nem vagyok sötét! és türelmem végtelen.
és nem fordult meg a fejedben, hogy a sok magasabb szintű karaktert nem érinti annyira ez a probláma, mint a még több alacsony szintűt???
és nem mondtam, hogy csalás, hanem hogy "csalás"! kérek különbséget tenni köztük! remélem menni fog!
Hozzászólások - Zantetsuken
Dátum: 2009.07.13. 17:09:28
Dátum: 2009.07.13. 17:04:25
viszont lassan mennem kell... gondolom sokak örömére és megkönnyebbülésére!
de talán este még megnézem vannak-e új reakciók...
de ne ócsároljatok engem sokat, mert még hízelgésnek veszen, hogy ennyit foglalkoztok velem és az ügyemmel!

de talán este még megnézem vannak-e új reakciók...
de ne ócsároljatok engem sokat, mert még hízelgésnek veszen, hogy ennyit foglalkoztok velem és az ügyemmel!

Dátum: 2009.07.13. 17:01:37
szeretek titokzatos lenni! az embereket gondolkodásra készteti! és logikusan gondolkodni pedig jó érzés! főleg ha kijön a végeredmény! 

Dátum: 2009.07.13. 16:59:55
a tökéletes csalás terve pedig már bennünk is körvonalazódik! vagy legalábbis nagyjából, tekintve, hogy a mi rutinunk még hiányzik (az enyém biztos). Csak mi egyszerűen nem csináltuk meg és ennyi! Jó példa lesz majd összehasonlítani minket és titeket 30. szint fölött... Ha addig nem megy el teljsene a kedvünk ettől az egésztől... 

Dátum: 2009.07.13. 16:56:35
ajaj... lesz még ennél is rosszabb?? hova süllyed ez a játék???
hogy érek-e el vele valamit az majd kiderül, de szerintem semmit... ez aggasztó... de mepróbáltam!
veled egyébként sem vitatkozok, mert egyike vagy a jófejeknek a "nagyok" között!
és mi már megvívtuk a harcunkat!

hogy érek-e el vele valamit az majd kiderül, de szerintem semmit... ez aggasztó... de mepróbáltam!
veled egyébként sem vitatkozok, mert egyike vagy a jófejeknek a "nagyok" között!

és mi már megvívtuk a harcunkat!

Dátum: 2009.07.13. 16:44:29
és tudom, hogy a két épület nem egyszerre érvényesül!
kösz, hogy hülyének nézel! respect neked!

kösz, hogy hülyének nézel! respect neked!
Dátum: 2009.07.13. 16:43:07
látom nem sikerült elég világosan kifejeznem magam....
ha valaki az elején könnyebben boldogul (márpedig ők könnyebben boldogulnak), akkor az később hatványozottan kifizetődő lesz nekik. 1-10. szintig nem mindegy, hogy a csatáid 95%-át nyered (épületbónuszok miatt) és veszítesz csatánként átlagosan 50-100 LE-t (abban az 5%-ban); vagy 1-10. szintig átlagosan a csatáid 60-70%-át nyered (ekkor te egy átlagosnál sokkal erősebb karakter vagy, mint mondjuk én
, épületek nélkül, mert nem építesz még, hanem magadat fejleszted) és veszítesz csatánként 50-100 LE-t (abban a 30-40%-ban). Ezt is kiszámolnátok nekem?
És miért akarod tudni ezek neveit? Nem nehéz megtalálni őket! Minden szint első 1-5 helyezettjei TÖ szerint...
ha valaki az elején könnyebben boldogul (márpedig ők könnyebben boldogulnak), akkor az később hatványozottan kifizetődő lesz nekik. 1-10. szintig nem mindegy, hogy a csatáid 95%-át nyered (épületbónuszok miatt) és veszítesz csatánként átlagosan 50-100 LE-t (abban az 5%-ban); vagy 1-10. szintig átlagosan a csatáid 60-70%-át nyered (ekkor te egy átlagosnál sokkal erősebb karakter vagy, mint mondjuk én

