni itt a mi szép bolygónkon is lehet, nem kell egy kis vérontásért a Végzetúrra tapadni. Másodszor nekem a V1-en 3 és fél perc, a V2-ön pedig 4 és fél perc.
"_ _ S C P S _ Melyik a helyes kiegészítése?
C P S C P S C
K V S C P S H
P C S C P S C
H K S C P S V"
Na most erre itt speciel azért nem tudtam válaszolni, mert otthon maradt az amatőr kódfejtő készletem. Viccet félretéve, mi a fene ez??? Én elhiszem, hogy egy teljesen egyértelmű a dolog, és más kacagva vágta rá a megoldást (azért sem árulom el, hogy mi az), de az én szegényes felfogásomat teljes mértékben megterhelte. Tehát kérem, hogy ha valaki esetleg tudja, hogy mi is pontosan a lényege ennek az jelezze felém valamilyen formában. Elöre is köszönöm!
Dátum: 2009.06.09. 00:36:41
Mennyi a föld keringési ideje?
1 év
1 hét
1 hónap
1 nap
Asszem ide egy kis pontosítás nem ártana. A Föld ugyanis kering egyszer a saját tengelye körül, egyszer a nap körül, meg egyszer a galaxis középpontja körül ( ennek pontos nevével sajna nem szolgálhatok, amiért is majdan rituálisan vetek véget életemnek ). Sőt, ha nagyon szőrszál hasogató szeretnék lenni, akkor ide vehetnénk a Merkúr bolygót és a Vénusz bolygót is, mivel valamilyen szinten ezek körül is kering.
1 év
1 hét
1 hónap
1 nap
Asszem ide egy kis pontosítás nem ártana. A Föld ugyanis kering egyszer a saját tengelye körül, egyszer a nap körül, meg egyszer a galaxis középpontja körül ( ennek pontos nevével sajna nem szolgálhatok, amiért is majdan rituálisan vetek véget életemnek ). Sőt, ha nagyon szőrszál hasogató szeretnék lenni, akkor ide vehetnénk a Merkúr bolygót és a Vénusz bolygót is, mivel valamilyen szinten ezek körül is kering.
Dátum: 2009.06.09. 00:26:33
Ja igen, az hogy szárazföldön, kimaradt.
Dátum: 2009.06.08. 18:24:21
Van egy olyan kérdés, hogy hány országgal határos Spanyolország!? A helyes válasz a kérdés feltevöje szerint a 2. Ám ha földrajzi ismereteim nem csalnak, akkor Spanyolország, és Franciaország között fekszik egy törpe állam: Andora. Ezért szerintem a 3 lenne a helyes válasz.
Dátum: 2009.06.08. 01:37:34
Milyen lények szerepelnek a Transformersben?
Űrlények
Emberek
Robotok
Szörnyek
Aszongya hogy, A Transformers című film, a földön játszódik és az éles szemű megfigyelő felfedezhet benne robotokat, és elvétve egykét emberi lényt (asszem állatok is vannak). A Transformers című képregénysorozatban, illetve rajzfilmben még egy-két űrlény is található. Ha már most ha a kérdező a főszereplőkre kiváncsi, akkor egy kis módosítás nem ártana a kérdés feltevésben. Asszem.
Űrlények
Emberek
Robotok
Szörnyek
Aszongya hogy, A Transformers című film, a földön játszódik és az éles szemű megfigyelő felfedezhet benne robotokat, és elvétve egykét emberi lényt (asszem állatok is vannak). A Transformers című képregénysorozatban, illetve rajzfilmben még egy-két űrlény is található. Ha már most ha a kérdező a főszereplőkre kiváncsi, akkor egy kis módosítás nem ártana a kérdés feltevésben. Asszem.
Dátum: 2009.05.18. 16:33:31
Melyik a hiányzó érzékszerv : tapintás , látás , hallás , szaglás ?
ízlelés
rúgás
Nem hiányzik
ész
Na szóval izé... az érzékszerv az szerintem a fül, az orr, a nyelv, az ujjak és a szem. Tehát a helyes megoldás, hogy mindegyik hiányzik. Javítás után maradhat.
ízlelés
rúgás
Nem hiányzik
ész
Na szóval izé... az érzékszerv az szerintem a fül, az orr, a nyelv, az ujjak és a szem. Tehát a helyes megoldás, hogy mindegyik hiányzik. Javítás után maradhat.
Dátum: 2009.05.17. 11:48:03
az ÚJFUNDLANDI kutya miről ismert?
kistestü ezért inkább szobakutya
csak házörzésre
vizimentésre
vadászkutyaként alkalmazzák
A helyesírási hibák még hagyján. Na de a többi!!
kistestü ezért inkább szobakutya
csak házörzésre
vizimentésre
vadászkutyaként alkalmazzák
A helyesírási hibák még hagyján. Na de a többi!!
Dátum: 2009.05.08. 23:13:55
Ki játszotta - a vele egyező című filmben - a Maszkot?
Will Smith
Jim Carrey
Bruce Willis
Ben Stiller
Szeretnék megkérni mindenkit aki tudja, hogy honnan tölthetem le a Vele egyező című filmet, az írja meg mert szeretném megnézni. Kölünösen arra vagyok kiváncsi, hogy miről is szól.
Will Smith
Jim Carrey
Bruce Willis
Ben Stiller
Szeretnék megkérni mindenkit aki tudja, hogy honnan tölthetem le a Vele egyező című filmet, az írja meg mert szeretném megnézni. Kölünösen arra vagyok kiváncsi, hogy miről is szól.