Hozzászólások - Husosfagyi
Dátum: 2024.07.01. 18:04:56
Mondjuk 22466 hsz? Az nem megerősítés?
Dátum: 2024.06.28. 18:19:47
Szerintem a zöld mytofókusz miatt lehet.
Az azt írja, ha az aktív kap, akkor a passzív is.
Ergo a kihívás is játszik a tp növelésben, hiszen az aktív abból is kap tp-t.
Az azt írja, ha az aktív kap, akkor a passzív is.
Ergo a kihívás is játszik a tp növelésben, hiszen az aktív abból is kap tp-t.
Dátum: 2024.06.27. 13:05:21
Ja igen, kifelejtettem: nálam a passzív kap 40-et, az aktív 114-et.
Dátum: 2024.06.26. 18:17:36
Még annyi, hogy nem tudom mennyire költesz őskövet, de a zöld mytofókusz erősebb tápot ad. Azzal sokkal több tp-t szerezhetsz a passzív csatlósoknak.
Nálam van fétisfókusz, max-os af és zöld mytofókusz is. 100-as tapasztalattal rendelkező csatlós 1 kihívásból 40 tp-t kap nálam.
Nálam van fétisfókusz, max-os af és zöld mytofókusz is. 100-as tapasztalattal rendelkező csatlós 1 kihívásból 40 tp-t kap nálam.
Dátum: 2024.06.26. 13:02:25
Igen. Kutani kell a szabályokat.
Én sem tuodok még sok mindent.....
Én sem tuodok még sok mindent.....
Dátum: 2024.06.26. 09:47:32
Alapból 250-es szintig mennek a bónuszok. Fölötte csak akkor adja, ha tudás és a hatalom szakik is húzva vannak. A te esetedben ez legalább 57, mert 250+57=307.
Ha telejülnek ezek a feltételek és mégsem adja ki, akkor írj üsz-re.
Ha telejülnek ezek a feltételek és mégsem adja ki, akkor írj üsz-re.
Dátum: 2024.06.25. 19:06:54
Nem is cáfoltam
Dátum: 2024.06.25. 07:41:18
A régi kariknak (akiknek már minden megvan) tényleg az, de sok mindenkinek kellenek még a relikviák, amik innen szerezhetők.
Dátum: 2024.06.19. 19:25:46
Csináltam gyűrűt, nyakláncot. Ez a forma fejlesztés tényleg nem a legjobb.
Naponta 2-4 közötti kő esik az EGÉSZ szövinek.
A fejlesztés meg
Iq:6
Erő-tám-véd:4
A többi meg 2,1.
Ebben a formában, ha csak egy 10 tagú szövit nézünk és egységesen van elosztva a szöviben a cucc, akkor 1 kari havonta 1 iq-t tud rádobni a gyűrűre, nyakláncra.
Ez nem valami jó szerintem.
Naponta 2-4 közötti kő esik az EGÉSZ szövinek.
A fejlesztés meg
Iq:6
Erő-tám-véd:4
A többi meg 2,1.
Ebben a formában, ha csak egy 10 tagú szövit nézünk és egységesen van elosztva a szöviben a cucc, akkor 1 kari havonta 1 iq-t tud rádobni a gyűrűre, nyakláncra.
Ez nem valami jó szerintem.
Dátum: 2024.06.17. 12:18:06
A gyakorló támadás egy jó fejlesztés, mert nem zavar bele a taktikába. Ezért hiánypótló. Mert bármennyi pp-t eltolhatsz és nem gond a bajnokság szemszögéből.
A probléma az vele, hogy token jár érte, ami pedig tönkreteszi az egész lényegét. Mert jelenleg elég szövinként 1 manusz, aki csinálja a bajnokságot, a többi meg üti a gyakorlókat. Ez így már nem szövibajnokság, hanem egyszerű "karakterek bajnoksága". A jelenlegi formájaban teljesen értelmetlen.
A probléma az vele, hogy token jár érte, ami pedig tönkreteszi az egész lényegét. Mert jelenleg elég szövinként 1 manusz, aki csinálja a bajnokságot, a többi meg üti a gyakorlókat. Ez így már nem szövibajnokság, hanem egyszerű "karakterek bajnoksága". A jelenlegi formájaban teljesen értelmetlen.
Dátum: 2024.06.15. 19:04:10
+
-Az új fejlesztőköből epikus csata után 2-4 db esik, epikus kincsesládából fixen 3 db.
