Dátum: 2017.02.09. 13:43:41
A v3-as és v1-es Szabad Mágus szövetségek vezetőinek nevében szeretném megköszönni a v6-os Wasabi (volt Szabad Mágusok Szövetsége) szövetségnek, hogy kérésünkre megváltoztatták a szövetség nevét.
Én személyesen külön köszönöm Hodur pozitív hozzáállását az ügyhöz, és a Wasabi szövetségre mint Szabad Mágus testvérszövetségre tekintek a továbbiakban.
Köszönöm, Hodur, köszönöm, Wasabi!

Dátum: 2017.02.05. 11:05:19
Elképzeltem, ahogy ezt élőszóban elmondod, kihangsúlyozva a felkiáltójeleket.

Dátum: 2017.01.25. 18:10:17
Nem tudom, mit kéne szavaznom, mert ugyan nem szeretem, de rendszeresen használom...
7 pp-ért egy ismétlő... szóval muszáj.
Dátum: 2017.01.25. 14:01:45
A helyesírási és fogalmazási hibákkal tarkított, meglehetősen egysíkú (értsd: "mindenki sz*r, csak én vagyok a király, és persze a szövim") hozzászólásaid mostanra végképp unalmassá váltak, de úgy látom, nem unod még az ellenségek keresését.
Bár tudnám, hogy mire alapozva kóstolgatsz és nézel le olyan embereket, akikről semmit sem tudsz.
Dátum: 2017.01.17. 14:50:35
Amikor megláttam ezt a kérdést, fogadni mertem volna rá, hogy a fórumon viszontlátom.
Semmi gond nem lenne vele, ha a válaszlehetőségek között nem szerepelne a "jószágok" (ha már a kérdés feltevőjének javait nézzük

), így viszont a magyar nyelvtan szabályai szerint két jó válasz is van.
Talán, ha lenne felező segítség ebben a játékban is, kevesebb hasonló kérdéssel lenne probléma.

Dátum: 2017.01.04. 14:07:19
Én sem
És pl. v3-on van egy Pöttöm Panna nevű nevű kari, ő mit mondjon erre?
De ha már kötözködünk, tegyük oda jobban magunkat: A szépséges Targaryen lányka neve nem Danarys, hanem Daenerys.
Dátum: 2017.01.01. 20:13:27
A verem (se a nagy, se a kicsi) egyáltalán nem ad energiatéglát - néhányszor már én is említettem, de semmilyen reakció nem volt ezzel kapcsolatban...
Mivel mostantól alighanem a vadászat nagyon minimális lesz, ez komoly szívás lesz a kis szöviknek (illetve áttételesen a nagyoknak a TF-nél), ha így marad... Talán észreveszi más is...
Dátum: 2016.12.29. 19:45:18
V2-n van, v3-on nincs (formázás - hónapok óta)
Dátum: 2016.12.29. 18:43:53
A hangnemedet tettem szóvá, ha odafigyeltél volna.
Ez aligha függ attól, hogy ismerem-e a külföldi szervereket.
(Nyugodtan olvasd át még egyszer a hozzászólásomat, hátha rájössz magadtól. És ha tudatlan vagyok is, inkább az legyek, mint bunkó.)
És a "barát" titulust köszönettel, de visszautasítom.
A barátaimra ugyanis büszke vagyok.
(Részemről a témára mostantól már csak privátban reagálnék, de ahhoz sem ragaszkodom, sőt.)
Dátum: 2016.12.29. 17:50:10
Basszus, Don, akkor nekem most biztos nem tízest adsz.
Kötelet, kést vagy pisztolyt tud adni valaki?

Dátum: 2016.12.29. 17:47:46
Már bocs, László, de pont az ilyen gyalázkodó megnyilvánulások miatt utálják a magyarokat világszerte. Nem kéne (fals) politikát gyártani itt, és nem kéne fröcsögni meggondolatlanul.
Nem ismerem a külföldi szervereket, de tudom, hogy a magyar szervereken is van olyan, aki ugyanarra akár napi hét-nyolcszor is támad. Akkor most a magyar is mind szemétláda rajtad kívül?
Szóval a lényeg: a gyűlöletkeltési vágyadat ne itt éld ki, a játékpolitikát meg bízd a behóra, majd ők megoldják. (Valahogy. Remélem...)
Boldog új évet!