És miért akarod tudni ezek neveit? Nem nehéz megtalálni őket! Minden szint első 1-5 helyezettjei TÖ szerint...
Dátum: 2009.07.13. 16:28:02
akkor kérlek számold ki, hogy az 1. szinten használt kb 6. szintű Gyakorlótér és 5. szintű Védőfal mennyi LE-nyi TÖ-et jelent az 1. szinten; és mennyit a 30. szinten. Merthogy nekik ennyivel kevesebb LE-t kell 30. szintig elkölteniük, hogy ugyanolyan TÖ-ük legyen, mint az átlagkarakternek!
Dátum: 2009.07.13. 16:16:24
erre csak egy egyszerű matematikai példával reagálnék:
az 2-es szám az átlagkarakter 1. szinten (minden épület nélkül)
a 3-as szám a "tisztességes és etikás" karakter az 1. szinten (Gyakorlótér 5. szint, Védőfal 4. szint)
a karakterek fejlődési algoritmusa, mondjuk a látványosság kedvéért a négyzetre emelés
2, 4, 16, 256, 65536,...
3, 9, 81, 6561, 43046721,...
azt hiszem érezhető a különbség! aki nem érti az összefüggést, sorry...
az 2-es szám az átlagkarakter 1. szinten (minden épület nélkül)
a 3-as szám a "tisztességes és etikás" karakter az 1. szinten (Gyakorlótér 5. szint, Védőfal 4. szint)
a karakterek fejlődési algoritmusa, mondjuk a látványosság kedvéért a négyzetre emelés
2, 4, 16, 256, 65536,...
3, 9, 81, 6561, 43046721,...
azt hiszem érezhető a különbség! aki nem érti az összefüggést, sorry...
Dátum: 2009.07.13. 16:09:35
Ösvényjárót én is ismerem úgy-ahogy!
az átlagjátékos nem jön ide a fórumra, mert akkora információhalmaz van itt fent, hogy még olvasás előtt agyvérzést kap szerencsétlen. Ezért inkább bele se kezd!
az átlagjátékos keveset találkozik pókkal, de azalatt frankón elmegy a kedve a játéktól
az átlagjátékosnak nincs pár 40-50-es szintű haverja
az átlagjátékosnak még fogalma sincs, hogy a legtöbb épület hogyan működik, ami a "tisztességes és etikás" játékosoknak már 1. szinten megvan
stb,....
az átlagjátékos nem jön ide a fórumra, mert akkora információhalmaz van itt fent, hogy még olvasás előtt agyvérzést kap szerencsétlen. Ezért inkább bele se kezd!
az átlagjátékos keveset találkozik pókkal, de azalatt frankón elmegy a kedve a játéktól
az átlagjátékosnak nincs pár 40-50-es szintű haverja
az átlagjátékosnak még fogalma sincs, hogy a legtöbb épület hogyan működik, ami a "tisztességes és etikás" játékosoknak már 1. szinten megvan
stb,....
Dátum: 2009.07.13. 16:02:40
ezek szerint te nem tartozol így közéjük. Ők ezt sokkal profibban csinálták volna. Kb 1000-1500 LE-s építéssel +18-30 támadóhoz és +15-24 védőhöz tudnak jutni! Bravóóóó!!! És nekik ennyi volt a randomtényező kizárása már 1. szinten! valaki még 6-8. szinten is kikap a rossz-szerencse miatt, legyen bármilyen erős a karaktere!
Dátum: 2009.07.13. 15:55:20
nem számít ki tisztel ki nem!
én/mi egy jót akarok(unk) játszani, mert ez egy remek kis játék "lenne" csak pár hibát kéne kiküszöbölni!
Az hogy ki vagyok én? pedig nemsoká úgyis ki fog derülni! addig is legyen a célszemélyeknek meglepetés!
én/mi egy jót akarok(unk) játszani, mert ez egy remek kis játék "lenne" csak pár hibát kéne kiküszöbölni!
Az hogy ki vagyok én? pedig nemsoká úgyis ki fog derülni! addig is legyen a célszemélyeknek meglepetés!

