Ki nyerte meg a 4. Megasztárt?
Szecsődy Károly
Tóth Lüszi
Király Viktor
Fekete Dávid
Na de most komolyan, ez ki a halált érdekel??
Hozzászólások - Csavarkulcs
Dátum: 2010.04.08. 16:52:02
Dátum: 2010.03.26. 21:30:10
Melyik ország nem határos Franciaországgal?
Svájc
Hollandia
Spanyolország
Németország
A kérdésre nincs helyes válasz, legalábbis az itt felsorolt lehetőségek közül egyik sem jó. Franciaország és Hollandia rendelkezik közös határral. Méghozzá a Szent Márton-szigeten. Utána lehet nézni.
Svájc
Hollandia
Spanyolország
Németország
A kérdésre nincs helyes válasz, legalábbis az itt felsorolt lehetőségek közül egyik sem jó. Franciaország és Hollandia rendelkezik közös határral. Méghozzá a Szent Márton-szigeten. Utána lehet nézni.
Dátum: 2010.03.10. 18:45:16
Melyik nem kell a rakottkrumpliba?
Kolbász
Paprika
Tejföl
Tojás
Anyukám teljesen összetört miután közöltem vele, hogy évek óta rosszul csinálja a rakottkrumplit, mert nem kell bele paprika, ahogy ezt ebböl a kérdésböl megtudtam.
Na de viccet félretéve ez erösen függ a helytöl és a személytöl, hogy mi nem kell bele
Kolbász
Paprika
Tejföl
Tojás
Anyukám teljesen összetört miután közöltem vele, hogy évek óta rosszul csinálja a rakottkrumplit, mert nem kell bele paprika, ahogy ezt ebböl a kérdésböl megtudtam.
Na de viccet félretéve ez erösen függ a helytöl és a személytöl, hogy mi nem kell bele
Dátum: 2010.02.11. 01:48:38
Miből nem csinálnak pálinkát?
káposzta
körte
szilva
rizs
Sajna itt hiányzik egy helyes válasz, mert bármilyen hihetetlen, de kis hazánk egyes részein még a káposztából is csinálnak pálinkát!
káposzta
körte
szilva
rizs
Sajna itt hiányzik egy helyes válasz, mert bármilyen hihetetlen, de kis hazánk egyes részein még a káposztából is csinálnak pálinkát!
Dátum: 2010.02.08. 09:32:16
Ki lett az új edző Sisa Tibor után Diósgyőrben?
Gálhidi György
Dajka László
Hevesi Tamás
Pintér Attila
Nem igazán tudom, hogy ezt nekem miért kellene tudnom??? Felhívnám minden kedves foci rajongó figyelmét, hogy NEM mindenki szereti a focit, és NEM követi napi redszerességgel az eseményeket ebben a sportágban. Tudom, hogy hihetetlen, de igaz.
Kinek a beceneve Csikar?
Bene Ferenc
Göröcs János
Bozsik József
Sándor Károly
Elözö hozzászólásom ide is vonatkozik!!
Gálhidi György
Dajka László
Hevesi Tamás
Pintér Attila
Nem igazán tudom, hogy ezt nekem miért kellene tudnom??? Felhívnám minden kedves foci rajongó figyelmét, hogy NEM mindenki szereti a focit, és NEM követi napi redszerességgel az eseményeket ebben a sportágban. Tudom, hogy hihetetlen, de igaz.
Kinek a beceneve Csikar?
Bene Ferenc
Göröcs János
Bozsik József
Sándor Károly
Elözö hozzászólásom ide is vonatkozik!!
Dátum: 2010.02.05. 10:54:14
Milyen játékon alapszik a Végzetúr?
Ju gi o GX
Heores of Might and Magic 5
Ju gi o
Hatalom Kártyái
Szerény véleményem szerint a Túlélők földje levelezős szerepjátékra.
Ju gi o GX
Heores of Might and Magic 5
Ju gi o
Hatalom Kártyái
Szerény véleményem szerint a Túlélők földje levelezős szerepjátékra.
Dátum: 2010.01.05. 01:16:35
Az alábiak közűl melyik bolt az ami játékokat ad el?
spar
DM
576KByte
TESCO
Mindegyik boltban lehet játékokat venni.
spar
DM
576KByte
TESCO
Mindegyik boltban lehet játékokat venni.
