Hozzászólások - Kundi
Dátum: 2009.07.08. 23:26:25
Nem az a bajom, hogy nem működik a viadalon, hanem, hogy ez miért nem volt sehova se leírva, közölve. Én relatív aktiv forumolvasó vagyok és nem tudtam, alig tudta valaki. Most had háborodjak már ezen! 220k LE + minden szaki innentől drágább, feleslegesen.
Dátum: 2009.07.08. 17:09:42
Ez tök nagy szemétség, hogy a hordagyűlölet nem működik viadalon. Inkább nem is az, hogy nem számít, hanem hogy ez sehova se volt feltüntetve. (Az én pattogásomra, irták ki most a szakihoz.) Nem várható el, hogy ha meg akarom lepni az ellenfelem elötte kérdezgessem meg a többi játékost, hogy működik-e viadalon. Teljesen logikus, hogy működik. Csökkenti a randomot. Fel lehet készülni, célzottan valaki ellen.
Viadalon kívül egyáltalán mi értelme a gyűlöletnek? Van aki nem 100% közeli gyözelmi eséllyel portyázik? Azt aligha befolyásolja.
Fölöslegesen kifejlesztettem 30 ra viadalra. Mindegy szerencsére nyertem igy is, de nem kevés erőforrás, és ráadásul minden szakit drágít. És persze én vagyok a hülye, mert azt hittem leírás szerint működik, mekkora noobság.
Viadalon kívül egyáltalán mi értelme a gyűlöletnek? Van aki nem 100% közeli gyözelmi eséllyel portyázik? Azt aligha befolyásolja.
Fölöslegesen kifejlesztettem 30 ra viadalra. Mindegy szerencsére nyertem igy is, de nem kevés erőforrás, és ráadásul minden szakit drágít. És persze én vagyok a hülye, mert azt hittem leírás szerint működik, mekkora noobság.
Dátum: 2009.07.07. 11:02:21
És arról van már valami, hogy a híres karaktereket, hogy választják ki?
Pl.: legyen a legtöbb bajnoki medálos, az nekem szimpi.
Vagy, aki zsnórban nyert 6 bajnokit, az is jó.
Pl.: legyen a legtöbb bajnoki medálos, az nekem szimpi.
Vagy, aki zsnórban nyert 6 bajnokit, az is jó.
Dátum: 2009.07.05. 09:14:37
És egy olyan megoldás kvizolipmiára, hogy a kérdés képként jelenik meg és nem lehet copy paste-elni?
Ez nem lenne járható út?
Sokkal kevesebb lenne az 50 helyes. Mondjuk teljesen átmenne mákba, hogy milyen kérdéseket dob. De ugyanakkor tényleg az emberek tudására menne rá. Meg google-zni is lehet csak be kell gépelni, jobban kell beosztani az időt.
Ez nem lenne járható út?
Sokkal kevesebb lenne az 50 helyes. Mondjuk teljesen átmenne mákba, hogy milyen kérdéseket dob. De ugyanakkor tényleg az emberek tudására menne rá. Meg google-zni is lehet csak be kell gépelni, jobban kell beosztani az időt.
Dátum: 2009.07.05. 09:07:51
Én téptem már a számat, hogy korlátozni kell az ismételhető küldetéseket, ugy hogy x db különbözőt meg kelljen csinálni. Akkor már kb. amikor bekerültek. Teljesen egyértelmű volt, hogy túl egyszerű és tul erős volt abban a formában. Szoval annyit tudok mondani, hogy na végre!
De az tényleg tök furcsa, hogy a nagy nevek tényleg elég gyakrak köszönőviszonyban sincsenek a rendes játékkal. Az hogy a portyalistában van 5-10 ember akit tudsz ütni, nem a rendes játék. Nem abból a szemszögből kell nézni a küldetések, skillek exploitolását. Rögtön egyértelmű volt, hogy a bénitásos, kritvaris küldi túl durva.
De az tényleg tök furcsa, hogy a nagy nevek tényleg elég gyakrak köszönőviszonyban sincsenek a rendes játékkal. Az hogy a portyalistában van 5-10 ember akit tudsz ütni, nem a rendes játék. Nem abból a szemszögből kell nézni a küldetések, skillek exploitolását. Rögtön egyértelmű volt, hogy a bénitásos, kritvaris küldi túl durva.
Dátum: 2009.06.25. 10:11:26
Sharpának már csak ~200 TP kell. Váááá, nem bíírom.
Mi történik 0% os fertőzésnél?
Mi történik 0% os fertőzésnél?
Dátum: 2009.06.23. 16:24:29
Sharpa biztos nem fog milla pm-t kapni.
Azért remélem kiteszi ide, hogy mivan.
Azért remélem kiteszi ide, hogy mivan.
Dátum: 2009.06.19. 12:01:56
Igen erre ki kell találni valamit.
A legjobb az lenne, hogy most kövi 10 csatából összejön mindenkinek a döntetlen pikkpakk.
