Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2010.01.20. 23:21:26
csp=LE nem? nomeg egy csöppnyi tp.
Dátum: 2010.01.20. 23:08:36
Najó, így, hogy belegondolok szerintem sem világmegváltó az ötletem. De ez a bajnoki alapján lefutatott vicc akkor sem kellene. Néha a TÖ is becsapós.
Olyan kell ahol díjazzák azt, aki, amelyik szövi aktív. Ez egy háború. A való világban (de utálom azzal hasonlítani) sem nyer az az ország melynek katonái a csaták közben félre vonulnak, nem érnek rá.
De akkor olyan nyeremény legyen, amiért a nagy szövik tagjainak is megéri beszállni. Ne 10-20 milla LE( hiszen fent úgysincs mit építeni), hanem valami egyedi plecsni. Amire büszke lehet a szövi, vagy a legeredményesebb tag. Hogy igen, ezt is elértük.
Olyan kell ahol díjazzák azt, aki, amelyik szövi aktív. Ez egy háború. A való világban (de utálom azzal hasonlítani) sem nyer az az ország melynek katonái a csaták közben félre vonulnak, nem érnek rá.
De akkor olyan nyeremény legyen, amiért a nagy szövik tagjainak is megéri beszállni. Ne 10-20 milla LE( hiszen fent úgysincs mit építeni), hanem valami egyedi plecsni. Amire büszke lehet a szövi, vagy a legeredményesebb tag. Hogy igen, ezt is elértük.
Dátum: 2010.01.20. 20:31:02
Dátum: 2010.01.20. 20:26:44
Mindenre. Elfogult vagyok, a saját ötletemmel.
De megszünne a szintkorlát, a TÖ úgyis jobban mutatja egy karakter erejét, mint a szintje.
De megszünne a szintkorlát, a TÖ úgyis jobban mutatja egy karakter erejét, mint a szintje.
Dátum: 2010.01.20. 20:23:38
Nem tudom volt-e már, de most spanyol viaszos érzésem van.
Mi lenne ha TÖ szerint lehetne egymást támadni háborúban? +-1-200as korláttal?
Mi lenne ha TÖ szerint lehetne egymást támadni háborúban? +-1-200as korláttal?
Dátum: 2010.01.20. 12:25:37
Hát én csak beszoroztam, mert a max az 50. És azt kérdezte, ha maxos akkor mennyivel nő meg.
Dátum: 2010.01.19. 20:11:08
Smaragdként 2. amúgy 3. szinten tudsz venni a kufárnál varázslatot. Nem kell tanulni, ha vettél, és felvetted, utána azzal indul a csata.
Dátum: 2010.01.19. 18:39:18
Nah szóval...
Az új háborús rendszerben megnyomjuk az attack gombot, dingdingding, lepörög a háború, és kész vége? (nevezéssel, nem nevezéssel együtt.)
Az új háborús rendszerben megnyomjuk az attack gombot, dingdingding, lepörög a háború, és kész vége? (nevezéssel, nem nevezéssel együtt.)
Dátum: 2010.01.19. 18:33:00
A leirásában ott van, ha ráviszed a kurzort, hogy szintenként 4%-al növeli, és maximuma 50. Így: 50*4=200%al kapsz többet.
Dátum: 2010.01.19. 17:21:31
Ez a hűség záloga lenne, szaki formában. Nem kellene tovább gyűjtenem a dukátot rá.
Jah, de nem, mert ez több annál. 2in1. Szóval megmaradna, a rubin horda adta plusz, és mellette megkapnám a smaragdét is. Tetszene.
De a zálogosoknak lehet, hogy nem, meg ezekután kevesebben váltanának hordát, ha kvázi ingyen még többet is kapnának.
Jah, de nem, mert ez több annál. 2in1. Szóval megmaradna, a rubin horda adta plusz, és mellette megkapnám a smaragdét is. Tetszene.
De a zálogosoknak lehet, hogy nem, meg ezekután kevesebben váltanának hordát, ha kvázi ingyen még többet is kapnának.
Dátum: 2010.01.18. 22:00:58
Az elkövetkezendő 2 hétben aki akarja, felejtés szakértelemtől függetlenül le tudja felejteni a visszafogott fejlődést.