Dátum: 2016.12.29. 14:20:39
A kérdés, amit nem másoltam ki, arra vonatkozott, hogy ki az a híres személy, aki napi 40-50 kávét is megivott idős korában. A válaszok között szerepelt Balzac és Voltaire is, és mindkettejükről köztudott (ugye?

), hogy nagy kávérajongók voltak.
A kulcs az idős korra vonatkoztatásban lehet - mindenesetre így már megfogott a kérdés, és rosszul tippeltem kettejük közül.
Mindez persze a kvízolimpián történt, és ez sarkallt arra is, hogy a nagyközönség előtt valljam be általános műveltségbeli hiányosságaimat.
Természetesen ez a hsz nem akar arra utalni, hogy adódnak kisebb problémák a kvízkérdésekkel, néha még az olimpián is.

Dátum: 2016.12.24. 14:44:40
Hovatovább megjegyzem (mert közben leesett az ejtőernyős papírtantusz is

), épp kihívós szöviküldit csinálunk.
Ollé!

Dátum: 2016.12.24. 12:49:14
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Megjegyzés: az oké, hogy 24 órás portyaszünet van, de ha már a minievent belelóg a portyaszünetbe, és pont aktuális a 3 kihívós feladat, akkor miért számít a kihívás portyának a szünet szempontjából, és miért van az is letiltva? Ez meglehetősen logikátlan...
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki bukik emiatt a minieventen, mert dolgozik az ünnep alatt, és nem számítógép mellett.
És itt inkább a logikátlanságra helyezném a hangsúlyt, aligha ugyanaz a kategória a kihívás, mint a pvp portya.
Dátum: 2016.12.19. 18:01:28
Valóban. Köszönöm a választ!
Dátum: 2016.12.19. 16:46:48
... rohanás közben megidéz egy isteni fény varázslatot. Félrevetődsz. Csak 1 pontnyit sérültél. Leo a párduc elájult.
Semmilyen állatsebződés nem történt - és egy több tízezer épében lévő állat elájult.
Meg tudja valaki mondani, hogy mégis miért?
Dátum: 2016.11.03. 19:13:57
1. - Egyszer van az, hogy valakit szívatni akar valaki - egyszer pedig van az, hogy, hogy sok az alacsony százalékos mező, és arra "ugrik" mindenki.
(De ugye V6-on semmi közöm az szb-hez, a máshol nyert bajnoki címeink pedig nektek nem számítanak, szóval csak hangosan gondolkodtam, még csak véleményről sincs szó...)
2. Firenze: Ugyan már! Sok mindent szabad - de a határt neked is látnod kell!!
Nem tudlak 5 alá pontozni, pedig most szívesen megtenném.
UI.:Sok sikert mindenkinek az szb-n!
Dátum: 2016.10.24. 15:07:25
Nem volt szándékom ócsárolni, és szerintem nem is tettem, ha mégis, elnézésed kérem. (De hogy oltári offenzív ócsárlás lett volna, szerintem minimum túlzás.)
De komolyan kérdezem, te tervezel szb-t?
És meghallgatnám pár tervező véleményét is.
Dátum: 2016.10.24. 14:38:29
Az SzB-update ötleted szerintem szimplán hülyeség, vagy csak a tervezőket akarod szívatni. Úgy vélem, te nem tervezel, különben nem lennének ilyen ötleteid....
Az x-db mező már eleve nagy előny, mi hónapok óta nem láttunk inaktívat, miért kéne külön másodlagossal díjazni azt, aki meg tudja verni az inaktívat?
Birtoklási százalék - ? hogyan, miért?
Ha mindenki üt egy mezőt? Hárman rátesznek egy ütést az elején terítésként, végig a tiéd, és végig extra pont? Ugyan már!
Pláne ha ezek véletlenül ugranának be.
Bocs, de ez nonszensz.
Dátum: 2016.10.14. 17:16:11
Játékélmény?