Kedves Játékostársunk,
Ha túl gyakran / túl sok üzenetet küldesz, spam szűrő rendszerünk átmenetileg letilthatja számodra az üzenetküldés lehetőségét. A következő üzenetet 1 óra múlva küldheted. Ha szövetségi társaidnak akarsz üzenni, használd a szövetségi fórumot.
Megértésedet köszönjük!
Mi ez a baromság eddig sem küldtem PM-be kevesebb üzenetett és rohadtúl nem tartozik a Szövetségi fórumra amit a társammal beszélek nem véletlenül PM-be beszélünk .
Hozzászólások - Cubano
Oldal: 12
Dátum: 2010.07.11. 19:15:53
Dátum: 2010.06.16. 10:11:56
Jó reggelt !
Mivel választ nem kaptam a kérdésem ugyan az.Miért nem tudok azonos hordabelit támadni mikor a fertözötségem 100%-OS már több mint 24 órája ?
A választ előre is köszönöm ha lesz vagy van egyáltalán .
Mivel választ nem kaptam a kérdésem ugyan az.Miért nem tudok azonos hordabelit támadni mikor a fertözötségem 100%-OS már több mint 24 órája ?
A választ előre is köszönöm ha lesz vagy van egyáltalán .
Dátum: 2010.06.15. 18:24:11
Üdv !
Elértem a 100%-os fertözötséget ennek ellenére ugyan ugy nem támadhatóm a saját hordám mint elötte
Mert a leírásban nem ez van hanem az ellenkezője.
A Fertőzés teljes mértékben uralja elmédet! A téboly miatt még saját hordatársaidra is rátámadhatsz (kivéve szövetségi társaidat), és 50%-kal több lélekenergiát zsákmányolsz.
Elértem a 100%-os fertözötséget ennek ellenére ugyan ugy nem támadhatóm a saját hordám mint elötte
Mert a leírásban nem ez van hanem az ellenkezője.
A Fertőzés teljes mértékben uralja elmédet! A téboly miatt még saját hordatársaidra is rátámadhatsz (kivéve szövetségi társaidat), és 50%-kal több lélekenergiát zsákmányolsz.
Dátum: 2010.06.02. 13:01:24
De csak V4-en 24 óra a többi világon 72 óránként van rá lehetőség
Dátum: 2010.06.02. 12:52:20
Szia Bruti77
Igen ha 5 napig vársz egybe ledarálhatod őket és kész is vagy a küldetéssel
Igen ha 5 napig vársz egybe ledarálhatod őket és kész is vagy a küldetéssel
Dátum: 2010.06.02. 01:17:27
Akkor ez piszok nagy pech de sorozatban mert minden statom 60-al több .Elég meglepő és mulatságos.
Kb olyan mintha Koko elverné Remy Bonjasky-t elvileg lehetséges de ha reálisak vagyunk akkor esélye nem lenne
Kb olyan mintha Koko elverné Remy Bonjasky-t elvileg lehetséges de ha reálisak vagyunk akkor esélye nem lenne
Dátum: 2010.06.02. 00:54:51
A válasz Byzon-nak ment Pöttöm nem neked de érdekes feltevés amit írtál :D
Dátum: 2010.06.02. 00:47:04
Köszönöm a válaszod ,de ahol már 60-ak a különbségek minden staton ott már nem helyén való az ,hogy minimális különbség ,vagy igen mert akkor kíváncsi lennék mennyi különbség szükséges a no randomhoz
Dátum: 2010.06.02. 00:09:47
Sziasztok!
Valaki elárulná miért van random a játékban mert már nem kicsit felidegesít ,hogy olyan játékosok elvernek akinek elvileg esélye nem lehetne ellenem.Mert így felesleges a karaktert fejleszteni ha nem a stat dönti el a csatát hanem a random .
Üdv :Psyho
Valaki elárulná miért van random a játékban mert már nem kicsit felidegesít ,hogy olyan játékosok elvernek akinek elvileg esélye nem lehetne ellenem.Mert így felesleges a karaktert fejleszteni ha nem a stat dönti el a csatát hanem a random .
Dátum: 2010.05.11. 17:27:46
Tisztelt Adminok !
