de miért ? ezeket a küldiket legalább meg lehet gyorsan csinálni mindenféle más kariktól vagy szintlépéstől független
pár jó válasz kis plusz le
Hozzászólások - Fsanyi82
Dátum: 2014.10.31. 16:58:35
Dátum: 2014.10.31. 16:50:23
300 at megválaszolhatsz előre még vadászat nélkül is belefér de ez ügye teszt világon nem akadály néhány csp extrém gyors levadászása:)
Dátum: 2014.10.30. 21:37:09
neked bejött az élet
én majdnem egyedül húztam fel a kutat , most így állok jó borsos áron van szerencsém
Összes építés: 7.526
szerencse:8
akkor ezek szerint ez sem működik egyformán
én majdnem egyedül húztam fel a kutat , most így állok jó borsos áron van szerencsém
Összes építés: 7.526
szerencse:8
akkor ezek szerint ez sem működik egyformán
Dátum: 2014.10.30. 20:50:10
de sajna így van ha egymagad húzod fel a kutat akkor lesz egy a szerencséd aki később jön és betölti az 1k LE-t megkapja a szerencsét vagy lehet 2 ezret kell építeni az elsőért már homályos de az tuti, hogy ha egyedül építesz a szöviben akkor csak a lélek kút megépűlésekor lesz össz 1 a szerencséd
közbe meglestem wikin is
A szerencse megszerzése
A szerencse tulajdonsággal a játék elején nem rendelkezel, akkor kapod meg, amikor első szövetségedben sikeresen felépítitek a lélekkutat. Ha a lélekkút már áll amikor te belépsz, akkor előbb fel kell töltened ahhoz, hogy megkapd a szerencsét. Amennyiben a lélekkútba 2000 LE-nál többet kéne töltened, úgy a szerencse tulajdonságot már 2000 LE töltés után megkapod.
ez van , megoldás az ha közösen , mondjuk 5 tag egyenlő mértékben építi meg a kutat így nekik is 1000 le után van egy szerencséjük
közbe meglestem wikin is
A szerencse megszerzése
A szerencse tulajdonsággal a játék elején nem rendelkezel, akkor kapod meg, amikor első szövetségedben sikeresen felépítitek a lélekkutat. Ha a lélekkút már áll amikor te belépsz, akkor előbb fel kell töltened ahhoz, hogy megkapd a szerencsét. Amennyiben a lélekkútba 2000 LE-nál többet kéne töltened, úgy a szerencse tulajdonságot már 2000 LE töltés után megkapod.
ez van , megoldás az ha közösen , mondjuk 5 tag egyenlő mértékben építi meg a kutat így nekik is 1000 le után van egy szerencséjük
Dátum: 2014.10.30. 18:08:10
nem
első 3 szinten elég belevágni egy kalandba és elég csak megtámadni akárkit de nyerni nem kell
3. szinten meg ha elébb a szakit fejleszted és csak aztán vadászol , akkor első vadászatra fogsz egy állatot
kalandot meg legtöbb esetben a legelső mentoros portyával kapsz
első 3 szinten elég belevágni egy kalandba és elég csak megtámadni akárkit de nyerni nem kell
3. szinten meg ha elébb a szakit fejleszted és csak aztán vadászol , akkor első vadászatra fogsz egy állatot
kalandot meg legtöbb esetben a legelső mentoros portyával kapsz
Dátum: 2014.10.30. 17:30:14
Ez eddig is így volt
első 3 szinten
első 3 szinten
Dátum: 2014.10.30. 15:59:48
feladatban a szerezz vagy használj el 4 templomkristály 2 re módosult de a számlálóm most minusz 2 t mutat és minusz 100%-ot
zavart érzek az erőben
zavart érzek az erőben
Dátum: 2014.10.30. 12:47:48
tesztelésnél maradva állandó hiba a következő nálam
Forbidden
You don't have permission to access /index.php on this server.
