Hozzászólások - Solina
Vuhahahaha, durvaaaaaaaaaaaaaaaa.......... Honny Bunny lettem..............
Dátum: 2010.03.31. 15:40:10
Nem frizurara gondoltam.... Csattttttt................
Dátum: 2010.03.31. 15:27:42
Szerintem most forduljon meg a dolog, a ferfi karakterek gyogyuljanak extran minden utes utan, hogy legyen eleg celpontunk, es kolni helyett szorjanak meg minket plusz LE-vel, amiert adunk par zaptojast...
Dátum: 2010.03.31. 15:19:47
Idézet: Ariel - 2010.03.31. 14:59:38
Mar mondtam, globalisan ertekelj valamit, ne a Te rettenetesen szuk optimalizacios jatekstilusod szerint.. Mi itt par szintel alattad, teljesen mas jatekot jatszunk... De ezen masfel honaponta atragjuk magunkat....
Idézet: Solina - 2010.03.31. 14:40:35
A 100-as kincssor is csak a brutális epikzúzó miatt ért valamit. De ha arról beszélünk, hogy értelmetlenné válik az epikus ütése, akkor ez a tárgy is sokat veszít a vonzerejéből.
A 100-as kincssor volt eddig a legjobb...
A 100-as kincssor is csak a brutális epikzúzó miatt ért valamit. De ha arról beszélünk, hogy értelmetlenné válik az epikus ütése, akkor ez a tárgy is sokat veszít a vonzerejéből.
Mar mondtam, globalisan ertekelj valamit, ne a Te rettenetesen szuk optimalizacios jatekstilusod szerint.. Mi itt par szintel alattad, teljesen mas jatekot jatszunk... De ezen masfel honaponta atragjuk magunkat....
Dátum: 2010.03.31. 14:58:29
Mindjart jon Ariel, es elmagyarazza, hogy felrefejleszted a karidat... Ott a problema...
Dátum: 2010.03.31. 14:45:47
Dátum: 2010.03.31. 14:40:35
A 100-as kincssor volt eddig a legjobb... Azota mar a masodik kincstablaban vagyunk benne, de meg se kozelitik azokat hasznalhatosagban...
Dátum: 2010.03.31. 14:05:08
Idézet: Jeriko - 2010.03.31. 12:29:35
Van benne egy hullamzas.. Van mikor minusz tamadast ad, van mikor minusz mast, van mikor csak sebez... De ezt Te is tudod.... Ha mar "teszteljuk" Mikinek az epiket, legalabb legyen valtozatos.. 18 epiken at ezt a varit nezni, es szivni, az mar unalmas, pedig mi gyakorlottak vagyunk a temaban...
Gondolod az új epik varázslatok ehhez képest gyengülnek majd?
Van benne egy hullamzas.. Van mikor minusz tamadast ad, van mikor minusz mast, van mikor csak sebez... De ezt Te is tudod.... Ha mar "teszteljuk" Mikinek az epiket, legalabb legyen valtozatos.. 18 epiken at ezt a varit nezni, es szivni, az mar unalmas, pedig mi gyakorlottak vagyunk a temaban...
Dátum: 2010.03.31. 10:41:19
En lattam.. Odagurult az epikunk ala... Bocs, de nem szedem ki alola...
Modositas..: (Na lattatok mar ilyet..?!: Conun, az elf démonharcos 506.000 / 506.000 ÉP )
Apropo.. Remelem, iden nem lesz szado-mazo event a lany kariknak, mint tavaly husvetkor.. Mert akkor egy rozsdas hajsutovas nem rendeltetesszeru hasznalataval tanitom a noi nem tiszteletere Miklost....
Modositas..: (Na lattatok mar ilyet..?!: Conun, az elf démonharcos 506.000 / 506.000 ÉP )
Apropo.. Remelem, iden nem lesz szado-mazo event a lany kariknak, mint tavaly husvetkor.. Mert akkor egy rozsdas hajsutovas nem rendeltetesszeru hasznalataval tanitom a noi nem tiszteletere Miklost....