Dátum: 2010.01.03. 23:36:01
Viszont volt egy rész, ahol Krisztának mondják, hogy szóljon Máris szomszédnak, erre ő elkezd ugrókötelezni, mire megjelenik Máris szomszéd. Ezért gondoltam, hogy alattuk lakik...
Dátum: 2010.01.03. 18:26:29
A közismert sorozatban ki lakik a Mézga család mellett?
Máris szomszéd
Hamar úrfi
Izibe mester
Rögtön elvtárs
Máris szomszéd nem a Mézgáék mellett, hanem alatt lakik.
Máris szomszéd
Hamar úrfi
Izibe mester
Rögtön elvtárs
Máris szomszéd nem a Mézgáék mellett, hanem alatt lakik.
Dátum: 2010.01.01. 23:48:12
Tök alsó, Tökös csaj, 50 első randi. Fenti filmekben ki a főszereplő?
Rob Schneider
Roy Schneider
Romi Schneider
Tom Schneider
Az 50 elsö randiban szerepel, de nem Rob Schneider a föszereplöje, hanem Adam Sandler.
Rob Schneider
Roy Schneider
Romi Schneider
Tom Schneider
Az 50 elsö randiban szerepel, de nem Rob Schneider a föszereplöje, hanem Adam Sandler.
Dátum: 2009.12.30. 21:28:21
Basshunter avagy Jonas Altberg hol született?
Magyarország
Németorszag
Franciaország
Svédorszag
Tudom, hogy én vagyok a paraszt, mert nem tudom, hogy ki ez, de nem is érdekel, és szerintem másokat sem.
Magyarország
Németorszag
Franciaország
Svédorszag
Tudom, hogy én vagyok a paraszt, mert nem tudom, hogy ki ez, de nem is érdekel, és szerintem másokat sem.
Dátum: 2009.12.01. 00:39:37
Én azért a google-t nem venném alapnak. Az, hogy hány találat van egy adott keresésnél, nem feltétlenül jelzi a dolog fontosságát. Vegyünk egy egyszerű példát, Michelle Wild-ra olyan 12000000 találat jön ki, míg a Magyar Himnusz-ra kb 88000. Nem nagyon olvastam vissza, hogy mi is a vita tárgya, de az tény, hogy az útikalauz lassan alapmű lesz , de még nem az.
Dátum: 2009.12.01. 00:20:05
Mit használunk télen az autókon ha 7 fok alá csökken a hőmérséklet?
ablaktörlőt
hősugárzót
ködlámpát
téligumit
Hát én szoktam az ablaktörlőt is használni, meg a ködlámpát is, néha a fűtést is bekapcsolom, és ha lecsökken a hőmérséklet 7 fok alá, akkor a nyárigumit is lecserélem téligumira.
ablaktörlőt
hősugárzót
ködlámpát
téligumit
Hát én szoktam az ablaktörlőt is használni, meg a ködlámpát is, néha a fűtést is bekapcsolom, és ha lecsökken a hőmérséklet 7 fok alá, akkor a nyárigumit is lecserélem téligumira.
Dátum: 2009.12.01. 00:05:10
Hány könyvben szerepel a "legendás Druss"?
1
7
5
3
Ki, vagy Mi az a legendás Druss?? Olvastam már pár fantasy könyvet életemben, de vele még nem találkoztam.
1
7
5
3
Ki, vagy Mi az a legendás Druss?? Olvastam már pár fantasy könyvet életemben, de vele még nem találkoztam.
Dátum: 2009.11.24. 00:15:38
Hány kiskutya van a rajzfilmben?
99
155
101
102
Elöszőr is melyik rajzfilmben? Nem egy rajzfilmben szerepelnek kiskutyák. Másodszor, A 101 kiskutya című rajzfilmnek van második része, ami bármely meglepő is a dolog, a 102 kiskutya címet viseli.
Milyen sportot űz a fekete sztár Phil Ivey?
motocross
snowboard
snooker
póker
Ez nem általános műveltség, még akkor sem ha a póker egyre népszerűbb mindenfelé.
99
155
101
102
Elöszőr is melyik rajzfilmben? Nem egy rajzfilmben szerepelnek kiskutyák. Másodszor, A 101 kiskutya című rajzfilmnek van második része, ami bármely meglepő is a dolog, a 102 kiskutya címet viseli.
Milyen sportot űz a fekete sztár Phil Ivey?
motocross
snowboard
snooker
póker
Ez nem általános műveltség, még akkor sem ha a póker egyre népszerűbb mindenfelé.
