Híres leszel, Byzon.
Edit: Amikor majd a könyvből készült film Oscart kap, és átveszed a díjat, emlékezz meg rólunk, lila háttér függőkről.
(Statiszta szerepet vállalok )
Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2010.02.14. 22:09:52
Dátum: 2010.02.14. 20:07:11
Nézd meg jobban, az 2,5 LE azaz kétésfél . Néha tizedeseli a LE-t.
Dátum: 2010.02.14. 19:01:14
A KH eredetileg azért készült, mert az élen állóknak nincs portya célpontjuk. Egyrészt kevesen vannak, másrészt sok a barátság.
Lejjebb annyian vagyunk, mint az oroszok, így ezzel a céllal nem kell KH. Plusz a szintek topjaiból klónozott kicsi KH, csak 1-2 embernek lenne jó, a többieket akiket ezek a játékosok ütnek, a klónok szétszivatnának a 15% alatti beütéssel.
Tudom én, hogy a szétfarmolást irigyli mindenki a toptól, de az alacsonyabb szintüek többségével csal kicseszne a KH. Azok tápolnának belőle akik eddig is erős karik voltak. A közepes vagy gyenge játékosoknak csak szívás lenne.
(Szerintem.)
Lejjebb annyian vagyunk, mint az oroszok, így ezzel a céllal nem kell KH. Plusz a szintek topjaiból klónozott kicsi KH, csak 1-2 embernek lenne jó, a többieket akiket ezek a játékosok ütnek, a klónok szétszivatnának a 15% alatti beütéssel.
Tudom én, hogy a szétfarmolást irigyli mindenki a toptól, de az alacsonyabb szintüek többségével csal kicseszne a KH. Azok tápolnának belőle akik eddig is erős karik voltak. A közepes vagy gyenge játékosoknak csak szívás lenne.
(Szerintem.)
Dátum: 2010.02.14. 17:18:48
Vettem egy házat az autópálya mellett. Abszolút nem zavaró, ha megszokod, hogy százharminccal kell kiállni a garázsból.
*
- Miért nem működik ma Magyarországon a letöltendő szabadságvesztés?
- Nem jó szerveren van a szabadságvesztés.zip.
*
Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerővel. Mennyi idő alatt ér
A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi
meg?
*
Ha ma nulla fok van, és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok
lesz holnap?
*
Donald kacsa billentyûzetet használ.
Mickey egeret. (lehet old, de nekem még új, úgyhogy új)
*
- Miért nem működik ma Magyarországon a letöltendő szabadságvesztés?
- Nem jó szerveren van a szabadságvesztés.zip.
*
Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerővel. Mennyi idő alatt ér
A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi
meg?
*
Ha ma nulla fok van, és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok
lesz holnap?
*
Donald kacsa billentyûzetet használ.
Mickey egeret. (lehet old, de nekem még új, úgyhogy új)
Dátum: 2010.02.14. 17:11:48
És azok akik 1 levegővel képesek órákig beszélni.
Dátum: 2010.02.14. 13:48:40
Hol előny az, ha 100 csp-ért kapsz 1000LE-t? az durván 0,5-1 cspből kijön.
Dátum: 2010.02.13. 12:34:41
De akkor ezt illene az smshez is odaírni. Mert így többen beleszaladhatnak.
Dátum: 2010.02.13. 11:50:18
Ügyelj az üzenet PONTOS kitöltésére, mert az SMS hibás üzenet esetén is díjköteles! Ha az SMS-re hibaüzenetet kapsz vissza, az SMS díját levonták, és az ősköveket mégsem kaptad meg, a következő címre írj: ugyfelszolgalat@voxinfo.hu Az emailben add meg a telefonszámot is, amelyről az SMS-t küldted.
Dátum: 2010.02.11. 19:20:16
Jó, ugyanaz a személy, de I. István is csak a koronázása után lett. Kukacoskodós napom van. Királyként 1000-től uralkodott.
Dátum: 2010.02.11. 18:29:47
Királlyá 1000ben koronázták. Előtte nem István király volt, hanem csak fejedelem.
Dátum: 2010.02.10. 20:05:53
pp elhasználás alternatívájára ott a baráti portya, meg kristálypontot is lehet belőle venni. Ezzel azok kerülnének előnybe, akiknek nem erőforrás a csp. A többségnek nagyon is az. Úgyhogy vadászd el a csp-t, és építsd be.
Dátum: 2010.02.10. 18:40:34
Nem hiszem, hogy kell idézőjel, de ha kell akkor meg az és nem aposztróf.
Dátum: 2010.02.10. 08:17:24
Nincs portyagömböd vagy maxcsp-s gyorsításod?
Dátum: 2010.02.09. 22:59:05
Dátum: 2010.02.09. 21:29:10
Állatszintlépőssel volt ilyen többeknek nemrégen. Írj Baratynak egy üzit, bár az eldobás nem volt okos döntés.
Dátum: 2010.02.09. 19:03:08
Egy kolostorban élt egy pap, aki minden este a saját kádjában szokott fürdeni.
Ebben egy apáca segített neki, akinek az volt a feladata, hogy a mindennapi
fürdésnél az atya segítségére legyen.
Egy reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet
és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa,
és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui
és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya.
- És mi történt még?
- Hát, kipróbáltuk a zárat, az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a
mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyört fogok érezni.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya.
- Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és 20 éve fújatja velem...
**
Két barát beszélget:
- Voltam orvosnál.
- És, mi volt?
- Azt mondta a doki, hogy hagyjam abba a maszturbálást.
- Miért?
- Mert nem tud megvizsgálni!
**
Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
- Ács.
Ebben egy apáca segített neki, akinek az volt a feladata, hogy a mindennapi
fürdésnél az atya segítségére legyen.
Egy reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet
és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa,
és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui
és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya.
- És mi történt még?
- Hát, kipróbáltuk a zárat, az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a
mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyört fogok érezni.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya.
- Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és 20 éve fújatja velem...
**
Két barát beszélget:
- Voltam orvosnál.
- És, mi volt?
- Azt mondta a doki, hogy hagyjam abba a maszturbálást.
- Miért?
- Mert nem tud megvizsgálni!
**
Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
- Ács.
Dátum: 2010.02.09. 18:54:03
Regisztrálok 20karit, aki mást sem csinál, csak a csp épületet építi. Amúgy aki nem portyából szedi meg magát, általában nem lusta levadászni. Meg amúgy is jól jön a LE. Van gyorsítás, több vadászat kevesebb idő alatt.
Dátum: 2010.02.09. 18:51:33
Írj Baratynak.
Dátum: 2010.02.08. 21:31:20
Dátum: 2010.02.08. 20:52:55
Nem tudom mennyire lenne létjogosultsága egy végzeturas bash topicnak, az enyémhez hasonló benézéseknek. Vagy csak én vagyok hirtelen szőke? (Költői kérdés volt. )
Byzon, nem az. Csak Ninjának is van lélekmérgezője, és nem tudja megállni, hogy ne kössön bele, ha valaki szegény állatát lemérgezik vele. Szolidáris százas.
Byzon, nem az. Csak Ninjának is van lélekmérgezője, és nem tudja megállni, hogy ne kössön bele, ha valaki szegény állatát lemérgezik vele. Szolidáris százas.