Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - mist

Dátum: 2016.12.29. 19:45:18
V2-n van, v3-on nincs (formázás - hónapok óta)
A hangnemedet tettem szóvá, ha odafigyeltél volna.
Ez aligha függ attól, hogy ismerem-e a külföldi szervereket.
(Nyugodtan olvasd át még egyszer a hozzászólásomat, hátha rájössz magadtól. És ha tudatlan vagyok is, inkább az legyek, mint bunkó.)

És a "barát" titulust köszönettel, de visszautasítom.
A barátaimra ugyanis büszke vagyok.

(Részemről a témára mostantól már csak privátban reagálnék, de ahhoz sem ragaszkodom, sőt.)
Basszus, Don, akkor nekem most biztos nem tízest adsz.
Kötelet, kést vagy pisztolyt tud adni valaki?
Már bocs, László, de pont az ilyen gyalázkodó megnyilvánulások miatt utálják a magyarokat világszerte. Nem kéne (fals) politikát gyártani itt, és nem kéne fröcsögni meggondolatlanul.
Nem ismerem a külföldi szervereket, de tudom, hogy a magyar szervereken is van olyan, aki ugyanarra akár napi hét-nyolcszor is támad. Akkor most a magyar is mind szemétláda rajtad kívül?
Szóval a lényeg: a gyűlöletkeltési vágyadat ne itt éld ki, a játékpolitikát meg bízd a behóra, majd ők megoldják. (Valahogy. Remélem...)

Boldog új évet!
Dátum: 2016.12.29. 14:20:39
A kérdés, amit nem másoltam ki, arra vonatkozott, hogy ki az a híres személy, aki napi 40-50 kávét is megivott idős korában. A válaszok között szerepelt Balzac és Voltaire is, és mindkettejükről köztudott (ugye? ), hogy nagy kávérajongók voltak.
A kulcs az idős korra vonatkoztatásban lehet - mindenesetre így már megfogott a kérdés, és rosszul tippeltem kettejük közül.
Mindez persze a kvízolimpián történt, és ez sarkallt arra is, hogy a nagyközönség előtt valljam be általános műveltségbeli hiányosságaimat.

Természetesen ez a hsz nem akar arra utalni, hogy adódnak kisebb problémák a kvízkérdésekkel, néha még az olimpián is.
Dátum: 2016.12.24. 14:44:40
Hovatovább megjegyzem (mert közben leesett az ejtőernyős papírtantusz is ), épp kihívós szöviküldit csinálunk.
Ollé!
Dátum: 2016.12.24. 12:49:14
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Megjegyzés: az oké, hogy 24 órás portyaszünet van, de ha már a minievent belelóg a portyaszünetbe, és pont aktuális a 3 kihívós feladat, akkor miért számít a kihívás portyának a szünet szempontjából, és miért van az is letiltva? Ez meglehetősen logikátlan...
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki bukik emiatt a minieventen, mert dolgozik az ünnep alatt, és nem számítógép mellett.

És itt inkább a logikátlanságra helyezném a hangsúlyt, aligha ugyanaz a kategória a kihívás, mint a pvp portya.
Dátum: 2016.12.19. 18:01:28
Valóban. Köszönöm a választ!
Dátum: 2016.12.19. 16:46:48
... rohanás közben megidéz egy isteni fény varázslatot. Félrevetődsz. Csak 1 pontnyit sérültél. Leo a párduc elájult.

Semmilyen állatsebződés nem történt - és egy több tízezer épében lévő állat elájult.
Meg tudja valaki mondani, hogy mégis miért?
Dátum: 2016.11.03. 19:13:57
1. - Egyszer van az, hogy valakit szívatni akar valaki - egyszer pedig van az, hogy, hogy sok az alacsony százalékos mező, és arra "ugrik" mindenki.
(De ugye V6-on semmi közöm az szb-hez, a máshol nyert bajnoki címeink pedig nektek nem számítanak, szóval csak hangosan gondolkodtam, még csak véleményről sincs szó...)

2. Firenze: Ugyan már! Sok mindent szabad - de a határt neked is látnod kell!!
Nem tudlak 5 alá pontozni, pedig most szívesen megtenném.