Dátum: 2009.11.09. 18:25:01
Itt az egyetlen probléma az, hogy az ORTT egy idejét múlt, használhatatlan intézmény. Ugyan úgy, mint a politikai élet többi része is. A pályázati rendszert meg úgy ahogy van le kellene húzni a rötyin. Az csak akkor müködne rendesen, ha egy minden igénytöl mentes gép bírálná el a pályázatokat, nem pedig olyan emberek, akik megvehetök, mert elcsépelt mondat, de igaz: "Mindenkinek meg van a maga ára." . Nem tudom, hogy a politika szólt bele a dologba vagy sem. Azt viszont tudom, hogy inkább megérné, ha mindegyik adó kapna országos frekvenciákat. Vagy olyan jól áll az ország anyagilag, hogy nem kell az a kis plussz pénz??
Dátum: 2009.10.19. 16:06:44
Hófehérkének milyen színű a haia?
vőrős
szőke
barna
fekete
A pontos jééét nem teccik ismerni?? Na meg a vörös.
Melyik országból származik a käsekrainer (sajttal töltött kolbász)?
Ausztria
Olaszország
Dánia
Moldávia
Spec, de tudom!
vőrős
szőke
barna
fekete
A pontos jééét nem teccik ismerni?? Na meg a vörös.
Melyik országból származik a käsekrainer (sajttal töltött kolbász)?
Ausztria
Olaszország
Dánia
Moldávia
Spec, de tudom!
Dátum: 2009.10.14. 08:47:12
Folytasd a következő kávé reklámot: Tsibo, a .....?
legkevesebb aroma
legtöbb mi adható
legtöbb mi kapható
fogorvosok ajánlásával
Hát ez már milyen szemét!! Az még elmegy, hogy reklám, de akkor legalább írja le helyesen.
Ki foglalkozhat az alábbiak közül a mezozoikummal?
biológus
régész
meteorológus
énektanár
A mezozoikummal a paleontológusok foglalkoznak, a régészek nem nagyon mennek le odáig.
legkevesebb aroma
legtöbb mi adható
legtöbb mi kapható
fogorvosok ajánlásával
Hát ez már milyen szemét!! Az még elmegy, hogy reklám, de akkor legalább írja le helyesen.
Ki foglalkozhat az alábbiak közül a mezozoikummal?
biológus
régész
meteorológus
énektanár
A mezozoikummal a paleontológusok foglalkoznak, a régészek nem nagyon mennek le odáig.
Dátum: 2009.10.09. 00:39:46
Hanyas frekvencián szól a Danubius rádió?
103, 9
95, 4
103, 3
105, 8
Ejnye-bejnye gyerekek, hát nem lett elmondva elégszer, hogy beugratós kérdéseket nem szabad feltenni?? Csak közölném az illetékes kérdezővel, hogy az én lakhelyem környékén 105,5 a Danubius. Tessék utána járni dolgoknak, a kérdést meg tessék törölni!
103, 9
95, 4
103, 3
105, 8
Ejnye-bejnye gyerekek, hát nem lett elmondva elégszer, hogy beugratós kérdéseket nem szabad feltenni?? Csak közölném az illetékes kérdezővel, hogy az én lakhelyem környékén 105,5 a Danubius. Tessék utána járni dolgoknak, a kérdést meg tessék törölni!
Dátum: 2009.10.06. 00:32:37
Hogy hívták Frakk a macskák réme mesében a macskákat?
Szeréna-Lukrécia
Szeréna-Mirci
Pamacs-Lukrécia
Cirmi-Mirci
Picit hibás, merhogy Szerénke és nem Szeréna.
A szökés című sorozatban ki alakítja Theodore "T-Bag" Bagwellt?
Robert Knepper
Wentworth Miller
Amaury Nolasco
Michael Rapaport
Esküszöm, hogy láttam vagy 2 db részt, de akkor sem tudom.
Szeréna-Lukrécia
Szeréna-Mirci
Pamacs-Lukrécia
Cirmi-Mirci
Picit hibás, merhogy Szerénke és nem Szeréna.
A szökés című sorozatban ki alakítja Theodore "T-Bag" Bagwellt?
Robert Knepper
Wentworth Miller
Amaury Nolasco
Michael Rapaport
Esküszöm, hogy láttam vagy 2 db részt, de akkor sem tudom.