Hozzászólások - gabibácsi
Dátum: 2010.05.14. 22:16:48
Valószínűleg a "Nem tesz semmit" válasz a probléma.
Dátum: 2010.05.04. 10:46:55
Ki foglalt el nagyobb területet?
Napoléon
Árpád
Attila
Dzsingiszkán*
Helyesírási hibák és szerintem mindegyik nagyobb területet foglalt el. Törlés
Mi van az amerikai 1 dolláros bankjegy hátsó felére írva (magyarra lefordítva) ?
A pénz az Isten
Istenben bízunk*
1 dollár egyenlő 100 cent
A pénz mozgatja a világot
Kit érdekel? Törlés.
mod.: elgépelés
Napoléon
Árpád
Attila
Dzsingiszkán*
Helyesírási hibák és szerintem mindegyik nagyobb területet foglalt el. Törlés
Mi van az amerikai 1 dolláros bankjegy hátsó felére írva (magyarra lefordítva) ?
A pénz az Isten
Istenben bízunk*
1 dollár egyenlő 100 cent
A pénz mozgatja a világot
Kit érdekel? Törlés.
mod.: elgépelés
Dátum: 2010.05.03. 21:53:17
Mai termés:
Melyik kontinensen a legnagyobb a 25 évesnél fiatalabb lakosok aránya (71%)?
Amerika
Afrika
Európa
Ázsia
Mikor? Ráadásul lényegtelen "tudás".
Melyik királyunk híres hada volt a Fekete Sereg?
Hunyadi Mátyás
3. Béla
2. András
1. (Szent) István
A számoknak római, és nem arab számoknak kellene lenni (ráadásul jelölt válasz)
Mennyi az alkohol fagyáspontja?
-15
40
-20
-50 fok felett
Jelölt válasz, ráadásul még a megfogalmazás sem egyértelmű. (a -50 fok felett, szerintem, -50 fok alatt akar lenni, ráadásul ami -50 felett/alatt van az -15 felett/alatt is van...)
Kérném a kérdéseket törölni
Melyik kontinensen a legnagyobb a 25 évesnél fiatalabb lakosok aránya (71%)?
Amerika
Afrika
Európa
Ázsia
Mikor? Ráadásul lényegtelen "tudás".
Melyik királyunk híres hada volt a Fekete Sereg?
Hunyadi Mátyás
3. Béla
2. András
1. (Szent) István
A számoknak római, és nem arab számoknak kellene lenni (ráadásul jelölt válasz)
Mennyi az alkohol fagyáspontja?
-15
40
-20
-50 fok felett
Jelölt válasz, ráadásul még a megfogalmazás sem egyértelmű. (a -50 fok felett, szerintem, -50 fok alatt akar lenni, ráadásul ami -50 felett/alatt van az -15 felett/alatt is van...)
Kérném a kérdéseket törölni
Dátum: 2010.04.24. 19:02:06
Melyik telefon nem Nokia fajta?
E250
3310
3410
3210
Hát ez meg mi, csak nem törlendő kérdés? (reklám, nem műveltség, jelölt válasz. Csak ezekért.)
E250
3310
3410
3210
Hát ez meg mi, csak nem törlendő kérdés? (reklám, nem műveltség, jelölt válasz. Csak ezekért.)
Dátum: 2010.04.03. 20:05:44
A maximális varázspontod a szintedtől illetve a mágia tulajdonságodtól függ. Max VP=(szint*magia+80)*0,9
A smaragd horda tagjai bónuszt kapnak a maximális varázspontra. Max VP=szint*magia+80
A smaragd horda tagjai bónuszt kapnak a maximális varázspontra. Max VP=szint*magia+80
Dátum: 2010.03.30. 09:26:21
Köszönöm
Dátum: 2010.03.29. 22:30:38
Üdv,
meg tudná valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy +10% LE jár győztes portyáért? Ennyivel többet rabolhatok? Vagy a rablás után még kapok 10%-ot? (nem ezt tapasztaltam, mert csak annyit tudtam rabolni, amennyi LE volt nálam). Ha van nálam mondjuk 5000 LE, akkor egy portyából, maxos kreatívval, mennyit tudok rabolni (10000-et vagy 11000-et, esetleg 10500-at)? A rablásaimból ez nekem nem világos. És melyik a jobb a +10% LE jár győztes portyáért, vagy a +7% Lélekszívás?
Köszönöm
meg tudná valaki mondani, hogy mit jelent az, hogy +10% LE jár győztes portyáért? Ennyivel többet rabolhatok? Vagy a rablás után még kapok 10%-ot? (nem ezt tapasztaltam, mert csak annyit tudtam rabolni, amennyi LE volt nálam). Ha van nálam mondjuk 5000 LE, akkor egy portyából, maxos kreatívval, mennyit tudok rabolni (10000-et vagy 11000-et, esetleg 10500-at)? A rablásaimból ez nekem nem világos. És melyik a jobb a +10% LE jár győztes portyáért, vagy a +7% Lélekszívás?
Köszönöm
Dátum: 2010.03.08. 18:24:41
A Magyar Hadsereg melyik verzióját használja az AK-47-es gépkarabélynak?
AK-70
AK-63D *
M-16 E
MP44
Általános műveltség, persze, főleg, hogy már nincs is kötelező katonaság. Aztán meg mi lesz néhány év múlva, ha már nem ez lesz rendszeresítve.
