Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zantetsuken

Oldal: 123456789
Dátum: 2009.07.13. 14:50:21
Unod, hogy szétcsalt karakterek; kiknek a szövetségét 20-40 szinttel magasabb haverjaik építették ki aránytalanul durvára a szintjükhöz képest; rohangálnak körülötted és elrontják a játékélményed? Mert a fejlesztők nem tettek ez ellen semmit?
Itt az ideje visszavágni! Nézd meg a FÓRUM--> HALADÓKNAK--> KARAKTEREK KÖZTI KÜLÖNBSÉG KONZERVÁLÓDÁSA, KITÖRÉSI PONT HIÁNYA rész 117. hozzászólását!
Unod, hogy szétcsalt karakterek; kiknek a szövetségét 20-40 szinttel magasabb haverjaik építették ki aránytalanul durvára a szintjükhöz képest; rohangálnak körülötted és elrontják a játékélményed? Mert a fejlesztők nem tettek ez ellen semmit?
Itt az ideje visszavágni! Nézd meg a FÓRUM--> HALADÓKNAK--> KARAKTEREK KÖZTI KÜLÖNBSÉG KONZERVÁLÓDÁSA, KITÖRÉSI PONT HIÁNYA rész 117. hozzászólását!
Hagy ne kezdjelek már sajnálni kedves Phobos! Itt sírsz annak ellenére, hogy egy magasabb szintű haverod 800k LE-t építettt bele a csaló kis szövetségedbe, te meg élvezed annak minden bónuszát!!! És még van pofád!!!
Mi lenne ha normális karaktered lenne, nem pedig egy ilyen elcsalt, szánalomkupac!!??

Én a helyedben igencsak meghúznám magam a többi hozzád hasonlóval együtt!

No de csak várjátok ki a következő napokat!! Nagy meglepik fognakérni! Úgy tönkrevágjuk a szétcsalt karaktereiteket, hogy öröm lesznézni!

Aztán remélem ti is megtudjátok, hogy milyen az, ha a játék élvezhetetlenné válik, mert EGYESEK kihasználják a játék kiskapuit!!!

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, volna pár javaslatom (és még pár száz játékostársamnak)az ilyen csalás kivédésére a játékszabályok bizonyos módosításával!! Nem is értem, hogy eddig miért nem került rá sor, ezért is határoztuk el páran, hogy jól megszívatjuk az ilyen "csalókat"!! Ha a fejlesztők nem, akkor majd mi véget vetünk ennek!

Ha bárkit érdekel a taktikánk (ami csöppet sem bonyolult), akkor nyugodtan írjon nekem üzenetet! Remélem minél többen jelentkeztek, mert NAGYBAN még hatékonyabbak tudunk majd lenni!

Tisztelettel, egy ETIKÁSAN JÁTSZÓ EMBER!!
Dátum: 2009.06.17. 08:29:17
Üdv!

Találtam egy "még talán" aktuális kérdést, de szerintem hosszú távon nem időtálló:

""
Melyik tv csatornán megy a Stargate:Atlantis című sorozat?

Rtl klub
M1
TV2
HBO
""
Oldal: 123456789