Csak mert portyákra, kihívásokra, vadászatra tegnap 23 :50 kor még dobott kosarat elég szép számban, csak a Kufár-csatákra nem
De meglett a kupon úgyhogy semmi gond
Hozzászólások - Fsanyi82
Dátum: 2014.10.07. 05:35:56
Dátum: 2014.10.06. 17:21:34
100 kufár csata után meg kell állapítsam , hogy a kufárok a harcba elfelejtették magukkal vinni a szüreti kosarakat
egy sem esett csatákra ellenben vadászatra meg egy vesztes kihívásra is jött egy-egy még hajnalban , úgyhogy elviekben még esik kosár csak a kufárba nem lett betéve
no sebaj 23 szőlő maradt relik kupon ahoj jövőre , most inkább térkapuzok belőle
egy sem esett csatákra ellenben vadászatra meg egy vesztes kihívásra is jött egy-egy még hajnalban , úgyhogy elviekben még esik kosár csak a kufárba nem lett betéve
no sebaj 23 szőlő maradt relik kupon ahoj jövőre , most inkább térkapuzok belőle
Dátum: 2014.10.04. 15:41:20
álltalában Archaix:)
Álljon be mindenki oda legalább lesz elég célpontom
Álljon be mindenki oda legalább lesz elég célpontom
Dátum: 2014.09.29. 16:21:58
egy szövi akkor is nyerhet ha a szöviben mindenki csak a napi 10 csatát teszi be , kevesebb támadás jól irányzottan kevesebb hibalehetőség melléütésre .
Szervezés kimerül annyiban, hogy a kezdő mezőket ki kell választani ami lutri , mert nem tudni a másik 3 szövi hol kezd
Egyénileg megéri ha kevés időd , kevés célpontod van , 5 perc alatt le lehet tudni egy napra a játékot ismétlős küldikkel egyben
Semmit nem befolyásol a szövibajnoki erőforrás gyűjtés tekintetében, csak napi 10 pp-vel kevesebb ami tartalékba megy eventekre , akinek másféle eventek jobban bejönnek
Jah és egy nagyon fontos jó oldala , bár ez engem nem érint, gyengébb karik is el tudják használni a pp-ket végre és ha esetleg ismétlős küldiket pörgetnének , ami eddig nem , ment , mert erős mezőnyben nem volt kit ütni , akkor most pl a krit ütis küldihez elég egy 200as turbót kifejleszteni ,plusz egy minimális krit szakit mellé vadászattal befogni állatokat (EP) és lehet pörgetni a gyengéknek is a küldiket
Szerintem ez nekik is játékélmény növelő dolog...
aki pedig nem lát fantáziát abban, hogy minden pp-t bajnokiba toljon, mert olyan környezetben játszik, ahol portyában napi szinten jobban jön ki , annak a mai nappal már elérhető (ha eddig betolta a minimumot naponta) a lustaság záloga 150 tokenért és akkor csak 5 csata a "kötelező" a további tokenekért naponta.
A jutalmazás szövi szinten nem egy akkora előny amiért megéri vas szigorral fegyelmezetten kiszabni egy szövin belül, hogy márpedig aki nem annyit és oda üt az repül nincs tétje a dolognak
Szervezés kimerül annyiban, hogy a kezdő mezőket ki kell választani ami lutri , mert nem tudni a másik 3 szövi hol kezd
Egyénileg megéri ha kevés időd , kevés célpontod van , 5 perc alatt le lehet tudni egy napra a játékot ismétlős küldikkel egyben
Semmit nem befolyásol a szövibajnoki erőforrás gyűjtés tekintetében, csak napi 10 pp-vel kevesebb ami tartalékba megy eventekre , akinek másféle eventek jobban bejönnek
Jah és egy nagyon fontos jó oldala , bár ez engem nem érint, gyengébb karik is el tudják használni a pp-ket végre és ha esetleg ismétlős küldiket pörgetnének , ami eddig nem , ment , mert erős mezőnyben nem volt kit ütni , akkor most pl a krit ütis küldihez elég egy 200as turbót kifejleszteni ,plusz egy minimális krit szakit mellé vadászattal befogni állatokat (EP) és lehet pörgetni a gyengéknek is a küldiket
Szerintem ez nekik is játékélmény növelő dolog...
aki pedig nem lát fantáziát abban, hogy minden pp-t bajnokiba toljon, mert olyan környezetben játszik, ahol portyában napi szinten jobban jön ki , annak a mai nappal már elérhető (ha eddig betolta a minimumot naponta) a lustaság záloga 150 tokenért és akkor csak 5 csata a "kötelező" a további tokenekért naponta.
