Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lebufe001

Dátum: 2022.12.01. 19:32:55
Az új Hódítások HKK kiegészítővel várhatóak új kódos relikviák?
Dátum: 2022.11.29. 10:46:12
Olyan szinten volt reakció a discord szerveren Baraty részéről, hogy lezárta az SZB-t, és nem tudja még miért nem futott le rendesen. Feltételezem, hogy most ez foglalja le.

Aláírásomban megtaláljátok a linket a discord szerverhez, csatlakozzatok, lehet hamarabb kaptok ott infót, mint itt
Dátum: 2022.11.28. 22:02:08
Azért vettem, de szívesen költöttem volna azt a 70 platinát valami hasznosra.
Dátum: 2022.11.28. 19:03:58
Legfölöslegesebb tárgy az egész játékban szerintem... Ha esetleg 1000 kiégettet levédene 1 ládika, kb akkor lenne értelme, de ennyiért még úgy sem lenne jó biznisz.

Következő alkalommal meg majd relikviakupont kell venni 50 kavicsért...

Kíváncsi lennék az analitikára, hogy ezt vajon a játékosok hány %-a veszi meg, gyanítom hogy 1% alatt van a konverziója.
Dátum: 2022.11.28. 00:03:20
"Vedd meg a napi ajánlatot!"

A napi ajánlat: ...
Köszi
Az aukció és a befizetési akció részletei várhatóan mikor kerülnek ki?
Dátum: 2022.11.22. 11:28:20
Lehet ütni!

80.699 / 100 %
Dátum: 2022.11.18. 23:31:33
bíborXL esszencia konverter: 2 egyforma gyakori esszenciából előállíthatsz egy másik, gyakori esszenciát. (kivéve katalizátor esszenciát)

4-1-re nem annyira megérős, 2-1-ben többet váltogatnék. a 4-1-es relikviát meg se vettem mert úgyse használnám.
Dátum: 2022.11.18. 22:31:32
ha kufárnál nincs, azt hiszem csak szintlépéskor lehet tudás fa jutalomként kapni. Mondjuk szerintem bekerülhetne a kufárhoz, tápot nem ad csak időt spórol
Dátum: 2022.11.15. 23:44:00
Sziasztok!

Elindítottunk egy discord szervert ahol lehet egymással beszélgetni, és sok-sok hasznos infó is lesz majd (ma csináltam, szóval még kezdetleges), aki szeretne, csatlakozzon ezen a linken: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7

Már négyen vagyunk!!
Dátum: 2022.11.15. 17:56:08
3 lelkes jelentkezőt keresünk már csak a Kapu őre fázishoz!

Aki még 5. vagy 6. fázisban van, jöjjön!

"Jelenleg itt várakozik: Aramyr del Kerithyon a mágus, Thilysius a félisten, BONUS a harcos, megyek a félisten

(Még 3 karakternek kell csatlakoznia, hogy el tudjátok kezdeni a csatát.
Ha nem lesz meg a létszám 243:54:53 idő múlva sem, automatikusan elkezdődik a csata)"
Dátum: 2022.11.14. 18:48:36
Akkor ugyanaz mint ami volt Köszi
Dátum: 2022.11.14. 14:55:18
Köszi az infót!

40. szint fölötti szintekért jár jutalom, ha igen, micsoda?
Dátum: 2022.11.13. 22:08:37
Belépsz a világra, majd Egyéb -> Kihívás tornya -> Toplista

Itt látod az adott világon hogy az utolsó Kihívás tornyán hányan szereztek pontot. Közelítésnek jó.
Sziasztok!

A fejlesztőktől szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet a múltkori talin megbeszéltekkel? Sok mindenről beszéltünk, de nem láttam fejlesztéseket az elmúlt időben, habár 3 hónapig teljesen inaktív voltam.

Azért írom a hozzászólást, hogy ezekről a dolgokról akár most elkezdjünk beszélgetni, és ami könnyen megvalósítható vagy fontos, azokkal akár történjen is valami. És ami még fontosabb, ha van a fejlesztők részéről kommunikáció, hogy éppen milyen fejlesztések milyen fázisban vannak, akkor az nekünk játékosoknak is megnyugvást ad, hogy nincs elhanyagolva a játék.

Idézet: Miklós - 2022.06.28. 13:45:46
Ígértem egy részletes összefoglalót a találkozón elhangzottakról. Nem ígérem, hogy mind meg fog valósulni, de sorban átnézzük ezeket, és aminek van realitása, azt megcsináljuk. Köszönjük még egyszer a sok jó javaslatot!

Az istenek visszatérése
Az istenek adhatnának híveiknek bónuszt a mytokronit gyűtjtésre
Az isteni rangot lehetne templomkristályból fejleszteni, vagy templomot építeni az istennek a kristályokból.
Erre lehetne akár verseny / esemény, az istenek hívei közt, azt mérjük, melyik isten hívei használnak fel több templomkristályt.

Szakértelmek
valóságformázás lehetséges maximumát növelő relikvia 52-60-ig akár
kronokompenzáció lehetséges maximumát növelő relikvia 59-ig
kereskedelem szakértelem növelhető legyen, és legyen pár új titkos tárgy 400+ sokadik szinten a lélekkufárnál.

