Ha Mike Tyson és Evander Holyfield boxmeccs van, akkor mit eszik Tyson?
Császármorzsát
Barátfülét*
Túrógombócot
Meggy mártást
A LEGNAGYOBB F***SÁG, AMIT EDDIG OLVASTAM!!!! Törölni azonnal, és a kérdezőt örökre kitiltani!
És ami a fülharapós incidenst illeti, Tyson és Holyfield távolról sem voltak barátok...
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2010.01.29. 10:01:30
Dátum: 2010.01.28. 10:28:15
Ott van az iMacros nevű program- mindenféle programozási tudás nélkül, pár másodperc alatt el lehet készíteni vele az átöltözés-makrókat.
Ezzel ezt a topicot le is zárhatjuk...
Ezzel ezt a topicot le is zárhatjuk...
Dátum: 2010.01.28. 10:21:41
Kik ők: Atos, Portos, Aramis?
lovak
hajók
focisták
francia testőrök
Helyesírás...
lovak
hajók
focisták
francia testőrök
Helyesírás...
Dátum: 2010.01.28. 09:34:24
MI A FOGLALKOZÁSA KOLTAI RÓBERTNEK?
EGYIKSEM
RENDEZŐ
MINDKETTŐ*
SZÍNÉSZ
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nővérke, törlést kérek!
EGYIKSEM
RENDEZŐ
MINDKETTŐ*
SZÍNÉSZ
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nővérke, törlést kérek!
Dátum: 2010.01.27. 09:34:26
Mi a szabálya a törvénynek?
Írásba foglalt szabály.*
Biztosítja a belső rendet.
Fáraó sírhelye.
Védelmezi a lakosságot.
Jelentkezzen, aki ezt érti, mert én nem tartozom ezek közé!
Írásba foglalt szabály.*
Biztosítja a belső rendet.
Fáraó sírhelye.
Védelmezi a lakosságot.
Jelentkezzen, aki ezt érti, mert én nem tartozom ezek közé!
Dátum: 2010.01.26. 12:15:02
Idézet: Jeriko - 2010.01.26. 11:26:31
Pontosan! Én nem versenyzek senkivel, megelégszem azzal, ha a saját kis zónámban eredményes leszek. Kit érdekel, ha lehagynak? Persze eljöhet az az idő, mikor a VF hátrányai meghaladják az előnyeit, és akkor már hiába felejtem el a szakértelmet... De hát a Végzetúr sem tart örökké.
Idézet: csati777 - 2010.01.26. 00:09:13
Ki kell ábrándítsalak, ezt sem a VF-nek köszönheted. Attól nem lesz több LE-d, hogy kifejleszted a VF-et, nem tudod jobban fejleszteni a karakteredet (sőt, velük szemben még a felszerelésed is romlik, mert lassabban éred el azokat a tárgyakat, mint ők.
A VF lassabb szintlépést ad neked, így előnye abban nyilvánul meg, hogy nem azokkal kell szembenézned, mint korábban, hanem a később indultakkal, akik nem fejlesztenek VF-et.
Pl. V3-on már egálban vagyok azokkal, akik korábban legyaláztak- ők nyilván nem fejlesztették ki a VF-et, mert be tudtam hozni őket harcértékek terén.
Ki kell ábrándítsalak, ezt sem a VF-nek köszönheted. Attól nem lesz több LE-d, hogy kifejleszted a VF-et, nem tudod jobban fejleszteni a karakteredet (sőt, velük szemben még a felszerelésed is romlik, mert lassabban éred el azokat a tárgyakat, mint ők.
A VF lassabb szintlépést ad neked, így előnye abban nyilvánul meg, hogy nem azokkal kell szembenézned, mint korábban, hanem a később indultakkal, akik nem fejlesztenek VF-et.
Pontosan! Én nem versenyzek senkivel, megelégszem azzal, ha a saját kis zónámban eredményes leszek. Kit érdekel, ha lehagynak? Persze eljöhet az az idő, mikor a VF hátrányai meghaladják az előnyeit, és akkor már hiába felejtem el a szakértelmet... De hát a Végzetúr sem tart örökké.