Ezt 2010.01.11. 12:26:40-kor írta Miklós. Számold ki.
Dátum: 2010.01.18. 18:42:11
Buzogány, vakító fény, a lehető legtöbb védelmet adó pajzs és páncéllal. Sok-sok próbálkozással más döntetlenesekkel. Állatok nélkül.
Szerk:
Még több és pontosabb infó itt: http://vegzetur.wikidot.com/quest58
Szerk:
Még több és pontosabb infó itt: http://vegzetur.wikidot.com/quest58
Dátum: 2010.01.17. 12:14:09
Egyszer.
Dátum: 2010.01.14. 21:37:04
Ezt én is írhatnám, de nem szeretném szét offolni a topicot.
Jajj, még portyázok egyet.
Dátum: 2010.01.14. 21:34:59
De azt beállítod te. Annyit játszol, amennyit akarsz.
Nyáron is dolgozom, melóhelyen is el kell valamivel tölteni az időt.
Nyáron is dolgozom, melóhelyen is el kell valamivel tölteni az időt.
Dátum: 2010.01.14. 21:18:25
Lefelejted a vfet, és felhúzod az eh-t.
Az ingyenesség az, hogy nem számít mekkora a felejtésed, akkor is le tudod.
Az ingyenesség az, hogy nem számít mekkora a felejtésed, akkor is le tudod.
Dátum: 2010.01.14. 17:38:47
Gyerekekkel foglalkozom, amikor velem vannak, én vagyok a felelős értük. Szóval ha úgy nézzük igen.
De megértelek, elfogult vagy, anyukád miatt. Ha nem lenne villamosvezető, lehet te is másképp gondolkodnál.
De megértelek, elfogult vagy, anyukád miatt. Ha nem lenne villamosvezető, lehet te is másképp gondolkodnál.
Dátum: 2010.01.14. 17:22:58
Ez igaz, ott a pont, de a többi attól ugyanaz.
Dátum: 2010.01.14. 16:50:38
A bruttó 250, magyar viszonylatban akkor is szép pénz.
Edit: Az én fizum br.120(6órában), szeretnék többet kapni, mert megérdemlem. Sztrájkolok. A különbség az, hogy hétfőtől más lesz a helyemen, és a főnök( akit innen is csókoltatok, mert a világ legjobb főnöke. ) nem alkudozna velem, hogy nahde Petra gyere, dolgozz, adok több pénzt. Hogyne.
A mai világban, mikor minden munkahelyre jut 10 munkanélküli, próbálják az emberkék megtartani a munkájukat.
Jöhetek én is apukámmal, aki a mezőgazdaságban dolgozik, nyáron, ősszel, tavasszal heti 7napot 12-14 órát, ezt főleg nyáron. Ha szólna, a főnök abban a pillanatban kitenné, és felvenne olyat aki értékeli a munkáját. A fizuja br.150 körül van.
A nagy különbség, hogy az egyik helyen az állam a másik helyen magáncég a tulaj.
Edit: Az én fizum br.120(6órában), szeretnék többet kapni, mert megérdemlem. Sztrájkolok. A különbség az, hogy hétfőtől más lesz a helyemen, és a főnök( akit innen is csókoltatok, mert a világ legjobb főnöke. ) nem alkudozna velem, hogy nahde Petra gyere, dolgozz, adok több pénzt. Hogyne.
A mai világban, mikor minden munkahelyre jut 10 munkanélküli, próbálják az emberkék megtartani a munkájukat.
Jöhetek én is apukámmal, aki a mezőgazdaságban dolgozik, nyáron, ősszel, tavasszal heti 7napot 12-14 órát, ezt főleg nyáron. Ha szólna, a főnök abban a pillanatban kitenné, és felvenne olyat aki értékeli a munkáját. A fizuja br.150 körül van.
A nagy különbség, hogy az egyik helyen az állam a másik helyen magáncég a tulaj.
Dátum: 2010.01.14. 15:12:24
Gyilkolni nem tudod, de azért, mert olyanokat támadsz akiknél nincs LE, vagy te úgy mész, hogy nincs nálad.