Köszi tényleg az lehetett hogy 5X támadták. Csak ilyet még soha nem láttam. És miért nem azt irja ki, hogy túl gyakran támadták, abból levágtam volna rögtön.
A legjobb az lenne, hogy most kövi 10 csatából összejön mindenkinek a döntetlen pikkpakk.
Köszi tényleg az lehetett hogy 5X támadták. Csak ilyet még soha nem láttam. És miért nem azt irja ki, hogy túl gyakran támadták, abból levágtam volna rögtön.
Dátum: 2009.06.19. 11:49:42
Nem tudok támadni, mert ilyet ir ki.
"Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle."
Ez eléggé tré mondjuk igy hogy háboruzásos döntetlenezéses közben.
"Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle."
Ez eléggé tré mondjuk igy hogy háboruzásos döntetlenezéses közben.
Dátum: 2009.06.18. 19:17:33
Na jó akkor rosszul emlékeztem, bocsánat, de nekem valahogy akkor is egyértelmű volt, hogy sorsolni fognak és nem az lesz, hogy a mondjuk 500 öskőves dijalapból mindenki kap 1-2 őskövet.
Dátum: 2009.06.18. 18:56:47
Az volt a papíron, hogy a legtöbb helyes választ adók közt kisorsolnak ősköveket szint függyvényében.
Ha jól emlékszem. De nem volt olyan, hogy mindneki kap, vagy hogy sokan kapnak.
Ebbe belefér, hogy 5 embert kisorsolnak. Legalábbis az én mondatértelmezésemben.
Simán minden jó válaszadónak ugyanannyi esélye volt, hogy kisorsolják.
Edit: Boccs rosszul emlékeztem, nem volt hogy sorsolás.
Ha jól emlékszem. De nem volt olyan, hogy mindneki kap, vagy hogy sokan kapnak.
Ebbe belefér, hogy 5 embert kisorsolnak. Legalábbis az én mondatértelmezésemben.
Simán minden jó válaszadónak ugyanannyi esélye volt, hogy kisorsolják.
Edit: Boccs rosszul emlékeztem, nem volt hogy sorsolás.
Dátum: 2009.06.17. 10:37:45
Olyan hogy 2 kvizolimpia között az admin álatal jónak értékelt kérdéseket külön adatbázisba. Azokból megcsinálni az olimpiát és utána beletölteni a nagy adatbázisba és megint az uj kérdések külön gyűjteni.
Ez talán működhetne.
Mennyi kvizkérdést hagy jóvá az admin 2 hét alatt? Mert azért egy 500-1000 kérdéses bázis kéne.
Edit: Pont beirta más is ameddig lassan typingoltam
Ez talán működhetne.
Mennyi kvizkérdést hagy jóvá az admin 2 hét alatt? Mert azért egy 500-1000 kérdéses bázis kéne.
Edit: Pont beirta más is ameddig lassan typingoltam
Dátum: 2009.06.15. 21:51:56
Idézet: Miklós - 2009.06.15. 16:59:22
2. irányított varázslat: kis mértékben növelje a szerzett LE várható értékét (csak az alsó érték nőjön, a felső ne csökkenjen)
Ezzel megint egy szaki ami növeli az összLE-t és ezért kötelező lesz vinni, míg eddig egy aranyos kis tápolás nélküli szaki lehetett volna. Igaz, hogy fölösleges, de ehelyett megint a magas akadémiásoknak, topnak több ingyen LE...
Nem vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.
2. irányított varázslat: kis mértékben növelje a szerzett LE várható értékét (csak az alsó érték nőjön, a felső ne csökkenjen)
Ezzel megint egy szaki ami növeli az összLE-t és ezért kötelező lesz vinni, míg eddig egy aranyos kis tápolás nélküli szaki lehetett volna. Igaz, hogy fölösleges, de ehelyett megint a magas akadémiásoknak, topnak több ingyen LE...
Nem vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.
Dátum: 2009.06.14. 19:32:47
és akkor a töltekék szakértelmek az egyértelmű spm sajt csapda mellé.
int kedvenc, épités ,manakonstrukció, transplant, ultraspec, visszafogott vagy a tp adó, hosszútávon messze a legerősebb tárgy eddig auckión.
mind másokkal szemben behozhatatlan előny, mert nekik kisebb a max.
ill ki tudja a jövőben milyen szakértelmek lesznek.
Klasszikus tápoptimalizátor legozó tárgy.
int kedvenc, épités ,manakonstrukció, transplant, ultraspec, visszafogott vagy a tp adó, hosszútávon messze a legerősebb tárgy eddig auckión.
mind másokkal szemben behozhatatlan előny, mert nekik kisebb a max.
ill ki tudja a jövőben milyen szakértelmek lesznek.
Klasszikus tápoptimalizátor legozó tárgy.
Dátum: 2009.06.14. 01:17:45
Joker v1 280 (?) ért ment V2-n 150 ért.
Minketten +1 max szakis könyvet kértek
Minketten +1 max szakis könyvet kértek
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.10. 18:41:04
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű.
Fel kell venni a zafir gyűrűt, nem kombózik zafir csilaggal és egyébbel.