Szintlépés
Legyen valami speciális esemény / történés / jutalom 400/100 elérésekor.

Tárgyak
Csizmákból és sisakokból legyen magasabb szintű. Akár olyan is, ami növeli a kapott AF pontot.
Ork sört akkor is lehessen meginni (tárgylistából, kattintással) ha max ÉP-n vagy
Kútgerjesztő gerjesztőt lehessen tovább fejleszteni, a kút kisütésért lehessen TP-t is kapni vmilyen relik segítségével
A térkapu stimulátort lehessen használni a térkapu aloldalon
A kézikönyvet lehessen használni a specializáció aloldalon
A bajnoki medálnak legyenek további fokozatai
A következő tárgyakból a felesleget lehessen vmi értelmes dologra becserélni:
ősi aranypénz, asztrális kő, őrjöngés itala, kisebb vadászzsákmány

Epikus
Epikus megidézésekor lehessen kérni, hogy 3x életpontja legyen
2 entitás megidézése közti várakozási időt osszuk el az inspirációs szorzóval

Események
Gigantikus végzet verme, 10 db verempálca felhasználásával aktiválható, a templomhoz hasonlóan (esetleg itt is legyen AF képesség, ami a felhasznált pálcák számát csökkenti v más bónuszt ad)

4-es világ:
lehetnének új jutalmak, ill. új formátum, ami akár magasabb szintről indul

Ami azóta eszembe jutott:
- új aukciós tárgyak (és a régi haszontalanok kivétele - egyre több ilyen van)
- portyapontok maximumának növelése inspiráció szorzóval (3 nap alatt maxon van az 500PP-m...)
- Eddigi csatáid oldalon a zárójeles LE-szívás kijelzése
- kvíz adatbázissal kezdeni valamit, VAGY veremben lehessen ingyen újrapróbálni a kérdést (ahogy a kufár sem kerül CSP-be másodszori rálépéskor)
- aukciós házban a 72 óra lecsökkentése 48 órára, vagy akár 24 órára. A tárgyak értékének megtartása érdekében esetleg több egyszeri dolgot betenni (AF, tulajdonság, szakik, stb)
- csatlós arénában 10 napi csata helyett 10 győzelem (vesztes csata ne adjon semmit de ne is kerüljön semmibe)
- fejlécen aktív esszencia kijelzés a tudatturbóhoz hasonlóan (kínzókamra számláló átkerülhet máshova)
- bal oldalon a karakter alatt kijelezni extrákat: ÉP, VP, TP maximumok mint a karilapon; őskő, AF pont
- több öltözet lehetőség

Amik online fórumon hangzottak el azóta:
- bűvös síp átalakítása kuponnal fejleszthető relikviává 2x/3x, stb. állatot védve
- templomkristályok felhasználásának bővítése
- mytokronitok felhasználásának bővítése (400-nál maxolnak a képességek, utána csak gyűlik)
- tömeges hűségszilánk beváltási lehetőség (jokerekhez hasonlóan)
- relikvia a veremben rejtett kincsek láthatóvá tételéhez (köszi Larz)
Dátum: 2022.11.12. 01:49:58
Hányszor lépett eddig ember a Holdra?

EDDIG??????????????? felbasz

Mod: NA elmegy ez a kvíz a francba mostmár.

Az adatbázisban rákerestem:

Hányszor lépett eddig ember a Holdra?
1
6*
2
10

Gratulálunk, a válasz helyes!

Veremben bejelölöm hogy 6, erre azt írja hogy "Rossz Válasz"

Dátum: 2022.07.26. 23:24:27
portyás küldetésekért jár TP, ha nem szereztél TP-t a teljesítése alatt. Azt hiszem 180 LE/TP-re kerekít, és arra jön a küldibónuszod.
Dátum: 2022.07.25. 23:30:12
Na jó van ilyen bugyuta kérdést:

Telefonon hogy "tárcsáznád" BALDRICK-ot?

22537425
63782131
98952572
55555555

Válaszolok

Gondolom nem iPhone-on, hanem azokon a régebbi 2-ABC 3-DEF 4-GHI 5-JKL 6-MNO 7-PQRS 8-TUV 9-XYZ nyomógomboson?

Na ott ugye a helyes válasz:
22, 2, 555, 3, 777, 444, 222, 55, ugyanis az én emlékeim szerint a B betűhöz 2x kell megnyomni a 2-est, stb. Amúgy az A) volt a jó.

Már a Kvíz 3-ban is benne volt hogy törölni kéne (Google feldobta), francért pazarlom erre az időmet
Dátum: 2022.07.25. 22:59:39
Nem hát, de már úgy vagyok vele, hogy nyomtam rá egy 5 csillagot, mert lefáradok az ügyfélszolgálattól teljesen. Most volt először, hogy hétvégén nem toltam el mind az 500PP-met az SZB-be, és hétfő délben nem 0PP-m volt, hanem 500. Ez annak a jele nekem, hogy kezd elmenni a kedvem a játéktól... Lekattintgatom amíg valamennyire motivál aztán nem stresszelem túl.

Ha szerintük ez így teljesen jól van, akkor majd találnak olyan játékosokat, akik szerint is jól van.