Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Jevla

Oldal: 12
Ha derogálna segítséget kérni, akkor valószínűleg nem lennék itt...
Igen, többször is.

De változatlanul állítom, hogy a kérdés elfogadása, vagy el nem fogadása döntő többségében azon múlik, hogy ki lesz az az ember, aki értékeli majd a kérdésemet.....
Számodra mi az általános műveltség definícója? Csak hogy tudjam....

Azt hiszem nincsen a világon olyan ember, aki ne tudna feltenni legalább egy olyan kérdést nekem, vagy bárki másnak, amire az illető nem tud válaszolni. A számomra teljesen kézenfekvő dolgok okozhatnak másnak megoldhatatlan problémát, illetve másnak alapvetőnek látszó dolgokra talán én nem tudok hozzászólni......

Azt hiszem mást jelent az általános műveltség fogalma, és határa egy olyan embernek, aki 8 évet tanult, és mást egy olyannak, aki 22 évet....

Hol az arany középút,mi az a kérdés és témakör, ami nem túl könnyű egy egyetemi professzornak, és nem túl nehéz egy 8 osztályból kimaradt alulművelt bugrisnak....

Kérem, hogy világosíts fel a témában

Tisztelettel

László
Maradjak a műveltségi kérdéseknél? Amikor azt tettem fel kérdésnek, hogy mikor volt a Bostoni Teadélután akkkor azért nem fogadták el, mert érdektelen lexikális tudásnak tartják! Bármit kérdeztem eddig történelemből, alapvető természettudományos ismeretekből, nem fogadták el.

A Barátok közt sorozat különböző történéseivel kapcsolatosan viszont van kb. 50 kérdés ami el van fogadva.... Ez lenne az általános műveltség? Szomorú vagyok, ha igen....

Nem akarok kérdést irni, mert nem látom értelmét! CSAK és KIZÁRÓLAG a küldetést szeretném teljesiteni....
Üdvözletem mindenkinek!

Legutoljára feltett kérdésed:

Mire használható a hordázás szakértelem?

több végzetúrral egyszerre portyázhattok
egyszerre több állattal tudsz harcba indulni
szörnycsoportokra is vadászhatsz
az epikus szörny elleni harcban kapsz különböző bónuszokat

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

Azt hiszem a fenti példát felesleges kommentálnom! Ha már ITT játszik valaki, EZT a játékot játsza, akkor hogy lehet ennyi esze, hogy ezzel az indokkal jelöli Rossz, hibás kérdésnek a fenti kérdést!

Ő van itt, Ő a speciális érdeklődésű, Ő játsza ezt a játékot!

A jó kérdés feltevéséhez kapcsolódó küldetést nem tudom megcsinálni már hetek óta, mert valami szellemileg visszamaradott ilyen, és ehhez hasonló indoklással utasitja vissza a kérdéseimet!
Oldal: 12