Fel kell venni a zafir gyűrűt, nem kombózik zafir csilaggal és egyébbel.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.10. 17:45:49
Irdatlan irreálisan erős tárgyak nem lesznek. Mert 1 tárggyal nem verhetsz végig mindenkit. Ezeknél erősebbek nem lesznek szerintem.
Ha nem elég erős ne váltsátok az 5 cspket. Rengeteg karakter van, aki ezeknek is őrül.
És visszajönnek majd megint az első tárgyak. Mondjuk kérdés hogy a tyúk 300 dukát fölött megéri-e.
A gyűrűt meg fel kell venni, hogy működjön, nem bonuszba adja. Legalábbis a Zafir. Igy is nagyon erős ez a tárgy olyanoknak, akik valszeg nem mennek 30 epikus fölé és nem tudott bufát szerezni.
Nem csak a magas szintű és/vagy tápoptimalizátor, nincs semmi új fejlesztés hetente akkor törlök játékosoknak készül a játék. És ez jó is. Mert azokba minek, akik minden fejlesztésen sírnak. Mig játékosok százai örülnek.
Ha nem elég erős ne váltsátok az 5 cspket. Rengeteg karakter van, aki ezeknek is őrül.
És visszajönnek majd megint az első tárgyak. Mondjuk kérdés hogy a tyúk 300 dukát fölött megéri-e.
A gyűrűt meg fel kell venni, hogy működjön, nem bonuszba adja. Legalábbis a Zafir. Igy is nagyon erős ez a tárgy olyanoknak, akik valszeg nem mennek 30 epikus fölé és nem tudott bufát szerezni.
Nem csak a magas szintű és/vagy tápoptimalizátor, nincs semmi új fejlesztés hetente akkor törlök játékosoknak készül a játék. És ez jó is. Mert azokba minek, akik minden fejlesztésen sírnak. Mig játékosok százai örülnek.
Dátum: 2009.06.09. 16:21:59
Biztos, hogy külön lesznek véve a világok.
"Imbatárgy1 világ1
Imbatárgy1 világ2
Imbatárgy1 világ3
Imbatárgy2 világ1
Imbatárgy2 világ2
Imbatárgy2 világ3"
Méghozzá így.
.
Az
"Imbatárgy1 világ1
Imbatárgy2 világ1
Imbatárgy1 világ2
Imbatárgy2 világ2
.."
sorrend biztos nem lesz, mert tundak spekulálni már a többi világon az uccsi tárgyakra, vagy elsőre rögtön lecsapnak.
"Imbatárgy1 világ1
Imbatárgy1 világ2
Imbatárgy1 világ3
Imbatárgy2 világ1
Imbatárgy2 világ2
Imbatárgy2 világ3"
Méghozzá így.
.
Az
"Imbatárgy1 világ1
Imbatárgy2 világ1
Imbatárgy1 világ2
Imbatárgy2 világ2
.."
sorrend biztos nem lesz, mert tundak spekulálni már a többi világon az uccsi tárgyakra, vagy elsőre rögtön lecsapnak.
Dátum: 2009.05.28. 19:29:29
Lehet portyázni béke alatt. HCSval. Tehát békebontás elött kapituláció után.
Pont ezt monom, hogy nem jó. Mindenki bírja ki azt az időt amíg felbontják.
Viszont nagyon sok diplomáciai lehetőségtől elbukik a játék.
PL kapituláció esetén plussz béke. Pont egy ilyen eset volt, aztán először támadtam utána néztem az eseményeket, és végigvertem a fél szövit átlag 3k-kat rabolva, ami végülis nekem jó, csak nem fair, hogy pont azért kapituláltak, hogy békén legyenek hagyva.
Pont ezt monom, hogy nem jó. Mindenki bírja ki azt az időt amíg felbontják.
Viszont nagyon sok diplomáciai lehetőségtől elbukik a játék.
PL kapituláció esetén plussz béke. Pont egy ilyen eset volt, aztán először támadtam utána néztem az eseményeket, és végigvertem a fél szövit átlag 3k-kat rabolva, ami végülis nekem jó, csak nem fair, hogy pont azért kapituláltak, hogy békén legyenek hagyva.
Dátum: 2009.05.28. 17:07:45
Szerintem azt be kéne tenni, hogy ameddig tart fizikailag a béke időszak addig tényleg ne lehessen portyázni.
Mert oké, hogy a bontás utáni kényszerbékében lehet portyázni. De az, hogy ameddig fizikailag béke van akkor is lehet az túlzás. Ha akarja a szövi úgyis tudja bontani, és akkor tud a kényszerbéke alatt portyázni.
Nem kevés diplomáciai lehetőség van itt kizárva ezzel.
Mert oké, hogy a bontás utáni kényszerbékében lehet portyázni. De az, hogy ameddig fizikailag béke van akkor is lehet az túlzás. Ha akarja a szövi úgyis tudja bontani, és akkor tud a kényszerbéke alatt portyázni.
Nem kevés diplomáciai lehetőség van itt kizárva ezzel.