Dátum: 2010.01.26. 00:09:13
Valóban, rosszul fogalmaztam- taktikus alatt a sok időt rászánó, matematikus aggyal gondolkodó játékost értettem- de vajon minden eredményes játékos VF-el nyomul? Nem ismerem az összes világot és karaktert, de elég nagy eltéréseket tapasztaltam. Pl. V3-on már egálban vagyok azokkal, akik korábban legyaláztak- ők nyilván nem fejlesztették ki a VF-et, mert be tudtam hozni őket harcértékek terén. Csak a szupernehézsúly tud bennem kárt tenni, de ők nincsenek sokan, és ahogy figyelem őket, hamarosan elhúznak tőlem a szintlépések miatt (hacsak nem váltanak ők is VF-re, mert akkor lesz nemulass). Ebben a környezetben számomra egyértelműen sikeres volt a VF. A V1-en viszont hiába maxos a VF-em, akik hónapokkal ezelőtt rommá vertek, azok továbbra is megteszik, egy hajóban evezünk, ugyanazon sebességgel- tehát itt általános tendencia a VF. Kérdés, hosszú távon mennyire lesz "kötelező"?
Dátum: 2010.01.25. 09:35:21
Tyű, de szellemes voltál... Ha hiszed, ha nem, még én is megértem, hogy a nulla LE + sok TP nem egészséges, csak én nem képletekben és módosítókban gondolkozom.
Visszaolvastam egy kicsit, és Kócos sem írt olyat, hogy bárki is puszta TP-t szeretne, LE nélkül. Hogy te ezt láttad bele, a te dolgod, csak ne tedd úgy közzé, hogy "Ez akkora ostobaság, hogy csodálkozok, hogy a szerver nem uninstallálta magát azonnal, mikor el lett postolva."
Visszaolvastam egy kicsit, és Kócos sem írt olyat, hogy bárki is puszta TP-t szeretne, LE nélkül. Hogy te ezt láttad bele, a te dolgod, csak ne tedd úgy közzé, hogy "Ez akkora ostobaság, hogy csodálkozok, hogy a szerver nem uninstallálta magát azonnal, mikor el lett postolva."
Dátum: 2010.01.24. 09:59:29
Én megbuktam matekból, úgyhogy asse tudom, mi az a nevező. Nem szoktam képleteket felállítani, és Excel-táblákban számolgatni a leghatékonyabb módszereket. Én azért fejlesztettem ki a VF-et, hogy legyen esélyem a taktikusan játszó playerek ellen. Az utóbbi 1-2 hónapban a csatáim 90%-át megnyerem, és még némi LE is befolyik. Jelenleg a TP növelésre hajtok, de csak a szintlépős küldetések miatt, utána visszaállok a csökkentésre.
A VF-es kevés TP-t akar. Azért maxolta ki a szakértelmet. Fejtsd már ki, hogy ez miért NEM igaz! Lehetőleg nem-matekos nyelven, hogy a hozzám hasonló kocajátékos is megértse!
A VF-es kevés TP-t akar. Azért maxolta ki a szakértelmet. Fejtsd már ki, hogy ez miért NEM igaz! Lehetőleg nem-matekos nyelven, hogy a hozzám hasonló kocajátékos is megértse!
Dátum: 2010.01.21. 09:16:51
Ki nem tartozik az ifjúsági szerzők közé?
Janikovszky Éva
Nemere István*
Fekete István
Benedek Elek
Az a Nemere István, aki a Fantasztikus Nagynénit, A Várúr Fiát, a Titok a kráter mélyén-t, stb. írta? Kérném javítani mondjuk Vavyan Fable-re!
Janikovszky Éva
Nemere István*
Fekete István
Benedek Elek
Az a Nemere István, aki a Fantasztikus Nagynénit, A Várúr Fiát, a Titok a kráter mélyén-t, stb. írta? Kérném javítani mondjuk Vavyan Fable-re!
Dátum: 2010.01.19. 11:28:16
Az alábbiak közül melyik NEM magyar étel?
puliszka*
töltött káposzta
paprikás csirke
gulyás
A töltött káposzta jellegzetes arab étel, a török hódoltság alatt honosodott meg Magyarországon.
puliszka*
töltött káposzta
paprikás csirke
gulyás
A töltött káposzta jellegzetes arab étel, a török hódoltság alatt honosodott meg Magyarországon.
Dátum: 2010.01.04. 23:15:25
Egy hagyományos sakkjátszmában egy gyalogom leütötte az ellenfél gyalogját, pedig nem is álltak ütésben. Miért tehettem meg?
Előző lépésben gyalogáldozatot mutattam be.
