Hozzászólások - HimuraBattousai
Dátum: 2010.08.27. 15:36:40
Egyébként, lehet olyat hogy valaki csatlakozik egy szövetséghez, kimaxolja a tanulást, és ha elhagyja a szövetséget, ugye megmaradnak neki ezek a szakértelmek?
Dátum: 2010.08.27. 15:35:40
Mivel a kihívás másik neve valami barátságos harc, szerintem ott is érvényes:)
Dátum: 2010.08.27. 13:48:36
Mivel külön kérdés, külön választás, úgy vélem, külön számítja:)
Dátum: 2010.08.27. 11:18:11
Még arra lennék kíváncsi, hogy a prémium játékosoktól kevesebbet lehet rabolni.
Mennyivel és hogyan működik ez, teszem azt, ha Én támadok és veszítek ez akkor is ér?
Mennyivel és hogyan működik ez, teszem azt, ha Én támadok és veszítek ez akkor is ér?
Dátum: 2010.08.26. 21:05:56
Értem, Köszönöm a válaszokat.
Dátum: 2010.08.26. 20:44:01
Félreértettél:D:D
Azt nem értem, hogy ha a lélekszívással nem éri meg, akkor mire jó, mért van benne a játékban
De így megértettem, ez a kissebbeknek éri meg, Igaz?
Azt nem értem, hogy ha a lélekszívással nem éri meg, akkor mire jó, mért van benne a játékban
De így megértettem, ez a kissebbeknek éri meg, Igaz?
Dátum: 2010.08.26. 19:20:52
Értelek, és köszönöm mind a 2 választ, értem:D
Csak azt nem hogy akkor milyen haszna lehet?
A lélekszívásnak persze:)
És persze, hogy miért módosul az toplista első 20-30 tagjánál? eztis ki tudnád fejteni?
Csak azt nem hogy akkor milyen haszna lehet?
A lélekszívásnak persze:)
És persze, hogy miért módosul az toplista első 20-30 tagjánál? eztis ki tudnád fejteni?
Dátum: 2010.08.26. 19:06:26
És erre a válaszra az lenne a kérdésem, hogy ezek szerint megéri lélekszívással térkapuzni, vagy fullmind1, a végén ugyanannyi lesz a zsákmány?
Dátum: 2010.08.26. 18:54:09
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy ebben a: "Preventorixpikusz" nevű tárgyban nem látom, mi olyan értékes...értelmeztem hogy mit tud, de valaki ki is fejtené?
Köszönöm Szépen Előre Is!
Köszönöm Szépen Előre Is!
Dátum: 2010.08.25. 20:49:41
Értem, rendben, köszi:)
Dátum: 2010.08.25. 18:45:44
Milyen betegséget kapott el Pamela Anderson Tommy Lee-től?
Megfázást
Allergiát
Rákot
Nemi betegséget
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Nna ebben mi a probléma?
4
5
6
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem értem, pedig ezt elfogadták:
Ki a "The Grenma" énekese?
Szalay Csongor
Arany Dóra
Ezüst Hajlanka
Botlik Mátyás
Akkor az egyik mrét nem jó ha a másik igen??
Megfázást
Allergiát
Rákot
Nemi betegséget
Nna ebben mi a probléma?
4
5
6
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem értem, pedig ezt elfogadták:
Ki a "The Grenma" énekese?
Szalay Csongor
Arany Dóra
Ezüst Hajlanka
Botlik Mátyás
Akkor az egyik mrét nem jó ha a másik igen??
Dátum: 2010.08.06. 05:48:06
Sziasztok
Az a bajom hogy háború volt, és kikémleltük az ellenfelem, 15-tel nagyobb IQ-ja volt...de adtam magamnak +20-at idő közben, de még mindig sebzett 20-30-akat a varázslata...Akkor vettem észre, hogy nem is raktam fel, de akkor használatba vettem(Tűzgolyó[21-es szintű])...neki meg energiagömbök(19-as szintű asszem)
ÉS mi történt?? ahelyett hogy én szétzúztam volna a fejét, én 23-at sebeztem, ő meg 150-et!!
Miért, amikor pont fordítva kéne hogy legyen?
Az a bajom hogy háború volt, és kikémleltük az ellenfelem, 15-tel nagyobb IQ-ja volt...de adtam magamnak +20-at idő közben, de még mindig sebzett 20-30-akat a varázslata...Akkor vettem észre, hogy nem is raktam fel, de akkor használatba vettem(Tűzgolyó[21-es szintű])...neki meg energiagömbök(19-as szintű asszem)
ÉS mi történt?? ahelyett hogy én szétzúztam volna a fejét, én 23-at sebeztem, ő meg 150-et!!
Dátum: 2010.08.05. 15:03:09
tiedet poénnak vettem, mert nevettem is rajta
de hogy az írták be ho
Érdektelen tudás...hát -----
de hogy az írták be ho
Érdektelen tudás...hát -----
Dátum: 2010.08.05. 14:52:18
de azért nem kéne lehurrogni...
Dátum: 2010.08.05. 14:51:27
Szia
Hogyha prémium fiókot kiváltod(6 őkső/hét) akkor kérvényezhetsz, a beállításokban, tallózás, de el kell fogadniuk a fejeseknek
Hogyha prémium fiókot kiváltod(6 őkső/hét) akkor kérvényezhetsz, a beállításokban, tallózás, de el kell fogadniuk a fejeseknek
Dátum: 2010.08.05. 14:12:02
az semmi!
Én az raktam be, hogy: a japán nyelvben vannak hiraganák, kanjik, és...
Katakanák, a válasz, sé beírták ho érdektelen tudásra hivatkozott
Am sztem ezt ne ITT vitasd meg hanem a kvízkérdések menüpontban!!
Én az raktam be, hogy: a japán nyelvben vannak hiraganák, kanjik, és...
Katakanák, a válasz, sé beírták ho érdektelen tudásra hivatkozott
Am sztem ezt ne ITT vitasd meg hanem a kvízkérdések menüpontban!!
Dátum: 2010.08.05. 14:05:48
De nem ez a lényeg(am de, igen)
mért van ez??
hogy amíg nem volt fellőve a varázslatom, alig sebzett, amikor feldobtam, meg 10. annyira?
mért van ez??
hogy amíg nem volt fellőve a varázslatom, alig sebzett, amikor feldobtam, meg 10. annyira?
Dátum: 2010.08.05. 14:03:14
És még valami...az volt írva hogy olvassam a legendát, mert vannak linkek...de csak az oylan linkek, amik a küldetésre kellenek? vagy tudok szerezni így extra cuccokat?
Dátum: 2010.08.05. 13:39:13
Sziasztok