Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gamer01

Dátum: 2016.12.15. 12:12:06
Asztrális kő biztosan van nálad kettő/ alapból kapsz kettőt, nem kell venni/,de félreérthető voltam. Az asztrális utazásnál a lehetőséget kapod meg, hogy fejleszd a tudást amit szürke mytoval tudsz.
Itt olvashatsz róla:

http://vegzetur.wikidot.com/myto
Dátum: 2016.12.13. 11:20:19
felesleges dühöngened több dolgot is keversz, de segítek.

Az hogy kijelültél egy csatlóst zabálni, az nem okoz gondot. Ez csak akkor változik, ha egy másik csatlósra átteszed . röviden ne foglalkozz vele.

Akkor a többi: A leírásodból azt veszem ki, hogy csak 1 csatlósod van. Szerezned kell még egy csatlóst és asztrális utazásra kell küldeni azt amelyik nem aktív elviveg van is nálad két ilyen kő. Ha ez véget ér akkor elsőnél kapsz szürke mytot. Amit megszerezted a barnát és fel van építve a megfelelő épület, akkor már mehetsz is a csatlóssal portyázni.
Dátum: 2016.11.27. 23:11:27
A zöld szerzéséhez épület kell és 65-ös szint, a piros és a narancssárga relikviához és szakértelemhez kötött. A kufárnál 65-ös szinten tudod megszerezni.

http://vegzetur.wikidot.com/myto
Dátum: 2016.11.26. 09:41:26
Szia

Szerintem az állatot gyógyítottad, olyankor tapasztalhatod ezeket.alapesetben az állat gyógyítása 30 perc, és olyankor nem harcol veled. Két dolgot tehetsz az egyik, hogy beszerzel másik állatot is amig az egyik harcol , a másik gyógyulhat. A másik, hogy beszerzel olyan gyűrűt, nyakláncot esetleg ezekbe való fókuszt aminek az a tulajdonsága az állat gyógyulás alatt is harcol, 60-as szint után AFP-ből könnyedén megszerezheted és nem kell a felszerelésre hegyni.
Dátum: 2016.11.20. 17:06:03
V6-os toplista első oldalán szereplő karakter átvehető. lvl 100 feletti
Rengeteg relikviával, valamint Őskőtermő zsákkal, tehát játékért cserébe hozza a köveket, amit pl relikvia megvásárlásával segítheted a másik karakteredet
10 Afp a karakterednak
Részletek privátban.
Dátum: 2016.11.18. 20:58:45
Közben szerintem eszembe jutott miért nem kaptál többet

"A gyógyulás pillanatában minden tulajdonságod megnőtt 5-el."

Ezek szerint lehet a növekedés miatti többlet LE pont annyi, amit a + ultraspec.
Dátum: 2016.11.11. 21:49:31
Igen, pontosan erre értettem

Ha már nosztalgiázunk
"Ekkor bejött 1 esemény erejéig a "kompenzáció átvétele", ami az emiatt kiesett LE-t adta vissza az összes töltésed függvényében"
Két ilyen esemény volt, a különlegesség a másodiknál már számított az esszencia csak bent maradt és bent is hagyták némi + adva.
Dátum: 2016.11.11. 12:30:22
A wiki nem 100%-osan megbízható. Felesleges meginnod az esszenciát, mivel azt is beleszámolja/ ráadásul ingyen /. Azóta a bejegyzés óta többször is változtattak a jutalmazáson.

" növelek egyet a tulajdonságomon, akkor újra számolja a rendszer "

Ez is csak kezdetekben volt szükséges, jelenleg már elég csak a beállításon változtatni / valamelyik tult kihagyni.... és viszzakapcsolni/ és megtörténi az újra számolás.
Dátum: 2016.10.20. 16:39:37
szerintem nem változtattak, gondolom te szintet léptél, így a limited is magasabb
Dátum: 2016.09.24. 11:07:56
Alig hiszem el amít írtál
Azért felsorolom miért vesztettél, 130-as szintűként tudhatnád, hogy az állatok kötelezőek, ha nyerni akarsz. A győzelemhez a kritikus szakértelmek megfelelő szintre vitele szintén fontos, ha kell tudatturbóval. Nem ártana a szerencsét növelned, mivel az is kevés lehet. A támadásod is alacsony lehet, mivel 6 alkalomból se sikerült találnod.
"hiába vettem 21szintel nagyobb fegyvereket," Na ez 100 szint felett lehetetlen, jelenleg 16 a maximum. Azért elég jól állsz, látom 14 megvan.
Dátum: 2016.08.31. 18:35:42
csak akkor látható, ha a szövetségben felépül

Ahogy látom még átalakítás alatt, nem sok látnivaló van.
Dátum: 2016.08.27. 18:00:44
Remek kérdés, ami most került be:

Négy lába van, asztal, de nem szék. Mi az?
Kecske
Szék
Asztal
Attila

Persze a szék a helyes válasz, gratulálok a kérdés feltevőjének.
Dátum: 2016.07.16. 14:23:00
Sajna nem tudom elérni az oldalt, tudtok valami az oldalról?

Köszönöm a választ.

érdekes egy napig semmi, de mostmár nálam is bejön
Dátum: 2016.06.09. 18:32:43
Szerintem arra érti, hogy egymás után feltámasztani két állatot. Elvileg bármely két azonos eszenciát se használhatsz egymás után, talán emiatt. Lan te egymás után használtál azonos eszenciákat?
Dátum: 2016.06.08. 19:09:53
befejezte....
Dátum: 2016.06.05. 20:45:24
nagyon rég bevezetésre került a portyás küldetésekre, mivel kiemelkedően jó LE/TP arányt lehetett elérni. Bevezettek egy korlátot, ha kevesebbet kapnál a jutalomban megkapod a különbözetet.
Dátum: 2016.06.05. 15:52:08
V6-os toplista első oldalán szereplő karakter átvehető.
Rengeteg relikviával, valamint Őskőtermő zsákkal.

Részletek privátban.

Folyamatos játék befejezve.
Dátum: 2016.05.10. 23:01:37
Ha ilyen üzenetet kapok, akkor újra betöltöm az oldalt ( ctrl+F5 ). Legtöbbször megoldja a gondot.
Tökéletesnek azért nem mondanám az állatok intelligencia szakértelme a hiányzó adat.

Nálam max 1-2 tp eltérés volt a kiírthoz képest. Amit a kerekítésre fogtam.

Ami az ájulást/ sebződést illeti az állatoknak is van védelme és a randomnak is van szerepe, így van hogy valamelyik több ütést kap, miközben a másik elkerüli.
Dátum: 2015.11.24. 21:56:53
V6-os toplista első oldalán szerepló karakter átvehető, a 60-as és 70-es szint jutalommal együtt, a 80-as szint is közel van, ezeket a többi karaktereid megkaphatják. Részletek privátban.