Hozzászólások - Zimi
Dátum: 2009.04.24. 13:13:56
"Kedves Bambi, ne légy bambi!" - mondanám, ha ismernénk egymást, de így csak csöndben meghúzom magam.
Dátum: 2009.04.24. 11:34:22
OFF
(Egyébként én még arra vártam, hogy dr_faktor is felbukkanjon, de az túl sok lett volna a jóból. )
ON
(Egyébként én még arra vártam, hogy dr_faktor is felbukkanjon, de az túl sok lett volna a jóból. )
ON
Dátum: 2009.04.24. 10:32:41
Nem értem mire gondolsz. Az, hogy portyaablakból ki-, be, csatázás, eddigi csaták stb. mászkálok mindnek frissíteni kellene, mivel hív le adatot a szerverről. De egyébként külön direktbe néhány F5-tel is megkínáltam, és az se segített. Továbbá a 6. csata után, mint írtam frissült, csak nem jól. Szóval fura egy anomália volt.
Szerk: persze, hogy értem mire gondolsz: arra, hogy elnéztem, mert több fülön/ablakban játszottam, de nem. Van egyébként screenshotom is róla.
Szerk: persze, hogy értem mire gondolsz: arra, hogy elnéztem, mert több fülön/ablakban játszottam, de nem. Van egyébként screenshotom is róla.
Dátum: 2009.04.23. 21:40:23
5 csata után a mind a portyaablakban, mind az "új" csíkon nem mutatta, hogy negatív módosítót kapnék, benyomtam a 6. csatát, helyesen -40%-kal számolt, a csata után a portyaablakban és a státusznál is -10% büntetést kapsz felirat bukkant elő.
Dátum: 2009.04.12. 09:46:27
Gyenge idegzetűek ne olvassák tovább, mert eredetiben közlök egy kedves húsvéti jókívánságot!(remélem ti is átérzitek milyen finom lelkű a levél írója, hogy még csillagozott is )
"Küldő:
Azrael N'earthan
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Tegnap, 20:27:42
nyald ki a narkós k*rva anyádból a gecit te kis gyökér"
Ui.: DarkKid ámokfutásához csak annyit, hogy a nevelő célzatú "atyai pofonok" az arénában úgy látszik csak rontottak a helyzeten.
"Küldő:
Azrael N'earthan
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Tegnap, 20:27:42
nyald ki a narkós k*rva anyádból a gecit te kis gyökér"
Ui.: DarkKid ámokfutásához csak annyit, hogy a nevelő célzatú "atyai pofonok" az arénában úgy látszik csak rontottak a helyzeten.
Dátum: 2009.02.13. 08:14:22
Melyik nem SI-alapegység?
sűrűség
amper
méter
másodperc
Kár érte, lehetett volna értelmes rossz választ is adni, pl. inch, hüvelyk, akó, vagy valami.
sűrűség
amper
méter
másodperc
Kár érte, lehetett volna értelmes rossz választ is adni, pl. inch, hüvelyk, akó, vagy valami.
Dátum: 2009.02.13. 08:10:37
Ki nem szerepel a Naruto-ban?
Yugi
Rock Lee
Kiba
Naruto
Ejjj....
Yugi
Rock Lee
Kiba
Naruto
Ejjj....
Dátum: 2009.02.12. 20:25:41
Azt is hozzáveheted, hogy - magamból kiindulva - az effektív kreatív affinitás 10-11. szinttől 50, és akkor főleg nem sok.
Dátum: 2009.02.10. 09:37:42
Én is találtam néhányat, ami szerintem javítandó/törlendő:
~Melyik földrészen található a Kilimandzsáró?
-- szerinte Ázsia a helyes válasz, pedig Afrika
~Mi a Firestorm magyarul?
-- fordítás
~Hol nem játszott Rio Ferdinand 2008-ig?
-- spec
~Melyik földrészen található a Kilimandzsáró?
-- szerinte Ázsia a helyes válasz, pedig Afrika
~Mi a Firestorm magyarul?
-- fordítás
~Hol nem játszott Rio Ferdinand 2008-ig?
-- spec
Dátum: 2008.12.12. 19:09:02
Kösz a tippet
Dátum: 2008.12.12. 18:47:22
A következő üzenetet kaptuk (szövetségi társam és én is) Lukeee-től: "KURVA ANYÁD TE MOCSKOS FÉREG, MI LENNE HA LESZÁLLNÁTOK RÓLAM AZ EGÉSZ GENNYES KLÁNOTOKKAL TI SZÁNALMAS 13 ÉVES BALFASZOK!!!! HOGY DÖGÖLNÉL MEG TE SZÁNALMAS PATKÁNY, MEG A JÓ KURVA ANYÁD AKI VILÁGRA HOZOTT... SZOPJÁLE TE GECI FASZLÁDA!" Legyetek szívesek zárolni, vagy kivágni. Köszönöm (Ha már írok, akkor Gyury-t is megemlíteném, aki a következő üzenet szerzője: "MI a kurva anyádé nem szállsz le Lady Bug-ról? He?")