Csatlakoztál a következő kufárhoz: Katherin, a káprázatos
Itt is vagyok...
(csak össze kellett azt a 7800 LÉ-t rabolnom )
Hozzászólások - Yuurei
Dátum: 2010.11.11. 22:28:09
Dátum: 2010.10.27. 18:34:10
Félre, botsánat.
Dátum: 2010.10.20. 23:28:18
Idézet: Ezüstszél - 2010.10.20. 22:12:40
Ez tudod milyen, mint az anonim alkoholisták szövetsége, mindenki tag, de soha senki nem jelenne meg egy nyílt találkozón!
Ha lepontoztak vedd annak, hogy elolvasták a hsz-d, a kis "láthatatlan tündérkék" soha nem fognak megjelenni...mert nem is léteznek (lsd: sose válaszolnak ilyen hsz-ekre)
Edit2: Érdekelne a véleménye annak, aki lepontozott. Hátha mégis én vagyok a hülye, nem pedig ő.
Ez tudod milyen, mint az anonim alkoholisták szövetsége, mindenki tag, de soha senki nem jelenne meg egy nyílt találkozón!
Ha lepontoztak vedd annak, hogy elolvasták a hsz-d, a kis "láthatatlan tündérkék" soha nem fognak megjelenni...mert nem is léteznek (lsd: sose válaszolnak ilyen hsz-ekre)
Dátum: 2010.10.12. 20:28:47
Aki egyszer meghal nehezen kel még egyszer fel...gondolom ez
(persze lehet olyan is, nemrég olvastam, hogy egy faszinak leállt a szíve, halottnak nyilvánították elvitték a hullaházba, majd a saját lábán ment haza :-D)
(persze lehet olyan is, nemrég olvastam, hogy egy faszinak leállt a szíve, halottnak nyilvánították elvitték a hullaházba, majd a saját lábán ment haza :-D)
Dátum: 2010.10.06. 13:03:16
Mi az? Papíron egy sárga négyzet?
-Nem sikerült piros kör.
Mi az: kicsi, zöld és fákon ugrál?
Éretlen mókus.
Gyermekkönyvek, amiket soha nem adtak ki
1. Te csak egy baleset vagy.
2. Idegeneknek vannak a legjobb cukorkái.
3. Amikor apu és anyu nem tudja a választ, akkor azt mondják: Isten csinálta így.
4. Garfield leukémiás lesz.
5. Mit csinál az egyik kutyus a másikkal?
6. Miért nem lehetnek Villa Úr és Konnektor Kisasszony sohasem barátok.
7. Apu azért iszik mert te sírsz.
8. Apu új felesége, Béla.
9. Pukk! A Hörcsög... és más remek játékok a mikróval.
10. A fiú aki meghalt, mert megette az összes zöldséget.
11. Dolgok amik a gazdag gyerekeknek vannak, de neked sohasem lesznek.
12. Hogyan váljunk a meghatározó katonai erővé az általános iskolában.
-Nem sikerült piros kör.
Mi az: kicsi, zöld és fákon ugrál?
Éretlen mókus.
Gyermekkönyvek, amiket soha nem adtak ki
1. Te csak egy baleset vagy.
2. Idegeneknek vannak a legjobb cukorkái.
3. Amikor apu és anyu nem tudja a választ, akkor azt mondják: Isten csinálta így.
4. Garfield leukémiás lesz.
5. Mit csinál az egyik kutyus a másikkal?
6. Miért nem lehetnek Villa Úr és Konnektor Kisasszony sohasem barátok.
7. Apu azért iszik mert te sírsz.
8. Apu új felesége, Béla.
9. Pukk! A Hörcsög... és más remek játékok a mikróval.
10. A fiú aki meghalt, mert megette az összes zöldséget.
11. Dolgok amik a gazdag gyerekeknek vannak, de neked sohasem lesznek.
12. Hogyan váljunk a meghatározó katonai erővé az általános iskolában.
Dátum: 2010.10.06. 10:53:33
Jogos...de vannak olyanok, akiknek ez a +60-60-15 bónusz sem kell...mert annyira totál erősek...épp ezért mentem át egy olyan szövetségbe ahol építenem is kell, lesz legalább jó sok kincspontom és szerzek egy rakat epik kincset.
Szerezz be egy másikat!
Én direkt 2-t vertem ki. Annyi bőven elég, ha véletlenül totál k.o.-n vmi marhaságot csinálok, akkor tudjak javítani Baraty segítsége nélkül...
Én direkt 2-t vertem ki. Annyi bőven elég, ha véletlenül totál k.o.-n vmi marhaságot csinálok, akkor tudjak javítani Baraty segítsége nélkül...
Dátum: 2010.10.05. 19:46:25
Tudatlanok...
Háború és Béke mért nem került be? Szívesen pontoztam volna rá...
Háború és Béke mért nem került be? Szívesen pontoztam volna rá...
