Még 3 rossz értékelés és nem tehetsz fel több kérdést!
Fontos: A játékosok által jónak minősített kérdésedet is törölheti utólag az adminisztrátor, vagy átminősítheti rossz kérdésre!
Azt nem értem, hogy ha utólag minősíti az adminisztrátor rossz kérdésnek 3 már elfogadott kérdésemet, akkor miért nem tehetek többé fel soha több kérdést ?
Hozzászólások - Uranos
Dátum: 2009.09.05. 11:56:05
Dátum: 2009.09.05. 10:46:19
Lehet, hogy nem jó helyre írtam, elnézést mindenkitől...
Dátum: 2009.09.05. 10:44:08
Még 3 rossz értékelés és nem tehetsz fel több kérdést!
Fontos: A játékosok által jónak minősített kérdésedet is törölheti utólag az adminisztrátor, vagy átminősítheti rossz kérdésre!
Azt nem értem, hogy ha utólag minősíti az adminisztrátor rossz kérdésnek 3 már elfogadott kérdésemet, akkor miért nem tehetek többé fel soha több kérdést ?
Dátum: 2009.08.29. 18:57:54
Én még másodperc mutató nélkülit nem láttam, de legközelebb tényleg jobban oda kell figyelnem, hogy nyilvánvaló legyen a dolog...
Dátum: 2009.08.29. 17:42:45
Nem értem miért nem jó kérdés:
Hány mutatója van egy hagyományos analóg karórának?
Nulla
Három
Egy
Öt
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Általában a nagy és a kis mutatón kívül a karórákon van másodpercmutató is !!!!!
Tehát nem kettő, hanem három!
Mondjatok olyan karórát amin nincs másodperc mutató !!!
Na mindegy.....
Hány mutatója van egy hagyományos analóg karórának?
Nulla
Három
Egy
Öt
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Általában a nagy és a kis mutatón kívül a karórákon van másodpercmutató is !!!!!
Tehát nem kettő, hanem három!
Mondjatok olyan karórát amin nincs másodperc mutató !!!
Na mindegy.....
Dátum: 2009.08.22. 11:40:52
Köszönöm a pilonos válaszokat, most már értem.
Dátum: 2009.08.21. 09:45:46
Zarknod ébredése: "A pilonokat lélekenergia segítségével tudod aktiválni, minél több lélekenergiát használsz fel, annál nagyobb energiát fogsz koncentrálni."
Valaki okos árulja már el, hogy ez MÉ' jó nekem ??
Valaki okos árulja már el, hogy ez MÉ' jó nekem ??
Dátum: 2009.06.13. 09:13:26
Kösz Anababa, de nem szükséges kennelni, de kedves vagy
Köszönöm PöttömPanna neked is a választ.
További jó játékot!
Köszönöm PöttömPanna neked is a választ.
További jó játékot!
Dátum: 2009.06.12. 22:40:12
Az szeretném megtudni, hogy az állatkám hogyan tudom regenerálni a harcok után, illetve mikor tud önállóan regenerálódni, vagy hogy tud -e. Most 12 ből csak 4 ép-je van,a következő harc során félek kinyiffan...
Dátum: 2009.05.23. 10:35:38
Sehogy sem tudtam eddig kibogarászni, hogy hogyan lehet belépni egy szövettségbe, illetve egy általam létrehozottba embereket meghívni?
Dátum: 2009.05.16. 12:14:13
Köszönöm a segítséget.
Dátum: 2009.05.16. 10:59:28
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz a kvíz olimpia, és pontosan hogy an lehet nevezni ?