Így léptem és kész, úgy játszok ahogy én akarok!
"Anpassz" léptem*
Előzőleg rosáltam, így most az ellenfél sakkban áll, ezért levehetem a gyalogját.
Ez most teljesen komoly? Azonnal törölni!
Előző lépésben gyalogáldozatot mutattam be.
Így léptem és kész, úgy játszok ahogy én akarok!
"Anpassz" léptem*
Előzőleg rosáltam, így most az ellenfél sakkban áll, ezért levehetem a gyalogját.
Ez most teljesen komoly? Azonnal törölni!
Dátum: 2009.12.25. 00:35:07
Gratulálok. Egy holdkóros blogja valóban rendkívül megbízható, tudományos forrás. Az én blogomon azt is megtudhatod, miért kell mosóporral fogat mosni, és hogy a Föld tulajdonképpen csak a Betelgeuse lakóinak éléskamrája, akik hamarosan meg fognak enni mindnyájunkat.
Dátum: 2009.12.19. 19:19:19
Sajnos félrevezető a szöveg, nem állít elő valódi őskövet. Csak kiégett őskövet ad szintlépéskor.
Dátum: 2009.12.19. 19:12:01
Melyik nem számítógépes játék?
Star Wars Battlefront
Need for Speed
Call of Duty
Star Wars The Force Unleashed*
Most jelent meg PC-re is, úgyhogy idejétmúlt a kérdés.
Star Wars Battlefront
Need for Speed
Call of Duty
Star Wars The Force Unleashed*
Most jelent meg PC-re is, úgyhogy idejétmúlt a kérdés.
Dátum: 2009.12.18. 11:56:44
Mátyás király fekete serege miért számított különlegességnek?
Mind feketebörüek voltak!
Rendkívül nagy termetüek voltak.
Ázsiai harctechnikákat alkalmaztak.
A világnakegyik elsö zsoldosserege volt.*
Báncsa a szemem. Sok-sok javítást kérek!
Mind feketebörüek voltak!
Rendkívül nagy termetüek voltak.
Ázsiai harctechnikákat alkalmaztak.
A világnakegyik elsö zsoldosserege volt.*
Báncsa a szemem. Sok-sok javítást kérek!
Dátum: 2009.12.17. 00:39:25
Inkább tiltsuk be Másit!
Dátum: 2009.12.16. 09:48:26
"És mivel a tankos kérdés már tavaly is benn volt, szóvá is tettem és láthatóan azóta se történt vele semmi, az a gyanú kezdett érlelődni bennem hogy esetleg nem kellőképpen olvasott ez a fórumrész, és én megértem hogy itt szólnak hozzá a legtöbbet és nehéz nyomon követni, de ha a hibás kérdések nem kerülnek javításra akkor ennek mi értelme?"
Valamelyik nap találkoztam egy olyan kérdéssel, amit még a Kvíz 1 topicban dobtam fel, mint törlendőt...
Valamelyik nap találkoztam egy olyan kérdéssel, amit még a Kvíz 1 topicban dobtam fel, mint törlendőt...
Dátum: 2009.12.16. 09:42:19
Ha az autód kötelező felelősségbiztosítását szeretnéd máshova átkötni év végi váltásnál, meddig kell felmondani a biztosítást?
december 31-ig
november 31-ig
november 30-ig*
december 15-ig
Gondolom, ezt minden tizenéves, kerékpárral közlekedő játékos kívülről tudja. Törölni, de azonnal!
december 31-ig
november 31-ig
november 30-ig*
december 15-ig
Gondolom, ezt minden tizenéves, kerékpárral közlekedő játékos kívülről tudja. Törölni, de azonnal!
Dátum: 2009.12.15. 11:05:12
Az a baj, hogy egyetlen felelősen gondolkodó, másokkal törődő, szelektíven hulladékgyűjtő embertársunkra jut kilenc agyatlan, mindenbe beleszaró, tisztátalan emberszabású.
A jövő embere szinte biztos, hogy nem fog "csippeket ültetni a fejébe", mert túlságosan el lesz foglalva azzal, hogy élelemkeresés közben ne marja le a bőrét a savas eső.
A jövő embere szinte biztos, hogy nem fog "csippeket ültetni a fejébe", mert túlságosan el lesz foglalva azzal, hogy élelemkeresés közben ne marja le a bőrét a savas eső.