A nyereményed: 74500 Lélekenergia, 186 TP
A büdös K életbe!
Hozzászólások - Alendaar
Dátum: 2013.02.16. 07:29:48
Idézet: Atopyssia - 2013.02.15. 08:43:39
Ebben szerintem tévedsz. A mostani "szinte mindent csinálhatsz az elején" játék természetesen már más, mint amikor mi indultunk, de sokkal jobb/könnyebb játszani magasabb szinten, amikor már ki vannak húzva a LE-szerző, a fejlesztéshez szükséges és az időt spóroló szakértelmek.
Az pedig ,hogy minél magasabb szinten vagy annál nagyobb élmény ,és lehetőség nyílik előtted, nem igaz, sőt ha az első pár szintet nem nézzük szerintem pont fordítva van.
Ebben szerintem tévedsz. A mostani "szinte mindent csinálhatsz az elején" játék természetesen már más, mint amikor mi indultunk, de sokkal jobb/könnyebb játszani magasabb szinten, amikor már ki vannak húzva a LE-szerző, a fejlesztéshez szükséges és az időt spóroló szakértelmek.
A végső jutalom a 3x-ra nőtt!
Köszi!
Mintha - néhány hónappal ezelőtti - magamat olvastam volna!
Viszont Miklós hajlandó a változtatásra, méghozzá olyanra, ami a szélsőséges játékstílusokat kivéve valószínűleg nagyon sokaknak már megfelel!
Viszont Miklós hajlandó a változtatásra, méghozzá olyanra, ami a szélsőséges játékstílusokat kivéve valószínűleg nagyon sokaknak már megfelel!
Neked megengedem!
Amennyiben felkúszik a szorzó 45-re, az még mostanában megvalósul vagy csak a következő körben???
Amennyiben felkúszik a szorzó 45-re, az még mostanában megvalósul vagy csak a következő körben???
Idézet: Miklós - 2013.02.13. 14:53:57
Számomra ez elfogadható!
Még a sorok jutalmával kezdjetek vmit és én teljesen meg leszek elégedve!
Az (1+szint/30) értéknek van egy maximuma (6) ezért nem stimmelt a magasabb szintű karaktereknél.
Ahol a jutalmakat meg lehet bolygatni: ha a végső jutalomban a LE-t felemeljük 3x-ra, így a jelenlegi
35*(1+szint/30) helyett 45*(1+szint/30) lesz a LE/TP. Tehát
30. szinten 90, 60. szinten 135, 90. szinten 180, 120. szinten 225, 150. szinttől pedig 270.
Ahol a jutalmakat meg lehet bolygatni: ha a végső jutalomban a LE-t felemeljük 3x-ra, így a jelenlegi
35*(1+szint/30) helyett 45*(1+szint/30) lesz a LE/TP. Tehát
30. szinten 90, 60. szinten 135, 90. szinten 180, 120. szinten 225, 150. szinttől pedig 270.
Számomra ez elfogadható!
Még a sorok jutalmával kezdjetek vmit és én teljesen meg leszek elégedve!
A vízszintes jutalmaknál - mivel több dolgot kell teljesíteni - az én logikám szerint vmi normálisabb jutalom járna, mert a sorsjegyet leszámítva sajnos a többi rém gyenge.
Szerintem a PP/CSP italok jutalomként való adásába nem fog belemenni Miklós, mert az megint csak a szélsőséges játékstílusokat erősíti.
Idézet: Truth80 - 2013.02.13. 14:17:10
Jelen helyzet szerint annyit tettem hogy kivettem a pipat es addig nem foglalkozom ezzel a fejlesztessel amig nem tortenik valami valtozas.
Pipát egyértelműen ki kell venni!
Én csinálok mindent ugyanúgy, mint eddig, de a jutalmakat nem veszem át, amíg nem lesz vmi korrekció!
Jelen helyzet szerint annyit tettem hogy kivettem a pipat es addig nem foglalkozom ezzel a fejlesztessel amig nem tortenik valami valtozas.
Pipát egyértelműen ki kell venni!
Én csinálok mindent ugyanúgy, mint eddig, de a jutalmakat nem veszem át, amíg nem lesz vmi korrekció!
Vadássz le 149 szörnyet...
Mi van, ha ez alatt simán szintet lépek??? Akkor IJ b+???
Függőleges nyeremény: 134250 LE és 750 TP --> 179 LE/TP egyszerűen ocsmány! Pedig engem nem is igazán érdekel!
Vízszintes nyeremény: 1 sorsjegy és 1 azaz egy templomkristály. Ez növekszik a megcsinált feladatok arányában vagy rögtön összesz@rhatom magam a röhögéstől?!
Mi van, ha ez alatt simán szintet lépek??? Akkor IJ b+???
Függőleges nyeremény: 134250 LE és 750 TP --> 179 LE/TP egyszerűen ocsmány! Pedig engem nem is igazán érdekel!
Vízszintes nyeremény: 1 sorsjegy és 1 azaz egy templomkristály. Ez növekszik a megcsinált feladatok arányában vagy rögtön összesz@rhatom magam a röhögéstől?!
Idézet: Miklós - 2013.02.12. 23:30:55
A kalandok uazok, mint magasabb szinten, de pl. a szakértelempróbák helyett is tulajdonságpróbák lesznek./quote]
Idézet: Miklós - 2013.02.12. 23:30:55
Pedig de szép is lenne!
Visszamenőleg nem kapja meg a 100. szintű karakter egyszerre a 100 feladatsort, sajnos...
Pedig de szép is lenne!
Idézet: Miklós - 2013.02.12. 18:27:35
De ha feltétlen szükség van rá, kerítünk vmi szerepjátékos maszlagot hozzá.
Nincs dekrétum és a jutalmak sem olyan jelentősek, mint a Végzet templománál, a feladatok egyszerűek, az új fejlesztés alapvető célja az, hogy a kezdő játékosoknak segítsen rögtön "fejest ugrani" a játékba, és meggyorsítsa az indulást. A kezdeti Feladatok elég sok plusz CSP-t adnak
De ha feltétlen szükség van rá, kerítünk vmi szerepjátékos maszlagot hozzá.
Bejövős!
Dátum: 2013.02.12. 10:26:28
Nem tudom mi gondod, de röhögnöm kell az egészen akkor is, ha ez neked nem tetszik!
Dátum: 2013.02.12. 10:23:04
Van ilyen funkció, prém kell hozzá!
Támadás italát többféle módon lehet szerezni, szerintem nem lesz a boltban.
Támadás italát többféle módon lehet szerezni, szerintem nem lesz a boltban.
Dátum: 2013.02.12. 07:56:04
Neked legalább jött piros, mondjuk köszönet nem volt benne...
Dátum: 2013.02.12. 06:43:18
Azért Kócot meg a pókokat egy kalap alá venni...