Amúgy meg egy kicsit spec.
AK-70
AK-63D *
M-16 E
MP44
Általános műveltség, persze, főleg, hogy már nincs is kötelező katonaság. Aztán meg mi lesz néhány év múlva, ha már nem ez lesz rendszeresítve.
Amúgy meg egy kicsit spec.
Dátum: 2010.03.02. 17:23:42
Üdv,
ezt a hozzászólást én is néztem. Amit viszont észrevettem az az, hogy ez kérdés az előző bajnokira vonatkozott (dátumot is nézd meg a hozzászólásnál)
ezt a hozzászólást én is néztem. Amit viszont észrevettem az az, hogy ez kérdés az előző bajnokira vonatkozott (dátumot is nézd meg a hozzászólásnál)
Kijavítódott a lista, de hogy ki miért nem támadható, az még mindig titok:) (viszont, ha valakit a karakterlapjáról támadok, akkor viszont kiírja, hogy miért nem támadható)
Jó lett, nekem legalábbis tetszik.
Hibák:
portyázásnál ha valaki nem támadható, akkor nem mindig írja ki, hogy miért (egyszer már sikerült előhoznom)
portyázásnál, ha elkezdem gépelni a karakter (akit meg akarok támadni), vagy a szövetség nevét (listázás), akkor eddig kiírta azokat a neveket, amik az általam beírt karakterekből következtek (listában). Ez most nincs, pedig jó lenne vissza, mert hasznos volt.
Firefox
Hibák:
portyázásnál ha valaki nem támadható, akkor nem mindig írja ki, hogy miért (egyszer már sikerült előhoznom)
portyázásnál, ha elkezdem gépelni a karakter (akit meg akarok támadni), vagy a szövetség nevét (listázás), akkor eddig kiírta azokat a neveket, amik az általam beírt karakterekből következtek (listában). Ez most nincs, pedig jó lenne vissza, mert hasznos volt.
Firefox
Dátum: 2010.02.19. 21:01:47
Szia,
várj addig amíg 8. szintű nem leszel. Addig csinálj más küldetést.
várj addig amíg 8. szintű nem leszel. Addig csinálj más küldetést.
Dátum: 2010.02.11. 10:41:40
Valószínűleg a tagadó válasz miatt dobták vissza. Írj helyette valami mást.
Dátum: 2010.02.08. 17:30:03
Biztosan elég a 15% (kémkedéssel többször ütöttem már így be)
Dátum: 2010.02.08. 08:19:19
Ez a módosító (+5%/szint) csak lefelé érvényes. Felfelé ütésnél elég a 15%.
Dátum: 2010.01.16. 23:41:02
A Föld nagybetű, mert a bolygóról van szó (mint ahogy a Napot is nagybetűvel írtad.)
Dátum: 2010.01.03. 08:38:46
Üdv,
a mai belépőkvíz egyik kérdése a honfoglalón:
2010. január 3-án rendezik meg Szentesen a Hatalom Kártyái versenyt. Játék az egyik legsikeresebb gyűjtögetős kártyajáték Magyarországon. Hol játszódik az 1995-ben indult játék története?
a mai belépőkvíz egyik kérdése a honfoglalón:
2010. január 3-án rendezik meg Szentesen a Hatalom Kártyái versenyt. Játék az egyik legsikeresebb gyűjtögetős kártyajáték Magyarországon. Hol játszódik az 1995-ben indult játék története?
Dátum: 2010.01.02. 21:41:38
Idézet: Outraged - 2010.01.02. 21:32:55
Leírtál két varázslatkört. Ebből nem derül ki, hogy hibás volna a visszacsatolás. A harci körben, az ellenfél támadásánál, akkor amikor eltalál, akkor írja ki, hogy sebződött a visszacsatolástól
Sziasztok!
"A visszacsatolás százalékban kifejezett sebzés rész, amit a támadó is elszenved a saját támadása által. Például 35%os Visszacstolásnál az ellenfeled sebez rajtad 100 pontot, akkor ő is sebződik 35-öt. A visszacsatolás csak közelharci fegyveres sebzésre hat. A taumaturgia nem befolyásoja a visszacsatolás mértékét. Sikeres mentődobás esetén a visszacsatolás nem hat."
"A visszacsatolás százalékban kifejezett sebzés rész, amit a támadó is elszenved a saját támadása által. Például 35%os Visszacstolásnál az ellenfeled sebez rajtad 100 pontot, akkor ő is sebződik 35-öt. A visszacsatolás csak közelharci fegyveres sebzésre hat. A taumaturgia nem befolyásoja a visszacsatolás mértékét. Sikeres mentődobás esetén a visszacsatolás nem hat."
Leírtál két varázslatkört. Ebből nem derül ki, hogy hibás volna a visszacsatolás. A harci körben, az ellenfél támadásánál, akkor amikor eltalál, akkor írja ki, hogy sebződött a visszacsatolástól
Dátum: 2010.01.02. 21:30:35
megnyitod a wiki-t a kalandoknál, Ctrl+f (keresés) és elkezded begépelni a kaland címét és már tudod is, hogy mi kell a megoldáshoz. Mivel max. 10 kalandod lehet, ezért ez nem vehet el olyan sok időt. (amúgy meg mindig legyen nálad legalább egy varázs ill. gyógyital és akkor nem ezen múlik)
Dátum: 2010.01.02. 08:33:38
.