Hozzászólások - Barbey
Dátum: 2011.11.02. 15:40:34
Nem megy a manakonstrukció ott a gomb csak nem aktív, megoldás?
Dátum: 2011.10.10. 10:47:01
Történt valami változtatás a térkapuval? Zsinórban ez a 3. ismételhető amikor több mint 30 térkapuból sem volt meg a 7 relikvia. most 20-ból 2 pottynat előzőleg 13 ból 1.
A szerencsém szintx3 nál jóval magasabb.
A szerencsém szintx3 nál jóval magasabb.
Dátum: 2011.09.23. 16:37:39
Gtr2
Az attól függ hogy mennyi volt a TÖ-d és mennyire és, hogy vannak a tulajdonságaid fejlesztve.
Nyilván a szinttoplista élén állók kevesebbet tulajdonság fejlesztést kapnak, mint azok akik a középmezőnybe esetleg lentebb vannak és ugyanakkorát tudtak teljesíteni.
73-as szinten kezdtem most 75-ös vagyok. Nem kevés egy kicsit? Én úgy 20 feletire gondoltam.
Az attól függ hogy mennyi volt a TÖ-d és mennyire és, hogy vannak a tulajdonságaid fejlesztve.
Nyilván a szinttoplista élén állók kevesebbet tulajdonság fejlesztést kapnak, mint azok akik a középmezőnybe esetleg lentebb vannak és ugyanakkorát tudtak teljesíteni.
Dátum: 2011.09.23. 13:13:26
Köszönöm a válaszokat
Visszaolvasgattam.
A portyagömb sajna elmaradt (491 drakon)
Visszaolvasgattam.
A portyagömb sajna elmaradt (491 drakon)
Dátum: 2011.09.23. 13:01:30
A növelj 10 pontot az egészségeden küldetést nem fogadta el pedig jóval több volt a kapott tulajdonság pont.
Vagy ez kivétel?
A többi rendben
Vagy ez kivétel?
A többi rendben
Dátum: 2011.09.16. 08:32:00
A térkapus relikviáknál, ahol van ilyen mindenütt az van írva hogy kritikus sebzés, kritikus varázslat-sebzés, holott ezek a tárgyak csak a szakértelmet növelik nem a sebzés mértékét, (legalább is azoknál amelyek megvannak nekem) így félreérthető, pontosabb megfogalmazás lenne a kritikus ütés szakértelem illetve a kritikus varázslat szakértelem.
Dátum: 2011.09.15. 16:31:29
Egy embernél még elmegy de mikor kb 10 karaktert kellene vizsgálni? Nem lenne az olyan nehéz megoldani a belső szövetségi oldalon egy kis jel, vagy inverzben a nevük.
Így lehetne rögtön látni hogy piros és nincs még feltöltve a kútja szólni nem szól hogy most nem leszek egy ideig. Nagy eséllyel repülne.
A másik ilyen dolog, hogy a pirosaknál jeleznetné valahogy , hogy mikor lépett be utoljára. Mondjuk az utoljára online oszlopban pont elférne a piros pötty helyett.
Így lehetne rögtön látni hogy piros és nincs még feltöltve a kútja szólni nem szól hogy most nem leszek egy ideig. Nagy eséllyel repülne.
A másik ilyen dolog, hogy a pirosaknál jeleznetné valahogy , hogy mikor lépett be utoljára. Mondjuk az utoljára online oszlopban pont elférne a piros pötty helyett.
Dátum: 2011.09.15. 09:48:59
A Lendragornál kapott térkapus relikviákat beleszámolja a 7 térkapus relikviás ismételhető küldetésbe?
Dátum: 2011.09.14. 12:11:10
Ez, hogy van?
Manakonstrukció 30x küldetés:
Ahhoz, hogy az egyszeres jutalmat megkaphasd, 1 szintnyi TP-ből még 15700 TP-t kell szerezned.
Ahhoz, hogy a kétszeres jutalmat blablabla...
Az egész küldetéssorozat végén kapjuk a jutalmat, mikor mindet teljesítettük?
Manakonstrukció 30x küldetés:
Ahhoz, hogy az egyszeres jutalmat megkaphasd, 1 szintnyi TP-ből még 15700 TP-t kell szerezned.