egy vissza megoldja de nem minden esetben oda lép vissza ahol ezt a hiba üzenetet kapom az oldal helyett
Forbidden
You don't have permission to access /index.php on this server.
egy vissza megoldja de nem minden esetben oda lép vissza ahol ezt a hiba üzenetet kapom az oldal helyett
Dátum: 2014.10.30. 12:26:24
egy állatom van az ok , az a forgatókönyv szerinti első vadászatra meglett ahogy a feladatok kérte szaki emelést a megfeleő sorrendben teljesítettem . de van ám plusz egy helyem és oda kellett már volna eddig plusz 3 állatot idomítanom feladatok miatt , amugy is irreális , mert mi a ló....t kezdjen egy mondjuk 5-6-7es kari az összes bevételét erre áldozva mondjuk 2-3-4 állattal kennel meg sajtolás nélkül ha valaki ezt elmagyarázza nekem mi az értelme annak fizetek egy bambit
na nézzük újabb kísérletet teszek elfogásra miután 140csp =semennyi állat
csapda 7; szerencse 7; szintem 7 20 vadászat elindít esélyem 3% , matematikailag 0,6 állatot kellene fognom ami kerekítve egy de ha 20 ból nem is 40 ből lennie kell egynek
na és megtört a jég
Vadászni indulsz, és a szimatod ezúttal nem csal: egy élőlény nyomaira bukkansz! Becserkészed, és hamarosan már látod is, hogy ez egy gonosz manó. Felméred a helyzetet, és úgy ítéled meg, hogy az állat befogható. Csapdát állítasz, és ahelyett, hogy lélekenergiáját vennéd a lénynek, léprecsalod, és foglyul ejted! A teremtmény vadul tombol, nem örül a fogságnak. Be kell idomítanod!
tehát elgondolásom alapján a csapda szakinak min a szintemnek kell lennie a többi humbuk , és a szerencse is a szintem kell legyen
na nézzük újabb kísérletet teszek elfogásra miután 140csp =semennyi állat
csapda 7; szerencse 7; szintem 7 20 vadászat elindít esélyem 3% , matematikailag 0,6 állatot kellene fognom ami kerekítve egy de ha 20 ból nem is 40 ből lennie kell egynek
na és megtört a jég
Vadászni indulsz, és a szimatod ezúttal nem csal: egy élőlény nyomaira bukkansz! Becserkészed, és hamarosan már látod is, hogy ez egy gonosz manó. Felméred a helyzetet, és úgy ítéled meg, hogy az állat befogható. Csapdát állítasz, és ahelyett, hogy lélekenergiáját vennéd a lénynek, léprecsalod, és foglyul ejted! A teremtmény vadul tombol, nem örül a fogságnak. Be kell idomítanod!
tehát elgondolásom alapján a csapda szakinak min a szintemnek kell lennie a többi humbuk , és a szerencse is a szintem kell legyen
Dátum: 2014.10.30. 12:19:38
lépj be a kufár oldalra ott pedig a jutalom oldalra
akkor beíródik ha valóban jár a kufár medál
akkor beíródik ha valóban jár a kufár medál
Dátum: 2014.10.30. 12:17:07
van más küldi is
ami viszont nem működik az állatelfogás 100 csp 5 ös csapdával nulla állat
csak akkor 5-ös 6-os és most már megint 7-es szinten is hogy a kínba idomítson a paraszt állatokat ha egyszer elvesztek és be sem lehet fogni
ami viszont nem működik az állatelfogás 100 csp 5 ös csapdával nulla állat
csak akkor 5-ös 6-os és most már megint 7-es szinten is hogy a kínba idomítson a paraszt állatokat ha egyszer elvesztek és be sem lehet fogni
Dátum: 2014.10.30. 09:51:28
feladatok miatt érdekelt volna habár hiába van helyem második állat sem akar jönni ugyhogy lépek tovább
Dátum: 2014.10.30. 09:45:18
szubplazmát próbálta már valaki , lehet használni 10es szint alattiakra vagy az csak terv maradt?
