Elég furcsán nézne ki ha egy pl. 50. szintű karakter 85. szintű fegyverrel vagy varázslattal flangálna:)
Ezzel túlságosan nagy előnyt kapna..
Szerintem jó ez így. Egy dicsőség medál ad +1 %Le-t vadászatkor.. ez is előny de mégsem olyan hatalmas. Bár a kvízmedállal szemben tényleg gyenge- amit ugye 15 perc alatt szerez az ember.
De elsősorban a játékért játszunk már ne mindig a jutalmakért és előnyökért.
Persze értem, hogy mindenki olyan hatalmas végzetúr akar lenni aki legyőzhetetlen, de ez mind mit ér ha nem élvezi a játékot..
Inkább még több világesemény, és v4-hez hasonló dolog kellene- a minél változatosabb játékélményért. Eseményenként más-más jutalmakkal, amik láthatóak a karakterlapon- de nem félisteneket csinálnak a karakterből..
Hozzászólások - Constantin
Dátum: 2009.09.03. 20:44:24
Dátum: 2009.09.03. 15:15:39
winnie is toplistás
Dátum: 2009.09.03. 12:41:05
Az igazi megoldás erre a kérdésre azonban talán az lett volna, hogy mind a 3 világon csak azokat kérdezték volna akik a top10-ben vannak. Elvégre ők tettek és áldoztak érte a legtöbbet.
Ők önszántukból nekiindultak, s most az utolsó harmadban sokan csak azért lódulnának neki mert a jutalomból ők is akarnak? Elképzelni nem tudom mi lehet a jutalom, s kiváncsi vagyok én is. De nehogymár minden a tápolásról szóljon tényleg. Akik leöltek 500-600 manót, azok elől ne vegyük már el a döntés lehetőségét, csak azért hogy ha megéri többen meginduljanak.
Ők önszántukból nekiindultak, s most az utolsó harmadban sokan csak azért lódulnának neki mert a jutalomból ők is akarnak? Elképzelni nem tudom mi lehet a jutalom, s kiváncsi vagyok én is. De nehogymár minden a tápolásról szóljon tényleg. Akik leöltek 500-600 manót, azok elől ne vegyük már el a döntés lehetőségét, csak azért hogy ha megéri többen meginduljanak.
Dátum: 2009.09.03. 09:58:40
Jaa, így más:)
Dátum: 2009.09.03. 09:57:19
Gondolom hozzá lehet szólni, mert nem lett letiltva.
Szerintem ez épp eléggé megmutatta hogy lesz jutalom, így nem is kell felfedni.
Ezzel szerintem pont azzal szúrtok ki, aki eddig nyomta le a manókat napról-napra.
Ne minden a számokról szóljon már mindig, hogy most ez megéri vagy nem. S csak azért felfedni mert viták szólnak róla.. ?
Simon már egy filmben megmondta: Játszatok!
4.) Aki úgy itélné meg a jutalmat látva, hogy mégis lemaradt valamiről, annak itt a végén még lesz lehetősége egy gyors hajrára. (ahogy irtam, a becsléseink szerint a 3. fázis csak 1 hétig fog tartani).
Szerintem ez épp eléggé megmutatta hogy lesz jutalom, így nem is kell felfedni.
Ezzel szerintem pont azzal szúrtok ki, aki eddig nyomta le a manókat napról-napra.
Ne minden a számokról szóljon már mindig, hogy most ez megéri vagy nem. S csak azért felfedni mert viták szólnak róla.. ?
Simon már egy filmben megmondta: Játszatok!
Dátum: 2009.08.31. 14:51:17
Dátum: 2009.08.29. 12:25:41
Nekem is lenne ötletem:
Pl.:
- olyan relikvia mellyel plusz 1 gyűrű felvehető, elvégre 2 keze van mindenkinek:)(bár nem pont fókuszkristály, de eshetne ilyen is)
-plusz pár sebzést adó kristály mely külön lenne varázslathoz és fegyverhez is esetleg akár a kettőhöz együtt.
-gyorsabb Ép és Vp regenerálást segítő kristály.
-az ellenfél állatára ható tárgy, mely nagyon alacsony százalékkal de egy-egy körre olyan hatással van rá, mely miatt nem támad.( bár ez is inkább gyűrű-nyaklánc kategória..)
Pl.:
- olyan relikvia mellyel plusz 1 gyűrű felvehető, elvégre 2 keze van mindenkinek:)(bár nem pont fókuszkristály, de eshetne ilyen is)
-plusz pár sebzést adó kristály mely külön lenne varázslathoz és fegyverhez is esetleg akár a kettőhöz együtt.
-gyorsabb Ép és Vp regenerálást segítő kristály.
-az ellenfél állatára ható tárgy, mely nagyon alacsony százalékkal de egy-egy körre olyan hatással van rá, mely miatt nem támad.( bár ez is inkább gyűrű-nyaklánc kategória..)
Dátum: 2009.08.14. 10:01:17
Eszem megáll ezen az országon. Gondolkozni itt sose volt sikk.
Az a baj ezzel, hogy a média ural mindent. Akinek van ideje és lehetősége több infót beszerezni nyilván jobban átlátja a dolgokat. Aki csak a tv hírekből informálódik azt úgy vezetik meg és rá dolgokra ahogy akarják.