Dátum: 2010.03.31. 10:29:55
Fejlesztes..????? Hianypotlas... Mar reg elertek azt a szintet, hogy lattak volna az adott szintu cuccost a Lelekkufarnal, de nem volt arukeszlet.. Mit hajdan az oroszoknal a Gum-ban.. Bazi nagy aruhaz, ures polcokkal, es ha jott Raketa porszivo negyedevente, akkor megostromoltak erte az aruhazat...
Dátum: 2010.03.30. 17:29:54
En ennyit valtoztattam a rendszerido helyen.. Igy berakja a Vegzetur felirat melle a jobb sarokba..:
#rendszerido {position: absolute; left: 75%; top: 25%; }
#rendszerido {position: absolute; left: 75%; top: 25%; }
Dátum: 2010.03.29. 17:48:04
En optimista vagyok.. 2 heten bellul biztos lesz belole valami....
Dátum: 2010.03.29. 11:51:30
Nem tudom Te mit csinalsz, nekem 8 harci van, de kristaly, kalandok, terkapuk, entitas, es epik (ahol mar csak vetesforgoban harcolnak), es szepen lerongyolodnak... Ha kint vannak, szinte egyfolytaban gyogyulnak...
Dátum: 2010.03.26. 16:19:19
Node Winnie alapvetoen egy bot.. Csak imp... imple.... Na szoval, csak implementalta magaba az uj szolgaltatast....
Dátum: 2010.03.26. 16:01:26
Mi ebben a hiba..?!?! Egyes pokok igy tamadtak.. Teljesen szabalyos volt.. Az lett ra mondva, mindenki vigyazzon a LE-jere...
Amugy, ha mar script.. Van valakinek egy vadaszos scriptje, olyan uncsi...?!?! Meg kene egy forumozo is, ami mindenkinek 1-est ad, meg egy siros, ami automatikusan sir mindenert..
Amugy, ha mar script.. Van valakinek egy vadaszos scriptje, olyan uncsi...?!?! Meg kene egy forumozo is, ami mindenkinek 1-est ad, meg egy siros, ami automatikusan sir mindenert..
Dátum: 2010.03.23. 17:32:56
Apropo.. Azt nem lehetne megcsinalni, ha mar nem egyenileg valaszthato a dolog, hogy a felsorolt szinosszeallitasokat egy-egy napra felraknatok az oldalra..? Mert igy latatlanban, hogy milyen az osszhatas, mennyire olvashato, stb. eleg nehez eldonteni.. Marpedig szerintem a problemak ezeknel adodhatnak..
Dátum: 2010.03.23. 17:04:20
Fekete alapon, fekete betuk... Az lenne az optimalis, senki se tudna sirni....
De komolyan, csakis a rozsaszin... A lila utan mi lehetne mas...?!
Noh, tenyleg valaszthato megoldas kellene.. Annyira nem lehet megoldani..?! Akar egy sajat gepen levo css file altal..
De komolyan, csakis a rozsaszin... A lila utan mi lehetne mas...?!
Noh, tenyleg valaszthato megoldas kellene.. Annyira nem lehet megoldani..?! Akar egy sajat gepen levo css file altal..
Dátum: 2010.03.12. 14:16:40
Amugy Ariel tenyleg nem ert a jatekhoz... Illetve a sajat kornyezetehez igen, de mas aspektuspol keptelen kozeliteni a dolgokhoz...
Dátum: 2010.03.11. 13:46:53
Ja, en se szarakodok ilyesmivel.. Azt a par kattot kibirom, es neha meg erdekes kerdesek is vannak, soot meg neha googlezok is, ha olyan kerdes van.. De neha csak a logikazas megy, hogy a kerdes feltevoje vajh milyen panel szerint irta a valaszokat... A kviz olimpian viszont csak kattogtatok, ugyse tudom megnyerni, ahhoz nem eleg a lexikalis tudasom, ott a googlezas meg elrontja az idot.. Igy szokott 35-48 kozott lenni a jo valaszok szama... Viszont az ido jo lenne...
Dátum: 2010.03.11. 11:20:04
Olyan is van, a Firefox addonok, meg a kviz adatbazisok koraban...?? Juuuuuuuuuuuj.....