Ahhoz, hogy a kétszeres jutalmat blablabla...
Az egész küldetéssorozat végén kapjuk a jutalmat, mikor mindet teljesítettük?
Dátum: 2011.09.13. 20:23:50
Entitás !! (elirtam, azóta javítottam, hogy félreértés ne essék)
Shadowrun: nézd meg a wikit a térkapuból eső nyakláncok és gyűrűk térkapus relikviák, de értem a lényeget
Shadowrun: nézd meg a wikit a térkapuból eső nyakláncok és gyűrűk térkapus relikviák, de értem a lényeget
Dátum: 2011.09.13. 16:31:00
pedig ez pont egy térkapus relikvia
Dátum: 2011.09.13. 11:37:53
A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: Epikus kincsesláda.
Az utolsónak legyőzőtt entitás szintjétől függően választhatsz egy entitás kincset, ha nincs landragor event
Az utolsónak legyőzőtt entitás szintjétől függően választhatsz egy entitás kincset, ha nincs landragor event
Dátum: 2011.09.13. 09:41:35
Köszönöm a választ.
Közben megtaláltam, nem ez volt a ludas.
V3-nál a legyőzőtt ellenfeleknek túl rosz a győzelem vereség aránya és ennek arányában kapnak egy szorzót (minimum 0,2) a lélekszívásra.
Közben megtaláltam, nem ez volt a ludas.
V3-nál a legyőzőtt ellenfeleknek túl rosz a győzelem vereség aránya és ennek arányában kapnak egy szorzót (minimum 0,2) a lélekszívásra.
Dátum: 2011.09.13. 08:39:10
Hogy műkodik a lélekszívás? Az ellenfélnek nincs lélekszívás védelme mégis a 23% helyett még a 10%-ot sem érte el, a végén pedig még tudtam rabolni 390 LE-t?
Amikor én kaptam ilyet símán elvitték tőlem lélekszívással a transzcendális feletti részt 0 rablással
Amikor én kaptam ilyet símán elvitték tőlem lélekszívással a transzcendális feletti részt 0 rablással
Dátum: 2011.09.12. 11:18:48
A belső szövetségi tagos oldalon jó lenne ha jelezné valahogy, hogy ki az aki már feltöltötte a kutat és ki az aki még nem.
Dátum: 2011.09.09. 23:43:17
Sajnos olyan helyzetben vagyunk hogy pont az 5-6 szavazattal rendelkezők mellőzik jelen pillanatban a játékot és azok akik átadták nekik a szavazatot.
Ha meg tudnánk oldani nem írtam volna ide. Most azon vagyunk hogy legyen valaki 5 szavazatos jobbára az "új tagok" aktívak, az alapítók szüneteltetnek.
Ha meg tudnánk oldani nem írtam volna ide. Most azon vagyunk hogy legyen valaki 5 szavazatos jobbára az "új tagok" aktívak, az alapítók szüneteltetnek.
Dátum: 2011.09.09. 12:34:57
Egy kis módosítási javaslat: A szövetségi küldetések szavazatánál az inaktív (piros) tagokat ne vegye figyelembe, nem szándékozunk senkit emiatt kirúgni de igy elég nehéz a megfelelő szavazatokat összeszedni.
A nyeremény úgyis a csak az aktív tagokat illeti.
A nyeremény úgyis a csak az aktív tagokat illeti.
Dátum: 2011.09.08. 11:48:03
Nézd meg a csatajelentések első pár sorát, van-e ilyen hogy fáradtan indulsz harcba- A portyázások vagy kihívások fáradsága drakonoknál is érvényesül sajna.
Dátum: 2011.09.01. 13:26:57
Ha csak most küzdotted le a fertőzést a tudatturbóval a max fölé viheted 5-tel a turbózott szakértelmet.
Majd bizonyos szinteknél kiválaszthatsz egy egy szakértelmet amit fel tudsz fejleszteni még +5-tel a maximum fölé és nem kell turbózni
Majd bizonyos szinteknél kiválaszthatsz egy egy szakértelmet amit fel tudsz fejleszteni még +5-tel a maximum fölé és nem kell turbózni
Dátum: 2011.08.30. 19:52:37
Mondj még ilyeneket azután majd ne csodálkozzunk a nerfeken