feleslegesen nem vennék 5 kőért 10 et
feleslegesen nem vennék 5 kőért 10 et
Dátum: 2014.10.30. 09:39:29
közelharci körben kell kábítani nem kivégezni
csata leírásban nézd meg az kell legyen kiirva hogy fegyvered kábít minusz 10 támadás
csata leírásban nézd meg az kell legyen kiirva hogy fegyvered kábít minusz 10 támadás
Dátum: 2014.10.30. 09:29:03
A következő tárgyak(at) találtad: Az őrjöngés itala, A támadás itala
ezeket teljesen felesleges volt betenni korsóba, mivel egyik ital sem csinál az égvilágon semmit sem , másfelől szerintem mindenkinél hegyekben porosodik
133 db Az őrjöngés itala
-legalább be lehetne váltani akármire , ugy még értelme is lenne de így szerintem nem csak nekem , hanem másoknak is teljesen haszontalan ezt tovább szaporítani
ezeket teljesen felesleges volt betenni korsóba, mivel egyik ital sem csinál az égvilágon semmit sem , másfelől szerintem mindenkinél hegyekben porosodik
133 db Az őrjöngés itala
-legalább be lehetne váltani akármire , ugy még értelme is lenne de így szerintem nem csak nekem , hanem másoknak is teljesen haszontalan ezt tovább szaporítani
Dátum: 2014.10.29. 17:20:16
ha a relikviád és az AF képességed is megvan , akkor max 4x-es LE-t kapsz kisütéskor
A lélekkút kisütésének hatása attól függ, hogy mennyi őskő marad nálad a kisütés után és hanyadik szintű vagy. A képlet k őskő és n. szint esetén: k*n*1,5. Maximum 500 őskő kerül beszámításra.
A lélekkút kisütésének hatása attól függ, hogy mennyi őskő marad nálad a kisütés után és hanyadik szintű vagy. A képlet k őskő és n. szint esetén: k*n*1,5. Maximum 500 őskő kerül beszámításra.
Dátum: 2014.10.29. 16:33:46
toplistán az egyes szintűek sokasodnak osztódással van akiből már 4 is van
Dátum: 2014.10.29. 15:49:46
a kvízes toplista sem frissül
és van pár olyan karakter aki duplán létezik 1es szinten a toplistán
és van pár olyan karakter aki duplán létezik 1es szinten a toplistán
Dátum: 2014.10.29. 15:43:52
Zsákmányolt lélekenergia: 1.997
Elvesztett lélekenergia: 563
nyomassuk
Elvesztett lélekenergia: 563
nyomassuk
Dátum: 2014.10.29. 15:31:16
120-as szinten egy feladatra költenék követ a vadászatra vagyis már arra sem mert csökkent az inspirációm de kisebb szinten azt szívesen kilőttem volna , viszont csak azt nem lehet , ehhez képest ha jól emlékszem 2-3 alkalommal használtam dekrétumot feladatokra azt is a teljesíts 2 küldetést című mutatványra , amikor még nem volt ismételhető küldim (59 szint alatt) azóta sem kaptam ezt a feladatot meg de az állat idomítást szinte mindig , viszont pont, hogy ez már 120 környékén nem jelenthet gondot főleg ha csak picit ismétlős küldizel ,
kieg: 15ös szinten nem tudtam megoldani a feladatsort csak ennek is csak annyi az oka, hogy véletlen rányomtam 14es szint végén egy vadász zsákmányra és 16 os lettem egy másodperccel később.
kieg: 15ös szinten nem tudtam megoldani a feladatsort csak ennek is csak annyi az oka, hogy véletlen rányomtam 14es szint végén egy vadász zsákmányra és 16 os lettem egy másodperccel később.