Azért mert hiba történt a játékban nem hiszem ,hogy a játékosokat kéne büntettni . 10%-ról van szó mégis szinte csak a fele Le-t kapom pedig még csak 55-ős szintú vagyok ez ,hogy lehet
Egyébként meg minek büntetni mikor mindenkinek egyformán megadta a hiaba miatti +50%-ot.
Meg 57-es szintől eleve csőkken a Le a vadászatért miért is ?
A válaszotokat előre is köszönöm.
Azért mert hiba történt a játékban nem hiszem ,hogy a játékosokat kéne büntettni . 10%-ról van szó mégis szinte csak a fele Le-t kapom pedig még csak 55-ős szintú vagyok ez ,hogy lehet
Egyébként meg minek büntetni mikor mindenkinek egyformán megadta a hiaba miatti +50%-ot.
Meg 57-es szintől eleve csőkken a Le a vadászatért miért is ?
A válaszotokat előre is köszönöm.
Dátum: 2010.05.09. 12:02:16
Üdv Byzon és kösz az infot
Dátum: 2010.05.09. 11:28:11
Sziasztok!
Mennyi idő míg elbírálnak egy avatárt mert már pénteken tettem fel de még mindig semmi változás .
Üdv :Psyho V4-ről
Mennyi idő míg elbírálnak egy avatárt mert már pénteken tettem fel de még mindig semmi változás .
Üdv :Psyho V4-ről
Dátum: 2010.03.24. 04:05:30
Tisztelt vezetőség !
Hogy lehetséges hogy a kínzókamrám lenullázodik és 1 LE-t nem kapok mikor a max 12 játékos volt bent még hozzá a szerver top építői ez azért elég mókás :S
Hogy lehetséges hogy a kínzókamrám lenullázodik és 1 LE-t nem kapok mikor a max 12 játékos volt bent még hozzá a szerver top építői ez azért elég mókás :S
Dátum: 2010.03.12. 00:59:04
Sziasztok !
Építésel feltoltam a szerencsémet én 32-es szintü vagyok a szerencsém 93 ennek ellenére amióta kitóltam fele annyi let adnak a vadászatok mint eddig+már280-an vadászat óta egy lényt nem kap el mikor elötte 100-ból minimum 10-et ha lehetséges valami megoldás megköszönném mert így márszinte élvezhetettlen a játék.
UI:Nem vagyok ezzel a próblémával egyedül.
Építésel feltoltam a szerencsémet én 32-es szintü vagyok a szerencsém 93 ennek ellenére amióta kitóltam fele annyi let adnak a vadászatok mint eddig+már280-an vadászat óta egy lényt nem kap el mikor elötte 100-ból minimum 10-et ha lehetséges valami megoldás megköszönném mert így márszinte élvezhetettlen a játék.
UI:Nem vagyok ezzel a próblémával egyedül.
Dátum: 2010.03.06. 11:16:05
Üdv !
Érdeklödnék ,hogy ha törölni akarom az egyík világból magam akkor a nála lévő őskővet át tudom adni a másik világon lévő karakteremnek ?
Vagy az elúszik?
Érdeklödnék ,hogy ha törölni akarom az egyík világból magam akkor a nála lévő őskővet át tudom adni a másik világon lévő karakteremnek ?
Vagy az elúszik?
Dátum: 2009.11.11. 11:16:45
Ki Magyarország jelenlegi miniszterelnöke?
Orbán Viktor
Horn Gyula
Bajnai Gordon
Dávid Ibolya
Ezt a kérdést tettem fel a kvizben erre elutasították hogy rossz kérdés mert helyesírási hibát tartalmaz
Az lenne a kérdésem hogy hol van a hiba mert érdekes modon én már kaptam olyan kérdést amiben hibák tömkelege volt mégis elfogadták .Esetleg valami szankciót kéne bevezetni mert szerintem sokan kicseszésből értékelik le más játékosok kvizeit és ez nem korrekt
Orbán Viktor
Horn Gyula
Bajnai Gordon
Dávid Ibolya
Ezt a kérdést tettem fel a kvizben erre elutasították hogy rossz kérdés mert helyesírási hibát tartalmaz
Az lenne a kérdésem hogy hol van a hiba mert érdekes modon én már kaptam olyan kérdést amiben hibák tömkelege volt mégis elfogadták .Esetleg valami szankciót kéne bevezetni mert szerintem sokan kicseszésből értékelik le más játékosok kvizeit és ez nem korrekt
Oldal: 12