A jutalmazás szövi szinten nem egy akkora előny amiért megéri vas szigorral fegyelmezetten kiszabni egy szövin belül, hogy márpedig aki nem annyit és oda üt az repül nincs tétje a dolognak
Dátum: 2014.09.28. 13:06:24
A szövibajnoki folyamatos egész évben menni fog meg azután is, tehát ha fétisre kuporgattál volna a napi 5 tokennel még idén meglett volna ingyen a fétised , ez nem egy event aminek vége s fél évente ismétlődik csupán 6 hét után eredményhirdetés és aztán indul a buli előröl
Dátum: 2014.09.26. 21:42:43
jól látod
Minden nagy áruház így szokott akciózni 12 kővel drágább akciósan de azért tuti sokan megvették én is igaz platináért
kieg: nézd úgy, hogy spóroltál kb 30 hónapot , mert egyben vetted , így már előre benne van az infláció is
Minden nagy áruház így szokott akciózni 12 kővel drágább akciósan de azért tuti sokan megvették én is igaz platináért
kieg: nézd úgy, hogy spóroltál kb 30 hónapot , mert egyben vetted , így már előre benne van az infláció is
Dátum: 2014.09.26. 20:43:36
egyetértek minden ponttal:) ,- annyit tennék hozzá, hogy az inspiráció legyen kikapcsolható vagy választható regisztrációkor ha máskor nem is , és akkor mindenki eldönthetné neki melyik jobb ,száguldani vagy lassan de biztosan eljutni a célhoz amit kitűzött
Dátum: 2014.09.26. 15:02:40
20 lépett szintenként plusz egyet kapsz
tehát 20as állatért kettőt 40esért 3at stb
de egyformát nem különböző féléket
tehát 20as állatért kettőt 40esért 3at stb
de egyformát nem különböző féléket
Dátum: 2014.09.22. 23:53:14
Idézet: Máté96 - 2014.09.22. 23:43:13
AF képesség nélkül 2% esélyed van találni detektorral plazmát amit ha nagyon matematikai oldalról nézünk 100 vadászatra ad 2 db-ot , de itt is van random , és eszerint elég peches vagy
megjegyzem nekem maxos af mellett is valamelyik nap 70 csp után adott egyet 5% esély mellett úgyhogy még nem vagy lemaradva
a detektor fél éves , de a bolygó ura események közt használható a következő BU event kezdésekor eltűnik vagy közben , ahogy sikerül
amúgy az enyém csak január 20-ig érvényes
A 3 napja vett szubplazma detektorom valamiért kb 120-150 vadászat alatt se talált szubplazmát. Ennek elég kicsi az esélye.
Illetve nem értem ha fél évig működik akkor miért tűnik el január 30-án.
Illetve nem értem ha fél évig működik akkor miért tűnik el január 30-án.
AF képesség nélkül 2% esélyed van találni detektorral plazmát amit ha nagyon matematikai oldalról nézünk 100 vadászatra ad 2 db-ot , de itt is van random , és eszerint elég peches vagy
megjegyzem nekem maxos af mellett is valamelyik nap 70 csp után adott egyet 5% esély mellett úgyhogy még nem vagy lemaradva
a detektor fél éves , de a bolygó ura események közt használható a következő BU event kezdésekor eltűnik vagy közben , ahogy sikerül
amúgy az enyém csak január 20-ig érvényes
Dátum: 2014.09.22. 23:45:24
és az előző pár Hsz-nek vaj mi köze van ehhez a topikhoz ?