Dátum: 2009.07.13. 15:46:05
akkor elmondom itt is, hogy az "ilyeneket" leszámítva nekem van a legerősebb karakterem a szintemen (még talán +-1 szinten is). Szóval tudom, hogy csinálják, pláne nem vagyok írigy (de ezek szerint ők büszkék erre, hát gratula
nekik). És pont ezért idegesítő, hogy hiába a király karakterem, kitörölhetem vele, mert egy Bajnoki-t sem fogok nyerni, bármikor szétcsaphatnak, ha kedvük támad, és még csak annyit sem tudok rá mondani, hogy bakfitty!!
ja, és mit szóljon mindehhez az átlagjátékos? Vagy ők már ennyire emberszámba sincseneke véve??
Hát ez siralmas....

ja, és mit szóljon mindehhez az átlagjátékos? Vagy ők már ennyire emberszámba sincseneke véve??
Hát ez siralmas....
Dátum: 2009.07.13. 15:36:16
Hát ez is egy jellemző hozzáállás! Csináld, ha ehhez van gusztusod! Remélem leszünk elegen, hogy megkeserítsük a játékotokat!
Dátum: 2009.07.13. 15:32:49
Ja bocs! Nem tudtam, hogy az reális ha egy 4. szintű egyénnek +70000 az LE diff-je (ami egy átlagos 32. szintűnek ennyi), van 42-es szakértelemösszege (váó! a többiek még észre se vették, hogy azon a szinten szakértelemet lehet tanulni), stb...
És ezt hozzam be úgy, hogy napi 2-3-szor leveri a karakterem és én csak nézek, hogy mi ez a karakter??? Az ilyenek már első szinten erősebbek, mint egy átlagos 4-5. szintű!! És ez később még aránytalanabb lesz! Gondolkozzatok már!!!
Ez ennyire nem nyilvánvaló itt senkinek???
És ezt hozzam be úgy, hogy napi 2-3-szor leveri a karakterem és én csak nézek, hogy mi ez a karakter??? Az ilyenek már első szinten erősebbek, mint egy átlagos 4-5. szintű!! És ez később még aránytalanabb lesz! Gondolkozzatok már!!!
Ez ennyire nem nyilvánvaló itt senkinek???
Dátum: 2009.07.13. 15:20:08
Tartsanak bunkó tahónak, ha az emberek ezt mondják arra, aki harcol az igazáért és küzd az etika és fairplay mellett! Egyébként nem nagyon érdekel senki véleménye! A célom, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetem, és elég hatékonnyá váljon az akciónk! Lehet semmi sem lesz belőle, de legalább megpróbáljuk!
Dátum: 2009.07.13. 15:17:07
Pont ez a baj, hogy ez már egy lerágott csont és mégsincs semmi szabálymódosítás ezzel kapcsolatban!!
Vagy ez a játék csak annak a 100 "nem is annyira csaló" karakternek készült és élvezhető, a többi ezer meg le van sz..va???
Emerek hol az egészséges versenyszellem?????????????
Vagy ez a játék csak annak a 100 "nem is annyira csaló" karakternek készült és élvezhető, a többi ezer meg le van sz..va???
Emerek hol az egészséges versenyszellem?????????????
Dátum: 2009.07.13. 15:13:59
Sajnálom ha belegázoltam a lelki világába bárkinek is, de ez a hangvétel volt hivatott hűen tükrözni a véleményemet az ILYENEKRŐL!! Ezt másképp sajnos nem tehettem meg!
Most törölve lesz a karakterem?
Most törölve lesz a karakterem?

Dátum: 2009.07.13. 14:51:45
Unod, hogy szétcsalt karakterek; kiknek a szövetségét 20-40 szinttel magasabb haverjaik építették ki aránytalanul durvára a szintjükhöz képest; rohangálnak körülötted és elrontják a játékélményed? Mert a fejlesztők nem tettek ez ellen semmit?
Itt az ideje visszavágni! Nézd meg a FÓRUM--> HALADÓKNAK--> KARAKTEREK KÖZTI KÜLÖNBSÉG KONZERVÁLÓDÁSA, KITÖRÉSI PONT HIÁNYA rész 117. hozzászólását!
Itt az ideje visszavágni! Nézd meg a FÓRUM--> HALADÓKNAK--> KARAKTEREK KÖZTI KÜLÖNBSÉG KONZERVÁLÓDÁSA, KITÖRÉSI PONT HIÁNYA rész 117. hozzászólását!
Dátum: 2009.07.13. 14:50:54
Unod, hogy szétcsalt karakterek; kiknek a szövetségét 20-40 szinttel magasabb haverjaik építették ki aránytalanul durvára a szintjükhöz képest; rohangálnak körülötted és elrontják a játékélményed? Mert a fejlesztők nem tettek ez ellen semmit?