Ha valaki pedig a média felelősségét firtatja hamar kikerül belőle negatív színben feltüntetve...
Persze ez az ország hibája is de attól még nem mondanám, hogy sosem volt sikk gondolkodni...
Dátum: 2009.08.13. 20:08:28
Legyen.., legalább kicsit feldobja a dolgokat..
Dátum: 2009.08.07. 18:08:30
Ez jó kérdés:)
Dátum: 2009.08.07. 10:52:39
Vagyis a probléma az, hogy ez jelent meg V4-en :
Ma, 05:42 A mai naptól a Lélekhozók Testvérisége szövetség birtokolja a hatalom tornyát!
Ma, 05:39 A mai naptól a Tyrant szövetség birtokolja a hatalom tornyát!
Ma, 05:31 Megnyílt az aukciós ház!
Ellenben v1-en nem ír ilyet..
De gondolom akkor v2-n sem, mert a Lélekhozók valószínűleg v2-n vannak..
Ma, 05:42 A mai naptól a Lélekhozók Testvérisége szövetség birtokolja a hatalom tornyát!
Ma, 05:39 A mai naptól a Tyrant szövetség birtokolja a hatalom tornyát!
Ma, 05:31 Megnyílt az aukciós ház!
Ellenben v1-en nem ír ilyet..
De gondolom akkor v2-n sem, mert a Lélekhozók valószínűleg v2-n vannak..
Dátum: 2009.08.07. 09:01:09
Kisebb probléma támadt v4-en..
Az eseményekben v1-es események is megjelentek..
Az eseményekben v1-es események is megjelentek..
Dátum: 2009.08.03. 10:06:54
Milyen cukor nem létezik?
Porcukor
Barnacukor
Étcukor
Kristálycukor
Porcukor
Barnacukor
Étcukor
Kristálycukor
Dátum: 2009.07.30. 12:08:55
Szerintem is hiba volt, nem kicsit.
Így aki előbb kezdte olyan előnyt kapott ami behozhatatlan. Pl. kvízben.
Most ismét v1-es formula lett-->lehet malmozni a csp-számláló felett.
Kérdés, ki az aki erre vágyik.
Unalmas lett nagyon itt s ezzel az újabb pofonnal félő, elindul egy Viszlát-hullám..
Hát szerintem ennyi.
Ne legyen igazam..
Így aki előbb kezdte olyan előnyt kapott ami behozhatatlan. Pl. kvízben.
Most ismét v1-es formula lett-->lehet malmozni a csp-számláló felett.
Kérdés, ki az aki erre vágyik.
Unalmas lett nagyon itt s ezzel az újabb pofonnal félő, elindul egy Viszlát-hullám..
Hát szerintem ennyi.
Ne legyen igazam..
Dátum: 2009.07.30. 12:00:00
Ezzel most elérted, hogy nem csak Csampi fog felkeresni gyakran, de minden más végzetúr is aki olvassa a fórumot és elér téged..
Dátum: 2009.07.29. 21:09:10
Szerintem sem kellene:)
Főleg nem vádaskodó, alacsony színvonalú, s főleg helyesírási hibáktól hemzsegő levélkékkel:)
Főleg nem vádaskodó, alacsony színvonalú, s főleg helyesírási hibáktól hemzsegő levélkékkel:)
Dátum: 2009.07.29. 11:17:05
Az a baj nekem nem csp gyűjtéskor történik hanem vadászat alatt.
Ha nem szakítom meg a vadászatot akkor úgy marad s csak tellik az idő.
A csp-t leveszi a vadászatra de Le-t nem ad s nem is megy tovább..
Ha nem szakítom meg a vadászatot akkor úgy marad s csak tellik az idő.
A csp-t leveszi a vadászatra de Le-t nem ad s nem is megy tovább..
Dátum: 2009.07.29. 09:23:00
"Vadászaton vagy. A következő zsákmányig hátralevő idő: 00:00."
Ezzel lehetne csinálni valamit?
Mert elég dühítő mikor az ember elmegy s fél óra múltán visszatérve ezt látja..
A csp levonásról nem is beszélve..
S egyre gyakrabban fordul elő.
Ezzel lehetne csinálni valamit?
Mert elég dühítő mikor az ember elmegy s fél óra múltán visszatérve ezt látja..
A csp levonásról nem is beszélve..
S egyre gyakrabban fordul elő.
Dátum: 2009.07.27. 12:25:19
Tudom- csak nem szereted
A kamra engem most pont nem érint, de állatokra nem lenne megoldás hogy mindegyik max Ép-re(ez még nem is fontos) és morálra( ez inkább) áll vissza?
Ezzel senki nem veszít, esetleg néhányan nyernek vele..
A kamra engem most pont nem érint, de állatokra nem lenne megoldás hogy mindegyik max Ép-re(ez még nem is fontos) és morálra( ez inkább) áll vissza?
Ezzel senki nem veszít, esetleg néhányan nyernek vele..
Dátum: 2009.07.27. 11:40:06
Igen Drevan:)
Még mielőtt újabb botrányt indítok el vele..
Még mielőtt újabb botrányt indítok el vele..