-ha valaki gigavermet csinál és az új küldirendszert használja, akkor a sima veremhez képest 4x számítanak (ez még mindig nem 5x, de majdnem...) a kritikusok és a kábítás.
-bajnokin, ha nem indul senki ellened, akkor már nem csak a saját kategóriád alattiból, hanem 2-vel alattiból is kreálhatnak ellenségklónt.
-folyamatban van egy kalandfejlesztés, amivel lehetővé fog vàlni, hogy egyszerre több kalandot is megcsináljunk.
-elképzelhető, hogy a jövőben majd több ősköves gyógyitalt lehet vásárolni, nem csak napi 2-t.
-lehetséges, hogy készül új tárgy, ami a meggyőzőkészségre ad +%-os összeget.
-zan relikviát lehessen kikapcsolni.
-felmerült az igény, hogy a napi pihenéseket egyszerre lehessen elnyomni. Ez is gonolkodási státuszban.
-Az új fejlesztőköből epikus csata után 2-4 db esik, epikus kincsesládából fixen 3 db.
-ha valaki gigavermet csinál és az új küldirendszert használja, akkor a sima veremhez képest 4x számítanak (ez még mindig nem 5x, de majdnem...) a kritikusok és a kábítás.
-bajnokin, ha nem indul senki ellened, akkor már nem csak a saját kategóriád alattiból, hanem 2-vel alattiból is kreálhatnak ellenségklónt.
-folyamatban van egy kalandfejlesztés, amivel lehetővé fog vàlni, hogy egyszerre több kalandot is megcsináljunk.
-elképzelhető, hogy a jövőben majd több ősköves gyógyitalt lehet vásárolni, nem csak napi 2-t.
-lehetséges, hogy készül új tárgy, ami a meggyőzőkészségre ad +%-os összeget.
-zan relikviát lehessen kikapcsolni.
-felmerült az igény, hogy a napi pihenéseket egyszerre lehessen elnyomni. Ez is gonolkodási státuszban.
Dátum: 2024.06.15. 06:22:05
Nem a szövi fórum a feladat?
Dátum: 2024.06.12. 14:52:30
Nem is az aukciós rekilek a problémák. A játékon belüli relikviák menüpont alatti 4 új tételről beszéltünk eddig.
Dátum: 2024.06.12. 07:57:43
Pontosan.
Bár a pihenős határeset. Ezzel 12 lenne naponta, tehát a 25 pinenős templomi feladat még mindig 3 nap. Ha +2 pihenést adna, akkor már csak 2 nap lenne a feladat és akkor el lehetene gondolkodni a megvásárlásán......
De a többi tényleg felejtős.
Bár a pihenős határeset. Ezzel 12 lenne naponta, tehát a 25 pinenős templomi feladat még mindig 3 nap. Ha +2 pihenést adna, akkor már csak 2 nap lenne a feladat és akkor el lehetene gondolkodni a megvásárlásán......
De a többi tényleg felejtős.
Dátum: 2024.06.12. 07:16:15
Relikviákra inkább rá se kérdeztél volna.......
Ennél vérszegényebb felhozatalt rég nem láttam.
Ennél vérszegényebb felhozatalt rég nem láttam.
Dátum: 2024.05.29. 11:24:06
Még nem nyílt meg az előregisztráció lehetősége. Az első posztban 28-a van írva.
Dátum: 2024.05.23. 14:22:58
100%-ig egyetértek!
Én nagyon szeretem ezt a játékot (3 és fél éve kezdtem újra szűk 6 év kihagyás után) de én is látom a végét....
3 és fél év alatt összeraktam egy karit, aki Tö-ben top 7., szakiban pedig top 8. 225-ös szinten egy olyan szerveren (V5), ahol a legmagasabb kari 388-as. Azt hiszem ez bizonyítéka annak, hogy nagyon szeretem és élvezem ezt a játékot.(És nem mellesleg költök is rá bőven) De az utóbbi pár hónapban-fél évben azt érzem, hogy már nem fog soká tartani. Mármint sem az én játékom, sem másoké, mert a Jv nem tud változni, hozzáigazodni az játékosokhoz és a játékot olyanná fejleszteni, ami megfelelne a játékosoknak. Értem én, hogy a játékos dönti el, hogy játszik-e a jelenleg elérhető játékkal, de ez egy oda-vissza dolog. Ha a játékosoknak nem jó, akkor nem játszanak. Ha a Jv nem a játékosoknak fejleszt, akkor szintén nem játszanak. Ennek a dolognak egy win-win szitunak kellene lennie. A legszomorúbb, hogy nem látom, hogy a Jv-t bármennyire is érdekelné a játékosok véleménye. Persze van a fórumon fejlesztő topic, meg félevente személyes találkozó és traccs party a fejlesztőkkel, de valahogy soha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy meg lettek beszélve.
