Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Infernal

Oldal: 12
Dátum: 2009.04.18. 12:49:31
Sokáig olvastam a fórumot, és most konklúzióként írom le, nem az utóbbi témára reagálva. A topos karakterek állandóan egy kincstári tanáccsal látnak el minket, "gaz ellenszegülőket", lázadókat. Jön a duma, általában minden magas szintűtől, hogy őket is szarrá verik... de kik? Mindegyikőtöket? Akkor hol vannak a szerver császárai akik mindenkit levernek, miért lapítanak, jöjjenek elő, mondják, hogy igen, én vagyok az, és bekaphatjátok. Mert szerintem ezek ti vagytok, és kicsit elferdítitek a valóságot és hazudtok I think.
Elmondom mi a helyzet a végzetúrban. Vagytok ti, magas szintűek, kedves miniszterek, képviselők. A ti szavatok számít mert ti vagytok előtérben, és az van amit ti mondtok. Lehet, "az alsóbb kasztokból" vannak értékesebb emberek, sőt végzetúrba átültetve olyanok, akik ugyan annyit fizetnek a játékért mint ti. Mégis mi kisemberek, le vagyunk szarva, ugyanis Miklós bácsi csinált egy grafikont, és azt mondta, hogy százalékos arányban a legmagasabb szinten vannak a legtöbbet fizető emberek, ergó rájuk fogok hallgatni, mert én egy igen profitorientált ember vagyok. Visszatérve, ti azért sírtok mert megkúrtították a miniszteri fizetéseteket, mi meg kb azért hogy normálisan tudjunk élni (játszani).
Legközelebb aki odafönt magas szinten valami panasszal élne, jusson eszébe az, hogy ő a miniszter úr, és a mai gazdasági helyzetbe átültetve, TE magad mennyire azonosulnál egy ilyen emberrel.
Köszöntem.
Dátum: 2009.02.17. 00:50:09
Take it easy men... nem bántásból mondtam, értékeljük a segítséget. Túl feszült vagy, lazulj
Dátum: 2009.02.17. 00:34:32
Nicsak... csak lehet, hogy az 5 szavazattal bíró tagjaink éppen nincsenek a gépnél, mert dolguk van, a családjukkal vannak, vagy csak nem tartják fontosnak, hogy ebbe is beleüssék az orrukat mint Te. Kedves Zaccmester itt is hirdeti magát, biztos ami biztos alapon, de ha neked nem terjed tovább a tekinteted a Kongói gyerekeknél, az már baj.
A világok titka, hogy miért baj Neked, hogy még kb 2 óráig nincs kiírva h ki döntetlenezik. Ígérem, most felhívom a vezért, hogy írja ki mert riadó van. És ha ennyire szemfüles vagy, akkor miért nem láttad például amikor múlt héten ki volt írva hogy "döntetlenezők a következők"... Vagy akkor le volt hunyva a mindent látó szem?
Különben is én a kongóiakkal vagyok. Költsél inkább rájuk, ne őskövekre:D:D
Dátum: 2008.12.05. 18:37:07
Szeretném megtudni mért kapott a következő kérdésem azonnal töröljétek értékelést:
Mi a neve az FC Barcelona stadionjának?
Old Trafford
Santiago Bernabeu
Parc de Princes
Camp Nou - Jó válasz

Szerintem eléggé egyértelmű, ráadásul aki nem ért hozzá googleben megtalálja.
Dátum: 2008.10.08. 13:57:10
Igen, de éppen ezért lett feltüntetve, h Árpád házi király, és ha valaki kijárta kb a 6. osztályt, vannak fogalmai arról h mi az h Árpád ház, és mettől meddig tartott uralkodásuk. Amúgy tartalmi hiba nincs szerintem a kérdésben, és annyira nem is bcsapós ha olyan kérdésekről beszélünk pl amiket eddig kaptam, h hány kétnemű élőlény volt Noé bárkáján:D
Dátum: 2008.10.08. 13:38:20
Nemrégiben feltettem egy kérdést ami azonnal töröljétek értékelést kapot:
Ki követte I. Géza Árpád-házi királyt a trónon?

Szent István
Könyves Kálmán
I. András
Szent László <-ezt jelöltem meg jó válaszként

Tudom, a kérdés becsapós, de akire gondolt az értékelő (amikor benyomta az azonnali törlést) az Géza fejedelem, Szent István király apja, akit nem koronáztak királlyá, éppen ezért is emlegetik őt a fejedelem címmel. Ezért nem értem mért kell törölni ezt a kérdést, de ha valamit rosszul gondolok javítsatok ki legyetek szívesek. Itt van egy Wikipediás link is, Szent Lászlóról, aki I. Géza király utódja. A témára vonatkozó részt a 2. pontban találhatjátok.
http://hu.wikipedia.org/wiki/I._L%C3%A1szl%C3% B3#L.C3.A1szl.C3.B3.2C_a_kir.C3.A1ly
Oldal: 12