UI.:Sok sikert mindenkinek az szb-n!
Dátum: 2016.10.24. 15:07:25
Nem volt szándékom ócsárolni, és szerintem nem is tettem, ha mégis, elnézésed kérem. (De hogy oltári offenzív ócsárlás lett volna, szerintem minimum túlzás.)
De komolyan kérdezem, te tervezel szb-t?

És meghallgatnám pár tervező véleményét is.
Dátum: 2016.10.24. 14:38:29
Az SzB-update ötleted szerintem szimplán hülyeség, vagy csak a tervezőket akarod szívatni. Úgy vélem, te nem tervezel, különben nem lennének ilyen ötleteid....

Az x-db mező már eleve nagy előny, mi hónapok óta nem láttunk inaktívat, miért kéne külön másodlagossal díjazni azt, aki meg tudja verni az inaktívat?
Birtoklási százalék - ? hogyan, miért?
Ha mindenki üt egy mezőt? Hárman rátesznek egy ütést az elején terítésként, végig a tiéd, és végig extra pont? Ugyan már!

Pláne ha ezek véletlenül ugranának be.

Bocs, de ez nonszensz.
Dátum: 2016.10.14. 17:16:11
Játékélmény?
Na, Tivi, látod, tudsz te olyan fórumot is, amit nem törölsz 5 perc múlva
Dátum: 2016.10.09. 19:35:26
Itt elolvashatod, melyik fétist milyen módon tudod megszerezni.
http://vegzetur.wikidot.com/allatok-evolucioja
Úgy megfelel, hogy valóban nehezebb kezelni, de ha jól kezeled, szinte lényegtelen a létszám? (Egyénként nem mondtam olyat, hogy könnyebb kezelni a nagyobb szövit. Azt mondtam, hogy a létszám mindegy, és ha jól csinálod, mindegy.)
Mert az én tapasztalatom viszont ez, és nekem is van tapasztalatom, nem biztos, hogy a tiedénél kevesebb.
Ha lényeges, kérlek folytassuk privátban, mert nem erről szól a topik.
Ez így nem igaz, ráadásul nem darabszámról, hanem arányokról szól az szb.
A szövi létszáma, ahol tervezek, közelebb van a húszhoz, mint a háromhoz, és pl. a legutóbbi két bajnokságot nyertük.
Kulisszatitok/tapasztalat: sokkal könnyebb kiszámolni, mit fog csinálni az "egyszemélyes szövi". (De ne mondjátok el nekik )
Nem igaz, lényegtelen, hány főre tervezel.
Nagyobb szövire tervezek, vannak mögöttem eredmények - a kicsiknek max. annyi az előnye, hogy minél kevesebb ember üt, annyival kisebb a hibalehetőség.

De ha nem érdekel az Szb, miért szólsz egyáltalán hozzá, és miért teszel igazolatlan állításokat?
A kis szövetségeknek is 100% az érték, ami eloszlik a térképen, ugyanúgy, mint a nagyoknak. Egy jó tervező tudja kezelni ezt a helyzetet is, nem az megoldás, hogy kényszerítsük az összeolvadásra azokat, akik külön akarnak lenni, alighanem olyan okból, aminek nincs köze az szb-hez.
Félre ne érts, nem vagyok kis szövi-párti - de az szb ürügyén beolvadásra kényszeríteni őket; nos, ez nonszensz ötlet.
Dátum: 2016.10.03. 13:15:57
Kedves v1-es Jó Szerencsét! szövetség!

Furcsa dolog az szb, bizony itt az is előfordulhat, hogy egy szövetség, amely majd két hétig egyetlen lövést sem ad le, hirtelen a 2. hét utolsó napján életre kel. Bizony az is előfordulhat, hogy véletlenül minden lövésükkel sikerült az addig vezető szövetség mezőit célba venni és elorozni.
Azért hangsúlyozom a véletlent, mert egyébként kiemelkedően undorító sportszerűtlenségről vagy trollkodásról kellene beszélnem, és azt nem akarom, akkor sem, ha a véletlen esélyét személy szerint kisebbnek látom.

Mindezekkel együtt a kört sikerült megnyernünk, gratulálok a tervezőnknek, akit még az előre nem látható események sem zavartak meg!