El kell költened 20 ezret ?
nem
Csak el lehet
Mint az életben bárhol máshol el lehet , de nem KELL
És ennyi
Az, hogy ki mennyit áldoz a játékra mindenkinek egyéni szocilás problémája és mindenki másnak semennyi köze nincs hozzá, de főleg nem itt a fórumba és nem ebben a topicban
vitassátok meg egymással van erre máshol lehetsőég kezdve a privát levelezéssel vagy akárhol , de ha este benézek , hátha van valami érdekes iromány ilyesmit nincs kedvem olvasni és szerintem másnak sem
off vége
El kell költened 20 ezret ?
nem
Csak el lehet
Mint az életben bárhol máshol el lehet , de nem KELL
És ennyi
Az, hogy ki mennyit áldoz a játékra mindenkinek egyéni szocilás problémája és mindenki másnak semennyi köze nincs hozzá, de főleg nem itt a fórumba és nem ebben a topicban
vitassátok meg egymással van erre máshol lehetsőég kezdve a privát levelezéssel vagy akárhol , de ha este benézek , hátha van valami érdekes iromány ilyesmit nincs kedvem olvasni és szerintem másnak sem
off vége
Dátum: 2014.09.22. 20:07:06
A Xeno medál?
Minek az ? nem csinál semmit de amúgy az is a xeno jutalom oldalra lépve íródik be
Minek az ? nem csinál semmit de amúgy az is a xeno jutalom oldalra lépve íródik be
Dátum: 2014.09.19. 15:27:47
számolj kicsit:)
151-es szintű vagy tehát 142db entitást hívhatsz ki összesen plusz 25-öt az af képességgel tehát
142+25=167 itt a plafon ha szintet lépsz ismételten kihívhatsz majd egyet
151-es szintű vagy tehát 142db entitást hívhatsz ki összesen plusz 25-öt az af képességgel tehát
142+25=167 itt a plafon ha szintet lépsz ismételten kihívhatsz majd egyet
Dátum: 2014.09.19. 14:36:47
ebben a körben nulla... mert dél óta nem támadtál
kedden a forduló indul , délben meg a kör
kedden a forduló indul , délben meg a kör
Dátum: 2014.09.19. 13:23:58
A maximum kikérhető entitás mennyisége karakterszint-9, de az Entitásvadászat AF-el növelhető!
tehát pl 100as szinten 91db entitást győzhetsz le ha megvan az AF maxra(ami egyébként nem 25AF pontba kerül, hanem 75 be) akkor 116db-ot nyomhatsz le .
Ha egy szinteket ugorva kérted ki , akkor ez nem tul nagy entitást eredményez így sem , ha három szinteket ugrottál entitások közt ,akkor pedig szép nagy entitásod lehet már
tehát pl 100as szinten 91db entitást győzhetsz le ha megvan az AF maxra(ami egyébként nem 25AF pontba kerül, hanem 75 be) akkor 116db-ot nyomhatsz le .
Ha egy szinteket ugorva kérted ki , akkor ez nem tul nagy entitást eredményez így sem , ha három szinteket ugrottál entitások közt ,akkor pedig szép nagy entitásod lehet már
Dátum: 2014.09.19. 02:33:36
A pipának ott kell lennie , -másképp a mostani helyzet fog ismétlődni
Eddig valószínűleg ha kézzel vetted át. Belefert a szintlepeshez szükséges tp be
Szerintem pipáld ki
Eddig valószínűleg ha kézzel vetted át. Belefert a szintlepeshez szükséges tp be
Szerintem pipáld ki
Dátum: 2014.09.19. 01:30:58
Valószínűleg nincsen kipipálva az,hogy szint lépésnél átveszem az át nem vett jutalmakat.
A kapott tp-vel ami a 2 zsákban volt pont szintet léptél.
A kapott tp-vel ami a 2 zsákban volt pont szintet léptél.
Dátum: 2014.09.18. 10:53:13
a must gyógyital,- van leírás ,-nyitó hsz
tehát a gyógyitaloknál keresd
tehát a gyógyitaloknál keresd
Dátum: 2014.09.18. 10:48:46
7 szőlőt leszüreteltem , ha minden nap teljesíthető minden egyszer , akkor 119 szőlőm lesz a végén plusz ami a kosárból eshet
lesz olyan feladat esetleg amit naponta többször meg lehet majd oldani? pl használj el egy ősdrágakövet vagy valami egyéb ?
lesz olyan feladat esetleg amit naponta többször meg lehet majd oldani? pl használj el egy ősdrágakövet vagy valami egyéb ?
Dátum: 2014.09.18. 10:20:33
A vadászat során a következő tárgyat találtad: szüreti kosár.
Majd később beleturkálok ebbe a kosárba
Majd később beleturkálok ebbe a kosárba
Dátum: 2014.09.18. 10:13:49
nekem 4 elég volt
a többi is mindjárt kész
a többi is mindjárt kész