Dátum: 2010.10.05. 19:19:01
Szarügy... V3-n jól állok...viszont (v1-n) ha a 12-es karimnak kéne akkor 2950-et kéne veszejtenem, de ilyen probléma nincs... XD
Dátum: 2010.10.05. 19:13:56
CraslorgFérfi
Végzetúr mester
4232 hozzászólás
Profil megtekintéseÜzenet küldése
* Válasz erre
* Idézet
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
ITT 5930. ITT hozzászólás - Ma, 16:56:28 (Válasz Gta05 #5929 hozzászólására.)
Állattartás
De inkább kattints IDE!!!!!!!!!!!!!!!!
---->>> http://vegzetur.wikidot.com/allattartas <<<-----
Végzetúr mester
4232 hozzászólás
Profil megtekintéseÜzenet küldése
* Válasz erre
* Idézet
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
ITT 5930. ITT hozzászólás - Ma, 16:56:28 (Válasz Gta05 #5929 hozzászólására.)
Állattartás
De inkább kattints IDE!!!!!!!!!!!!!!!!
---->>> http://vegzetur.wikidot.com/allattartas <<<-----
Dátum: 2010.10.05. 19:11:50
Háhá ez mekkora....komolyan nem tudom hová jut ez a játékvilág...nekem csak 120 vesztett csatát kell elérnem csak bírjam hp vel...
Dátum: 2010.10.05. 19:04:56
5930-as hsz...ha ezután sem találod meg...keress egy gödröt és ásd el magad.... XD
Dátum: 2010.10.05. 17:33:14
A kihívásra nem kell semmit áldozni. Aki a kalandokat tolta eddig gőzerővel az sem fog, a legtöbb rabolt LÉ-t sem értjük rászánásnak...és szerintem a többire is igaz, de legyen Neked igazad! -->nem úgy mint most a Landragornál
Talán csak annyi, ami ellene van, hogy nem nagy a tét...illetve annyi előnye van, hogy elmondhatják a dobogósak, hogy van egy ilyen fajjin medalionjuk....
Szakértelem győztes, illetve tulajdonság győztes a rossz karakterekből lesz, mivel nekik nincs sok TÖ, SZÖ így marha könnyű fejleszteni, pl van egy 70-es karakter 500 as TÖ/SZÖ-vel, neki aztán leányálom lesz. Én pl ilyenben nem is próbálkoznék...majd 1920-as SZÖ-vel 57-es szinten XD
Talán csak annyi, ami ellene van, hogy nem nagy a tét...illetve annyi előnye van, hogy elmondhatják a dobogósak, hogy van egy ilyen fajjin medalionjuk....
Szakértelem győztes, illetve tulajdonság győztes a rossz karakterekből lesz, mivel nekik nincs sok TÖ, SZÖ így marha könnyű fejleszteni, pl van egy 70-es karakter 500 as TÖ/SZÖ-vel, neki aztán leányálom lesz. Én pl ilyenben nem is próbálkoznék...majd 1920-as SZÖ-vel 57-es szinten XD
Dátum: 2010.10.05. 17:28:08
Sajnáljuk titkos...
Amúgy ha Craslorg írására rákattintottál volna (arra a
Amúgy ha Craslorg írására rákattintottál volna (arra a
kék
szóra, akkor okosabb lettél volna, így viszont nem leszel okosabb...)Dátum: 2010.10.05. 17:15:31
Nem ezen a 7en kezdődik valaki tud valami biztosat?
Bár ez a versengés a Toplista első 5-10 helyezettje között fog kiosztódni...
Mert hogy a bűnbánatba tudna egy 3-as szintű karakter ugyanannyit rabolni mint Begginer, vagy Rafkós?! Itt is hasonló kéne, gondolok itt a szint szerinti különbségekre.
Bár ez a versengés a Toplista első 5-10 helyezettje között fog kiosztódni...
Mert hogy a bűnbánatba tudna egy 3-as szintű karakter ugyanannyit rabolni mint Begginer, vagy Rafkós?! Itt is hasonló kéne, gondolok itt a szint szerinti különbségekre.
Dátum: 2010.10.04. 20:11:55
8. szintre érve Legendában (7. fejezet)
Másoknak:
Nem tudom, mért kell lepontozni, szegény kezdőt...igencsak csökkent agytérfogatú személy lehetett a bűnös...nézd csak vissza a saját hsz-eidet, biztos lesz az első oldal első 10 hsz-ben hasonló kérdés, okoska....
Hát sztem senki sem erre számított az utolsó fázisban...vagy netán van aki igen?
Dátum: 2010.10.03. 18:34:01
Batman2 karakterlapja:
Üdv!
VIGYÁZZ!!!! Nagyon humoros kedvemben vagyok, és nem félek használni!!!
én->
te->
Üdv!
VIGYÁZZ!!!! Nagyon humoros kedvemben vagyok, és nem félek használni!!!
én->
te->
Dátum: 2010.05.16. 17:27:56
Már megoldódott....
Dátum: 2010.04.23. 19:18:51
Zuiichi Oni; V1:
Sajnos nincs kedvem játszani...akinek kell a kari az írjon.
Ára: 1 tálca sör (max kőbambi) legalább egy éjszakám legyen jó!
Ára: 1 tálca sör (max kőbambi) legalább egy éjszakám legyen jó!