Még én is "függő" vagyok, de lehetséges, hogy (a nem olyan távoli jövőben) én is írok ide egy posztot.......
Én nagyon szeretem ezt a játékot (3 és fél éve kezdtem újra szűk 6 év kihagyás után) de én is látom a végét....
3 és fél év alatt összeraktam egy karit, aki Tö-ben top 7., szakiban pedig top 8. 225-ös szinten egy olyan szerveren (V5), ahol a legmagasabb kari 388-as. Azt hiszem ez bizonyítéka annak, hogy nagyon szeretem és élvezem ezt a játékot.(És nem mellesleg költök is rá bőven) De az utóbbi pár hónapban-fél évben azt érzem, hogy már nem fog soká tartani. Mármint sem az én játékom, sem másoké, mert a Jv nem tud változni, hozzáigazodni az játékosokhoz és a játékot olyanná fejleszteni, ami megfelelne a játékosoknak. Értem én, hogy a játékos dönti el, hogy játszik-e a jelenleg elérhető játékkal, de ez egy oda-vissza dolog. Ha a játékosoknak nem jó, akkor nem játszanak. Ha a Jv nem a játékosoknak fejleszt, akkor szintén nem játszanak. Ennek a dolognak egy win-win szitunak kellene lennie. A legszomorúbb, hogy nem látom, hogy a Jv-t bármennyire is érdekelné a játékosok véleménye. Persze van a fórumon fejlesztő topic, meg félevente személyes találkozó és traccs party a fejlesztőkkel, de valahogy soha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy meg lettek beszélve.
Még én is "függő" vagyok, de lehetséges, hogy (a nem olyan távoli jövőben) én is írok ide egy posztot.......
Dátum: 2024.05.15. 13:55:15
A térkpu pontok meg kari(ember)függő. Nálam 36.000 fekszik stimulatorokban és nem is tervezem elhasználni őket.
De igazat adok neked. Ha ez is úgy valósulna meg, mint a küldireform, akkor inkább neki se álljanak. Mondjuk max 3 őskő alkalmanként, mert amúgy is annyi lenne a gyorsïtás, ha őskőből csinálja az ember, de az a max.
Egyébként roppant kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hány ember használja az új küldi rendszert, mert én sem használom. A jelenlegi formájaban nem élhető.
De igazat adok neked. Ha ez is úgy valósulna meg, mint a küldireform, akkor inkább neki se álljanak. Mondjuk max 3 őskő alkalmanként, mert amúgy is annyi lenne a gyorsïtás, ha őskőből csinálja az ember, de az a max.
Egyébként roppant kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hány ember használja az új küldi rendszert, mert én sem használom. A jelenlegi formájaban nem élhető.
Dátum: 2024.05.15. 10:45:36
Minél többször írjuk be, annál jobban jelen lesz a köztudatban.
Dátum: 2024.05.14. 14:12:20
Ezzel a szörnytalizmán sajtolással tényleg kellene már kezdeni valamit.
Sajtolás
Sajtolj ki vagy zabáltass fel 3 állatot! (többször végrehajtható)
Számláló: 437Hátra van: 3 nap, 9 óra, 50 perc
Ez 1 óra nettó kattintgatás.
Ha legalább lenne egy 10x gomb, akkor ez 1/10-ed idő és kattintás lenne. Kérlek gondolkozzatok el a dolgon. Már többen jeleztük, hogy erre szükség lenne.....
Sajtolás
Sajtolj ki vagy zabáltass fel 3 állatot! (többször végrehajtható)
Számláló: 437Hátra van: 3 nap, 9 óra, 50 perc
Ez 1 óra nettó kattintgatás.
Ha legalább lenne egy 10x gomb, akkor ez 1/10-ed idő és kattintás lenne. Kérlek gondolkozzatok el a dolgon. Már többen jeleztük, hogy erre szükség lenne.....