Hozzászólások - Truth80
Igen, a határok ugyanazok maradtak + kitehetnétek a kis ikont a karakterlapra mint a többi eventnél.
Dátum: 2013.04.01. 11:02:23
Nem értem, mit kell annyira pánikolni a számláló nullázódásos hibán. Korábban is előfordult már és simán jóváírták minden esetben. Hőbörgés helyett próbáljátok meg használni a segítség gombot.
Dátum: 2013.04.01. 10:59:46
Az ében sorsjegy pl. nem is lenne hülyeség
Dátum: 2013.03.31. 13:56:18
Felháborodásod tényleg alaptalan. A Behonál a nemzeti ünnepeken eddig sem volt sosem ügyfélszolgálat. Nem beszélve arról, hogy hétvégenként egyébként sincsen.
Dátum: 2013.03.30. 18:27:20
Ha ez tényleg így van, annak komoly következményei lennének, lévén az aktív templomozás gyakorlatilag megduplázza a játék őskő költségét.
Dátum: 2013.03.29. 08:08:50
Idézet: Ricskosz - 2013.03.29. 08:07:03
Na ez pl. jol hangzik. En siman megvennem, bevallalva azt hogy engem is tamadhatnak a tobbi szerorol.
vehessenek 200 őskőért támadási jogot másik szerverekre.
Na ez pl. jol hangzik. En siman megvennem, bevallalva azt hogy engem is tamadhatnak a tobbi szerorol.
Dátum: 2013.03.29. 08:01:26
Igazabol a vilagok kozti transzferekre nem sok a ralatasom, mivel nekem csak V3-as karim van.
De ha csak ujabb vilagokrol regebbikre lehet menni, akkor ennek logikaja szerint a V3 lehet a legnagyobb vesztese ennek a lehetosegnek. Nem tudom hanyan akarnak onnan vandorolni (en biztosan nem), de nem hangzik tul jol hogy onnan gyakorlatilag barhova lehet menni, de oda csak V5-rol jonnenek, viszont a V5 teljesen mas szabalyrendszere miatt nem tul nagy a valoszinusege hogy sokan valtananak.
Figyelembe veve ezt, vannak fenntartasaim ezzel a fejlesztessel kapcsolatban.
Egyebkent megint felhoznam annak a lehetoseget hogy miert nem lehet kristalyokat bevezetni alacsonyabb szintekre is? Az en szintem kornyeken a celpontok tulnyomo tobbsege inaktiv es a nagy reszuk katakombaban csucsul tehat teljesseggel hasznalhatatlanok. Azert nem nyitott erre a JV mert mindenaron a PVP vonalat akarja erositeni NPC-k nelkul vagy mas oka van?
De ha csak ujabb vilagokrol regebbikre lehet menni, akkor ennek logikaja szerint a V3 lehet a legnagyobb vesztese ennek a lehetosegnek. Nem tudom hanyan akarnak onnan vandorolni (en biztosan nem), de nem hangzik tul jol hogy onnan gyakorlatilag barhova lehet menni, de oda csak V5-rol jonnenek, viszont a V5 teljesen mas szabalyrendszere miatt nem tul nagy a valoszinusege hogy sokan valtananak.
Figyelembe veve ezt, vannak fenntartasaim ezzel a fejlesztessel kapcsolatban.
Egyebkent megint felhoznam annak a lehetoseget hogy miert nem lehet kristalyokat bevezetni alacsonyabb szintekre is? Az en szintem kornyeken a celpontok tulnyomo tobbsege inaktiv es a nagy reszuk katakombaban csucsul tehat teljesseggel hasznalhatatlanok. Azert nem nyitott erre a JV mert mindenaron a PVP vonalat akarja erositeni NPC-k nelkul vagy mas oka van?
Dátum: 2013.03.27. 09:51:58
Legalabb 30-as sebgyogyitas szaki.
Ha elindul az event latni fogod hogy melyik fokozatu jutalomhoz mennyi terkepdarab kell.
A VU wiki miatt meg nem reklamalunk, hiszen Te is szerkesztheted
A VU wiki miatt meg nem reklamalunk, hiszen Te is szerkesztheted
Cras, igazad lehetett mert most eppen jelentkezhetek barmelyikhez. Nem tudtam hogy van ilyen szamlalo.
Nekem az a "szerencsem" hogy pont abba az egy csapatba nem tudok beallni amiben szerettem volna... es a franc sem akar terkepdarabokat veszteni.
En ezzel a szaballyal sosem talalkoztam, ettol persze meg igaz lehet.
A helyzet nalam is furcsa. A kufar nyaklancos csapatba nem nevezhetek mert platinam van, ellenben a fejlodes oves brigadba igen, pedig oda is platinam van. Erdekes.
Szerintem a "nem nevezhetsz az xy csapatba" csak akkor jojjon elo ha az adott csapat mindket relikjebol minimum platinad van.
Szerintem a "nem nevezhetsz az xy csapatba" csak akkor jojjon elo ha az adott csapat mindket relikjebol minimum platinad van.
Husegszilankot akkor kapsz, ha 10 napja minden nap beleptel a jatekba. A napi rutinoknal tudod atvenni. Ha a 10. nap utan belepsz minden nap, akkor minden nap kapsz egy szilankot. Ha egy nap nem lepsz be, a szamlalo nullazodik es elorol kezdodik a 10 nap szamolasa.
Aldozni ugy tudsz, hogy rakattintasz a Feladatoknal a kis kepre.
Aldozni ugy tudsz, hogy rakattintasz a Feladatoknal a kis kepre.
Dátum: 2013.03.23. 07:45:16
Van karim MM-en de már vagy másfél éve nem nyúltam hozzá és sosem voltam prémes.
Rájöttem, hogy félreértettem a jutalmazás leírását. Az arany fokozatú díjról relikviára asszociáltam. Ilyen löttyökért nekem sem éri meg benevezni Relikért simán mentem volna, már el is olvastam mit kellett volna csinálni.
Rájöttem, hogy félreértettem a jutalmazás leírását. Az arany fokozatú díjról relikviára asszociáltam. Ilyen löttyökért nekem sem éri meg benevezni Relikért simán mentem volna, már el is olvastam mit kellett volna csinálni.
Dátum: 2013.03.22. 19:52:56
Átfutottam ezt az eseményt, de nem teljesen értem. Mennyi hasadék bezárásával lehet elérni a különböző VÚ-s relikekhez tartozó küszöbértékeket?
Dátum: 2013.03.21. 11:41:59
Mas ilyen archivum tudtommal nincsen.
Dátum: 2013.03.20. 14:34:11
Ez jol hangzik. Koszonjuk!
Dátum: 2013.03.19. 08:12:18
Arrol van mar valami info hogy a terkepes jutalmazas ugyanaz marad, esetleg lesz valami valtoztatas rajta mint a kufar esemenynel volt?
Dátum: 2013.03.18. 12:25:31
Azt gondolom hogy akcio alatt lehet hogy az osko vasarlasos kedvezmenyt ertette es nem azt hogy a vasarlas melle bizonyos bonuszok jarnak. Eddig minden tavasszal volt ilyen akcio (palca meg baratsagkristaly jartak a kavicsok melle), tavaly husvet utan par hettel.